Hello
Szakertelemfejlesztesre mennyi a maximalis bonusz?
Hozzászólások - Razor
Dátum: 2022.02.18. 12:20:15
Dátum: 2021.12.26. 22:10:01
Ok koszcsi 

Dátum: 2021.12.26. 21:17:14
Ezzel teljes mertekben tisztaban vagyok.
Lehet nem kerdezek eleg egyertelmuen. Megprobalom ujra.
Tegyuk fel van 500 vegzet medalom tehat a valos ido csokkentes nem gond.
Mi kell a MINIMALIS ido 1mp re csokkentesehez?
Az alap minimum 1 perc.
Eleg 6 bronz medal? Az mar -60 mp.
Vagy kell meg valami?

Lehet nem kerdezek eleg egyertelmuen. Megprobalom ujra.
Tegyuk fel van 500 vegzet medalom tehat a valos ido csokkentes nem gond.
Mi kell a MINIMALIS ido 1mp re csokkentesehez?
Az alap minimum 1 perc.
Eleg 6 bronz medal? Az mar -60 mp.
Vagy kell meg valami?
Dátum: 2021.12.26. 19:56:02
Lehet en vagyok nehez de akkor sem ertem.
En a lehetseges minimum ido csokkentesere vagyok kivancsi.
1 perc a minimalis ido alapbol. A 6 bronz vegzetmedal mar magaban -60 mp. A vadaszij is levesz elvileg 15 mp-et a lehetseges minmumbol. De mindezekkel egyutt azt mondja igy is 5mp maradt.
Akkor hogy lesz 1 mp?

En a lehetseges minimum ido csokkentesere vagyok kivancsi.
1 perc a minimalis ido alapbol. A 6 bronz vegzetmedal mar magaban -60 mp. A vadaszij is levesz elvileg 15 mp-et a lehetseges minmumbol. De mindezekkel egyutt azt mondja igy is 5mp maradt.
Akkor hogy lesz 1 mp?
Dátum: 2021.12.26. 16:25:00
Azt tudom de hogy megy le 1ig?
Szovi tarsam azt mondja h V2n megvan neki a vadaszij + 6db bronz vegzetmedal es igy is 5mp a minimum.
Ezert kerdezem
Szovi tarsam azt mondja h V2n megvan neki a vadaszij + 6db bronz vegzetmedal es igy is 5mp a minimum.
Ezert kerdezem

Dátum: 2021.12.26. 13:34:07
Hello!
Megmondana vki mi kell az 1mp-es vadaszathoz?
Nekem ugy mondtak 5 mp ala nem lehet menni sehogy.
Megmondana vki mi kell az 1mp-es vadaszathoz?
Nekem ugy mondtak 5 mp ala nem lehet menni sehogy.
Dátum: 2021.12.21. 09:48:15
Eleg egyertelmu volt.
A nagyobb eventek sorendje allando. BU, xeno, kufar, verem, landragor. Ezert lehetett ra szamitani.
Most kufar volt tehat verem jon.
Illetve mostantol ugy tunik a landragor es a BU koze furakodott be a varos.
A nagyobb eventek sorendje allando. BU, xeno, kufar, verem, landragor. Ezert lehetett ra szamitani.
Most kufar volt tehat verem jon.

Illetve mostantol ugy tunik a landragor es a BU koze furakodott be a varos.
Dátum: 2021.12.06. 16:46:06
Sot akkor mar elovehetnenk a szovetsegi medalt is. Ez a jatek egy olyan pontja amit SEHOGY nem lehet behozni pillanatnyilag. Aki elobb indult annak meglesz a medalelonye meg akkor is ha inspiracioval beered. Es azert 600-800 TO kulonbseg azert mar jelentos elony. Jatszhatsz akarmilyen jol, kolthetsz akarmennyi kavicsot ez a kulonbseg mindig megmarad.
Erre is mehetne egy inspiracio mint a csp-nel. Akinek kevesebb medalja van a legtobb medalhoz kepest az kapna ra valami kedvezmenyt. Akar ugyanugy savosan mint a csp-nel.
Erre is mehetne egy inspiracio mint a csp-nel. Akinek kevesebb medalja van a legtobb medalhoz kepest az kapna ra valami kedvezmenyt. Akar ugyanugy savosan mint a csp-nel.
Dátum: 2021.11.11. 15:47:46
Na az ugy erdekes
Nem mindenkinek ua a leiras?
Nalam ez van:
Specializáció:
A specializált tulajdonságok fejlesztésekor a bónuszok maximum 80%-kal csökkenthetik a LE költséget. Ez az AF képesség ezt a határt tolja ki: minden szintje 1%-kal. Vigyázz: amíg nincs legalább 80% bónuszod a tulajdonságfejlesztésre, addig ez a képesség nem csinál semmit!
Max. szint: 15
Költség: 300
(4 szint megvan mar)
mod:
elotte mutatta a 150-et. utana a 170, 200, 250. (de mindig csak a kovetkezo szintet mutatja)

Nem mindenkinek ua a leiras?

Nalam ez van:
Specializáció:
A specializált tulajdonságok fejlesztésekor a bónuszok maximum 80%-kal csökkenthetik a LE költséget. Ez az AF képesség ezt a határt tolja ki: minden szintje 1%-kal. Vigyázz: amíg nincs legalább 80% bónuszod a tulajdonságfejlesztésre, addig ez a képesség nem csinál semmit!
Max. szint: 15
Költség: 300
(4 szint megvan mar)
mod:
elotte mutatta a 150-et. utana a 170, 200, 250. (de mindig csak a kovetkezo szintet mutatja)
Dátum: 2021.11.11. 14:26:25
Koszi 
Mod
Ui amugy ezt a kiirast javitani kellene az illetekeseknek, mert eleg demoralizalo mikor az ember szamolgat elore tervezget es mikor fejleszteni kezdi hirtelen a negyszeresere ugrik a koltseg...

Mod
Ui amugy ezt a kiirast javitani kellene az illetekeseknek, mert eleg demoralizalo mikor az ember szamolgat elore tervezget es mikor fejleszteni kezdi hirtelen a negyszeresere ugrik a koltseg...

Dátum: 2021.11.11. 11:51:45
Hello
Specializacio AF.
Koltseg 150. Max szint 15. Semmi koltsegemelkedest nem ir mint sok masik AF.
Erre 150, 170, 200, 250-be kerult most 4 szint es az 5. 300. Ez azert eleg bosszato...
Ha vki emlekszik mondja meg nekem plz hogy emelkedik 15. szintig.
Szeretnem megtudni a teljes koltseget.
Specializacio AF.
Koltseg 150. Max szint 15. Semmi koltsegemelkedest nem ir mint sok masik AF.
Erre 150, 170, 200, 250-be kerult most 4 szint es az 5. 300. Ez azert eleg bosszato...
Ha vki emlekszik mondja meg nekem plz hogy emelkedik 15. szintig.
Szeretnem megtudni a teljes koltseget.
Dátum: 2021.11.06. 10:00:47
Befizetes nelkul meg lehet szerezni. Ha hibatlanul indul az event 44100 lenne a max TP es 40000 kell a vegehez. (Ez most ugye a hibas indulas miatt csak 42900)
Osko koltes nelkul nem lehet megcsinalni.
Osko koltes nelkul nem lehet megcsinalni.
Dátum: 2021.10.29. 23:04:47
2x
Dátum: 2021.10.29. 13:40:12
Ezt nem is ertem...
Mi az hogy ha egyszer kikapcsolja utana tobbet nem talalja? Marmint mit nem talal? Azt, hogy hol kapcsolta ki?
Tehat summazva ha jol ertem: azert mert valaki nem talalja hogy hol tudja bekapcsolni miutan mar egyszer kikapcsolta (egyebkent ha nem talalja meg is kerdezhetne akarhol akar USZ-en is) ezert most mindenki mas belepeskor ezt kell nezze es minimalizalnia?
nem rossz...
Ui: amugy legalabb minimalizalva lenne alapbol akkor nem lenne ennyire zavaro.
Mi az hogy ha egyszer kikapcsolja utana tobbet nem talalja? Marmint mit nem talal? Azt, hogy hol kapcsolta ki?

Tehat summazva ha jol ertem: azert mert valaki nem talalja hogy hol tudja bekapcsolni miutan mar egyszer kikapcsolta (egyebkent ha nem talalja meg is kerdezhetne akarhol akar USZ-en is) ezert most mindenki mas belepeskor ezt kell nezze es minimalizalnia?

Ui: amugy legalabb minimalizalva lenne alapbol akkor nem lenne ennyire zavaro.
Dátum: 2021.10.28. 19:59:01
Persze 4 nap mulva november, az evetnek meg csak a fele megy le addigra szoval meg lehet ilyen is lesz... 

Dátum: 2021.10.28. 16:32:59
Meg jo hogy nem ma volt a "vedd meg a napi ajanlatot" feladat 

Dátum: 2021.10.27. 16:00:47
Igen.
Eleg bosszanto...
mod: mondjuk 90%-ban telefonon jetszom es ott szerencsere nincs
Eleg bosszanto...

mod: mondjuk 90%-ban telefonon jetszom es ott szerencsere nincs

Dátum: 2021.10.25. 11:45:55
OK koszi a megerositest nem paraztam, de akkor, ha jól gondolom csak javítani kellett azt a randomot
Es akkor most mar minden nap lesz egy kavicsos feladat is.
ugye 2x maradt ki
Az ugye (19*2100)+(2*1500)=42900
mod: es akkor a kovetkezon gondolom mar 44100 lesz a max TP.

ugye 2x maradt ki
Az ugye (19*2100)+(2*1500)=42900
mod: es akkor a kovetkezon gondolom mar 44100 lesz a max TP.
Dátum: 2021.10.24. 01:32:35
Tobb nap alatt teljesitheto feladat nem lesz ezt Miklos egyertelmuen leirta par hsz-el korabban.
Az meg hogy a masodik heten nem 300 hanem mondjuk 400 TP lesz egy feladat nem tartom valoszinunek.
Kivancsian varom mi lesz...
Az meg hogy a masodik heten nem 300 hanem mondjuk 400 TP lesz egy feladat nem tartom valoszinunek.
Kivancsian varom mi lesz...

Dátum: 2021.10.23. 08:13:14
O varok en.
Meghozza egy megerositest Miklostol hogy az eddigi 4 nap mintajabol es az elerheto informaciokbol levont kovetkeztetesek helytalloak-e vagy lesz valami csavar
mert ahogy alakul az event pillanatnyilag nem az a kerdes hogy 1-2 feladatot kihagyva meg lehet-e csinalni hanem az hogy EGYALTALAN meg lehet-e csinalni.
De majd kiderul ha valaszol.
Egyebkent nem hiszem hogy lenne valami olyan hogy egy dupla TP nap vagy ilyesmi csavar. Folosleges bonyolitas.
Ez az event olyan mint egy sima mini csak nem napkristalyt stb kapsz hanem TP-t. Inkabb gyanus hogy ket kalapbol kellene random valasztania egy napra. Az egyikbol 4 simat a masikbol 1 kavicsost. De most 1bol valaszt.

Meghozza egy megerositest Miklostol hogy az eddigi 4 nap mintajabol es az elerheto informaciokbol levont kovetkeztetesek helytalloak-e vagy lesz valami csavar
mert ahogy alakul az event pillanatnyilag nem az a kerdes hogy 1-2 feladatot kihagyva meg lehet-e csinalni hanem az hogy EGYALTALAN meg lehet-e csinalni.

De majd kiderul ha valaszol.

Egyebkent nem hiszem hogy lenne valami olyan hogy egy dupla TP nap vagy ilyesmi csavar. Folosleges bonyolitas.
Ez az event olyan mint egy sima mini csak nem napkristalyt stb kapsz hanem TP-t. Inkabb gyanus hogy ket kalapbol kellene random valasztania egy napra. Az egyikbol 4 simat a masikbol 1 kavicsost. De most 1bol valaszt.