Miklós valahol fentebb írtad hogy azért lesznek sorozatok amit befejeztek.
Várható az Idő Kereke sorozat befejezése?
Mert angolul már megjelent 2009-ben
/ The Gathering Storm, 2009 - szerzőtárs Brandon Sanderson /
egy folytatás és lassan itt a következő rész is.
Towers of Midnight, várhatóan 2010 vége - szerzőtárs Brandon Sanderson
A Memory of Light, várhatóan 2011 vége - szerzőtárs Brandon Sanderson
Hozzászólások - Texex
Dátum: 2010.11.24. 12:10:42
Dátum: 2010.11.19. 18:56:27
Na igen de portya és vadászat TP ad. Kihívás meg nem.
Dátum: 2010.11.19. 18:54:02
A kérdés nem ez volt. Ha nem hogy működik ott is a +1%ot adó szaki.Mivel a kiírásban csak a vadászat és portya szerepel.
Dátum: 2010.11.19. 18:51:08
10.) Berakunk egy új szakértelmet a játékba, a térképkeresést. Ezt már 4. szinttől, 1-es tanulással lehet fejleszteni. Ha a vadászat/portyázás során a térképtalálás szakértelmed >= a szinted/3, akkor a térképtalálás alap esélye 1%-kal megnő (de ez a szakértelem nem tudatturbózható, és nem drágítja a többi szakértelem költségét).
A kérdésem hogy csak vadászat/portyázás, vagy mindenhol ahol lehet térképet találni működik a 1% esély, vagyis kihívásnál is?
A kérdésem hogy csak vadászat/portyázás, vagy mindenhol ahol lehet térképet találni működik a 1% esély, vagyis kihívásnál is?
Dátum: 2010.09.30. 18:56:01
Melyik hónapra igaz? Ősi magyar nevén Földanya hava.A népi kalendárium Szent Mihály havának nevezi.A 18. századi nyelvújítók szerint gyümölcsönös.
Szeptember
Augusztus
Május
Június
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Melyik hónapra igaz? Ősi magyar nevén Magvető hava, a népi kalendáriumban Mindszent havának nevezik. 18. századi nyelvújítók mustonosnak akarták hívni.
Szeptember
Október
Május
Március
Szokás szerint vak vagyok és nem látom a hibát.
Szeptember
Augusztus
Május
Június
Melyik hónapra igaz? Ősi magyar nevén Magvető hava, a népi kalendáriumban Mindszent havának nevezik. 18. századi nyelvújítók mustonosnak akarták hívni.
Szeptember
Október
Május
Március
Szokás szerint vak vagyok és nem látom a hibát.
Dátum: 2010.09.30. 16:00:44
Melyik hónapra igaz? Ősi magyar nevén Magvető hava, a népi kalendáriumban Mindszent havának nevezi. 18. századi nyelvújítók mustonosnak akarták hívni.
Üdv! ezt a kérdést tettem fel sajnos lemaradt egy k a nevezik -ből.
Üdv! ezt a kérdést tettem fel sajnos lemaradt egy k a nevezik -ből.
Dátum: 2010.09.29. 12:46:06
Idézet: Craslorg - 2010.09.29. 12:31:05
A gumó (tuber) megvastagodott, gömbölyded, rövid szártagú, gyakran magas víztartalmú, tápanyag raktározására módosult szár vagy gyökér. Rügyeiből föld feletti hajtások, gyöktörzsek vagy tarackok fejlődhetnek. A főszár megvastagodásával szárgumó (például karalábé, ciklámen, retek), az oldalágak megvastagodásával pedig ággumó (például burgonya, csicsóka, dália, begónia, sásliliom) jöhet létre.
valójában egyikünknek sem volt igaza viszont a kérdés adható válaszok nem jók
mert tartalmazzák a szárát és gumóját külön is mivel a gumó az megvastagodott szár is lehet
igy a válaszok minimum javításra szorulnak.
Nekem olybá tűnik, hogy a gumóját eszed, függetlenül attól, hogy az a szárában van, de nem a szára.Idézet: Noug - 2010.09.29. 12:10:44
Tudomásom szerint 7-en 1-1 db-ot.
Amúgy most az első hány helyezett kap medált? Az első 3 (3,2,1db), vagy ahogy a legutóbbi is volt?
Tudomásom szerint 7-en 1-1 db-ot.
A gumó (tuber) megvastagodott, gömbölyded, rövid szártagú, gyakran magas víztartalmú, tápanyag raktározására módosult szár vagy gyökér. Rügyeiből föld feletti hajtások, gyöktörzsek vagy tarackok fejlődhetnek. A főszár megvastagodásával szárgumó (például karalábé, ciklámen, retek), az oldalágak megvastagodásával pedig ággumó (például burgonya, csicsóka, dália, begónia, sásliliom) jöhet létre.
valójában egyikünknek sem volt igaza viszont a kérdés adható válaszok nem jók
mert tartalmazzák a szárát és gumóját külön is mivel a gumó az megvastagodott szár is lehet
igy a válaszok minimum javításra szorulnak.
Dátum: 2010.09.29. 12:38:43
Újabb hibás kérdés
Sajnos kimásolni nem lehet igy a pontos kérdésre nem emlékszem de egy helytelen állitást kellett kiszűrni a többi közül
a jó válasznak /vagy is helytelen/ : a windows 29 millió sorból áll
de az egyik válaszban Penelopé Cruz 1934 fedezte fel a rádiumot
én meg úgy tudom Marie Curie fedezte fel.
Sajnos kimásolni nem lehet igy a pontos kérdésre nem emlékszem de egy helytelen állitást kellett kiszűrni a többi közül
a jó válasznak /vagy is helytelen/ : a windows 29 millió sorból áll
de az egyik válaszban Penelopé Cruz 1934 fedezte fel a rádiumot
én meg úgy tudom Marie Curie fedezte fel.
Dátum: 2010.09.29. 12:19:59
hibás válasz
Mit eszünk a karalábénak?
a jónak a földfeletti gumóját fogadja el de
káposztafélék családjába tartozó Brassica oleracea egyik változata a szárban gumószerűen megvastagodó karalábé.
Attól hogy gumószerű még mindig a szárát esszük, és a válaszok közt van szára is.
káposztafélék családjába tartozó Brassica oleracea egyik változata a szárban gumószerűen megvastagodó karalábé.
Attól hogy gumószerű még mindig a szárát esszük, és a válaszok közt van szára is.
Dátum: 2010.09.29. 11:59:27
Hibás válasz
Dátum: 2010.09.14. 16:27:36
töröltem
Az akinek Eh van az portyából szedi a LEt az aktiváláshoz, a VF az általában vadászatból.
Jó kis hátrány hogy 2csp az aktiválás, és minden aktiváláshoz még 2csp vadászat hogy legyen rá LE.
Mivel a drakón szinte semmi LEt nem ad, nem működik a VFse, 65 szinten egy aktiválás 4cspbe kerül és kapok 80-100TP.
Legalább lehetne választani hogy 2csp vagy 1csp 1pp lenne az aktiválás, vagy hasonló.
Jó kis hátrány hogy 2csp az aktiválás, és minden aktiváláshoz még 2csp vadászat hogy legyen rá LE.
Mivel a drakón szinte semmi LEt nem ad, nem működik a VFse, 65 szinten egy aktiválás 4cspbe kerül és kapok 80-100TP.
Legalább lehetne választani hogy 2csp vagy 1csp 1pp lenne az aktiválás, vagy hasonló.
Dátum: 2010.09.01. 17:40:39
Mikor készült "A Rettenthetetlen" című film?
2001
1995*
1992
1985
Ez az amit erről a filmről nem kell tudni. Érdektelen statisztikai adat. Talán egyszer törlik is ha veszik a fáradtságot.
2001
1995*
1992
1985
Ez az amit erről a filmről nem kell tudni. Érdektelen statisztikai adat. Talán egyszer törlik is ha veszik a fáradtságot.
Dátum: 2010.08.10. 10:10:48
Milyen sálat hordanak a katonaságon?
micimackós kötött sál
csősál!
vastag téli sál
fekete kendő
jelölt, helyes írási hibák, egyáltalán hogy került be?
micimackós kötött sál
csősál!
vastag téli sál
fekete kendő
jelölt, helyes írási hibák, egyáltalán hogy került be?
Dátum: 2010.07.29. 13:22:08
Mióta város Dunaharaszti?
2007
2000
2004
2002
Ez mitől általános műveltség?Vagy egyáltalán ottani lakosokon kívül kinek?
2007
2000
2004
2002
Ez mitől általános műveltség?Vagy egyáltalán ottani lakosokon kívül kinek?
Dátum: 2010.07.26. 11:26:18
Ez most komoly 63.szintre lépve már akár 71.szintű is támadhat? 8 szint különbséggel?
Nem lehet mindjárt 20 hogy nehogy esélyünk legyen?Bár a 8 is elég hiába vagyok szintem 4-5 legjobbja egy közepesén béna 71 szintű kicsit több pénzel mint ésszel is megtud verni láthatatlanul pihenés közben is mert annyi már a különbség. Persze biztos erre megy ki.
Nem lehet mindjárt 20 hogy nehogy esélyünk legyen?Bár a 8 is elég hiába vagyok szintem 4-5 legjobbja egy közepesén béna 71 szintű kicsit több pénzel mint ésszel is megtud verni láthatatlanul pihenés közben is mert annyi már a különbség. Persze biztos erre megy ki.
Dátum: 2010.07.14. 11:38:28
Mit az, hogy AXN?
Egy titkosszolgálat.
Hírügynökség.
Egy TV csatorna.
Axelerális xanto neutron
Szépen magyarosan. Esetleg reklám?
Egy titkosszolgálat.
Hírügynökség.
Egy TV csatorna.
Axelerális xanto neutron
Szépen magyarosan. Esetleg reklám?
Dátum: 2010.07.13. 14:57:29
Ki alakítja a vak papot a Sátánka - Pokoli Poronty című filmben?
Robert Rodriguez
Brad Pitt
Bruce Willis
Quentin Tarantino*
Annyira nem volt nagy film hogy a 15. mellék szereplőt is megjegyezze az ember.Még ha az illető igen ismert egyébként.
Kik a vámpírok ellenségei?
manók
emberek
vérfarkasok*
sárkányok
Melyik műben? Mert van ahol nem. Attól hogy a ma divatos filmek, könyvekben azok, még
van olyan amiben nem ellenségek.
Robert Rodriguez
Brad Pitt
Bruce Willis
Quentin Tarantino*
Annyira nem volt nagy film hogy a 15. mellék szereplőt is megjegyezze az ember.Még ha az illető igen ismert egyébként.
Kik a vámpírok ellenségei?
manók
emberek
vérfarkasok*
sárkányok
Melyik műben? Mert van ahol nem. Attól hogy a ma divatos filmek, könyvekben azok, még
van olyan amiben nem ellenségek.
Dátum: 2010.07.02. 17:09:06
Ki fejelte meg Matarazzit?
Sevchenko
Ronaldinho
Zidane
Gera
Ilyet hogy lehet be engedni?
Sevchenko
Ronaldinho
Zidane
Gera
Ilyet hogy lehet be engedni?
Dátum: 2010.06.22. 12:15:02
Megtámadta a Kristály Horda a szövetségem. Eddig jó is, csak hogy egyetlen olyan sincs köztünk aki tudná ütni őket, illetve köztük sincs aki minket. Nyomják ránk a csapást sorba, az oké hogy feladjuk és vége, csak így mi értelme volt? Lehet kitartunk három hétig csak poénból és elmondhatjuk nem győztek le. De nem ártana kicsit átprogramozni a kristályt hogy ha már támad kerüljön be legalább pár olyan szintű akivel lehet harcolni.