Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.05.26. 21:33:42
Felőlem, de senkit nem viszek haza mereven! Gyalog mennék
Dátum: 2009.05.26. 21:31:32
Jessz, let dóz bi dö vördz av ö prafit Houp dájz lászt...
Dátum: 2009.05.26. 21:23:06
Ajjaj:
adatbázis kapcsolódási hiba!
adatbázis kapcsolódási hiba!
Dátum: 2009.05.26. 21:18:47
Nem akartalak felzaklatni, Barátom. Csupán készüljünk mindenre lelkiekben.
Dátum: 2009.05.26. 21:17:37
Keblemre!
Lényeg, hogy MINDENKI jól érezze magát, pénztől, táptól, hátszéltől és kezdési időponttól függetlenül
Lényeg, hogy MINDENKI jól érezze magát, pénztől, táptól, hátszéltől és kezdési időponttól függetlenül
Dátum: 2009.05.26. 21:14:14
Csatlakozol a BŐK-höz?
Magyarázat: Batyunk Őskőre Klub, akik inkább elsörözik a lóvét, az nem okoz bosszúságot alapon. Általában...
Magyarázat: Batyunk Őskőre Klub, akik inkább elsörözik a lóvét, az nem okoz bosszúságot alapon. Általában...
Dátum: 2009.05.26. 21:11:22
az milyen izgi lesz, ha megint a hajnal 3-as állapot jön vissza
Apropó, remélem helyrebillen a vadászati LÉ átlag is...
Apropó, remélem helyrebillen a vadászati LÉ átlag is...
Dátum: 2009.05.26. 20:40:20
Ki-be ugrál az egész
Dátum: 2009.05.26. 19:57:20
Mázlista. Nagyon nem érdemes vadászni, 100-as spektrálissal most vadásztam 344-et. Előtte jobb volt, 2 db 580-as.
Mi van itt ma már megint?
Mi van itt ma már megint?
Dátum: 2009.05.26. 19:29:31
Nekem is elszállt a kvíz közben.
Egyébként mi a fenének kell ennyire titkolózni a kristályhorda ügyben? Nehogy előre tudjanak szólni a játékosok, hogy megint játék elcseszés lesz esetleg? Jobb lenne pedig előre tudni az ilyesmit, mielőtt sokadszor kerülünk élesben a @ rossz oldalára...
Egyébként mi a fenének kell ennyire titkolózni a kristályhorda ügyben? Nehogy előre tudjanak szólni a játékosok, hogy megint játék elcseszés lesz esetleg? Jobb lenne pedig előre tudni az ilyesmit, mielőtt sokadszor kerülünk élesben a @ rossz oldalára...
Dátum: 2009.05.24. 20:20:21
Jó reggelt, Kedves!
Ja, akkor még szép, hogy megtalálta... Remélem már kidobta onnan!
Örülök én a gyengéd simogatásnak, szó se róla, node pasitól? Brrr...
A kollektív láthatatlanságotokon csodálkoztam, hozzád pedig akkor sem mennék, ha esélyem lenne és nem lenne más. Az érzelgős szívem nem engedi, hogy akiket kedvelek, azoknak bármely pici kellemetlenséget okozzak. Játszásiból sem.
(Figyeld mekkora lepontozás lesz ebből, hiszen ez egy vérgőzös PVP játék, ahol nem fér el az emberség )
Ja, akkor még szép, hogy megtalálta... Remélem már kidobta onnan!
Örülök én a gyengéd simogatásnak, szó se róla, node pasitól? Brrr...
A kollektív láthatatlanságotokon csodálkoztam, hozzád pedig akkor sem mennék, ha esélyem lenne és nem lenne más. Az érzelgős szívem nem engedi, hogy akiket kedvelek, azoknak bármely pici kellemetlenséget okozzak. Játszásiból sem.
(Figyeld mekkora lepontozás lesz ebből, hiszen ez egy vérgőzös PVP játék, ahol nem fér el az emberség )
Dátum: 2009.05.24. 13:54:53
Sejtettem. Más magyarázat nekem sem jutott eszembe, hiszen Ti vagytok a Micsu "lelke".
Dátum: 2009.05.24. 13:34:06
Ez mindenkinek (izé, elvileg) benne van, nekem meg jó érzés volt, hogy legalább egy VM-es batytatás nem sikerült
Jut eszembe, mit keresel ott? Tanulni mentél, vagy mi?
Jut eszembe, mit keresel ott? Tanulni mentél, vagy mi?
Dátum: 2009.05.24. 12:41:02
Állj, ki vagy? Amennyiben Kadera, akkor inkább maradj csendben, hiszem Miklós is tudja, na ja. Volt is sírás, amikor buktatok, Miklós meg bevette. Hiába na, az áldott jó szíve. Egyébként én piszok régen mondtam már, hogy abbahagyom, egész pontosan a kamra bevezetésekor. Lebeszéltek, sajna. Hülyeséget ne beszéljünk, elvtársak.
Edit: -40%-on? Akkor eléggé eltaktikáztad magad, illetve alábecsültél.
Edit: -40%-on? Akkor eléggé eltaktikáztad magad, illetve alábecsültél.
Dátum: 2009.05.24. 12:37:06
Picim, Dalen megtalálta a cetlijét. Ma nem volt valami nagy formában, csak 1700-at sebzett. Ne tessék ennyire lefárasztani, jó?
A háborúnk miatt ma kénytelen vagyok a kamrából adakozni neki. Eddigi tapasztalatom alapján kereshet rajtam akár 50 LE-t is, a megszokott 0-30-hoz képest. Majd javaslom az unaloműző szotyola bevezetését a kufárnál, amire elköltheti.
Kadera is megmutatta, hogy olvassa a fórumot csendben. Jött Kedvese karaktere (vagy összekeverte a jelszavakat, nem tudhatom) jelzés gyanánt. Szóval visszazökkentünk a régi kerékvágásba, megy tovább a VM kontra Zacc meccs.
Apropó, mi a csuda van felétek? Mindenki láthatatlan. Zolit tudtam csak kamrába vinni, hogy kiegyenlítsem a számlát...
Szép napot:
Zaccod
A háborúnk miatt ma kénytelen vagyok a kamrából adakozni neki. Eddigi tapasztalatom alapján kereshet rajtam akár 50 LE-t is, a megszokott 0-30-hoz képest. Majd javaslom az unaloműző szotyola bevezetését a kufárnál, amire elköltheti.
Kadera is megmutatta, hogy olvassa a fórumot csendben. Jött Kedvese karaktere (vagy összekeverte a jelszavakat, nem tudhatom) jelzés gyanánt. Szóval visszazökkentünk a régi kerékvágásba, megy tovább a VM kontra Zacc meccs.
Apropó, mi a csuda van felétek? Mindenki láthatatlan. Zolit tudtam csak kamrába vinni, hogy kiegyenlítsem a számlát...
Szép napot:
Zaccod
Dátum: 2009.05.24. 12:18:45
Ámen, szépen összefoglaltad. Nem értem mitől lett Lan közellenség (illetve sejtem, hogy rossz tyúkszemekre lépett ), ragaszkodott egy bizonyos taktikához, aminek most szüreteli a gyümölcsét. Szerintem megérdemli, jó munkát végzett! A nagy LE diff már az ő kockázata - ahogy Darah is leírta -, viszont a szabályzat engedi a dolgot, tehát nincs mit tenni ellene. Illetve lehet, nem kell lazulni százezer LE-vel 15% felett... Lehet követni a példáját, azt sem tiltja semmi. Talán én is megteszem, és nem is fog nagyon fájni, hiszen portyakarakter koromban én is elindultam már Lan útján. Most esetleg be is fejezem azt az utat, oszt jónapot.
Dátum: 2009.05.24. 04:05:33
Tiszteletre méltó dolog ez a sok vita és javaslat. Viszont ideje lassan belátnunk, hogy már nincs mit tenni. Elkezdtünk egy játékot, ami még kiforratlan volt. Ezért aztán menet közben lett alakítva és javítgatva. Sok volt benne a kiskapu, az ellenőrzés pedig teljesen megbukott, amikor szűretlenül hagyta a farmkaraktereket/multizásokat, amikkel behozhatatlan előnyökre lehetett szert tenni. Papíron lettek levezetve a fejlesztések, amikkel lehetetlen modellezni a magyar emberek találékonyságát. A "sírások" miatti fejlesztések jobban megtámogatták a már addig is behozhatatlan előnyökre szert tevőket, az ezt ellensúlyozásként bevezetett új szabályok pedig az "ellaposodáshoz" vezettek. Én ugyan a laposodást abszolút nem érzékelem, de annyian mondják itt, hogy biztosan van olyan is.
Összefoglalva mondandómat én úgy gondolom, hogy ebből már soha nem lesz kerek történet.
Talán a V4/5 már úgy lesz elindítva, hogy nem lesznek benne kihasználható kiskapuk, valamint lehetőségek csalásokra, visszaélésekre. Kiforrott lesz a szabály és lehetőségrendszer, amikbe már nem kell (szabad) menet közben belenyúlni. Kell az a biztos tudat, hogy stabil rendszerben játszom, és amit a kezdetekkor "vállalok" a szórakozásom kedvéért, az nem változhat meg pillanatok alatt. Választhatok magamnak fejlődési taktikát - amit nem döntenek romba egy pillanat alatt -, nem lehetetlenítik el semmilyen hivatkozással, netalán még változtathatok is rajta, de mire sikerül nem más lesz a leányzó fekvése...
Mielőtt valaki a szememre veti a nem ide való témát, megnyugtatom: tisztában vagyok vele. Teljesen mindegy hol olvassátok, a lényeg az, hogy elgondolkodjatok egy pillanatra, mielőtt időt és energiát fektettek egy szélmalomharcba.
Összefoglalva mondandómat én úgy gondolom, hogy ebből már soha nem lesz kerek történet.
Talán a V4/5 már úgy lesz elindítva, hogy nem lesznek benne kihasználható kiskapuk, valamint lehetőségek csalásokra, visszaélésekre. Kiforrott lesz a szabály és lehetőségrendszer, amikbe már nem kell (szabad) menet közben belenyúlni. Kell az a biztos tudat, hogy stabil rendszerben játszom, és amit a kezdetekkor "vállalok" a szórakozásom kedvéért, az nem változhat meg pillanatok alatt. Választhatok magamnak fejlődési taktikát - amit nem döntenek romba egy pillanat alatt -, nem lehetetlenítik el semmilyen hivatkozással, netalán még változtathatok is rajta, de mire sikerül nem más lesz a leányzó fekvése...
Mielőtt valaki a szememre veti a nem ide való témát, megnyugtatom: tisztában vagyok vele. Teljesen mindegy hol olvassátok, a lényeg az, hogy elgondolkodjatok egy pillanatra, mielőtt időt és energiát fektettek egy szélmalomharcba.
Dátum: 2009.05.24. 00:20:53
Rossz hírem van: sosem alszanak! Most pattant le rólam Kadera és hozott némi LÉt, hogy érezzem a törődést.
Viccet félretéve, tényleg fent leszel akkor reggelig, ahogy náluk is valaki. Netán mindenki...
Módosítás: most esik csak le! Kadera a VM-ben? Nocsak, nocsak. Remélem már csak egy karaktert irányítasz, drága bosszúálló barátom.
Viccet félretéve, tényleg fent leszel akkor reggelig, ahogy náluk is valaki. Netán mindenki...
Módosítás: most esik csak le! Kadera a VM-ben? Nocsak, nocsak. Remélem már csak egy karaktert irányítasz, drága bosszúálló barátom.
Dátum: 2009.05.24. 00:13:26
Pffff, szerintem már ne hergeld magad és fenyegetőzz, inkább menj aludni.
Dátum: 2009.05.24. 00:07:01
Bakker, ebben a tempóban sk. egyedül finanszírozod Miklós új Ferrariját!