Dátum: 2014.05.30. 22:58:48
Bocsi, elnéztem a dátumot...

Dátum: 2014.01.27. 19:59:21
Dátum: 2013.11.26. 09:48:27
Dátum: 2013.11.26. 09:18:02
Pedig a hibát nem lett volna túl nehéz javi'tani:
Nap eleji CSP+szaporulat a nap végéig-nap végi CSP+portyák (amit ugye számon tart).
Állat elfogásért nem tudom, hogy jár-e tégla, de ha nem, akkor vagy megszorozzák az elköltött CSP-t 100%-csapdakészi'tés szakiból adódó százalékkal, vagy ha gálánsak akarnak lenni, akkor ezt elengedik!

Dátum: 2013.11.25. 21:47:13
Egyébként elég durvák a lények. Korábban 15-20 csatát lenyomtam max ép-ről, most meg 8 csata, aszt sanyi!

Szerintem kicsit erősi'tettek a lényeken.
Dátum: 2013.11.25. 21:43:33
Memóriaszelencék, vadászat italok, prémes tagság, és brutál kari, ami nem nagyon sérül, és/vagy sok gyógyital.

Dátum: 2013.11.25. 20:38:29
Zolee
Akkor nálad tényleg valami gebasz van! Nálam reggel 15 porta + 26 sárkány lenyesve, 1 nem sikerült, és most 73 téglám van. Ez i'gy okés is.
Dátum: 2013.11.25. 20:33:43
Alendaar
Lehet, hogy EH-sként ez másképp van? Erre mondjuk nem gondoltam...

Dátum: 2013.11.25. 19:31:44
A kinyert LE __MINDIG!!!__ kevesebb volt, mint amennyi az aktiváláshoz kellett. Nálam az energiatéglák is rendben vannak már. (Legalább is úgy látom.) Szeretném megdicsérni Miklósékat, a konstrukti'v hozzáállásuk miatt! Tudom, hogy ez a dolguk, de azért biztos jól esik, ha nem mindig csak negati'v visszajelzést kapnak. Csak i'gy tovább!!!

Dátum: 2013.10.16. 23:21:22
Idézet: Bjork123 - 2013.10.16. 22:22:29 1. Valahogyan biztosan tudjátok mérni a "tetszési indexet" avagy a részvételi hajlandóságot,
Természetesen! Eddig nagyon jó a részvételi arány, még az itt fogadkozó "ebben biztos nem veszek részt mert nagyon nem éri meg" emberek is nyomják titokban

...
Persze, az első nap mindenki kipróbálja...

(Én is.

) De ki'váncsi vagyok, a 10. napra, és főleg a következő ilyen eseményre mennyi marad a lelkesedésből... Most még csak elkarcolgat aki már beleölt X erőforrást, de ki'váncsi vagyok, legközelebb belevág-e...
Dátum: 2013.10.16. 21:55:36
60 pp-m, bánja, és 30 pp-nyi LÉ mennyiségemet buktam TP-t tekintve...

Drága tanulópénz volt, de mint korábban i'rtam, eddig nem volt buktás esemény, ezért ebben is bi'ztam.

Hiba volt.

Mostantól óvatosabb leszek...

Dátum: 2013.10.16. 21:42:14
Idézet: Azazel - 2013.10.16. 21:23:02 Azért mondanék ellenpéldát...csak ma két "stratéga " keresett meg,ugyan közöltem mindkettővel,hogy nem veszek részt az eventben,mindkettőnek megadtam a másik elérhetőségét.Egyikük visszajelzett,miszerint köszöni,és egyeztetnek.

Na ja, és az egyik 1 órával később olvasta Miklós hozzászólását, utánaszámolt és hagyta az egészet a francba... (Ebből már sejtheted, hogy én vagyok az egyik!

) Persze ettől még próbálok segi'teni annak a kevés lelkes embernek, aki próbálkozik.
Dátum: 2013.10.16. 16:08:25
Kicsit későn bújt ki a szög a zságból…

Ha ezt tudom, nem pazarolok el 60 portyapontot, és szerzek egy csomó +TP-t…

Ez mondjuk genyó dolog volt,

de abból indultam ki, hogy az eddigi eventeken nem lehetett bukni. Ezek szerint megtaláltam az úji’tást!

Hogy miért mondom ezt?
Számoljunk újra Miklós:
Egyrészt mivel VF-es vagyok, ezért itt a LE/TP arányom 97 LE/TP. Egy átlagos napon 45-50e LE-t hozok 210 LE-ért + 12-15e-t ki’nzókamrából. Azaz alap hangon számolva 285 LE/TP. Magyarul 700 csata alatt bukok (egy csat 32,5 TP) 4.277.000 LE-t. Mágián és egészségen ki’vül kb. 160e fejleszteni egy tulajdonságomat, tehát ebből 26,7 tulajdonságot fejlesztek. Ezt elosztva az öt fő tulajdonsággal (a maradék 2 senkit nem érdekel...

) több mint 5, és ez a medállal ellentétben ÁLLANDÓ!!!
Másrészt egy átlag halandó csak akkor fog tudni 1100-at csatázni, ha 30 PP-s, PRÉMES, és kezdéskor legalább 100 pp-je. Ja és ne felejtsük el, hogy minden csatát meg kell nyernie...

Ööö...

Akkor ez messze nem is átlag kari?!?

Ha 15 pp-s, akkor az előző feltételek mellett, max a 700-at tudja teljesi’teni! Tehát mondjuk azt, hogy egy átlagos PRÉMES kari 7-800-at tud teljesi’teni. Tehát a megnyerhető hordatrófeák, dukátok, templomkristályok, és kiégett őskövekből max 40-40-et nyer. Tehát 1,6 relikviakupon, (ez egy rossz vicc

) 40 dukát (na zo...), 40 templomkristály (mondjuk ez nem rossz

) 40 kiégett őskő (700-1000 helyett, amit amúgy lopni kellett volna ennyi pp-bő

l) Ugye más is úgy gondolja, hogy ez egy vicc?!?
Még egy dolog. Elég szarul esik, ha önhibádon ki’vül a „legrosszabb” hordához tartozol. Ráadásul tovább ront a képen, hogy előre láthatóan ez a helyzet ennél a hordánál állandósulni fog. És i’gy egy átlag halandó ebben a hordában max. arany (+3 tul) hordamedált kaphat.

Ez senkit nem fog sarkallni a jövőben ebben a hordában... Ergo a jövőbe egy csomó ember kedvét elveszitek az eventtől, és a sikerélmény hiánya miatt az összjátékélmény is csökken. Gondolom értitek mire akarok kilyukadni...
Rendben, hogy szeretnétek ha több lenne a bevétel, de szerintem marketing szempontból nagy melléfogás volt az eventhez kötni ezt a Háborús csomagot. Szerencsésebb lett volna valamikor az event után valami „fontos” (ilyet mindig lehet találni...

) eseményhez kötni egy akciót, ahol ugyanezt adtátok volna x napig. A lélektani szempontok rendki’vül fontos tényezők egy olyan terméknél, ami szórakoztatási célú!!!
Dátum: 2013.10.16. 11:31:33
Felmerült bennem is, és másban is a titkolózás lehetősége, hogy a többi szövetség ne tudja a taktikánkat. Ezzel a következő a probléma:
Sokaknak több különböző hordájú karijuk van 1 vagy több világban, ráadásul vannak olyanok, akik benn maradtak gyémánt szöviben, de már nem gyémántok.
Szóval titkolózni reménytelen!! Inkább a szervezettségre hajtsunk! Sokat számi't, hogy gyorsabbak legyünk, mint a többi horda. Hátha...
Dátum: 2013.10.16. 10:36:44
///////////////////////////////////////////////////////
%%%%%%%%%%%%%%%
------------------------
I Hordák harca I
------------------------
Kedves Végzetúrnők / Végzeturak!
Nem tudom, ki vesz részt a hordák harcában. De ha valaki részt vesz, javaslom 1 mezőre koncentráljunk. Ha ott megszilárdi'tjuk a hatalmunkat, több esélyünk lesz hosszabb távon. Szerintem jelenleg +5-6%-os előny elég lenne az első elriasztáshoz,

és akkor mehetnénk tovább. I'rok a többi gyémánt szövinek is.
Az első mező szerintem a legfelső sor 3. mezője lehetne. Ha ott elértük a többiekhez képesti + 6%-ot, akkor a második sor 1. kockája jöhetne jelenleg. Ha változás van, kommunikáljunk.
Jó lenne, ha lenne minden szövetségben legalább egy felelős, aki figyeli ezt a fórumot, és lekommunikálja a saját szövetségben. a fontosabb elhangzottakat.
Vélemények? Ötletek?
Kérlek ezt a javaslatot osszátok meg a szövetségetekkel!
Előre is köszönöm!!!
Üdvözlettel:
Zaragon (V3 Tamagocsi Temető)
%%%%%%%%%%%%%%%
/////////////////////////////////////////////////////////
Dátum: 2012.12.29. 13:09:16
Dátum: 2012.12.29. 10:05:45
Nem tudja valaki, hogy ha az Aukciós házban vett állatfelszerelést lecserélem egy másikra, akkor tuti megmarad? Gondolom igen, de biztosra akarok menni, mert túl értékes a kockáztatáshoz!
Dátum: 2012.12.07. 08:29:06
Köszi!
Dátum: 2012.12.07. 08:10:13
Nem tudja valaki, a szörnykoktélból is csak 1-et lehet venni naponta?
Dátum: 2012.12.06. 10:44:26
Akkor talán az lenne a jó megoldás, hogy ne legyen egyik se kijelölve, és választani kelljen. Itt azért elég nagy tétekről van szó ahhoz, hogy ezt indokoltnak nevezzük!