Hozzászólások - Máté96
Dátum: 2022.05.18. 15:41:44
Sziasztok, 38-as szintű vagyok, van 3 csatlósom és a mostani eventből már szereztem mindenféle mytokronitokat, de ha jól értem nem tudok vele kezdeni semmit, mert szürkét nem találok, 65-ös szinttől lehet csak és addig a többit sem tudom használni. (Az egyetlen event feladat ami adna, szintén feltételezi hogy találhatok szürkét). Ez így megfelel a valóságnak, vagy van valami titkos mód amit nem vettem észre?
Dátum: 2022.05.03. 18:12:14
Sziasztok, esszenciákat próbálok szerezni, a wiki a következőt írja:
"Ha egy állatot beidomítasz, felruházod a lélekkufárnál vásárolható esszencia gradulátummal, akkor az esszencia szerzésének esélye 100%, és az állat szintjétől függő mennyiséget kapsz."
Viszont a konkrét képletet nem találom, hány szintenként nő a kapott esszenciák száma?
"Ha egy állatot beidomítasz, felruházod a lélekkufárnál vásárolható esszencia gradulátummal, akkor az esszencia szerzésének esélye 100%, és az állat szintjétől függő mennyiséget kapsz."
Viszont a konkrét képletet nem találom, hány szintenként nő a kapott esszenciák száma?
Dátum: 2022.04.27. 10:23:23
Nekem a húsvéti esemény alatt volt hogy vadászatból alig jött kaland amikor kellett volna, most pedig rengeteg. Nem hinném hogy bárki állítgatná ennek a valószínűségét, szóval gondolom csak rossz oldalán voltam a nagy számok törvényének.
Dátum: 2022.04.26. 06:31:26
Köszi, ha megtalálom akkor egyből kuka
Rémlik hogy egy kaland max 3 erőforrás próbát tartalmazhat, de azt talán csak LE, gyógyital és varázsitalra vonatkozik.
Rémlik hogy egy kaland max 3 erőforrás próbát tartalmazhat, de azt talán csak LE, gyógyital és varázsitalra vonatkozik.
Dátum: 2022.04.25. 14:09:05
Kufár című kaland, 992 talán a sorszáma.
Egymás után 4 db varázspontos próba (előtte egy lélekenergiás)
Egymás után 4 db varázspontos próba (előtte egy lélekenergiás)
Dátum: 2022.04.23. 11:40:22
Igen, meg úgyis fogok még szintet lépni addig, plusz TT is van, bár szerintem végül nem fekszem rá csak emiatt. Az a feladat a 4. sorban van, és az 5. sor már úgyis off, ultraesszencia, csatlós, AF pont
Dátum: 2022.04.22. 23:10:43
Köszönöm a választ.
Akkor ez is dekrétumos feladat lesz, 28-as szinten.
Akkor ez is dekrétumos feladat lesz, 28-as szinten.
Dátum: 2022.04.22. 09:25:53
Sziasztok, memóriaszelencét hol tudok szerezni?
Dátum: 2022.03.31. 21:08:58
Értem, köszönöm a választ
Dátum: 2022.03.30. 21:56:11
Sziasztok, biztosan kérdezték már ezt, de a wikin nem találtam és még mindig próbálok felzárkózni.
http://vegzetur.wikidot.com/a-vegzet-verme
"Az esemény során CSP-ket használsz fel energia vásárlásra, de a LE és TP csatákért jár, a csatáknál pedig a szövi bajnoki képletet veszi a program alapul. Ez egyértelmű előnyt ad az EH-soknak, épp ezért beraktuk azt, hogy a LE képletben, ha VFje van valakinek, akkor a VF értéket helyettesítse ott, ahol az EH van "
Ezek alapján akkor végzet verme, kárhozat verme és szövetségi bajnokság csatáknál a kreatív affinitás + energiahasznosítás éri meg jobban, de a vf miatt az amúgy vadászós karakterek is kapnak bónuszt?
Azon gondolkodom hogy vadászós (spektrális + vf) vagy harcolós (kreatív + eh) irányba vigyem a karakterem, és így ez utóbbi tűnik hasznosabbnak, annak ellenére hogy az üresedő szerverek annyira nem kedveznek a pvp-nek.
http://vegzetur.wikidot.com/a-vegzet-verme
"Az esemény során CSP-ket használsz fel energia vásárlásra, de a LE és TP csatákért jár, a csatáknál pedig a szövi bajnoki képletet veszi a program alapul. Ez egyértelmű előnyt ad az EH-soknak, épp ezért beraktuk azt, hogy a LE képletben, ha VFje van valakinek, akkor a VF értéket helyettesítse ott, ahol az EH van "
Ezek alapján akkor végzet verme, kárhozat verme és szövetségi bajnokság csatáknál a kreatív affinitás + energiahasznosítás éri meg jobban, de a vf miatt az amúgy vadászós karakterek is kapnak bónuszt?
Azon gondolkodom hogy vadászós (spektrális + vf) vagy harcolós (kreatív + eh) irányba vigyem a karakterem, és így ez utóbbi tűnik hasznosabbnak, annak ellenére hogy az üresedő szerverek annyira nem kedveznek a pvp-nek.
Dátum: 2022.03.23. 22:03:28
Sziasztok, van valami becslés arra hogy melyik világ aktív még? Most V6-on kezdtem újra de elég kihaltnak tűnik minden :/
Dátum: 2022.03.16. 00:30:49
Sziasztok, alacsony szintű (<10) karakter keres aktív szövetséget V6-on
Dátum: 2014.11.13. 20:37:20
Teljesen mindegy, a szerencsekeréknél akkor sem számít.
Dátum: 2014.11.12. 22:34:32
Tudtommal a szerencse ebbe nem játszik bele, de lényegtelen mert szint*3,5
Dátum: 2014.11.12. 21:25:52
VT-ben van 3 ősköves feladat, plusz a nyerj ritka vagy ultraritka tárgyat a keréken.
Még 6 napom van hátra, minden nap forgattam a kereket, párszor őskőért is plusz 10 db sorsjegy, összesen szerintem 15 ilyen módosított forgatás, még mindig semmi...
(78 pechpont, eddig összesen egy kvízmedált nyertem, meg valamit a kékek közül. Nem tudom hány száz pörgetés alatt...)
Még 6 napom van hátra, minden nap forgattam a kereket, párszor őskőért is plusz 10 db sorsjegy, összesen szerintem 15 ilyen módosított forgatás, még mindig semmi...
(78 pechpont, eddig összesen egy kvízmedált nyertem, meg valamit a kékek közül. Nem tudom hány száz pörgetés alatt...)
Dátum: 2014.11.09. 18:43:07
Családi vállalkozás volt a Nagy Testvéremmel
Dátum: 2014.11.09. 18:33:33
Előző szövetségemben én jöttem rá arra, hogyan lehetne ezt a szövetségi bajnokságot úgy játszani hogy talán pontokat is szerezzünk rajta, mindenkivel megbeszéltem privátban hogy ki lesz rakva a szövetségi falra az aznapi terv, hogyan lehet követni és hogy szóljanak nekem ha problémájuk van.
Aztán valaki rendszeresen keresztültrollkodta az egészet mindig az első körben. Amikor az 5. forduló környékén jeleztem hogy le tudom követni hogy ki cseszi el szándékosan a többiek munkáját, akkor vezető írt nekem hogy ezt vegyem le a falról mert undorító, később meg hogy ne akarjam tőle átvenni a hatalmat (5 fős szövetség), majd felszólított hogy távozzak.
Aztán valaki rendszeresen keresztültrollkodta az egészet mindig az első körben. Amikor az 5. forduló környékén jeleztem hogy le tudom követni hogy ki cseszi el szándékosan a többiek munkáját, akkor vezető írt nekem hogy ezt vegyem le a falról mert undorító, később meg hogy ne akarjam tőle átvenni a hatalmat (5 fős szövetség), majd felszólított hogy távozzak.
Dátum: 2014.11.07. 20:14:29
Szerezz a templomban vagy használj el legalább 10 templomkristályt! feladatnál hogy állhatok -10%-on?
Dátum: 2014.10.13. 19:01:34
Ezek a filozófiai magasságok. Pedig nem is esett már 3 napja
De amúgy nem azt kérdeztem hogy eshet-e, hanem hogy mióta
De amúgy nem azt kérdeztem hogy eshet-e, hanem hogy mióta
Dátum: 2014.10.12. 23:03:05
Igen. Hagyományos játékos játékos ellen, nyertem, én kijöttem a kínzókamrából, ő bement.