Hozzászólások - Scorpion666
Dátum: 2011.01.31. 10:43:11
Másnál is kétpercenként van adatbázis-kapcsolódási hiba, vagy csak engem nem szeret a rendszer?
Dátum: 2011.01.29. 16:26:10
Azt lehet tudni, hogy hétfőn hány órakor kezdődik az event? 10 körül?
Dátum: 2011.01.10. 14:55:59
OFF
Gondolom arra célzol, hogy tudsz csinálni 4 katalizátort, és nem arra, hogy nem akar esni kritikus varázslat esszencia...
ON
Mod: elírás
Gondolom arra célzol, hogy tudsz csinálni 4 katalizátort, és nem arra, hogy nem akar esni kritikus varázslat esszencia...
ON
Dátum: 2011.01.08. 16:25:48
Idézet: Craslorg - 2011.01.07. 16:49:28
Szerintem a küldit kéne annyiban módosítani, hogy csak írni kell egy kérdést, és ne számítson, hogy elfogadják-e.
Emlékeim szerint többször is előkerült már a kvízes küldetés témája és eddig ellenállásba ütközött, azaz bent marad. Sajna valóban roppant nehéz már jó kérdést feltenni, a leggyakrabban azért, mert már szerepel az adott kérdés. Lehet, hogy ki kéne törölni az összes kérdést és újrakezdeni feltölteni őket. Persze ez úgysem lesz meg.
Szerintem a küldit kéne annyiban módosítani, hogy csak írni kell egy kérdést, és ne számítson, hogy elfogadják-e.
Dátum: 2010.12.26. 13:55:52
Köszi az infót
Dátum: 2010.12.26. 13:53:02
OFF
Ezzel azt akarod mondani, hogy szilveszterig nem lesz kimaxolva?
ON
És azt már lehet tudni, hogy milyen címeket ad a piramis?
Ezzel azt akarod mondani, hogy szilveszterig nem lesz kimaxolva?
ON
És azt már lehet tudni, hogy milyen címeket ad a piramis?
Dátum: 2010.12.08. 13:18:22
Szép új világ
Két utcalány beszélget:
- Te mit kérsz a Mikulástól?
- Ötezret, mint mindenkitől.
Két utcalány beszélget:
- Te mit kérsz a Mikulástól?
- Ötezret, mint mindenkitől.
Dátum: 2010.11.27. 13:54:45
Hm, Miklósék találtak egy képet a Mars felszínéről a NASA honlapján?
Dátum: 2010.11.25. 13:27:41
Üdv!
Lenne egy kis problémám:
Tehát van 4 AF pontom, de nem tudom megnövelni a Kompenzáció képességet, ami ugye 4 AF pontba kerül. A képesség jelenleg 1-es szinten van, tehát megvan a VF szakértelem.
Kérdésem, hogy ez bug, vagy én néztem el valamit?
Lenne egy kis problémám:
Jelenleg 4,000 AF pontod van.
Tehát van 4 AF pontom, de nem tudom megnövelni a Kompenzáció képességet, ami ugye 4 AF pontba kerül. A képesség jelenleg 1-es szinten van, tehát megvan a VF szakértelem.
Kérdésem, hogy ez bug, vagy én néztem el valamit?
Dátum: 2010.11.21. 15:14:06
2009-ES MATEMATIKAI ÉRETTSÉGI ÍRÁSBELI FELADATAI:
1. Egy kis budapesti szórakozóhelyen három ukrán prosti dolgozik. Ha egy menet (egy óra) ára 10.000 Ft, amiből a tulajdonos 8.000 Ft-ot leakaszt, akkor mennyit kell a lányoknak dolgozniuk, hogy a tulajdonos befizethessen egy thaiföldi luxusüdülésre, ami 486 000 Ft-ba kerül?
2. Ha egy kutya átlagosan naponta 58 gramm kutyagumit nyom ki magából, és a fővárosban 138.500 kutyát tartanak, akkor az egy évi "termés" elszállításához hány darab 9 tonna teherbírású Kamaz teherautó lenne szükséges?
3. Gazsinak van egy lefűrészelt csövű vadászpuskája négy tölténnyel. Egy töltényben 88 db, egyenként 0,5 g tömegű sörét található. Ha minden lövés során 44 sörét célt téveszt, akkor mi a találati százalék, és mennyivel nő Gazsi osztálytársának a tömege a sörétektől?
4. Olegnek 19 gramm "uncut"-kokainja van, aminek az ára az utcán 13.000 Ft/g. Ebből elad 3 g-ot Abdulnak, 4 g-ot pedig Szaszának. Mi a maradék cucc napi értéke, ha Oleg maga nem sokat tol belőle, hanem tovább dílerkedik a koksszal a napi áron? Mennyit keres Oleg össz-vissz a kokszon, amit eredetileg a faterja fenekében csempésztek be az országba?
5. A bőripari kézműves Ibrahim (32 éves) egy hónap alatt 8 db hetedikes kiscsajt szedett fel a Westendben. Hány hónapig kell a bevándorlási hivatalnak Ibrahim papírjait tologatnia, hogy a hetedik évfolyam összes (69 db.) cicusát egzotikus nemi betegségekkel láthassa el?
1. Egy kis budapesti szórakozóhelyen három ukrán prosti dolgozik. Ha egy menet (egy óra) ára 10.000 Ft, amiből a tulajdonos 8.000 Ft-ot leakaszt, akkor mennyit kell a lányoknak dolgozniuk, hogy a tulajdonos befizethessen egy thaiföldi luxusüdülésre, ami 486 000 Ft-ba kerül?
2. Ha egy kutya átlagosan naponta 58 gramm kutyagumit nyom ki magából, és a fővárosban 138.500 kutyát tartanak, akkor az egy évi "termés" elszállításához hány darab 9 tonna teherbírású Kamaz teherautó lenne szükséges?
3. Gazsinak van egy lefűrészelt csövű vadászpuskája négy tölténnyel. Egy töltényben 88 db, egyenként 0,5 g tömegű sörét található. Ha minden lövés során 44 sörét célt téveszt, akkor mi a találati százalék, és mennyivel nő Gazsi osztálytársának a tömege a sörétektől?
4. Olegnek 19 gramm "uncut"-kokainja van, aminek az ára az utcán 13.000 Ft/g. Ebből elad 3 g-ot Abdulnak, 4 g-ot pedig Szaszának. Mi a maradék cucc napi értéke, ha Oleg maga nem sokat tol belőle, hanem tovább dílerkedik a koksszal a napi áron? Mennyit keres Oleg össz-vissz a kokszon, amit eredetileg a faterja fenekében csempésztek be az országba?
5. A bőripari kézműves Ibrahim (32 éves) egy hónap alatt 8 db hetedikes kiscsajt szedett fel a Westendben. Hány hónapig kell a bevándorlási hivatalnak Ibrahim papírjait tologatnia, hogy a hetedik évfolyam összes (69 db.) cicusát egzotikus nemi betegségekkel láthassa el?
Dátum: 2010.11.17. 13:37:40
Nekem is ugyanez jelent meg, én is remélem, hogy csak hiba
Dátum: 2010.11.17. 12:57:24
Hát én meglepődtem, hogy V2-n csak 888 karakter bélké... akarom mondani, térképezik Fél éve ugyanezen a szerveren azért 2000 fölött volt ez a szám.
Dátum: 2010.11.05. 13:49:13
Mivel már pár kedvencem szerepel, ezért nem biztos, hogy lesz 10 film, de azért megpróbálom:
1. Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér (Return of the Jedi, 1983)
2. Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact, 1996)
3. A függetlenség napja (Independence Day, 1996)
4. Serenity (Serenity, 2005)
5. A sólyom végveszélyben (Black Hawk Down, 2001)
6. Űrkommandó (Wing Commander, 1999)
7. A főnix útja (Flight of the Phoenix, 2004)
8. Űrgolyhók (Spaceballs, 1987)
9. Psycho (Psycho, 1960)
10. Navarone ágyúi (The Guns of Navarone, 1961)
Na, csak sikerült 10-et összeszedni
1. Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér (Return of the Jedi, 1983)
2. Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact, 1996)
3. A függetlenség napja (Independence Day, 1996)
4. Serenity (Serenity, 2005)
5. A sólyom végveszélyben (Black Hawk Down, 2001)
6. Űrkommandó (Wing Commander, 1999)
7. A főnix útja (Flight of the Phoenix, 2004)
8. Űrgolyhók (Spaceballs, 1987)
9. Psycho (Psycho, 1960)
10. Navarone ágyúi (The Guns of Navarone, 1961)
Na, csak sikerült 10-et összeszedni
Dátum: 2010.11.04. 13:12:17
Karakterlapon a tulajdonságok elcsúsztak az avatar alá, és nem csak nálam, hanem más szövitársamnál is.
Böngésző: Firefox 3.6.12.
Böngésző: Firefox 3.6.12.
Dátum: 2010.11.02. 15:08:33
Miklós, és az AF-fel együtt az új szakik is bekerülnek?
Dátum: 2010.11.01. 13:17:51
Az elmúlt két napban engem is ezzel szívat a rendszer állandóan. Korábban heti egy-két alkalommal fordult elő ilyen, akkor nem zavart, de most kezdek kicsit morcos lenni.
Dátum: 2010.11.01. 13:04:13
Ne remélj nyugdíjat, mert a Magyar átlagéletkor bőven a nyugdíjkorhatár alatt van?
Pár hete olvastam, hogy az EU azt szeretné, hogy 2050-re a tagállamokban a nyugdíjkorhatár 70 év legyen. Ezzel szemben pl. a magyar férfiak átlagélettartama ha jól emlékszem 63-65 év. Szóval ne nagyon reménykedjünk nyugdíjban, úgy se érjük meg.
Amin én még ki tudok akadni, az a dolgozó nyugdíjas, aki elveszi a munkahelyet a fiatal pályakezdő elől. Oké, elhiszem, hogy van olyan nyugdíjas, akinek a kevés a nyögdíj, de ez szerintem nagyon nincs így rendben. Ezenkívül felül kéne vizsgálni, hogy pl. a rokkantnyugdíjas jogosan kapja-e a rokkantnyugdíjat(Pl. van az utcánkban egy nő, aki rokkantnyugdíjas, de minden reggel a 6 órás vonattal megy be dolgozni).
Mod: helyesírás
Mod2: helyesbítés
Dátum: 2010.10.27. 16:05:24
Kösz az infót, csak mert a honlapon már kb. két hónapja az van, hogy szeptember/október.
Dátum: 2010.10.27. 13:53:07
Mivel nem tudtam, hogy melyik topik lenne a legalkalmasabb a kérdésemhez, ezért itt kérdezném meg Miklóst, hogy A mágia mesterei játék előreláthatóan mikor fog indulni?
Dátum: 2010.10.27. 13:48:54
Egy "apró" kényelmi javaslatom lenne:
Ha besorolok egy kvízkérdést egy kategóriába, és később újra megkapom ugyanazt a kérdést, akkor újra ott van a besorolás ablak, ami eléggé zavaró, és szerintem nem csak nekem.
Javaslat:
Ha kapok egy kérdést, amit korábban már besoroltam, akkor a besorolás helyett jelenjen meg egy ilyesmi szöveg: "Ezt a kérdést már kategorizáltad, de ha akarod, megváltoztathatod a kérdés kategóriáját". Alatta pedig egy gomb "Kategória módosítása" felirattal, aminek a megnyomása következtében megjelenne a besorolás ablak.
Ha besorolok egy kvízkérdést egy kategóriába, és később újra megkapom ugyanazt a kérdést, akkor újra ott van a besorolás ablak, ami eléggé zavaró, és szerintem nem csak nekem.
Javaslat:
Ha kapok egy kérdést, amit korábban már besoroltam, akkor a besorolás helyett jelenjen meg egy ilyesmi szöveg: "Ezt a kérdést már kategorizáltad, de ha akarod, megváltoztathatod a kérdés kategóriáját". Alatta pedig egy gomb "Kategória módosítása" felirattal, aminek a megnyomása következtében megjelenne a besorolás ablak.