Idézet: Enchanter - 2008.12.15. 20:34:50 Oké. remélem ez még nem volt (sorry, nem akarok visszaolvasni 70 oldalt, ha volt már akkor bocs). Na szóval, volt 3 befogott állatom és 10-es vezetésem, mikor befogtam egy negyedik állatot. Mondom lol, 2 állatot lehet alapból befogni? No mindegy, befejztem a vadászatot aztán elkezdtem facsargatni, és mikor már csak 1 állatom maradt (másik hármat kifacsartam) az állatok menü eltünt. Mikor linkből visszamentem, azt írta nincs befogott állatom. Nem baj, könnyen jött konnyen ment. Aztán amikor megint elfogtam egy állatot már a másikkal együtt jelent meg és hirtelen két állatom lett... most mindíg ha csak 1 állatom marad facsarás után az eltűnik, majd ha megint elfogok eggyet ismét megjelenik.
Igazából nem nagy probléma de bugnak bug...
tök hasonló a bug a szövetségi menüben a szavazésoknál.
valakit kirúgásra jelöltünk, de nem jelent meg szavazhatóként, ellenben a jelölést vette a rendszer, mert a kirúgás menüben eltűnt a jelölhetők közül a neve. patt. nem lehetett mit csinálni.
másnap fel akartunk bontani egy békét vagy kapitulálni, ergó kiíródott egy második szavazás - és az a második szavazás megjelenítette az előző nap indított kirúgási szavazást oké, indítottunk még egy béke felbontást. mind a három megjelent. le lett szavazva a kirúgás és az egyik béke, de a harmadik ekkor eltűnt, épp mint neked. (más kérdés, hogy szerencsére ezt láthatatlanul is le lehetett tudni, mert a béke felbontás menüben aktív volt a szavazás, csak a szavazások menüben volt láthatatéan.)