Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Delicatesse

Oldal: 12
Dátum: 2008.10.09. 07:41:09
"Melyik a kakukktolyás?
kakkukktojás
kakukk tojás
kkakkuktojás
kakukktolyás"

Kéremszépen az ilyen szarságokat kiíró barmokat azonnal és örökre kizárni a játékból, köszönöm.
Dátum: 2008.10.01. 15:14:36
Idézet: Hatsepsut - 2008.10.01. 14:31:13
Kakukktojás kérdéseket nem fogadunk el, mert gyakran nem egyértelműek; ezért került bele a szűrőbe. Akkor is törlöm, ha két szóban, kötőjellel, egy k-val stb. írjátok. Sajnálom.
Nem mindenki gondolatolvasó, fogalmazd meg úgy a kérdést, hogy mindenki értse, mi alapján akarod kell megjelölni az egyik választ, akkor semmi gond vele.

Mondjuk tökre viszket a tenyerem, hogy rákérdezzek, milyen színű a kakukk tojása
Dátum: 2008.09.30. 13:16:47
Idézet: RobarTigez - 2008.09.30. 11:21:57
Üdv!
Az utóbbi kérdést rossznak itéltétek, de nem tudok rájönni miért. Kérlek magyarázátok meg.

A hely neve, ahol a Végzetúr online játék játszódik?
Azeroht

Azeroth. Talán ezért
Dátum: 2008.09.30. 08:22:34
Idézet: Hatsepsut - 2008.09.29. 23:12:45
Bocsánat, de az új kedvencemet muszáj feltennem. Javítás közben bukkantam rá.

"Meik van helyesen írva?"
A válaszokat nem részletezem, mert már töröltem.

Beszarás Én most találkoztam olyannal hogy "Mejk országban van El Callao"... Ezzel csak 2 gond van: 1) nem tud magyarul 2) El Callao Peruban és Venezuelában is van amennyire rá sikerült keresni...

További kedvenceim:
1) noname labdarúgóliga pár évvel ezelőtti mérkőzéseire való rákérdezés
2) noname kisfaluhoz melyik kisváros van legközelebb
3) mikor halt meg XY (napra pontosan)

Alapvetően elegem van az igénytelen és a megválaszolhatatlan kérdésekből, tényleg előmoderálttá kéne tenni őket, ígyis úgyis sok dolgotok lesz vele, a különbség csak a játékosok elégedettségében lesz. Én már a hajamat tépem a kérdések felétől.

A kvízkérdések kiírására vonatkozó küldetéseket törölni kéne, mert egyszerűen nem mindenki képes kiírni értelmes kérdést, sajnos.
Dátum: 2008.09.25. 13:41:54
Nem tudom volt-e ilyen javaslat, de szívesen látnám a szövetség taglistáján a tagok mellett a szavazatszámukat is.
Dátum: 2008.09.24. 13:42:14
Ezeket a kiírásokat én is értékelném.
Dátum: 2008.09.24. 13:38:32
Észrevételek a kvízkérdésekkel kapcsolatban:

1) értékelésnél nehezményezem, hogy azelőtt kell véleményt mondjak róla, hogy látnám, a jó választ elfogadja-e jónak.
2) kéne oda egy "helyesírási hibás" opció is az értékeléshez, találkoztam már olyan kérdéssel ami jó volt, csak igénytelenül volt leírva. Vagy a formai igazításokat automatikusan megcsinálja a játékvezetés?
3) a legtöbbet kiguglizom én is, mert pl töriből gyenge vagyok, nem vagyok én lexikon
3+1) azért bakker aki ilyet beküld, hogy adott évben az egyik noname magyar focicsapat vs a másik noname focicsapat milyen eredményt ért el egy noname fociligában, az amúgy jól van?
Oldal: 12