Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - t0ga

Oldal: 1
Dátum: 2011.12.24. 21:57:03
"24-én déltől 25-én délig a Végzeturak nem fognak portyázni, aki akar, békében, nyugalomban fejlődhet ez idő alatt. Az állatok morálja sem csökken ebben a 24 órában."

Köszönöm a békében és nyugalomban eltöltött fejlődést! A Szentestét a családommal töltöttem, elindítottam egy 50-es vadászatot, mire visszajöttem a KH szépen lerabolgatott, az állataim morálja lecsökkent, ezt nevezitek ti békés, nyugalmas fejlődésnek?? Ez még áprilisi tréfának is nagyon szar, nem hogy karácsonyi ajándéknak! Nagyon remélem, hogy legalább egy bocsi el fog hangzani ezzel kapcsolatban, mert ez most nagyon szarul esett! De én vagyok a hülye, mert elhittem! Ezek szerint azért van az oda írva, hogy a Végzeturak nem fognak portyázni, mert a KH annál inkább! Végülis a Karácsonyhoz illik valahol az áldozati bárány, csak rohadtul nem tetszik, hogy azokból csináljátok, akiknek a pénzéből megéltek! Szerintetek ez korrekt??

Ma, 21:00 *Tyrex* Nick Aragua A csatát ellenfeled nyerte.
Elszívott tőled 14458 lélekenergiát.

Köszönöm a csodás meglepetéseket és hogy elrontottátok az estémet!
Dátum: 2011.08.24. 14:40:03
Idézet: Becksim - 2011.08.24. 14:09:36
Az eddigi szövis tapasztalataink szerint nem ad több lét a nagyobb spekivel leölt drakón. Kicsi az elemszám, de a nulla spekis póknak is szinte teljesen ugyanaz az arány jött ki mint a fullos vadásznak, 10-10 csata alapján. Azért a 100% plusznak itt már jelentkeznie kellett volna, ha tényleg számítana a speki.

Azért figyeljük tovább.

Ott volt Miklós hozzászólásában, hogy ez belső info, ezek szerint azt jelenti, hogy csak az ott dolgozóknak működik így!
Dátum: 2011.08.24. 13:57:41
VaDászatnyi.
Dátum: 2010.05.05. 15:35:24
Értem, szóval csupa becsületes és egyenes módszerrel megszerzett információra támaszkodsz, nem is vártam mást. Az a legszebb ebben az egészben, hogy "normális" esetben az egyes szövetségeknek a saját fórumai arról kellene hogy szóljanak, hogy beszámolnak a többi játékosnak a velük kapcsolatos eseményekről, hírekről, de ugye mint az látható pár ember csak a szálkát keresi, és sajnos az ő véleményük a mérvadó, mert állandóan mindenhova írniuk kell valamit, akár van közük hozzá, akár nincs!
Dátum: 2010.05.05. 15:10:24
Én is rájöttem egy nagy átverésre!

Pityu = Lord of Destiny

És ettől most, hogy ezt ide leírtam mindenféle bizonyíték nélkül, már igazam is van? Ja igen, tényleg igazam van, mert ez ebben az esetben biztos is! Lehet gyártani elméleteket, de az ilyen állításokat azért jó lenne alá is támasztani vagy megtartani magadnak kedves Pityu!
Dátum: 2009.08.17. 12:09:22
Én csendben reménykedem benne, hogy Miklós azért van ilyen csendben, mert gőzerővel dolgozik az elcseszett dolgok jobbátételén!

MUHAHA! Hogy lehetsz ennyire hülyén optimista? Az eddigi ismereteim alapján minden marad ugyanúgy, csakazértis! Nehogymár mi, sehonnai játékosok bele merjünk szólni a nagy játékmester tökéletesen kidolgozott művébe! Ha valaki képtelen beismerni a hibáit, annak a neve ezentúl nyugodtan lehet Miklós! Majd bekerül a játékos szlengbe : "ezt jól elmiklósoztad már megint!"
Dátum: 2009.08.16. 23:08:42
Egy dolgot azért le kell szögeznem, ha nem is így tűnik ki a hozzászólásaimból : nagyon messze magasan ez a legjobb böngészős játék, amivel valaha játszottam, pedig nem keveset próbáltam már ki! De (mert de általában jönni szokott) mivel ennyire jól sikerült az eleje és nagyon magasra tette saját magának a mércét, szomorú látni, ahogy egyre mélyebbre süllyed! Nem hinném, hogy erről mi, játékosok tehetnénk, hihetetlen mennyiségű jobbnál-jobb ötlet merült fel, sajnos azonban a játékvezetés számomra érthetetlen oknál fogva vagy szóra se méltatta vagy olyan kifacsart módon valósította meg, hogy szinte rá sem lehetett ismerni! Én elhiszem, hogy kellemetlen dolog pár "top" karakter miatt fejleszteni, akik alól minduntalan elfogy a játék, de nem hinném, hogy az a jó módszer, hogy elvonják az erőforrásokat és egysíkú, értelmetlen fejlesztéseket dobnak a játékosok elé! Szóval szerintem sokan, akik azokat bírálják, akik bírálnak, nem ártana esetleg azon is elgondolkodniuk, ez-e a legjobb irány a játéknak? Történjen valami de minden áron? Szerintem ne! Azt hiszem elég sok felnőtt játékos van itt, aki megértené azt is, ha kapnának egy előrejelzést, hogy ennyi meg ennyi ideig tart amíg megint tudunk alátok rakni új dolgokat, de azok tényleg frankók lesznek, csak pici türelmet kérünk! Pillanatnyilag azonban párbeszéd csak nyomokban fedezhető fel, így pedig szerintem érthető, ha sokan nincsenek megelégedve azzal, amit kapnak!
Dátum: 2009.08.16. 22:41:13
Úgy látom mégsem evezünk 2 hajóban, mint először gondoltam!
Dátum: 2009.08.16. 22:17:39
Kedves Ddyy!

Értem én, hogy neked az tűnt jónak amikor egy (leírásod alapján zsarnok) kalandmester kénye-kedve szerint bánt veletek, nekem ezek szerint szerencsém volt, mivel a játékok minden egyes percét élveztük a barátaimmal közösen!
Nekem is rettentően hosszú szerepjátékos múltam van, sokféle kalandmesterrel (mesélővel) játszottam együtt, de sosem volt olyan érzésem, hogy minden egyes alkalommal csak nagyobb szopatást készít elő nekünk! Voltak persze rossz döntéseink és nem tudtuk melyek azok, de esélyünk volt legalább dönteni! Nyilván ebben a böngészős játékban ez nem könnyen megoldható, de ha csak a próbálkozás szikráját is látnám, nem lenne ilyen rossz érzésem! Plusz azért azt se felejtsd el, hogy itt nagyon sokan keményen fizetnek a játékért, amiért azt hiszem joggal várnának el némi szórakozást, nem pedig az izzadtságszagú monoton munkát! Mert egy idő után bizony már munkának (abból is a rossz fajta, lélekölő) érzik és nem játéknak!
Dátum: 2009.08.16. 20:30:57
Azt igazán elmagyarázhatná már valaki (ha egyáltalán létezik anyaszülte személy, aki ezt tudja) hogy Miklós miért bánik olyan szűkmarkúan a virtuális javakkal, mintha a szájától kellene megvonnia a falatot miatta, holott talán lehetne ebből a játékból egészen élvezhetőt és játszhatót csinálni (mint ahogyan az elején az volt!) ha egy picit kipróbálná néha a saját játékát és nem hasra ütve adna tippeket (amik nagy részéről ordít a szánalmas dilettantizmus)! Egyszerűen képtelen bármilyen jó ötletet iszonyatos lebutítás és átalakítás nélkül betenni a játékba! Már amit a gyorsítással művelt az is ordas nagy bunkóság volt, de ez a legutóbbi húzása, hogy toljátok csak befele az erőforrásaitokat számolatlanul, addig sem kell fejleszteni, hát ez tényleg hab a tortán! És akkor még van pofája úgy feltálalni, hogy "megszakadok a sok fejlesztésbe, csak hogy NEKTEK jó legyen!" PFFFF
Dátum: 2009.08.16. 20:13:59
Nem kell aggódni, belsős forrásokból tudom már a 3. fázist, az pedig olyan hihetetlenül jól el lett találva, hogy mindenkinek le fog esni az álla, és minden törölt karakter tülekedni fog, hogy visszajöhessen játszani!

Zarknod ébredése: 3. fázis
A manapilonok segítéségével sikerült megolvasztani az energiaburkot, amely mélyén Zarknod ezeréves álmát aludta, amíg fel nem vertétek! Belül azonban egy biztonsági alufólia burok található, amely kétszer olyan vastag, mint a külső jégpáncél volt! Ennek áttörése nem kevés energiát igényel. Ráadásul mivel az őt bebörtönző erők felfigyeltek próbálkozásaitokra nehezebbé tették az utatokat, szóval mostantól 4 CSP-be kerül egy aktiválás és a szorzókat is lefeleztük, plusz innentől kezdve minden bemenetelkor 1 őskövet is levonunk (akinek nincs ősköve, az megadhat egy bankszámlát, ahonnan közvetlenül leszipkázzuk a pénzét, hogy ne kelljen ezzel is vesződnie!) Aki nem ad meg bankszámlát és ősköve sincs, attól automatikusan naponta levonunk minden tulajdonságából 1-et, hogy nehogy már potyára fektessünk ilyen hihetetlen mennyiségű kreatív energiát ebbe a nagyon jól kitalált eseménysorozatba! A korábbiakhoz hasonlóan, a manapilont most is aktiválhatod, hogy a Zarknodot védő alufóliaburkot meggyengítsd.

(A számlálók nem nullázódtak)
Dátum: 2009.06.12. 09:59:38
Kedves Winnie!

Tőled csak olyan hozzászólásokat látok, ahol folyamatosan másokat fikázol, hogy mennyit sírnak, meg adod a tanácsokat, mert te aztán mindenre tudod a megoldást! Őszintén örülök neki, hogy neked minden rendben van a játékkal, te elégedett vagy a morzsányi fejlesztéssel is, de jó lenne, ha felnyílna a szemed és észrevennéd, hogy nem formálhatsz másokat a saját igénytelen felfogásodhoz!
Dátum: 2009.06.09. 13:33:14
Lord Sanyi ötlete nagyon tetszik! Csak egy probléma van vele : ez most olyan, mintha leírtad volna egy papírra és elégetted volna, vagy kimentél volna a pusztába, ástál volna egy gödröt, belekiabáltad volna és betemetted volna. Ugyanis kb ennyi hatással tudunk lenni a játékra. Miklós RND módon kiválasztott elemeit valósítja meg az ötleteknek, lehetőleg úgy, hogy az nekünk csak még rosszabb legyen! Mikor is volt utoljára, amikor válaszolt ide valamit? Ha valakinek van kedve kikeresni, tegye meg, nekem nincs szükségem egy ínhüvely gyulladásra a sok görgetéstől...
Kellene már egy _játékvezető_ aki foglalkozik is velünk, nem csak időnként idelök pár elcseszett fejlesztést!
Dátum: 2009.06.09. 13:00:55
Birka, neked a nevedre tényleg igaz a nomen est omen! Úgy tűnik csak azt olvasod és érted meg, amit beleillik a betegesen szajkózott elferdült értékrendedbe! Amiket írsz, abból tisztán látszik, hogy fogalmad sincs az egészről, légből kapott számokkal és %-okkal dobálódzol, miközben más érveit és adatait egy laza mozdulattal lesöpröd, mint számodra lényegtelent. Sajnálom, hogy úgy nyilatkozol dolgokról, hogy se rálátásod, se hozzáértésed nincs.
Dátum: 2009.06.09. 00:43:20
Szerintem ez nem hülye poén volt, hanem egy reális jövőkép! Miklós legalább arra vehetnéd a fáradtságot, hogy reagálj valamit, ha már itt tépjük a szánkat! Kicsit tudatosulnia kellene már benned, hogy ez kőkeményen szolgáltatás kategóriába esik, mivel nagyon sok pénzt fizetünk érte, szóval te mint szolgáltató egyáltalán nem így kéne, hogy reagálj, ez nem egy ingyenes DND party, ahol te mind játékmester azt teszel amit akarsz! Kezd már eléggé irritáló lenni ez az egész!
Oldal: 1