Én az azonnali törlés és az eltiltás miatt írtam, ha vissza kell vonni, mert volt már, az teljesen korrekt, de akkor tehetek fel másikat és nem kapok 3 nap eltiltást.
Meg azért is, hogy kiszórják az értékelőt. nagyon utálom, amikor valaki síma szemétségből teszi tönkre más játékát.
Hozzászólások - Redy
Dátum: 2009.05.06. 22:42:53
Dátum: 2009.05.06. 22:15:15
Utánanéztem, nem történt ilyen. A dolog annyira inkorrekt, hogy írok a JV-nek. Az lehet, hogy már volt, de én nem találkoztam vele.
Dátum: 2009.05.06. 22:05:52
Szeretném, ha visszavonnák az eltiltást és visszatennék a kérdést az adatbázisba, valamint, hogy az értékelőt tiltsák el az értékeléstől. Mit kell tennem ennek érdekében?
Ki festette az Egri nők című képet?
Székely Bertalan*
Mányoki Ádám
Munkácsy Mihály
Lotz Károly
A kérdésre eddig 4 jó és 5 rossz válasz érkezett.
Kérdésed kiértékelésre került.
A legutóbbi kérdésed az "Azonnal töröljétek" értékelést kapta, ezért még 71:44:16 ideig nem írhatsz új kérdést. (ilyenkor a kérdés pontok sem nőnek)
Ki festette az Egri nők című képet?
Székely Bertalan*
Mányoki Ádám
Munkácsy Mihály
Lotz Károly
A kérdésre eddig 4 jó és 5 rossz válasz érkezett.
Kérdésed kiértékelésre került.
A legutóbbi kérdésed az "Azonnal töröljétek" értékelést kapta, ezért még 71:44:16 ideig nem írhatsz új kérdést. (ilyenkor a kérdés pontok sem nőnek)
Dátum: 2009.04.15. 19:18:50
Kinek adhat vért a 0 vércsoportú ember?
senkinek
csak 0 vércsoportúnak*
csak AB vércsoportúnak
mindenkinek
Így szerepel a középiskolai tankönyvekben, de nem igaz. Maximum végszükség esetén, pl. háborúban.
A beadott nullás vér plazmája kicsapja az átömlesztést kapó vörösvétestjeit, tehát fordítva, de lejátszódik az immunreakció.
senkinek
csak 0 vércsoportúnak*
csak AB vércsoportúnak
mindenkinek
Így szerepel a középiskolai tankönyvekben, de nem igaz. Maximum végszükség esetén, pl. háborúban.
A beadott nullás vér plazmája kicsapja az átömlesztést kapó vörösvétestjeit, tehát fordítva, de lejátszódik az immunreakció.
Dátum: 2009.04.15. 19:13:58
Sólyomnak mindenképpen nagytestű, ragadozó madárnak közepes.
Dátum: 2009.03.26. 09:46:18
Hibás kérdés:
Mi Stendhal regényének címe?
Kék és fekete
Vörös és fekete*
Vörös és fehér
Sárga és fekete
Van egy Vörös és fehér című regénye is, bár az befejezetlen.
Mi Stendhal regényének címe?
Kék és fekete
Vörös és fekete*
Vörös és fehér
Sárga és fekete
Van egy Vörös és fehér című regénye is, bár az befejezetlen.
Dátum: 2009.03.23. 14:07:07
Hibás kérdés:
Melyik kutyafajta nem magyar?
Pumi
Kopó*
Puli
Mudi
A kérdező megfeledkezett az erdélyi kopóról, amely magyar fajta.
Melyik kutyafajta nem magyar?
Pumi
Kopó*
Puli
Mudi
A kérdező megfeledkezett az erdélyi kopóról, amely magyar fajta.
Dátum: 2009.03.23. 09:11:17
A világ 1-en a Skandar Graun (az 1 n-es!) nevű karaktert nem lehet kémgömbözni. A kémgömg menüjében feljön a neve, kiválasztom és azt írja ki, hogy nincs ilyen karakter. Ha jól emlékszem mkorábban is tapasztaltam hasonlót valakinél.
Dátum: 2009.03.18. 17:58:13
Az, hogy más is tett fel olyan, a játékhoz tartozó kérdést, amihez sokadik szintűnek kell lenni, és ezek átmentek a szűrőn, az nyilvánvalóan az értékelők hibája. Az összes ilyen kérdést ki kellene venni a játékból.
Dátum: 2009.03.18. 17:55:30
Ezt dobták vissza:
Melyik egyszámjegyű út nem Budapestről indul?
2-es
4-es
6-os
8-as*
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
Szerintem az ország egyszámjegyű főútvonalainak ismerete nem érdektelen lexikális tudás.
Melyik egyszámjegyű út nem Budapestről indul?
2-es
4-es
6-os
8-as*
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.
Szerintem az ország egyszámjegyű főútvonalainak ismerete nem érdektelen lexikális tudás.
Dátum: 2009.03.08. 08:33:35
Ha meg nem akarod eladni a régi fegyvert, akkor vegyél bele egy olcsó kristályt, és cseréld le. Mondjuk jogos lenne, hogy ilyen célokra legyen egy kvázi ingyenes, mondjuk 50 LE-be kerülő fókuszkristály, ami nem csinál semmit, csak le lehet rá cserélni a régit, hogy újra meg lehessen venni.
Dátum: 2009.03.02. 01:06:00
1. A kiírás az volt, hogy ettől-eddig lehet kvízolimpiázni. Világosan le volt írva. Nem lehetett. Ezen túl szerintem kár okoskodni.
2. Ez nem Pató Pál mentalitás, nekem pl. családi programom volt, hadd osszam már be magamnak a hétvégémet.
3. Nem a táp miatt, egyszerűen szeretném megnyerni a kvízolimpiát, mert nekem az jól esne. Az elsőt megnyertem, de az próba volt, és nem kaptam medált. Azóta mindig elcsúszok egy-két teljesen megválaszolhatatlan kérdésen, pedig szeretnék egy medált nyerni.
4. A problémát orvosolni kell, pl. ha a szerver leterhelt, akkor ne engedjen új olimpiát kezdeni. Amúgy nem hiszem, hogy pont a kvíz annyira szerverigényes lenne. Mivel fennáll a probléma, igenis figyelje a progi, hogy kinek az olimpiája közben állt le a szerver, és ezek kapjanak új lehetőséget.
2. Ez nem Pató Pál mentalitás, nekem pl. családi programom volt, hadd osszam már be magamnak a hétvégémet.
3. Nem a táp miatt, egyszerűen szeretném megnyerni a kvízolimpiát, mert nekem az jól esne. Az elsőt megnyertem, de az próba volt, és nem kaptam medált. Azóta mindig elcsúszok egy-két teljesen megválaszolhatatlan kérdésen, pedig szeretnék egy medált nyerni.
4. A problémát orvosolni kell, pl. ha a szerver leterhelt, akkor ne engedjen új olimpiát kezdeni. Amúgy nem hiszem, hogy pont a kvíz annyira szerverigényes lenne. Mivel fennáll a probléma, igenis figyelje a progi, hogy kinek az olimpiája közben állt le a szerver, és ezek kapjanak új lehetőséget.
Dátum: 2009.03.01. 23:56:16
Vagyis a kuszkusz nemcsak egy arab étel, hanem egy erszényes ragadozó is. Tehát él.
Dátum: 2009.03.01. 22:56:20
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Kb 10 percnél és 44-ből 43 helyes válasznál tartottam, amikor kilökött a rendszer és már nem tudtam visszalépni. Az időből legalább fél percet jelentett a szerver lassúsága, de azért lett volna esélyem a 11 perc alatt egy hiba végeredményre...
Jó lenne az ilyet valahogy logolni, és adni egy újabb lehetőséget annak, aki így megjárta. Akár utólag kapjon még egy tesztet, és ha eléri a helyezettek szintjét, akkor vigaszdíjként kapjon az illető medált.
Jó lenne az ilyet valahogy logolni, és adni egy újabb lehetőséget annak, aki így megjárta. Akár utólag kapjon még egy tesztet, és ha eléri a helyezettek szintjét, akkor vigaszdíjként kapjon az illető medált.
Dátum: 2009.02.23. 14:57:33
Két jó válasz is van:
Melyik nem téli hónap?
Január
Március
Április
Február
Ő az áprilist akarta, de a március is tavaszi hónap.
Melyik nem téli hónap?
Január
Március
Április
Február
Ő az áprilist akarta, de a március is tavaszi hónap.
Dátum: 2009.01.08. 00:51:32
Szerintem a leghíresebb, legszebb, legismertebb stb. típusú kérdések nem szerencsések, mert a hírességet elég nehéz mérni. nem tudom, Kecskeméten van-e kolbászfesztivál, de egy ottani pl. biztos hallott a sajátjukról, és nem biztos, hogy hallott a békéscsabairól.
A gyulai kolbász ráadásul erősebben utal a városra, mert a másikat csak csabainak hívják, nem békéscsabainak, valószínűleg ezért választották azt a válaszolók.
A gyulai kolbász ráadásul erősebben utal a városra, mert a másikat csak csabainak hívják, nem békéscsabainak, valószínűleg ezért választották azt a válaszolók.
Dátum: 2009.01.03. 09:29:01
Ezt már egyszerűen nem értem:
Milyen húsból készül a hagyományos gulyásleves?
sertés
marha*
pulyka
birka
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem lehet, hogy valami bug?
Milyen húsból készül a hagyományos gulyásleves?
sertés
marha*
pulyka
birka
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.
Nem lehet, hogy valami bug?
Dátum: 2009.01.02. 10:45:27
No comment 2.
Már kezd üldözési mániám lenni.
Általános iskolai tananyag.
Melyik haszonnövény származik Amerikából?
búza
rozs
árpa
kukorica*
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ
Már kezd üldözési mániám lenni.
Általános iskolai tananyag.
Melyik haszonnövény származik Amerikából?
búza
rozs
árpa
kukorica*
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ
Dátum: 2008.12.28. 09:21:11
Ezzrl a kérdéssel értem el a 10 rossz kérdést:
No comment...
Melyik együttesben énekelt Deák Bill Gyula?
Hobo Blues Band*
Beatrice
Piramis
P-Mobil
No comment...
Melyik együttesben énekelt Deák Bill Gyula?
Hobo Blues Band*
Beatrice
Piramis
P-Mobil
Dátum: 2008.12.24. 22:53:29
Hibás kérdés:
Melyik állat nem macskaféle?
szervál
ocelot
petymeg
aguti*
Az aguti valóban rágcsáló, de a petymeg is egy cibetmacska féle, amelyeknek nincs közük a macskákhoz, csak a nevük hasonló.
Melyik állat nem macskaféle?
szervál
ocelot
petymeg
aguti*
Az aguti valóban rágcsáló, de a petymeg is egy cibetmacska féle, amelyeknek nincs közük a macskákhoz, csak a nevük hasonló.