Hozzászólások - Energiser
Dátum: 2012.09.21. 09:47:39
Mire jó az ősdrágakő?
Dátum: 2012.01.11. 15:52:16
Köszönöm az infót!Tehát 3 hétig lehet portyázni,azaz 3x7x40 pp-t lehet ellőni+amennyit tartalákoltunk az induláskor.
Esetleg fel tudnátok pontozni,csupán két tized kell hogy ne legyek irritáló és akkor mindenki olvashatja "építő bejegyzéseimet"
Esetleg fel tudnátok pontozni,csupán két tized kell hogy ne legyek irritáló és akkor mindenki olvashatja "építő bejegyzéseimet"
Dátum: 2012.01.11. 07:13:47
Jó lenne tudni meddig tart az event!
Dátum: 2012.01.09. 13:32:15
Eseménypont egy csp-ért jár?
Láthatatlanságban meg 2-ért?
Tudom,hogy ezt írtátok eddig de Miklóstól nem hallottam ilyet és az előző kufáros eventen nem tűnt fel.
Láthatatlanságban meg 2-ért?
Tudom,hogy ezt írtátok eddig de Miklóstól nem hallottam ilyet és az előző kufáros eventen nem tűnt fel.
Dátum: 2012.01.03. 21:21:18
+ EH-t ad,az esüst 14 -et.
Dátum: 2011.04.14. 15:53:21
Na tessék,megint igazam lett
Kvízolimpia nálam nem működik.
Írtátok,hogy állítsak a tűzfalamon.A munkahelyemen nem piszkálhatok hozzá.Otthon sem működik.
Normális dolog,hogy egy játék amit 2 és fél éve játszok csupán korlátozottan funkcionáljon?Esetleg ha vadászni akarok akkor lépjek ki és indítsak el egy másik böngészőt?...és melyiket?Portyázás előtt kapcsoljam ki a vírusírtót?
Lehetne kicsit butítani a játékon,hogy a magamfajta ostoba felhasználók is tudják kezelni?
Kvízolimpia nálam nem működik.
Írtátok,hogy állítsak a tűzfalamon.A munkahelyemen nem piszkálhatok hozzá.Otthon sem működik.
Normális dolog,hogy egy játék amit 2 és fél éve játszok csupán korlátozottan funkcionáljon?Esetleg ha vadászni akarok akkor lépjek ki és indítsak el egy másik böngészőt?...és melyiket?Portyázás előtt kapcsoljam ki a vírusírtót?
Lehetne kicsit butítani a játékon,hogy a magamfajta ostoba felhasználók is tudják kezelni?
Dátum: 2011.04.13. 17:07:56
Sokszor leírtam már a panaszomat és soha sem kaptam választ.
A mágia mestereiben személyes üzenetet kaptam a problémámra,itt miért nem lehetne megírni,hogy mi a gond?
Kárpótlásról már ne is beszéljünk...
A mágia mestereiben személyes üzenetet kaptam a problémámra,itt miért nem lehetne megírni,hogy mi a gond?
Kárpótlásról már ne is beszéljünk...
Dátum: 2011.04.13. 17:04:59
Ismét kvízolimpia lesz!
Ismét ne tudok rajta résztvenni?
Elindítom,a homokóra pereg,telik az időm és nem jelenik meg a kérdés sem a válaszok.
Mással nem fordul elő?
Ismét ne tudok rajta résztvenni?
Elindítom,a homokóra pereg,telik az időm és nem jelenik meg a kérdés sem a válaszok.
Mással nem fordul elő?
Dátum: 2011.03.29. 23:15:03
nekem már megint nem működik a kvízolimpia
Valószínűleg más szaki kell hozzá és remélem,hogy más relikviák lesznek.
Hozzászólva az EH Vf váltáshoz:
Akinek jól megy a portyázás az nem vált VF-re.Azért portyázok mert eddig több volt a tp/le arányom mint ami elérhető lenne a vadászattal,manakonst és VF maxal.
Én inkább azért aggódom,hogy mennyi tp-t kapok az összes relikvia megszerzéséig.Egyáltalán meg tudom-e szerezni.
Jelenleg 140-ből 2 relikvia esett,tehát 7 hez kb 600 sárkányt kell kinyírnom.Ezért 24000 tp-t kapok.
Ennyi tp-ből alaphangon 3,6 millió lét szereznék.
A tulajdonságaim nőni fognak 250-300-at?
Akinek jól megy a portyázás az nem vált VF-re.Azért portyázok mert eddig több volt a tp/le arányom mint ami elérhető lenne a vadászattal,manakonst és VF maxal.
Én inkább azért aggódom,hogy mennyi tp-t kapok az összes relikvia megszerzéséig.Egyáltalán meg tudom-e szerezni.
Jelenleg 140-ből 2 relikvia esett,tehát 7 hez kb 600 sárkányt kell kinyírnom.Ezért 24000 tp-t kapok.
Ennyi tp-ből alaphangon 3,6 millió lét szereznék.
A tulajdonságaim nőni fognak 250-300-at?
Dátum: 2010.06.28. 13:29:29
Én sem kaptam meg és azt hittem hogy valamit rosszul csináltam.
Dátum: 2010.05.31. 08:59:39
Endyr!
Köszönöm az együttérzést!
Köszönöm az együttérzést!
Dátum: 2010.05.30. 10:23:10
Feltehetnéd a listára,hogy mi lesz a törölt karakterek pénzével,hogyan kaphatják vissza.
Dátum: 2010.05.30. 10:14:26
Miklós!
Dátum: 2010.05.23. 10:07:14
Végre valaki megvédte a portyásokat,KÖSZÖNÖM!
Nagyon sok információ látszik a karakterlapokból,toplistákból,szövetségi lapokból melyek a véletlenszerű portyázásokhoz képest 50-70%-al növelik a siker esélyét.
Nagyon sok információ látszik a karakterlapokból,toplistákból,szövetségi lapokból melyek a véletlenszerű portyázásokhoz képest 50-70%-al növelik a siker esélyét.
Jól mondod,nem szabad túlzásokba esni.Fejlesztettem a mászást mert kell majd a kalandokhoz és mellékesen nem lenne baj ha valami bónuszt is nyernék de nem a nyereménytől várom hogy azonnal a legerősebb karakter legyek a szintemen.
Bagoly!
Azt is lehetett olvasni,hogy időnként ismétlődik a térképvadászat.Legközelebb jobb kufárt is választhatsz.
Helyedben én is abbahagynám mert büszke vagyok és szégyellem ha sírni látnak.
Azt is lehetett olvasni,hogy időnként ismétlődik a térképvadászat.Legközelebb jobb kufárt is választhatsz.
Helyedben én is abbahagynám mert büszke vagyok és szégyellem ha sírni látnak.
Dátum: 2010.03.27. 09:48:22
Egy portyakarakter a prémiumtagság nyújtotta előnyökből egyedül az arhívumot használja.
Semmi mást!"Nincs ilyen csata"azt jelenti,hogy az ég világon semmit sem kapok az ősköveimért.
Tényleg csak "érdek nélkül" támogatjuk prémiumosok a játékot.
Semmi mást!"Nincs ilyen csata"azt jelenti,hogy az ég világon semmit sem kapok az ősköveimért.
Tényleg csak "érdek nélkül" támogatjuk prémiumosok a játékot.
Dátum: 2010.03.11. 22:36:54
Minden szervert érint a visszaállítás?
Fölöslegesen nem akarok órákat eltölteni a gép előtt ha holnap újra kell csinálnom mindent.
Fölöslegesen nem akarok órákat eltölteni a gép előtt ha holnap újra kell csinálnom mindent.