Kényelemrikveszt.
Olyat lehetne kérni nekem mint eccerűjátékosnak, h az új AF képességeket ne a hagyományos képességek közé listázzátok ki? Dejólenne! Az a gond vele, hogy ahhoz hogy azokat elérjem(jük) rengeteg AF pontot kell elkölteni ami még nagyon távol van. Nagyon-nagyon távol. Az ömlesztés miatt pedig átláthatatlan, hacsak nem tanulom meg előbb-utóbb h mi micsoda. Szóval egy második oszlop? Hmm?
Hozzászólások - Ddyy
Dátum: 2012.12.14. 10:22:31
Dátum: 2012.12.01. 11:06:51
Bekapcsoltad a beallitasok alatt, h hasznaljon el osdragakovet? Szerintem azt nezd meg eloszor. Nalam jol mukodik.
Dátum: 2012.11.30. 21:28:59
köszi
Dátum: 2012.11.30. 21:10:56
Köszönöm. Összegezzük légy szíves.
Ez azt jelenti, hogy a 14 legyártott essz hatására normál típusok használata után eshetnek különleges eszenciák, amik:
transzplantáció (+5),
felejtés (+40),
lélekenergia sajtolás (+5),
ultraspecializáció (+3),
spektrális manipuláció (+5).
Innentől amit ebből gyúrunk össze a katalizátorral azt fogjuk katalizált esszenciának hívni?
Jól értelmezem most már?
Ez azt jelenti, hogy a 14 legyártott essz hatására normál típusok használata után eshetnek különleges eszenciák, amik:
transzplantáció (+5),
felejtés (+40),
lélekenergia sajtolás (+5),
ultraspecializáció (+3),
spektrális manipuláció (+5).
Innentől amit ebből gyúrunk össze a katalizátorral azt fogjuk katalizált esszenciának hívni?
Jól értelmezem most már?
Dátum: 2012.11.30. 20:38:10
Idézet: Ezüstszél - 2012.11.30. 19:55:47
Az a baj, h nekem ebből még nem jött le, h mit takar pontosan. Ez van ott: Ultra-esszencia: katalizált esszencia (Megnöveli 5-tel a lehetséges megaesszenciák számát)
De hogy? Ki? Miért? Ezért kellene az infó.
Idézet: Ddyy - 2012.11.30. 18:06:20
Egy dolog azért fontos lenne. Elég sok időt elbabráltam a katalizált esszencia mibenlétének kiderítésével. Szövetségi társaktól kapott infók és az itt elásott olvasmányokból kiderült végül mi az. Lehetne egy olyan kérés, hogy ennek a cuccnak a rövid leírását valahova bebiggyesszétek az AL-ba?
Ha felmész a wikire az esszencia fülre, és azon az oldalon rákeresel a "katalizált" szóra, már tudsz is mindent. Könnyen meg lehet találni az infót, bár a játékban is benne kellene legyen, mert a wiki nem hivatalos forrás.
Egy dolog azért fontos lenne. Elég sok időt elbabráltam a katalizált esszencia mibenlétének kiderítésével. Szövetségi társaktól kapott infók és az itt elásott olvasmányokból kiderült végül mi az. Lehetne egy olyan kérés, hogy ennek a cuccnak a rövid leírását valahova bebiggyesszétek az AL-ba?
Ha felmész a wikire az esszencia fülre, és azon az oldalon rákeresel a "katalizált" szóra, már tudsz is mindent. Könnyen meg lehet találni az infót, bár a játékban is benne kellene legyen, mert a wiki nem hivatalos forrás.
Az a baj, h nekem ebből még nem jött le, h mit takar pontosan. Ez van ott: Ultra-esszencia: katalizált esszencia (Megnöveli 5-tel a lehetséges megaesszenciák számát)
De hogy? Ki? Miért? Ezért kellene az infó.
Dátum: 2012.11.30. 18:06:20
Nos, akár népszerű leszek, akár nem, szeretném megköszönni ezt az eventet. Nekem nagyon tetszett, pörgős volt, hajtós és nagy ívben nem érdekel mennyire csesztem el vele a karakteremet. Az sem hat meg, ha nem maradok második az elszámolásnál. Felőlem akár le is maradhatok a listáról, hiszen az már nem oly nagy kaland. Élveztem ezt a sürgés-forgást. Annyira hiányzott már egy olyan esemény, ahol nem a nyerstáp a lényeg, hanem tök mindegy mi, csak legyen mit csinálni ami nem monoton, legyen min izgulni (pl: rohadék szubplazmavadászat). Gond nélkül bevállaltam a bukást néhány ellenféllel szemben csak hogy meglegyenek a feladatok.
Az tény, hogy időigényes volt. Az is, hogy nem az alacsony szintűekre van szabva. 3 hét adott rá. Ennyi idő alatt elég messze lehet jutni, s valljuk be nem az 50 szint környéke lesz a nyerő a BUban. Emellett alacsony szinten kemény feladat megküzdeni a folyamatos leverés ellen is. Szóval értem én a negatív hangokat is.
Nekem tetszett.
Az tény, hogy időigényes volt. Az is, hogy nem az alacsony szintűekre van szabva. 3 hét adott rá. Ennyi idő alatt elég messze lehet jutni, s valljuk be nem az 50 szint környéke lesz a nyerő a BUban. Emellett alacsony szinten kemény feladat megküzdeni a folyamatos leverés ellen is. Szóval értem én a negatív hangokat is.
Nekem tetszett.
Dátum: 2012.11.29. 14:23:53
Idézet: Hype - 2012.11.29. 14:18:29
Igen elszámolja a vadászzsákmányt. nem használja el az ősdrágaköveket mert ahogy Miklós írta:
Idézet: Miklós - 2012.11.29. 09:56:55
A Vadászzsákmányt elszámolja az event vadászatnak? Illetve ha ellövök egy Vadászzsákmányt felhasználja a progi a nálam lévő Ősdrágaköveket ha óriási szörny is lenne az 50 vadászatban? Ha igen, akkor a Vadászzsákmány eredmény kiírásában írja a progi, hogy mennyi ősdrágkövet használtam el?
Igen elszámolja a vadászzsákmányt. nem használja el az ősdrágaköveket mert ahogy Miklós írta:
Idézet: Miklós - 2012.11.29. 09:56:55
Igen, természetesen lesz egy toplista, külön fülön.
Még egy megjegyzés: lesz a piramisban egy küldetés, amiben ősdrágakövet kell elhasználni. Most jöttünk rá, hogy ez nehézséget okozhat, mivel az ősdrágaköveket vadászatnál automatikusan elhasználod. Ezért még a mai nap során berakunk a beállítások alá egy lehetőséget, hogy ki/bekapcsolhasd, hogy használsz-e ősdrágakövet vagy sem. Ez amúgy is hasznos, hiszen fel lehet őket spejzolni akkorra, amikor kellenek.
A beállítás alapértelmezése az lesz, hogy nem használsz el ősdrágakövet, tehát amíg nem készül ez el (a mai napon meglesz) addig is mehettek nyugodtan vadászni, az ősdrágakövek nem fognak elhasználódni.
Még 4 perc...
Még egy megjegyzés: lesz a piramisban egy küldetés, amiben ősdrágakövet kell elhasználni. Most jöttünk rá, hogy ez nehézséget okozhat, mivel az ősdrágaköveket vadászatnál automatikusan elhasználod. Ezért még a mai nap során berakunk a beállítások alá egy lehetőséget, hogy ki/bekapcsolhasd, hogy használsz-e ősdrágakövet vagy sem. Ez amúgy is hasznos, hiszen fel lehet őket spejzolni akkorra, amikor kellenek.
A beállítás alapértelmezése az lesz, hogy nem használsz el ősdrágakövet, tehát amíg nem készül ez el (a mai napon meglesz) addig is mehettek nyugodtan vadászni, az ősdrágakövek nem fognak elhasználódni.
Még 4 perc...
Dátum: 2012.11.29. 13:10:19
Idézet: BaalCain - 2012.11.29. 13:01:34
A két event között nem lehetett maxra kiballagni, csak annak aki nem csinálta az előzőt. S ha Landragor után még esetleg a templomodra is szántál erőforrást, akkor meg pláne.
Az, h nem készültél az eventre erőforrásokkal és pl 150 ppd sincs az a te döntésed, ha győzni akarsz akkor a te hibád.
Aki komolyan várta az eventet az közel maxon minden erőforrásból és italok a dobozban.
Aki komolyan várta az eventet az közel maxon minden erőforrásból és italok a dobozban.
A két event között nem lehetett maxra kiballagni, csak annak aki nem csinálta az előzőt. S ha Landragor után még esetleg a templomodra is szántál erőforrást, akkor meg pláne.
Dátum: 2012.11.29. 11:32:09
Idézet: Craslorg - 2012.11.29. 11:26:19
Ez természetes, azonban a hibajelzés itt is fontos, hogy tudja mindenki, hogy odafigyelés nem árt.
Akiknek valamit nem számolt azoknak egy idézet:
Idézet: Baraty - 2012.11.29. 10:09:29
És segítség az idézetben foglaltak használatához:
Idézet: Baraty - 2012.11.29. 10:09:29
Akinek valamelyik küldetéssel problémája van, az ügyfélszolgálaton jelezze.
És segítség az idézetben foglaltak használatához:
Ez természetes, azonban a hibajelzés itt is fontos, hogy tudja mindenki, hogy odafigyelés nem árt.
Dátum: 2012.11.29. 11:15:41
Nekem alapjaiban teszik a történet. Hajrá!
V3-on ugye meg már megvan a Bolygó Ura, szal ott már ez csak maszatolás.
Kezdeném a bugosnyígást viszont: a vadászatokat nem számolja jól. 33 ellőtt vadászatot 21-nek vesz, s közben egy darab elfogásom se nem volt.
V3-on ugye meg már megvan a Bolygó Ura, szal ott már ez csak maszatolás.
Kezdeném a bugosnyígást viszont: a vadászatokat nem számolja jól. 33 ellőtt vadászatot 21-nek vesz, s közben egy darab elfogásom se nem volt.
egy dolog van ami miatt lehet gondolkodni, az pedig a drakon leölése után azonnal megkapott LE "jutalom" bónusztalansága. Míg a maradék vadászat (ugye két cspből jött egy értéknyi LE) LE-jét a végén bónusszal növelten kapod meg, addig ezt az azonnalit ez a plusz nem terheli meg. Emiatt a rögvest megkapott LE pár százalékkal kevesebb, mint a benthagyott.
Max ez az egy pont az ami miatt Quellionnak lenne oka panaszra. De ez csak ötlet.
Max ez az egy pont az ami miatt Quellionnak lenne oka panaszra. De ez csak ötlet.
Idézet: Quellon - 2012.11.15. 11:35:04
Te azt a 2000-et felhasználtad töltésre, tehát megkaptad már mint jutalmat. Ha a végsőből ezt nem vonnák le, akkor ez dupla jutalmazásnak felelne meg.
Az meg mindegy, hogy nem akarod elkölteni vagy külön akarod perselybe tenni, akkor is ez már maga a jutalom.
De ha az a 2.000 vegyül a további 200.000-el ami nálam van és 5000-esével be akarom tolni akkor mi a szart kezdjek? Ha visszakapott LE-k nem egybegyűlnének a más forrásból származókkal akkor lenne igazságos, mert úgy elkölthetném hasznosan, nem csak üresjáraton forogna a rendszerben amíg ki/el nem vonják a végén.
Érted mire gondolok vagy tovább activityzünk?
Érted mire gondolok vagy tovább activityzünk?
Te azt a 2000-et felhasználtad töltésre, tehát megkaptad már mint jutalmat. Ha a végsőből ezt nem vonnák le, akkor ez dupla jutalmazásnak felelne meg.
Az meg mindegy, hogy nem akarod elkölteni vagy külön akarod perselybe tenni, akkor is ez már maga a jutalom.
Dátum: 2012.08.29. 13:14:34
Hadd kérdezzem meg, hogy a VF-et mikor veszitek ki végre? Nincs értelme a meglétének (ezek után meg különösen nincs), csupán emberibb megfogalmazása a fejjel a falnak kifejezésnek.
Dátum: 2012.06.28. 23:37:14
Erről eszembe jutott az őskor.
10 PRINT "HELLO WORLD"
20 GOTO 10
RUN
S lám, amilyen egyszerű olyan igaz. Kiszabadultál a VÚ fogságából, helló világ
10 PRINT "HELLO WORLD"
20 GOTO 10
RUN
S lám, amilyen egyszerű olyan igaz. Kiszabadultál a VÚ fogságából, helló világ
Dátum: 2012.06.28. 00:34:54
Idézet: Kvnoemi - 2012.06.27. 22:34:31
Esik csak azt nem írja az összesítőben. Van olyan templomi küldetésem amiben 15 esszenciát kell lelnem s mivel máshogy még nem vadásztam amióta megvan, csak innen jöhettek. Szóval megerősítem.
A vadászzsákmány elhasználásakor autosajtnál esik esszencia? Én kettőt elhasználtam, de egy sem esett 11 sajtból. Ez persze lehet véletlen, de jó lenne tudni. Ha egyáltalán nem esik, akkor a fene sem fogja használni.
Esik csak azt nem írja az összesítőben. Van olyan templomi küldetésem amiben 15 esszenciát kell lelnem s mivel máshogy még nem vadásztam amióta megvan, csak innen jöhettek. Szóval megerősítem.
Dátum: 2012.06.27. 12:53:43
A medáljaitok nálam vannak. Szépek. De tényleg.
Jelenleg épp egy kedvező ajánlatra várok a Behó részéről. Úgy néz ki meglesz.
Jelenleg épp egy kedvező ajánlatra várok a Behó részéről. Úgy néz ki meglesz.
Dátum: 2012.06.26. 03:31:34
Idézet: Redboybeach - 2012.06.25. 10:26:42
Nyugalom, a hosszú élet ritka. Semmiről nem vagytok lekésődve még.
Leszámítva persze Viszok pajtást, akin lassan annyi fux meg csingilingi cucc van, hogy mozogni sem tud majd. Na ő percről-percre gyengül a három újabb plecsni nélkül.
A xéno medálok és nyeremény medálok, mikor lesznek beirva a nyerteseknek.
Nyugalom, a hosszú élet ritka. Semmiről nem vagytok lekésődve még.
Leszámítva persze Viszok pajtást, akin lassan annyi fux meg csingilingi cucc van, hogy mozogni sem tud majd. Na ő percről-percre gyengül a három újabb plecsni nélkül.
Dátum: 2012.06.25. 20:21:01
Szintén ugyanez. Most kettő van a karakterlapon azonban nincs más látható eredménye. Mivel csak egyszer lehet megvenni gondolom azért nem adott pontokat, viszont így értéktelen a tárgy.
Dátum: 2012.06.19. 00:40:02
Milyen érdekes, hogy most te is épp egy tollvonás miatt hőbörögsz lelkesen...
Az meg különösen érdekes hogy az egyik embert felmagasztaljátok a másikat alázzátok gyakorlatilag ugyanazért a dologért. Furi egy topik ez.
Az meg különösen érdekes hogy az egyik embert felmagasztaljátok a másikat alázzátok gyakorlatilag ugyanazért a dologért. Furi egy topik ez.
Dátum: 2012.06.06. 02:01:20
Idézet: Birka - 2012.06.05. 21:58:32
Birka ez egy rettentőmód könnyelműséges felajánlás.
3 idomítás
3 kivégzés
3 meggyőzőképesség
3 transzcendális projeksőn
3 csapdaészlelés
3 vastag bőr
3 szerencse egy nap alatt
3 egészség
3 erő
áldozz fel 78960 LE-t
varázslat vásár bónusz kókuszkristály igénnyel
plusz a:
4 AF pont
5254 LGY
ésatöbbi.
Semmivel sem vagy mostohább helyzetben, mint bárki más.
Na egy ilyen templomot kaptam, aki ennél léigényesebbet kap, az jelentkezzen, és átadom a topszopás medálom
Birka ez egy rettentőmód könnyelműséges felajánlás.
3 idomítás
3 kivégzés
3 meggyőzőképesség
3 transzcendális projeksőn
3 csapdaészlelés
3 vastag bőr
3 szerencse egy nap alatt
3 egészség
3 erő
áldozz fel 78960 LE-t
varázslat vásár bónusz kókuszkristály igénnyel
plusz a:
4 AF pont
5254 LGY
ésatöbbi.
Semmivel sem vagy mostohább helyzetben, mint bárki más.