Hozzászólások - Paco
Dátum: 2017.12.13. 21:46:42
Igen, valóban jelzi, megerősítem.
Dátum: 2017.12.13. 20:49:23
A negyedik szörny leidézése pedig 7500 ektoplazma; valamint a minta a 3 szörnyes vadászatra:
Legutóbbi vadászzsákmányod eredménye:
41.352 LE, 354 TP, -10 CSP, 1 kiégett őskő, 43 ektoplazma, 1 bontatlan ajándékcsomag, 11 szürke mytokronit, 30 asztrális kincs
Legutóbbi vadászzsákmányod eredménye:
41.352 LE, 354 TP, -10 CSP, 1 kiégett őskő, 43 ektoplazma, 1 bontatlan ajándékcsomag, 11 szürke mytokronit, 30 asztrális kincs
Dátum: 2017.11.26. 16:38:31
Senki semmi összefoglaló?
Ennyire rossz volt a tali vagy ennyire jó, hogy senki sem meri leírni?
Ennyire rossz volt a tali vagy ennyire jó, hogy senki sem meri leírni?

Dátum: 2017.10.21. 09:50:33
Értelemszerűen csak egy légből kapott kijelentés volt a duplázás. Nincs realitása.
De ahogyan előttem Azazel is írta, azért lassan, de biztosan el lehet költeni az erőforrásokat.
Nekem is volt pár verempálcám, mostanra már csak 2 van. Havi 2 verem lazán teljesíthető, így pedig azért máris szépen elfogy az alap csp termelés. Tehát a csp-t már le is vehetjük a listáról.
A pp is szépen kopik, ha naponta lepörgetsz vele pár küldetést. Ha SZB-n tolod le, akkor még idő büntetésed sincs és tényleg rövid idő alatt rengeteg küldetést le tudsz vele tolni. Én már jó ideje a pp italokat is használgatom elfelé.
Pedig én magam is eléggé sokat dolgozom, és ilyenkor nem a neten lógok.
De ahogyan előttem Azazel is írta, azért lassan, de biztosan el lehet költeni az erőforrásokat.
Nekem is volt pár verempálcám, mostanra már csak 2 van. Havi 2 verem lazán teljesíthető, így pedig azért máris szépen elfogy az alap csp termelés. Tehát a csp-t már le is vehetjük a listáról.
A pp is szépen kopik, ha naponta lepörgetsz vele pár küldetést. Ha SZB-n tolod le, akkor még idő büntetésed sincs és tényleg rövid idő alatt rengeteg küldetést le tudsz vele tolni. Én már jó ideje a pp italokat is használgatom elfelé.
Pedig én magam is eléggé sokat dolgozom, és ilyenkor nem a neten lógok.
Dátum: 2017.10.20. 22:09:22
Támogatom.
Én elégedett lennék, ha megdupláznánk a jelenlegi csp-pp és minden termelődő nyersanyag "regenerálódási" sebességét legalább a 2x.
Legalább mindig lenne mit elkölteni.
Én elégedett lennék, ha megdupláznánk a jelenlegi csp-pp és minden termelődő nyersanyag "regenerálódási" sebességét legalább a 2x.
Legalább mindig lenne mit elkölteni.

Dátum: 2017.10.15. 17:08:48
Ez egyfajta mazoismus, amire véleményem szerint semmi szükség. Azért, mert 1 embernek megfelel, de a többinek meg nem, nincs értelme.
Ha szívatni akarod magadat, akkor Te csak vadászattal próbálj majd szerezni, a többi opciót ne használd ki. Mondhatni, akkor kb ugyanott leszel, mint a javaslatoddal. A többiek pedig, akiket hidegen hagy ez a fajta kínzási módszer, azok kihasználják az összes aspektust, ami lehetséges.
Ha szívatni akarod magadat, akkor Te csak vadászattal próbálj majd szerezni, a többi opciót ne használd ki. Mondhatni, akkor kb ugyanott leszel, mint a javaslatoddal. A többiek pedig, akiket hidegen hagy ez a fajta kínzási módszer, azok kihasználják az összes aspektust, ami lehetséges.
Dátum: 2017.09.08. 16:54:40
Ez engem is érdekelne. 

Dátum: 2017.09.01. 21:53:11
99,99%-ban elítélem Pityu hozzáállását a dolgokhoz, mert egy über nagy tróger tud lenni. Hiszen, ami igaz, az igaz. Ezen nincs mit szépíteni.
Ám ebben a helyzetben most, egyet kell értenem vele.
Támogatom, hogy SOHA ne legyen válasz az ilyen jellegű kérdésekre, hogy ne lehessen visszaélni vele.
Ha lesz újdonság, mindenki egyszerre tudjon róla a fórumon és pont.
Minden más, ÜSZ-en és fű alatt leadott infók MINDIG visszaélésekhez vezetnek és vezettek.
Ám ebben a helyzetben most, egyet kell értenem vele.
Támogatom, hogy SOHA ne legyen válasz az ilyen jellegű kérdésekre, hogy ne lehessen visszaélni vele.
Ha lesz újdonság, mindenki egyszerre tudjon róla a fórumon és pont.
Minden más, ÜSZ-en és fű alatt leadott infók MINDIG visszaélésekhez vezetnek és vezettek.
Dátum: 2017.08.12. 13:55:53
Köszönöm 

Dátum: 2017.08.12. 12:30:04
Kérdés srácok:
Indíts 50 támadást a szövetségi háborúban!
Ez a küldetés teljesíthető az SZB segítségével vagy ténylegesen háborúzni kell(ene)?
A választ előre is köszönöm.
Indíts 50 támadást a szövetségi háborúban!
Ez a küldetés teljesíthető az SZB segítségével vagy ténylegesen háborúzni kell(ene)?
A választ előre is köszönöm.

Dátum: 2017.06.20. 17:53:00
Idézet: Miklós - 2017.06.20. 16:24:26
Ha már így feltetted a kérdést, én személy szerint arra szavazok, hogy a régi dolgokat ráncfelvarrjátok, ahol szükséges.
A kérdés igazándiból az volt, hogy szeretnétek-e valami új fejlesztést, vagy csak a régi dolgokat toldozgassuk 

Ha már így feltetted a kérdést, én személy szerint arra szavazok, hogy a régi dolgokat ráncfelvarrjátok, ahol szükséges.
Dátum: 2017.06.20. 06:11:43
Jogos a kérdés...és ha a csatlósokhoz hasonló őskőtemető, akkor az eléggé demoralizáló lesz/lenne. 

Dátum: 2017.06.17. 20:41:51
Nekem sem volt az, de még nem próbáltam ki.
Csak ökörködésre sajnálom a 200 őskövet.
Csak ökörködésre sajnálom a 200 őskövet.
Dátum: 2017.06.17. 20:34:23
Értem.
Így nézve sok fantáziát annyira nem látok benne, megmondom őszintén.
Egy sima állatot átváltoztatok erre a csatlósra, majd felemelem. 100+100 őskő és bumm, lett egy olcsóbban fejleszthető csatlósom, de ennyi.
Szomorú.
Ám ellenben köszönöm szépen a válaszodat.
Így nézve sok fantáziát annyira nem látok benne, megmondom őszintén.
Egy sima állatot átváltoztatok erre a csatlósra, majd felemelem. 100+100 őskő és bumm, lett egy olcsóbban fejleszthető csatlósom, de ennyi.
Szomorú.
Ám ellenben köszönöm szépen a válaszodat.
Dátum: 2017.06.17. 19:07:38
Valaki tudna nekem némi infót adni, hogy ez az új familiáris hogyan működik?
"Fel tud emelkedni. Ha felemelkedik, nem számít bele többé a familiáris korlátba"
Tehát akkor marad egyszerre harcoló állatként és kapok mellette egy új csatlóst is, akit nevelgethetek a régiek mellé?
Vagy szimplán új csatlós?
Megmondom őszintén, a leírása alapján nem egyértelmű számomra.
"Fel tud emelkedni. Ha felemelkedik, nem számít bele többé a familiáris korlátba"
Tehát akkor marad egyszerre harcoló állatként és kapok mellette egy új csatlóst is, akit nevelgethetek a régiek mellé?
Vagy szimplán új csatlós?
Megmondom őszintén, a leírása alapján nem egyértelmű számomra.
Dátum: 2017.06.16. 21:24:22
.
Dátum: 2017.06.15. 16:41:09
Mod: megkaptam a választ a kérdésemre. 

Dátum: 2017.06.15. 14:15:27
Idézet: Miklós - 2017.06.15. 14:14:08
Rendben van.
Látom, hogy épp most került ki.
Köszönöm szépen a teljes VU társadalom nevében a listát és a fejlesztéseket.
A hír kint van, csak először végig szoktunk mindent ellenőrizni, mielőtt kirakjuk.
Rendben van.
Látom, hogy épp most került ki.
Köszönöm szépen a teljes VU társadalom nevében a listát és a fejlesztéseket.

Dátum: 2017.06.15. 14:10:38
Idézet: Balumaci - 2017.06.15. 13:56:22
Az ilyen és ehhez hasonló apróbb változtatások is megérnének némi "hírt", hogy ne csak valaki random megtalálja és esetleg megosztja a fórumon, hanem globálisan tudjanak róla az emberek.
A kommunikáció hiány még mindig gyakori probléma sajna, több szinten is.
ilyen is van a platinaszerzésnél:
Beváltok egy ősi templomi pálcát 20 platinára.
Beváltok egy isteni dekrétumot 5 platinára.
Beváltok egy ősi templomi pálcát 20 platinára.
Beváltok egy isteni dekrétumot 5 platinára.
Az ilyen és ehhez hasonló apróbb változtatások is megérnének némi "hírt", hogy ne csak valaki random megtalálja és esetleg megosztja a fórumon, hanem globálisan tudjanak róla az emberek.
A kommunikáció hiány még mindig gyakori probléma sajna, több szinten is.

Dátum: 2017.06.13. 14:15:51
Ezt is adom, én magam is szívesen licitálnék 1-2 tárgyra, de most csak emiatt elrepülni Budapestre messziről, nem megérős.
De ha esetleg a repjegyem ára is beszámítódik őskőköves vásárlásként, akkor a következőre kiveszem a szabadságom.
De ha esetleg a repjegyem ára is beszámítódik őskőköves vásárlásként, akkor a következőre kiveszem a szabadságom.