Azért az a "bazaltfekete", inkább kékes a macskakövet illetően, nem pedig "pokolfekete", mint az obszidián, ha már pontosítunk..
Az ásványvilágban sajnos kevés az egyértelmű szín/kőzet páros, én meg jól beleszaladtam..
Egyébként a leginkább az zavar, hogy a 35 jó kérdésem mellé utólag leminősítettek még párat, és ezzel együtt már 9 rossz van, ami 1-re van a "többet nem írhatsz kérdést" -től, és azt nem szeretném!

Persze, ha egy csalódott játékos a következőt rosszra értékeli, mert az övét sem fogadták el, úgysem tehetek semmit..
Nem ugyanott olvastuk.

Előtte mindig tájékozódom, ahogy kell(ene). Én egy könyvben olvastam, ( a többivel együtt) és ott a piros szín, mint lehetőség nem szerepelt.
Szóval elfogadom a képviselő úr válaszát, és meghajtom a fejem a többség akarata előtt..

Hi mindenkinek!
A játék jó, és tetszik!

Egy javaslatom lenne: a befogott állatokat lehessen leölni ne csak elengedni (végülis végzeturak vagyunk

), és kinyerni a beléjük feccölt energia egy részét. A TF-en is volt lehetőség erre is, arra is, kinek vérmérséklete szerint..

Ja igen, és ha már van 2-3 állata valakinek, miért nem mehet több is harcba? Így minek növeljem az aktuális szakértelmet?
Jaelithe