A szerencse fejlesztése is beleszámít a tulajdonság emelésbe?
Ha nem akkor az nem tulajdonság?
Hozzászólások - Karaka
Oldal: 12
Dátum: 2015.12.13. 07:30:31
Dátum: 2015.11.02. 22:38:44
Most látom az új templom tele lett mitokronitos feladattal. Hát ez elég sz.pos lett így. Mindegyikből szerezzen az ember 30 db-ot és az asztrális kincs által adottat nem is számolja. Elég necces hogy dekrétummal sem lehet megcsinálni, mivel a szövetség nem rendelkezik asztrális állomással, bár ez még egy 10 milliós kúttal rendelkező szövetségnek sem egyszerű épület, szerintem
Dátum: 2015.05.19. 21:23:59
Kicsit kifejtenéd, hogy milyen pozitív hatása van?
Dátum: 2015.05.19. 20:50:40
Azt szeretném kérdezni, hogy VF-ként a Rablás agyara az jelent-e számomra valami pluszt a Kufár csata, SZB, Hordák harca Lé számolásánál, vagy csak VF-fel egy felesleges relikvia?
Dátum: 2015.02.26. 21:14:27
Tetszik a kezdeményezés én is teljes vállszéleséggel támogatom.
Nekem a harmadik karakterem lett az igazi befutó, ma is vele játszom. Kezdetben majdnem havonta, két-három havonta vettem 100 vagy 350 őskövet. Mára már a sok mini esemény, templom, event, csatlós nevelés hatására annyi őskövet kellene belepakolni a játékba, hogy tartsam a tempót a többiekkel, hogy azt mondtam ennyit nem ér meg. Mára már csak évente veszek egyszer vagy kétszer 100 őskövet többet nem.
Szintén egyet értek abban, hogy mára már nem elég a napi egy-két óra játék, mert úgy lemaradok, hogy esélyem se lesz behozni.
Erre jó példa hogy indítottam egy karakter v1-n is kizárólag őskö vásárlása nélkül és sikerült bajnokká is nevelnem, de két karakter nevelése már annyi időt vett el, hogy a család rovására ment. Pont ezért adtam át, és ma csak egy karakterem van.
Sajnos mára sok időt és még több pénzt vesz igénybe a játék és ha valaki komolyan akarja csinálni az felkészülhet rá, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia és a sok munkaóra ráfordítás miatt már az élvezet rovására is mehet a játék.
Ez az én történetem, és támogatom a kezdeményezést, hogy kicsit legyen a végzetúr újra a játékot szerető játékosokért ne csak azoké, akik a pénzünket se sajnálják.
Nekem a harmadik karakterem lett az igazi befutó, ma is vele játszom. Kezdetben majdnem havonta, két-három havonta vettem 100 vagy 350 őskövet. Mára már a sok mini esemény, templom, event, csatlós nevelés hatására annyi őskövet kellene belepakolni a játékba, hogy tartsam a tempót a többiekkel, hogy azt mondtam ennyit nem ér meg. Mára már csak évente veszek egyszer vagy kétszer 100 őskövet többet nem.
Szintén egyet értek abban, hogy mára már nem elég a napi egy-két óra játék, mert úgy lemaradok, hogy esélyem se lesz behozni.
Erre jó példa hogy indítottam egy karakter v1-n is kizárólag őskö vásárlása nélkül és sikerült bajnokká is nevelnem, de két karakter nevelése már annyi időt vett el, hogy a család rovására ment. Pont ezért adtam át, és ma csak egy karakterem van.
Sajnos mára sok időt és még több pénzt vesz igénybe a játék és ha valaki komolyan akarja csinálni az felkészülhet rá, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia és a sok munkaóra ráfordítás miatt már az élvezet rovására is mehet a játék.
Ez az én történetem, és támogatom a kezdeményezést, hogy kicsit legyen a végzetúr újra a játékot szerető játékosokért ne csak azoké, akik a pénzünket se sajnálják.
Dátum: 2015.02.15. 12:56:08
Köszi a választ
Dátum: 2015.02.15. 11:37:15
Lehet hülye kérdés de nincs nagy kedvem visszaolvasni.
Ha a csatlós eléri a 150. szintet és kék lesz a neve, akkor tovább milyen előn?yt ad (plusz tulajdonság és a képességet is tovább növeli-e), vagy csak a csatlósfókusz szintjéig biztosítja az előnyt
Ha a csatlós eléri a 150. szintet és kék lesz a neve, akkor tovább milyen előn?yt ad (plusz tulajdonság és a képességet is tovább növeli-e), vagy csak a csatlósfókusz szintjéig biztosítja az előnyt
Dátum: 2014.10.07. 20:50:38
Sajnos időhiány miatt Amathil nevű 1-es világon lévő karakteremnek új gondos gazdát keresek.
Paraméterek:
Erő: 155 (+29)
Támadás: 172 (+50)
Védekezés: 177 (+81)
Egészség: 132 (+15)
IQ: 195 (+31)
Mágia: 130 (+20)
Taumaturgia:185 (+22)
Szerencse: 89
Tér-idő befolyás szakértelmek
elementáris fúzió 0
kontinuumszűkítés 0
kronokompenzáció 25
spektrális manipuláció 70
szinguláris ismeretek 0
szubtéri érzékelés 0
kreatív affinitás 10
transzcendális projekció 5
valóságformázás 0
transzplantáció 27
visszafogott fejlődés 50
ultraspecializáció 20
Állatokkal kapcsolatos szakértelmek
csapdakészítés 20
idomítás 7
meggyőzőkészség 0
vezetőkészség 24+15
sebgyógyítás 2
lélekenergia sajtolás 22
intelligens kedvenc 15
vastag bőr 0
hordázás 10
Harci szakértelmek
kivégzés 10+10
kritikus ütés 23+9
másodlagos támadás 10
szívósság 30+30
a gyémánt gyűlölete 0
a rubin gyűlölete 0
a zafír gyűlölete 0
kritikus varázslat 5+2
másodlagos varázslat 0
Egyéb szakértelmek
tanulás 50
kereskedelem 83
lopás 4
tudatturbó 60
építés 15
felejtés 0
mágikus regeneráció 8
manakonstrukció 18
Kaland szakértelmek
csapdaészlelés 0
mászás 0
zárnyitás 0
térképkeresés 0
A karakter őskő vásárlás és felhasználás nélkül fejlesztettem és így is 5 bajnoki és 5 utolsó vérig bajnoki medállal rendelkezik és szintjének egik legerősebb tagja.
Olyan gazdát keresek neki aki azért rendelkezik tapasztalattal és ki is hozza a karakterben rejlő lehetőségeket. Akit érdekel írjon pm-ben.
Paraméterek:
Erő: 155 (+29)
Támadás: 172 (+50)
Védekezés: 177 (+81)
Egészség: 132 (+15)
IQ: 195 (+31)
Mágia: 130 (+20)
Taumaturgia:185 (+22)
Szerencse: 89
Tér-idő befolyás szakértelmek
elementáris fúzió 0
kontinuumszűkítés 0
kronokompenzáció 25
spektrális manipuláció 70
szinguláris ismeretek 0
szubtéri érzékelés 0
kreatív affinitás 10
transzcendális projekció 5
valóságformázás 0
transzplantáció 27
visszafogott fejlődés 50
ultraspecializáció 20
Állatokkal kapcsolatos szakértelmek
csapdakészítés 20
idomítás 7
meggyőzőkészség 0
vezetőkészség 24+15
sebgyógyítás 2
lélekenergia sajtolás 22
intelligens kedvenc 15
vastag bőr 0
hordázás 10
Harci szakértelmek
kivégzés 10+10
kritikus ütés 23+9
másodlagos támadás 10
szívósság 30+30
a gyémánt gyűlölete 0
a rubin gyűlölete 0
a zafír gyűlölete 0
kritikus varázslat 5+2
másodlagos varázslat 0
Egyéb szakértelmek
tanulás 50
kereskedelem 83
lopás 4
tudatturbó 60
építés 15
felejtés 0
mágikus regeneráció 8
manakonstrukció 18
Kaland szakértelmek
csapdaészlelés 0
mászás 0
zárnyitás 0
térképkeresés 0
A karakter őskő vásárlás és felhasználás nélkül fejlesztettem és így is 5 bajnoki és 5 utolsó vérig bajnoki medállal rendelkezik és szintjének egik legerősebb tagja.
Olyan gazdát keresek neki aki azért rendelkezik tapasztalattal és ki is hozza a karakterben rejlő lehetőségeket. Akit érdekel írjon pm-ben.
Dátum: 2014.09.11. 21:34:09
Szép teljesítmény, de ehhez azért kell, hogy egy csapat ne játsszon semmit, igaz a többi meg egyáltalán nem érti a játék lényegét. Csak azt sajnálom, hogy itt is lehet azért háttérben szövetkezni egy csapat kigolyózása érdekében.
Dátum: 2014.08.27. 20:23:18
Birka!
Nem az a probléma hogy eseménypontot kell gyűjteni, hanem hogy ez akkor derül ki mikor már fut az esemény. Nem kertelek optimalizátor típus vagyok, ha eseménypontot kell gyűjteni, akkor vf-el gyűjtöm, majd eh-val csatázok. Na most elvették tőlem ezt a lehetőséget, ezt sajnálom. De ettől még tolni fogom az eventet, csak eseménypont nélkül.
Ui: Ez a saját véleményem, meglátásom. Nem kötözködni akartam. Ami bánt hogy nem szép dolog menet közben módosítani a szabályokon.
Nem az a probléma hogy eseménypontot kell gyűjteni, hanem hogy ez akkor derül ki mikor már fut az esemény. Nem kertelek optimalizátor típus vagyok, ha eseménypontot kell gyűjteni, akkor vf-el gyűjtöm, majd eh-val csatázok. Na most elvették tőlem ezt a lehetőséget, ezt sajnálom. De ettől még tolni fogom az eventet, csak eseménypont nélkül.
Ui: Ez a saját véleményem, meglátásom. Nem kötözködni akartam. Ami bánt hogy nem szép dolog menet közben módosítani a szabályokon.
Dátum: 2014.08.27. 18:16:17
Az eseménypontot indulás után szerintem is gáz volt kicsit berakni, jobban jártunk volna, ha legalább tudunk róla, hogy érdemes eseménypontot gyűjteni.
Dátum: 2014.05.26. 20:49:48
Én is várom, de félő, hogy az optimalizálók többsége kihagyja az bajnokit, ha a jutalom gyenge, mivel a fix Lé közel sem akkora, mint amennyi más támadási módban (térkapu és pókos nyalánkságok) nyerhető. Nekem személy szerint tetszik a napi fix szövetségi pont mint szövetségi bajnokira elkölthető erőforrás, de a nagyobb részvétel érdekében az ilyen csatákra se Tp, se Lé ne járjon szerintem.
Dátum: 2014.05.17. 20:52:21
Én is már régóta szívok a bajnokin, pedig karakterem élvonalbelinek mondható v2-n, 2600 tö-vel, szinte mindig döntőt játszva.
Erre jön egy karakter Tö-je 2100-2200 körüli. És azért bukok mert a szövetség amiben vagyok csak + 90-et tud adni, míg az ellenfélnek +135 vagy 150-et így simán lever. Szerintem a bajnoki akkor szólna a karakterekről, ha csak azok számítanak, amit bárki elérhet (felszerelés, állatok csak).
Szövetségi bónuszok hátránya:
- ha bajnok akarsz lenni cél top szöviben lenni
- a szövetségek életútját nézve az új szövetség megalapul, fejlődik míg a tagok elég építéssel rendelkeznek hogy felvegyék őket a top szövikbe, majd az új szövi kihal, kvázi új szövetségek már nem alakulnak igazán hosszú távra.
- előnytelen bónuszt ad azoknak akik új karakterrel játszanak szépen fejlődnek de a fiatal szövetség gyengesége miatt a bajnokira esélytelenek, mert egy régi karakter a top szöviben de alacsony szinten tartva simán leveri
Erre jön egy karakter Tö-je 2100-2200 körüli. És azért bukok mert a szövetség amiben vagyok csak + 90-et tud adni, míg az ellenfélnek +135 vagy 150-et így simán lever. Szerintem a bajnoki akkor szólna a karakterekről, ha csak azok számítanak, amit bárki elérhet (felszerelés, állatok csak).
Szövetségi bónuszok hátránya:
- ha bajnok akarsz lenni cél top szöviben lenni
- a szövetségek életútját nézve az új szövetség megalapul, fejlődik míg a tagok elég építéssel rendelkeznek hogy felvegyék őket a top szövikbe, majd az új szövi kihal, kvázi új szövetségek már nem alakulnak igazán hosszú távra.
- előnytelen bónuszt ad azoknak akik új karakterrel játszanak szépen fejlődnek de a fiatal szövetség gyengesége miatt a bajnokira esélytelenek, mert egy régi karakter a top szöviben de alacsony szinten tartva simán leveri
Dátum: 2014.01.30. 20:48:28
Nekem nincs csatlósom és nem is lesz egyhamar. Namármost főként térkapuzok és kezdenek gyűlni a csatlóskristályok, csatlóseledelek.
Mihez tudok velük kezdeni, hogy ne halmozódjon túl sok, és szeretném valahogy felhasználni. Be lehet-e váltani legalább platinára, hogy nekem akiknek nincs csatlósa tudjam valamire hasznosítani ezeket a számomra igaz csak egyenlőre, de felesleges tárgyakat?
Ha már valaki kérdezte előre is elnézést kérek, de nem volt kedvem ennyit visszaolvasni.
Mihez tudok velük kezdeni, hogy ne halmozódjon túl sok, és szeretném valahogy felhasználni. Be lehet-e váltani legalább platinára, hogy nekem akiknek nincs csatlósa tudjam valamire hasznosítani ezeket a számomra igaz csak egyenlőre, de felesleges tárgyakat?
Ha már valaki kérdezte előre is elnézést kérek, de nem volt kedvem ennyit visszaolvasni.
Dátum: 2013.08.02. 11:00:39
Emlékszik valaki előző hónapban mikor futott le a bajnoki hogy meddig vàrjunk tülkön ülve?
Olyan lettem mint a v4: kétszer szóltam ugyanazt hozzá
Olyan lettem mint a v4: kétszer szóltam ugyanazt hozzá
Dátum: 2013.08.02. 10:31:01
Emlékszik valaki előző hónapban mikor futott le a bajnoki hogy meddig vàrjunk tülkön ülve?
Dátum: 2013.01.13. 09:55:47
Érdeklődni szeretnék, hogy a Xenó event portyázása és vadászata beleszámít-e a Végzet temploma alatt kiadott vadássz 50-t, portyázz egy napon 12-t feladatok számolásába?
Dátum: 2012.12.17. 19:20:09
Köszi a választ
Dátum: 2012.12.17. 17:06:10
Az állatfelszerelések között a Lélekszívó mancs +5% Lélekenergia a portyázás során nyert Lé-re értendő, vagy a térkapuból érkező Lé-re is számolódik, vagy Lélekszívásként működik mert nem egyértelmű a számomra a bónusz végül is mit jelent és a wikin utánanézve sem lettem okosabb.
Dátum: 2012.11.29. 20:15:33
Mi az a neves térkapus szörny és mikortól lehet velük találkozni?
Oldal: 12