Üdvözlöm a tisztelt olvasókat!
Sajnos kevés időm van, ezért nem tudom végigolvasni a teljes fórum részt. Engem igazából több dolog is zavar. Ezeket szeretném itt leírni.
1, Fórum
Mivel magam is üzemeltettem fórumot, nem értem miért nem tudok új témát nyitni a "panaszaimnak". Ez legyen a legnagyobb gond.
2, Segítség kérés / panasz
Ez akár javaslat is lehetne. Miután egy felhasználó bejelentkezik, lehetne ott egy külön menüpont ahonnan rögtön lehet egy form segítségével írni az adminisztrátornak / vezetőségnek. Nem feltétlen akarja valaki megosztani a gondját az egész világgal. (Tudom operátortól lehet segítséget kérni, ha éppen online.)
3, Őskő
A fórumon is olvastam, hogy ez másban is felmerűlt már, de én is lírom mert igenis bosszantó.
A kiégett őskövek az idők során elveszítették potenciáljukat. Ha aktív őskővel érintkeznek, feltöltődhetnek, és vásárolhatsz értük ritka relikviákat! Ahányszor igazi őskövet szerzel (kivéve ajánlásból), ugyanannyi kiégett őskövedből is igazi őskő lesz.
Én vettem a fáradtságot - többek között azért mert régen nagy HKK rajongó voltam és szeretem a céget - hogy kitöltöttem a kérdőívet, ahol őskővet igértek ajándékba. Nem csak átfutottam rajta, hanem végig olvastam és igyekeztem konstruktív lenni az eddigi játéktapasztalatim alapján.
Na gondoltam akkor most végre a kiégett ősköveimből is hasznosíthatok valahányat. Mert ugye ezt igéri az oldal.
Elfogadom, hogy fent kell tartania magát egy ingyenes játéknak. És pontosan tudom, hogy néha ehhez az oldalon lévő reklámok nem elengedőek. Tiszta sor. Ugyanakkor a játék üzemeltetői is elfogadhatnák, hogy nem mindenki tud - még akár minimális - pénzt a játékra fordítani.
Tehát összeségében úgy gondolom, hogy teljesen jogosult lennék 5 őskövem aktiválására.
Köszönöm, hogy elolvasták a hozzászólásomat!
zzz
ui.: Ha nem lenne túl nagy kérés, tegyék meg hogy egy játékon belüli privát üzenetben válaszólnak, amennyiben válaszra méltatnak.
Köszönöm!