még mindig nem tudom miben csaltunk mi szerintetek, válaszolna erre valaki, mert az üres fröcsögés nem túl informatív
az hogy a hallhatatlanok csaltak, és hogyan, az már biztos, de hogy ezen mennyit segít, ha nekiálltok másokat alaptalanul vádolni, azt nem tudom.
Így kívül állóként csak annyit kérdeznék Téged mért zároltak? Lehet így sok mindenre fény derülne.
Más:
A multizásról, csalásról annyit (igaz ez már több oldalon lefolytattuk magunk között, aki tudja bólogasson!) hogy rengeteg kiskapu van, szövetségen belül is tudnék mondani, de a szennyes az családban marad...
Nem sok ember van itt szerintem aki makulátlan (értem itt az epik-pilótákat, stb stb...)
Tisztelet a kivételnek!!
Részemről ennyi.
A hozzászólást Viszok009 módosította 2010.10.07. 18:47:39-kor
» Tulok «
- Nem kell több kincsesláda, távozz tőlem SáTáN!!!
félreértés elkerülése végett Sam W aztatat mondotta nekünké a fójumunkba hogyé az NJ azértet rugdalta ki a szöviből Ötetet mert Őt (mint SamW) azzal vádolta meg az NJ szövi hogy kém és ezáltal más szöviknek ad át infókat Értem????
Re: Hibajelentés - Világ 4. 396. hozzászólás - 2010.10.07. 18:53:15
Pontosan olyan hiba lett kihasználva amit NEM mi hoztunk létre okés lehet rá szabáyl de mindenki emberből van. És akkor ennyiből aki beleőlte a lóvéját az őskőbe és most babnnolták akkor kérheti vissza mert egy hibás játékban kezdett el játszani ha felvolt tárva a hiba ha nem. szóval szép szabály de sztem nem ők tartanak el minket hanem mi őket avyg nem?
Értjük, ez így volt, van itt valami jelentősége a hibajelentés topicban?
Volt egy bug a játékban, amit a jelek szerint többen kihasználtak, ők zárolva lettek, a felhasználási feltételekben leírtak alapján, vagyis előre láthatóan.
Ennyi a történet, hogy hogy jött ide a Nincs Játék szövi, aminek ehhez semmi köze sem volt, az viszont nem értem.
Ha tudatosan többször is kihasználod a programhibát az egyszerüen csalás
És akkor még te jössz ide osztani az észt...de még akkor csalni se tudtok jól ha ennyire futotta belöle