Hozzászólások - Csaba112
Dátum: 2014.11.17. 16:08:17
A mai rohanó világban soha nem lehet tudni!
Dátum: 2014.11.17. 16:03:58
Ma indult a V6 és máris karban kell tartani. Azt hiszem korábban felvetették ötletként, hogy hiba nélküli játékot szeretnének, ami nem feltétlenül jött össze.
Remélem nem kell 1-es szintről kezdeni, mert átmegyek hiszti krisztibe!
Remélem nem kell 1-es szintről kezdeni, mert átmegyek hiszti krisztibe!
Dátum: 2012.12.19. 11:17:26
Hát igazából kétféle opciód van: megoldod vagy kiváltod.
Én csak azt szeretném tudni, hogy kiváltás nélkül az általam írt küldiket hogyan lehet megoldani a szintemen (22)?
Én csak azt szeretném tudni, hogy kiváltás nélkül az általam írt küldiket hogyan lehet megoldani a szintemen (22)?
Dátum: 2012.12.19. 08:19:58
A problémám az, hogy a Bolygó ura úgy lett megcsinálva, hogy alacsonyabb szinten nincs választási opció!
Ha teljesíteni akarok olyan küldiket, hogy győzz x kihívásban, szerezz y aranydukátot, oldj meg z kalandot, stb., akkor ki kell ezeket váltanom.
Nincs választás 22-es szinten!
Ha teljesíteni akarok olyan küldiket, hogy győzz x kihívásban, szerezz y aranydukátot, oldj meg z kalandot, stb., akkor ki kell ezeket váltanom.
Nincs választás 22-es szinten!
Dátum: 2012.12.18. 10:48:08
Nekem csak egy dolog jött le ebből a bolygó ura dologból:
Aki nagyon pénzes az tudja teljesíteni csak.
Példának okáért v5-n én is megpróbáltam megcsinálni, de csak a 2. szint fog teljesülni, mert egy csomó olyan van benne amit ki kellett váltanom őskőért:
pók lévén a vadászósakat alapból ki kellett váltanom ami 2 dekrétum, ha a harmadik szintet is meg akarnám csinálni ott kihívás, aranydukát, vadászós, sajtolj 20 állatot.
Ez így már sok őskő lenne.
A Végzet templomában is őskőért kell váltogatnom a dolgokat. Ebben az egy hónapban több, mint 500 őskövem ment el!
Ez így már nem játék.
Aki nagyon pénzes az tudja teljesíteni csak.
Példának okáért v5-n én is megpróbáltam megcsinálni, de csak a 2. szint fog teljesülni, mert egy csomó olyan van benne amit ki kellett váltanom őskőért:
pók lévén a vadászósakat alapból ki kellett váltanom ami 2 dekrétum, ha a harmadik szintet is meg akarnám csinálni ott kihívás, aranydukát, vadászós, sajtolj 20 állatot.
Ez így már sok őskő lenne.
A Végzet templomában is őskőért kell váltogatnom a dolgokat. Ebben az egy hónapban több, mint 500 őskövem ment el!
Ez így már nem játék.
Dátum: 2012.08.03. 06:57:04
Nem tudom, hogy hiba e, de eddig még nem vettem észre csak a mostani csatámnál, hogy a negatív aura nem jött be.
Ez is random függő vagy pedig mindig be kellene jönnie?
Ez is random függő vagy pedig mindig be kellene jönnie?
Dátum: 2011.11.01. 14:59:50
Én személy szerint nem tartom rossz ötletnek.
Bár mi lenne ha bizonyos feladatok teljesítése útján nyernénk el az istenek jelét!
Bár mi lenne ha bizonyos feladatok teljesítése útján nyernénk el az istenek jelét!
Dátum: 2011.08.05. 15:44:31
Én személy szerint nagyon örülök a változtatásnak. V3-n VF-es karakterem van alapvetően bár az AF pontok miatt EH-ra váltottam.
Gyorsabban fejlődtem a kelleténél és a régi gyepálóim is elérnek, de nem bántam meg. Úgysem tudnék föléjük nőni, így kár lenne e miatt bosszankodnom.
Ezt csak azért mondom, mert nem hiszem, hogy érdemes amiatt sírni, hogy egyesek szétkapnak.
V5-n alapvetően egy építő szakizó karakterem volt és 4-5 szinttel ezlőtt kezdtem el a tulajdonságokat nyomni és bosszant, hogy a vadászatért kapott LE mennyiség végett még legalább 6-7 szint amíg mondjuk érdemben bele fogok tudni szólni az epikus ütésekbe.
Viszont a Wart által kezdeményezett újítás jobb kedvre derített és örülök, hogy a játék vezetősége hajlott a változtatásra.
Gyorsabban fejlődtem a kelleténél és a régi gyepálóim is elérnek, de nem bántam meg. Úgysem tudnék föléjük nőni, így kár lenne e miatt bosszankodnom.
Ezt csak azért mondom, mert nem hiszem, hogy érdemes amiatt sírni, hogy egyesek szétkapnak.
V5-n alapvetően egy építő szakizó karakterem volt és 4-5 szinttel ezlőtt kezdtem el a tulajdonságokat nyomni és bosszant, hogy a vadászatért kapott LE mennyiség végett még legalább 6-7 szint amíg mondjuk érdemben bele fogok tudni szólni az epikus ütésekbe.
Viszont a Wart által kezdeményezett újítás jobb kedvre derített és örülök, hogy a játék vezetősége hajlott a változtatásra.
Dátum: 2011.04.27. 07:59:50
Az, hogyan lehet, hogy -10%-kal megyek és a nálam 900-1000-rel kisebb tulösszegű (75.szint) úgy elp*csáz, hogy még a szemem is bekönnyezik tőle!
Dátum: 2011.04.27. 07:41:17
Az lenne a kérdésem, hogy az eventnél számít-e milyen gyógyitalt használsz fel, mert tegnap megittam 17 kristály gyógyitalt V3-n és rajta se vagyok a listán.
Mi lehet ennek az oka?
Mi lehet ennek az oka?
Dátum: 2011.02.23. 17:23:44
Engem se enged be. tölt olyan 5-6 percig aztán kiírja, hogy probléma az oldal betöltése közben!
Dátum: 2011.02.02. 18:39:22
Én nem tudom, hogy ez hogy van kialakítva, de én a 140-es szintű entitásomtól nem kaptam ki annyiszor, mint a 115. szintű Xenótól!
Tulajdonképpen az járt jól aki az első napon lenyomta a 400 csatáját.
Tulajdonképpen az járt jól aki az első napon lenyomta a 400 csatáját.
Dátum: 2011.02.01. 17:36:55
Nem szeretnék kötözködni, de én a 75. szintű Xenónál kezdtem és most a 95. szintűnél vagyok.
Itt már 10 csatából csak 1* győzök.
Így biztos nem lesz meg a 400 győzelem!
Itt már 10 csatából csak 1* győzök.
Így biztos nem lesz meg a 400 győzelem!
Ez a relikviás dolog is érdekes.
Én nekem nincs transzcendális projekcióm ergo a transzendális fókusz nem jó semmire.
A Fáradhatatlanság medálja se jó nekem, mivel nem portyázom.
A Térkifordító italból csak 1-t tudtam szerezni, így nekem az is lótúró!
Csak a Mágiaelnyelő ér valamit.
Azt gondolom, hogy a hozzám hasonlók is úgy gondolják, hogy a relikviákból nem jött be semmi használható, tehát maradtak a tulajdonság emelkedések.
Ami sokaknak lótúró, ha nem tudják a relikeket érdemben használni.
Ahogy egy korábbi hozzászóló említette kiugró eredményt vártak azok akik sokat fektettek bele.
Ehhez képest a várt eredmény nem volt kielégítő.
Ezért vagyok én is kissé letörve.
Én nekem nincs transzcendális projekcióm ergo a transzendális fókusz nem jó semmire.
A Fáradhatatlanság medálja se jó nekem, mivel nem portyázom.
A Térkifordító italból csak 1-t tudtam szerezni, így nekem az is lótúró!
Csak a Mágiaelnyelő ér valamit.
Azt gondolom, hogy a hozzám hasonlók is úgy gondolják, hogy a relikviákból nem jött be semmi használható, tehát maradtak a tulajdonság emelkedések.
Ami sokaknak lótúró, ha nem tudják a relikeket érdemben használni.
Ahogy egy korábbi hozzászóló említette kiugró eredményt vártak azok akik sokat fektettek bele.
Ehhez képest a várt eredmény nem volt kielégítő.
Ezért vagyok én is kissé letörve.
Ez pontosan így van.
Én 7. vagyok V3-n az effektív töltésben és 39 kiégettet kaptam aminek sok értelme nincs, mivel már nem költök VÚ-ra!
Viszont a 140 tul emelkedés összességében nem sok,ha azt nézzük, hogy csak az IQ-ra tudtam volna tolni legalább 90-t.
Én 7. vagyok V3-n az effektív töltésben és 39 kiégettet kaptam aminek sok értelme nincs, mivel már nem költök VÚ-ra!
Viszont a 140 tul emelkedés összességében nem sok,ha azt nézzük, hogy csak az IQ-ra tudtam volna tolni legalább 90-t.
Idézet: Csaba112 - 2010.10.14. 10:11:37
Ja és 81.000 az effektív töltésem 68-as szinten!
Jutalmad az eseményben való részvételért a következő:
+24 Erő, +23 Támadás, +23 Védekezés, +23 Egészség, +23 IQ, +23 Mágia, +23 Taumaturgia
32 Kiégett őskő
(Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően kapni fogsz +5 szerencsét is)
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
Hát...öhmmm.
Én ezek helyett 80-t tudtam volna tolni az IQ-mon, amivel sokkal több mindent el lehetett volna érni, mint így!
Megszívtam! Ennyi.
+24 Erő, +23 Támadás, +23 Védekezés, +23 Egészség, +23 IQ, +23 Mágia, +23 Taumaturgia
32 Kiégett őskő
(Ha nem veszed át most a jutalmat, a következő szintlépésedkor automatikusan beírásra kerül)
Hát...öhmmm.
Én ezek helyett 80-t tudtam volna tolni az IQ-mon, amivel sokkal több mindent el lehetett volna érni, mint így!
Megszívtam! Ennyi.
Ja és 81.000 az effektív töltésem 68-as szinten!
Jutalmad az eseményben való részvételért a következő:
32 Kiégett őskő
Hát...öhmmm.
Megszívtam! Ennyi.
32 Kiégett őskő
Hát...öhmmm.
Megszívtam! Ennyi.
Dátum: 2010.06.02. 09:04:56
Üdv Mindenki!
Igazán nem szeretnék kötözködni veled Biri, de te csak egy bizonyos körben nézed az eredményeket?
Csak azért, mert május 6-n még 1495 volt a tulösszegem május 30-n pedig 1684.
Ennek ellenére sem vagyok rajta a listádon.
Most vagy én nem tudok számolni vagy a listádra csak nevezés útján lehet bekerülni?
Cirith Gorgor voltam.
Igazán nem szeretnék kötözködni veled Biri, de te csak egy bizonyos körben nézed az eredményeket?
Csak azért, mert május 6-n még 1495 volt a tulösszegem május 30-n pedig 1684.
Ennek ellenére sem vagyok rajta a listádon.
Most vagy én nem tudok számolni vagy a listádra csak nevezés útján lehet bekerülni?
Cirith Gorgor voltam.
Ha befogok egyet ezek közül a húsvéti rémek közül és beidomítom, megmarad?
Dátum: 2010.03.12. 15:26:58
Mielőtt elkezdenétek általánosítani az Olympos szövetséggel kapcsolatban legyetek tekintettel arra, hogy a szövetség nagy része nem csalt és most sem teszi.
Valamint lehet, hogy rosszul esnek nekik ezek a kijelentések.
Én soha nem csináltam semmi olyat ami a játékszabályok ellen vétene mégis bűnösnek vagyok kikiáltva?
Mielőtt szapulni kezdenétek másokat tegyétek hozzá kik ne pedig egy egész szövetséget tekintsetek bűnösnek.
Valamint lehet, hogy rosszul esnek nekik ezek a kijelentések.
Én soha nem csináltam semmi olyat ami a játékszabályok ellen vétene mégis bűnösnek vagyok kikiáltva?
Mielőtt szapulni kezdenétek másokat tegyétek hozzá kik ne pedig egy egész szövetséget tekintsetek bűnösnek.