Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Csavarkulcs

Oldal: 1234
Dátum: 2011.05.30. 14:31:12
Hogy hívják a Harry Potterben a Roxfort igazgatóját?
Harry Potter
Dambledor
Ronald Weasley
Harmione Granger

Helyesírás, könyörgöm!!! Ha csak a filmet láttad, a neten akkor is meg lehet nézni, hogy Dumbledore meg Hermione.
Dátum: 2011.05.23. 18:48:23
Ki nem szerepel a Karib tenger kalózaiban?
Orlando Bloom
Kierra Nightly
Jonny Depp
Nicolas Cage

Ettöl rendesen égnek állt a hajam (az a kevés ami még van). Ha nem tudja, hogy írják helyesen a nevét legalább nézze meg a neten, nem egy nagy ördöngösség.
Dátum: 2011.05.12. 11:44:54
Minek a rövíditése az "API"?
Accellerated Programming Interface
Algorithmic Protocol Interface
Application Programming Interface
Adapter Protocol Interface

Nálunk speciel az édesapa becézése az api, és még biztos találnék egy-pár jó kis jelentést, ha lenne kedvem a neten keresgélni, de nincs. Szóval ez specifikus, merhogy nem mindenki billi gates.
Dátum: 2011.01.22. 18:41:30
Melyik sportautónak nem oldalra hane felfelé nyíló ajtaja van?
Lamborghini
Ferrari
Porsche
Viper

Hát ez kissé rossz, merhogy szerény véleményem szerint mindegyik márkának van olyan gyártmánya amelyiknek felfelé nyílik az ajtaja. Ja és nem csak szerintem, hanem gugli szerint is.
Dátum: 2010.09.13. 23:10:43
Mék ország pénzneme a Rubel?
Anglia
Oroszország
Ukrajna
Portugália

Ha a kérdés feltevöje, nem tudja helyesen leírni, hogy "melyik", akkor legalább a neten utána nézhetne, hogyan kellene.
Dátum: 2010.09.12. 14:24:06
Ez állat, nagyon állat. Fetrengek a röhögéstöl!!!
Dátum: 2010.08.24. 00:37:22
Asszem erre mondják Pöttöm, a sors akarta, hogy ezt a kérdést megkapd.
Dátum: 2010.08.23. 15:53:06
Oké, akkor így: "...nem mindenki herry potter buzi/leszbi..." ! Ja és nem véletlenül írtam kis betüvel a nevét !
Dátum: 2010.08.23. 15:39:46
Ki NEM a Griffendél-ház lakója a Harry Potter sorozat szereplői közül?
Hermione Granger
Ginny Weasley
Lavender Brown
Harry Potter

Èééés a helyes válasz.... nincs helyes válasz!! Sajnálatos módon a kérdés feltevöje nem olvasott elég pontosan, a helyes válasznak megjelölt Lavender Brown is a Griffendél-ház tanulója. Mellesleg speciális kérdés mert nem lehet mindenki HP buzi.
Dátum: 2010.07.22. 13:40:34
Te írtad, hogy konkrét ötlettekkel kellene elörukkolni. Egyébként amint kidolgoztam a részleteket, már küldöm is Miklóséknak.
Dátum: 2010.07.22. 13:23:23
Csak azért mert, 2-3 ember beszél róla, nem biztos, hogy csak ennyit is érint.
Piciklon, konkrétan a Takarítás-nak kellene neki állni leprogramozni, mert az egy nagyon jó, nagyon szép ötlet, és mindenkinek a hasznára válna.
Dátum: 2010.07.20. 21:28:39
Figyelem! Figyelem!
Ezennel elindítom a "Takarítás a Végzetúrra" mozgalmat!!!
Kéretik mindenkit, akinek tetszik az ötlet és kicsit szinesebbé szeretné tenni a játékot jelezze valamilyen formában. Amennyiben elég támogatót találok lefektetjük az alapokat, és irány Miklósnak!!
Dátum: 2010.07.19. 16:51:21
Megszállt az ihlet!

Legyen egy olyan opció, hogy "Takarítás". 1, 2 illetve 5 Csp-ért lehetne takarítani. A befektetett Csp-töl függöen lehetne dolgokat találni a szállásod kitakarítása közben. Ha 15% felett takarítasz, akkor esetleg egy egy szörny is elöbukkanhat az ágy alól. Valahogy így gondoltam:

Takarítasz 2 Csp-ért 15% felett.
"Fáradtan térsz haza a legutóbbi küldetésröl. Sokkal tovább tartott, mint ahogy a hordaparancsnokod igérte, és nem vágy másra, mint egy kiadós alvásra. A szövetség épületében lévö szobád nem valami fényüzö, viszont annál kényelmesebb. Amint belépsz elkeseredetten veszed észre, hogy hatalmas rendetlenség van a szobádban. Vasalatlan ruhák hegye az ágyadon, fegyvereid szanaszét, az asztalodon terpeszkedö ragacsos masszában nem is vagy biztos hogy mi is lehetett korábban. Itt bizony nem lehet nyugodtan pihenni, nagy sóhajjal nyúlsz a seprü után, és beleveted magad a takarításba. A ruhákat szépen összehajtogatva beteszed a szekrénybe. Amikor kihúzod a zoknis fiókot meglepödve veszed észre hogy nem üres, egy Ösi nektár van benne. Ez vajon mikor kerülhetett ide? Mindegy, felteszed a polcra a többi gyógyital mellé. Miután végeztél a ruhákkal a fegyvereket hordod egy kupacba az asztal mellé. Már csak a söprés van hátra. Minden sarkot alaposan kitakarítasz, még az ágy alá is benyúlsz a söprüvel. Az hirtelen beleakad valamibe, valami puhába. Keményen odadöfsz a takarító szerszámoddal. Gurgulázó hörgés kiséretében egy csatacickány mászik ki az ágyad alól, és azonnal rád veti magát.
Idebent nem tanácsos varázsolnod, de ez ellen a szörny ellen nem is lesz rá szükséged. Kemény megmarkolod a seprüt és lesújtasz ellenfeledre...harc.... a csatát tenyerted 800 le meg egy kevés tp. Óvatosan bekémlelsz az ágy alá, van-e még belölük. Szerencsére csak ez az egy példány volt ott, meg valami kerek. Vigyázva kipiszkálod, találtál egy kiégett öskövet. Nahát, már azt hitted elveszett. A tetem és a szemét eltávolítása után nyugovóra térsz, az asztalt meg majd holnap letakarítod."

Valahogy így!:D:D:D
Dátum: 2010.07.17. 18:00:01
Hát ahogy érzed Pöttöm.
Dátum: 2010.07.17. 01:32:07
Ezt Pöttömnek küldeném, és mindenkinek aki szereti:

Egy szőke, egy vörös meg egy fekete nő sétál az utcán. Egyszer csak megnyílik alattuk a föld és zuhanni kezdenek a pokolba, de Isten közbeszól:
-Na lányok van egy utolsó esélyetek, madár képében kirepülhettek innen, és úgy kell leélnetek a hátralevő életeteket.
Fekete nő gondolkodik:
-Én sas akarok lenni, mert az a levegő királya.
Sassá válik, és máris kirepülhet.
Vörös nő rávágja:
-Én fecske akarok lenni, mert kicsi és fürge.
Fecskévé változik és kirepül ő is.
Szőke nő gondolkodik:
-Én pingvin akarok lenni, mert az olyan cukiiiiiii.....
Dátum: 2010.07.17. 01:11:35
Mi is szoktunk rá emlékezni, amikor kirugdossuk a szöviből mert nem aktív, holott ő a szövi alapító !
Dátum: 2010.07.16. 00:01:25
Nincs Végzetpengém, nem vagyok kristályhordás, és nem hordok Vortexpáncélt.
A világ egyik legjobb és legel.úrtabb játékát játszom, és rajtam kívül még több ezren értik, amikor azt mondom: miklósrandom.
A felhasználónevem megelőzi a jelszavamat, és nem örülök ha a haverjaim összekeverit a Vu-t a Wow-val.
Büszkén gondolok Hídrobbantóra a szövi alapítóra, Solarisra csak úgy, meg valakire aki tudja, hogy ki.
Szeretem az éjjeli portyázásokat, a lélekenergiát, a küldetéseket...
Itt játszom az internet szívében, Csalásban mi vagyunk a császárok...
És igenis nálunk játszanak a legelvetemültebb Végzetúrnők.
Végzetúr... azé így is szeretlek!!!!

Ez csak úgy még kikivánkozott!
Dátum: 2010.07.14. 02:44:44
Jöttem, láttam, olvastam és most hozzászólok mert úgy tartja úri kedvem. Engem ez a Le megvonás kevésbé érint, mivelhogy azon gyökerek közé tartozom akik ezt az "über-giga-mega" tápot nem igazán használta ki. Ám egyátalán nem tartom korrektnek, Móka-Miki hozzá állását pedig egyenesen felháborítonak találom. Több mint 10 éves tapasztalat áll mögötte, de nem tud egy egyszerű "elkurtuk"-ot kinyögni . Aztán lehet, hogy kiderül, mi vagyunk a hülyék és most jön majd a kánaán!!
Miklós helyében azért vigyáznék, hogy ki töröl a játékból, mert pl. ha Chuck Norris unja meg a játékot és töröl akkor azt a beho sem éli túl!!!

Egyébként találtam bugot: tudok magamnak üzenetet küldeni. Ezt kéretik javítani mert még a végén behozhatatlan előnyre teszek szert a többiekkel szemben. Azonkívül a végzetúr felírat mellett füstöl a csávó kezében a tőr, ez normális vagy hívjam a tűzoltókat? És csak most veszem észre, hogy kiürült a sörösüvegem, Miklós légyszíves intézkedj minnél elöbb.

Isteni látomás is megszállt közben: 2013. 01.01 Miklós hozzászólása: "Ez az utolsó hozzászólás. Sikerült a legutolsó bug-ot is javítani... nincsenek túlélők..."
Dátum: 2010.07.05. 14:48:37
Az alábbiak közül melyik NEM Shakespeare idézet?
"... vagy ha nem, hát... kis nyúl!"
"... nem pacsirta szól! / A csalogányunk csattog minden éjjel:"
"Országomat egy lóért!"
"Helyes a bőgés, Ororszlán!"

Szerény véleményem szerint (noha én egy műveletlen paraszt vagyok, és azért nem tudtam a kérdésre válaszolni), ez a kérdés enyhén speciális, mivel gondolom nem mindenki tudja betéve Shakespeare összes művét.

Melyik együttes száma a Minden szép?
No thanx
Hooligans
Star Positive
Lola

Ez szintén speciális, mellesleg ki hallgat ilyeneket ?!
Dátum: 2010.05.16. 22:20:36
Hogy hívják a Valóvilág 1. győztesét ?
Györgyi
Győző
Majka
Szabolcs

Ez miért általános műveltség??? Nem tudom, mert nem nézek ilyen szánalmas .......-kat.Felőlem az összes realiti só szereplő ott döglik meg ahol van.
Oldal: 1234