Két szomszéd lakik egymás mellett, mindenkit látnak, csak egymást nem láthatják. Mi az?
szemek*
fogalmam sincs
nem tudom
vak szomszédok
Süllyesztő.
Hozzászólások - Appple
Dátum: 2010.04.15. 09:36:14
Dátum: 2010.04.15. 00:47:33
Hány kilós volt a 2008-ig kifogott legnagyobb busa?
Ez agyrém, ráadásul kvízolimpián. Kerestem néhányat, de minden találat körüllőtte a 4 lehetséges választ...
Ez agyrém, ráadásul kvízolimpián. Kerestem néhányat, de minden találat körüllőtte a 4 lehetséges választ...
Dátum: 2010.04.13. 11:37:59
Üdv!
Ha szöviben indítok egy új fórumot, írok első hozzászólást, majd törlöm, és írok egy újat (igazából nyelvtani hiva miatt volt, de ez nem is érdekes) akkor a szövifórum főoldalán kettőnek mutatja a hozzászólások számát. Nem nagy hiba, csak gondoltam megírom
Ha szöviben indítok egy új fórumot, írok első hozzászólást, majd törlöm, és írok egy újat (igazából nyelvtani hiva miatt volt, de ez nem is érdekes) akkor a szövifórum főoldalán kettőnek mutatja a hozzászólások számát. Nem nagy hiba, csak gondoltam megírom
Dátum: 2010.04.11. 09:24:41
Idézet: Byzon - 2010.03.28. 17:23:34
Idézet: Appple - 2010.03.28. 17:12:29
Ez viszont most újra 5 perc. Akkor mégis csak hibás volt a 3,5 perc. Viszont jó, hogy újra jó
Még valami, az elementáris maxon van, így 3,5 percre ment le a vadászat 5 percről, de a válaszra kapott idő is csak ennyi. Ennek így kell lennie?
Igen, így kell lennie.
Igen, így kell lennie.
Ez viszont most újra 5 perc. Akkor mégis csak hibás volt a 3,5 perc. Viszont jó, hogy újra jó
Dátum: 2010.04.03. 11:49:59
Halihó! Van egy problémám. Ez a második eset, hogy arra hivatkozva dobja vissza a kérdésem a rendszer, miszerint nem megengedett szó szerepel köztük. Az elsőben Jodie Foster-rel volt a gond, felteszem a 'fos' kifejezés miatt, most pedig a klezmer zene eredetére kérdeztem volna rá, mely válaszok közt a 'zsidó' szó is szerepelt. Ez is a nem megengedett szavak közé tartozik, s ez nagy baj. Ha tényleg megfelelően szűrni szeretnétek a kvízkérdéseket, akkor ilyen restrikciókat bevezetni, kitételek közé tenni badarság. Legyen az az értékelő személyes tapasztalatára, intelligenciájára és műveltségére bízva, hogy egy kérdést hibásnak gondol, s ha igen, milyen okból - ahogy ez jelenleg is jórészt hatékonyan működik - s ne a program döntse el szavak, szótöredékek alapján, hogy kifogásolható egy kérdés, csak mert valamely része megfelel egy letárolt, tiltott szónak.
A rendszer egyébként érthető, hiszen tudom, többszázezer kérdés van az adatbázisban és felteszem, naponta több százat (ezret?) kaptok értékelésre, de ez az előellenőrző rendszer mindenképpen megérett egy ráncfelvarrásra.
Sok sikert a készítőknek, a játék nagyszerű, ennyire kimagaslóan addiktív online játékkal még nem találkoztam. Üdv
A rendszer egyébként érthető, hiszen tudom, többszázezer kérdés van az adatbázisban és felteszem, naponta több százat (ezret?) kaptok értékelésre, de ez az előellenőrző rendszer mindenképpen megérett egy ráncfelvarrásra.
Sok sikert a készítőknek, a játék nagyszerű, ennyire kimagaslóan addiktív online játékkal még nem találkoztam. Üdv
Dátum: 2010.04.02. 20:40:12
Hahó! Most épült csak fel a Térkapunk, s arra lennék kíváncsi, hogy az onnan zsákmányolt holmi átadható-e szövitársnak? Automatikusan hozzám került, ez nem a kincseskamrába pottyan győzelem esetén?
Dátum: 2010.04.01. 14:15:31
Nagyon köszönöm a választ! Most visszanéztem, s a Vadászat alatt látom az elmúlt 20 vadászatból bejövő három lény adatait, de mindegyik előjel nélküli, viszont ahogy figyelem, +/- 1, 0 szintkülönbségű lények szoktak vadászatkor bepottyanni, ezért a ez annyira nem lehet jelentős, hogy ekkora LE különbség legyen. Akkor ez tényleg a véletlen számlájára írandó.
Vagyis már csapdába ejtéskor sem írja ki ezek szerint, csak a nevét, előtag nélkül?
Vagyis már csapdába ejtéskor sem írja ki ezek szerint, csak a nevét, előtag nélkül?
Dátum: 2010.04.01. 11:55:57
Hahó! Lehet, hogy csak én vagyok paranoiás, de napok óta egyre kevesebb a sajtolásért kapott LE, amiért régebben 6000-7000 körül kaptam (a maxolás első 1-2 napján), most már csak 3500-4000 körül. Ez random, vagy folyamatosan csökkenni fog? Esetleg valami fejlesztés eredménye?
Dátum: 2010.03.28. 17:12:29
Még valami, az elementáris maxon van, így 3,5 percre ment le a vadászat 5 percről, de a válaszra kapott idő is csak ennyi. Ennek így kell lennie?
Dátum: 2010.03.28. 15:36:35
Köszönöm! Erre nem is gondoltam volna... Akkor ezt gondolom a felejtéssel lehet kompenzálni, majd újrafejleszteni stb...
Szinte csak szakikat fejlesztgetek (vadászat), így a szintemen már nem vagyok túl erős TÖ-ben, a visszafogott fejlődés így tényleg hasznos tud lenni.
Szinte csak szakikat fejlesztgetek (vadászat), így a szintemen már nem vagyok túl erős TÖ-ben, a visszafogott fejlődés így tényleg hasznos tud lenni.
Dátum: 2010.03.28. 11:51:00
Halihó!
Több kérdésem is lenne...
1, Hogyan lehet a döntetlenezős küldit sikerre vinni? Másnál láttam, hogy minimál cuccba öltöznek, de ha megvan valami tárgy, azt le nem tudom venni, legfeljebb cserélni. Ennek van valami trükkje?
2, Mikor hasznos a 'Visszafogott fejlődés' szaki? Igen, olvastam a wikit, de nem tudom kitalálni, mire jó...
Üdv
Több kérdésem is lenne...
1, Hogyan lehet a döntetlenezős küldit sikerre vinni? Másnál láttam, hogy minimál cuccba öltöznek, de ha megvan valami tárgy, azt le nem tudom venni, legfeljebb cserélni. Ennek van valami trükkje?
2, Mikor hasznos a 'Visszafogott fejlődés' szaki? Igen, olvastam a wikit, de nem tudom kitalálni, mire jó...
Üdv
Dátum: 2010.03.06. 21:10:27
Hahó! Ha elküldtem a kvízkérdésem és akkor vettem észre egy elgépelést, az automatikusan rossz lesz, ugye? Az értékelő nem tudja kijavítani, esetleg megnézni azonnal, hogy szerepel-e egyáltalán a kérdések között, hogy ne kapjam vissza rosszként, majd kijavítva azzal, hogy már szerepel az adatbázisban?
Az új designt biztosan meg lehet szokni majd, de nekem most kissé tarkabarka. Nekem a windows is klasszikus kinézetű, kétszínű, nem tartom átláthatónak ezt a rakás intarziát. Ezenkívül - bár nem olvastam vissza, lehet, más is említi - a logóban lévő flash animot letiltva némiképp gyorsul a navigáció, mivel sajnos igencsak belassult, legalábbis nálam, Firefox alatt. Egyébként kicsit Diablos érzésem van, ami jó pont
Sok sikert és köszönet a fejlesztésért!
Sok sikert és köszönet a fejlesztésért!
Dátum: 2010.02.23. 17:50:34
Melyik harckocsi rendelkezik a legnagyobb löveggel?
Merkava Mark 3
M1 Abrams
Leopárd 2
T-90*
spec.
Merkava Mark 3
M1 Abrams
Leopárd 2
T-90*
spec.
Dátum: 2010.02.19. 14:56:09
Mit csinál egy denevér a microhullámú sütőben /vicc/ ?
repked
melegedik
eszik
zenéthallgat*
repked
melegedik
eszik
zenéthallgat*
Dátum: 2010.02.17. 18:38:00
Mi az a "mormiska"?
m@rhaság, ilyen kifejezés nincs
arra mondjuk, ha egy Mihály nevű ember morgolódik valamin
Mór város városrésze
egyszerű és nagyon hatásos sügércsali
m@rhaság, ilyen kifejezés nincs
arra mondjuk, ha egy Mihály nevű ember morgolódik valamin
Mór város városrésze
egyszerű és nagyon hatásos sügércsali
Dátum: 2010.02.16. 15:04:48
Mitől rózsaszínű a gödény (flamingó) tolla?
Pákó befestette
Ez a kedvenc színe
A megevett rákokban lévő színanyagtól!
Hajnalban el tudjon bújni
Pákó befestette
Ez a kedvenc színe
A megevett rákokban lévő színanyagtól!
Hajnalban el tudjon bújni
Dátum: 2010.02.11. 09:56:41
Köszönöm a válaszaitokat! Eddig 32/6 (jó/rossz) és ritka a visszadobás is, csak mellbevágott
S valóban: http://mek.oszk.hu/01500/01547/ (199-es pont)
Az viszont zavarbaejtő, hogy a rendszer ha csúnya szót feltételez a kérdésben, nem engedi át. Pld. egyszer Jodie Foster-el kapcsolatban dobta vissza...
S valóban: http://mek.oszk.hu/01500/01547/ (199-es pont)
Az viszont zavarbaejtő, hogy a rendszer ha csúnya szót feltételez a kérdésben, nem engedi át. Pld. egyszer Jodie Foster-el kapcsolatban dobta vissza...
Dátum: 2010.02.10. 22:56:54
Ahm...na ne
Az egyik előző átment: Kinek a műve a 'A lét elviselhetetlen könnyűsége'?
Egyébként mindegyik feltett kérdésemben, akár egy akár több szóból álló kifejezésre kérdezek rá, mindig használom az aposztrófot. Eddig nem volt gond.
Az egyik előző átment: Kinek a műve a 'A lét elviselhetetlen könnyűsége'?
Egyébként mindegyik feltett kérdésemben, akár egy akár több szóból álló kifejezésre kérdezek rá, mindig használom az aposztrófot. Eddig nem volt gond.
Dátum: 2010.02.10. 18:29:37
Visszadobták a kérdésem:
Ki írta a 'Képzelt riport egy amerikai pop-fesztiválról' című regényt?
Déry Tibor*
Kassák Lajos
Szabó Lőrinc
Füst Milán
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Vajon mit? Az alábbi linken látható az eredeti kiadás borítója. Tényleg elnéztem valamit?
http://www.aukcio.ittvettem.hu/dery-tibor--kepzelt-riport-egy-amerikai- popfesztivalrol-3825207.html
Ki írta a 'Képzelt riport egy amerikai pop-fesztiválról' című regényt?
Déry Tibor*
Kassák Lajos
Szabó Lőrinc
Füst Milán
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Vajon mit? Az alábbi linken látható az eredeti kiadás borítója. Tényleg elnéztem valamit?
http://www.aukcio.ittvettem.hu/dery-tibor--kepzelt-riport-egy-amerikai- popfesztivalrol-3825207.html