Hozzászólások - Bruti77
Oldal: 1
Dátum: 2010.08.12. 09:11:45
Gratulalok a kvizadminnak aki elfogadta... jovolt belefutni....
Dátum: 2010.07.10. 12:43:12
Udv
Erdekes hibat talaltam.
Alap sebgyogyitas utan felteszek egy cuccot ami ad ra bonuszt, hozzaadja. Raturbozok, visszaall alapra.
Ha forditva csinalom akkor eloszor a turbot felszamolja, de ha felveszem a bonuszt ado targyat szinten visszaall alapra.
Szovetsegi forumon ugy veszem eszre masnal is jelentkezik a hiba, tehat nem a karakteremmel van gond.
Ez emlekeim szerint par nappal ezelott meg hibatlanul mukodott.
V3 - Bruti
Erdekes hibat talaltam.
Alap sebgyogyitas utan felteszek egy cuccot ami ad ra bonuszt, hozzaadja. Raturbozok, visszaall alapra.
Ha forditva csinalom akkor eloszor a turbot felszamolja, de ha felveszem a bonuszt ado targyat szinten visszaall alapra.
Szovetsegi forumon ugy veszem eszre masnal is jelentkezik a hiba, tehat nem a karakteremmel van gond.
Ez emlekeim szerint par nappal ezelott meg hibatlanul mukodott.
V3 - Bruti
Dátum: 2010.07.08. 11:41:35
Idézet: Valkyre - 2010.07.08. 11:33:26
10 kalandom megvan. Mondom kene menni kalandokat csinalni.
Gyogyital.
kaland... nem mehetsz 15% alatt... WTF?
A csatában összesen 1105 sebzést okoztál, és 8398 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ezutan meg 2 gyogyital kell hogy mehessek kalandozni... fun.
Azert ne mondja senki hogy veletlenul pont akkor utott amikor utheto lettem, siman elhiszem hogy paran mar ramallitottak scriptet is. Nem eloszor fordult elo 2 nap alatt... Es nemis 2x!
Személy szerint nem röhögném magam halálra, hogy áthozom a karim amivel küszködtem két hónapig és mihelyt üthető vagyok a hátamon táncolnának. Így az ember nem tud csinálni semmit. Nem azért hozta át a karit aki áthozta, hogy most üljön 0 LE-vel vagy vonuljon katakombába.
10 kalandom megvan. Mondom kene menni kalandokat csinalni.
Gyogyital.
kaland... nem mehetsz 15% alatt... WTF?
A csatában összesen 1105 sebzést okoztál, és 8398 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ezutan meg 2 gyogyital kell hogy mehessek kalandozni... fun.
Azert ne mondja senki hogy veletlenul pont akkor utott amikor utheto lettem, siman elhiszem hogy paran mar ramallitottak scriptet is. Nem eloszor fordult elo 2 nap alatt... Es nemis 2x!
Dátum: 2010.07.08. 09:43:38
Idézet: Dozer - 2010.07.08. 09:41:32
Hat en 14 bekapott utestol (ugyanattol az embertol) osszesen nem buktam 1000 LE-t.
Neki kozel 2-300k LEvel nott a statja ez alatt a nap alatt. Szerinted?
mondjuk veszíteni nem vesztett sokat ahogy néztem a támadási listában...
Hat en 14 bekapott utestol (ugyanattol az embertol) osszesen nem buktam 1000 LE-t.
Neki kozel 2-300k LEvel nott a statja ez alatt a nap alatt. Szerinted?
Dátum: 2010.07.08. 09:38:28
Idézet: Birka - 2010.07.08. 09:35:19
Ha csak ezen mulik hogy tudok-e jatszani vagy sem, engem nem erdekel az aranyom.
Arra reg felkeszultem hogy romma leszek verve, de arra nehez hogy meg minket okolnak azert hogy belolunk a konkurencia farmol, hat... Nehez
Ha már egy MAJOR kérdés egy szerveren a csata arány, akkor a bedobott "prédát" jó lett volna csata arány szempontjából nullázni...
Ha csak ezen mulik hogy tudok-e jatszani vagy sem, engem nem erdekel az aranyom.
Arra reg felkeszultem hogy romma leszek verve, de arra nehez hogy meg minket okolnak azert hogy belolunk a konkurencia farmol, hat... Nehez
Dátum: 2010.07.08. 09:26:58
Egy nagyon nagy bajom van ezzel a V3 szerverrel (athozott V4es kari).
Mas kornyezet, mas emberek, stb miatt gyakorlatilag elegge eletkeptelen a karakterem. Nem csak amiatt mert lufi, azt idovel rendbe lehet hozni.
Amiatt hogy amint nekiallnek barmit csinalni, portyacelt keresni (a lehetseges 3at), vagy kalandokat megcsinalni, azonnal levernek.
Nem azert mert csunya a pofam vagy barmi, hanem mert gyozelem aranyom magas, emelle gyakorlatilag nulla a karakter.
Jo lenne ez ellen tenni valamit...
Mas kornyezet, mas emberek, stb miatt gyakorlatilag elegge eletkeptelen a karakterem. Nem csak amiatt mert lufi, azt idovel rendbe lehet hozni.
Amiatt hogy amint nekiallnek barmit csinalni, portyacelt keresni (a lehetseges 3at), vagy kalandokat megcsinalni, azonnal levernek.
Nem azert mert csunya a pofam vagy barmi, hanem mert gyozelem aranyom magas, emelle gyakorlatilag nulla a karakter.
Jo lenne ez ellen tenni valamit...
Dátum: 2010.07.06. 10:41:28
Idézet: Blazek - 2010.07.06. 10:30:45
Pontosan, ez volt a hiba.
A toplista nem a listat mutatta hanem csak szintre volt rendezve. A toplistanak TP szerinti listat kellene mutatnia.
én mint "hülye" szeretném akkor kérni (csak az egyértelműség okán), hogy a szinteken belül minden lista a TP alapján rendeződjön! köszönöm!
Pontosan, ez volt a hiba.
A toplista nem a listat mutatta hanem csak szintre volt rendezve. A toplistanak TP szerinti listat kellene mutatnia.
Dátum: 2010.07.05. 13:44:16
Hogy felejted le a ki nem jelzett szakertelmet?
Dátum: 2010.07.05. 10:08:22
0%-os fertozottkent nem mukodik a sajat hordambeli tamadok ellen peldaul?
Dátum: 2010.07.05. 09:27:13
V4, kerdes
Adott egy hordagyulolet, kimaxolva.
Hordat valtok ugyanarra. Megmarad a szaki vagy elveszik? Mukodik attol meg a sajat hordamra is?
Adott egy hordagyulolet, kimaxolva.
Hordat valtok ugyanarra. Megmarad a szaki vagy elveszik? Mukodik attol meg a sajat hordamra is?
Dátum: 2010.06.02. 13:02:35
Jahm, en csak ott tolom, es ilyenkor mindig elfelejtem hogy mashol tobb;)
Dátum: 2010.06.02. 12:55:38
Koszi!
Akkor addig tudok mas kuldit csinalni:) Mintha sok mas lenne;) De igy azert jobb mint ha 5 napig allnek a kuldikkel.
Akkor addig tudok mas kuldit csinalni:) Mintha sok mas lenne;) De igy azert jobb mint ha 5 napig allnek a kuldikkel.
Dátum: 2010.06.02. 12:47:20
Entitias oles ugyben kerdes.
Pontosan hogy mukodik az entitas olesre az idolimit? 24 orankent kapok egy lehetoseget olni es ha meghalt akkor akar olhetem is a kovetkezot?
Vagy a megolese utan 24 oraval lehet ujabbat olni?
"Végezz legalább öt entitással mostantól számítva!" kuldetes miatt erdeklodok. 5 napom ra fog menni, vagy ha 5 napig nem olok egyet sem, utana lezongorazhatom az egeszet egyben?
Pontosan hogy mukodik az entitas olesre az idolimit? 24 orankent kapok egy lehetoseget olni es ha meghalt akkor akar olhetem is a kovetkezot?
Vagy a megolese utan 24 oraval lehet ujabbat olni?
"Végezz legalább öt entitással mostantól számítva!" kuldetes miatt erdeklodok. 5 napom ra fog menni, vagy ha 5 napig nem olok egyet sem, utana lezongorazhatom az egeszet egyben?
Dátum: 2010.05.23. 13:43:04
Idézet: Rokamoka - 2010.05.20. 18:56:47
56 darab 60+os van jelenleg. Aukcio sehol.
Amikor az első 50 karakter eléri a legalább 60. szintet, akkor nyit, lesz 5 nap felkészülési idő, és utána két napos ciklusok, tehát Birka majdnem jól tippelt.
56 darab 60+os van jelenleg. Aukcio sehol.
Dátum: 2010.05.19. 08:49:47
"X% bónusz sebzés epikus szörnyek ellen"
Ez csak epikus szörnyek ellen működik vagy entitások ellen is?
Ez csak epikus szörnyek ellen működik vagy entitások ellen is?
Dátum: 2010.05.13. 09:38:42
Üdv!
A játékban új vagyok, de sokan ismernek régről. Esélyem nincs több-száz oldalnyi postot végigolvasni.
Így inkább itt érdeklődnék. 5 döntetlen küldetés. Ezt jó eséllyel csak lebeszélve vagy császári tekerccsel lehet megoldani, vagy kitartással és sok mákkal. (A csatában összesen 922 sebzést okoztál, és 922 sebzést kaptál. A csata eredménye döntetlen).
A kérdés: ha lebeszélem a csatát egy másik játékossal, ajánlok neki valamit cserébe, az szabályellenes vagy sem?
A játékban új vagyok, de sokan ismernek régről. Esélyem nincs több-száz oldalnyi postot végigolvasni.
Így inkább itt érdeklődnék. 5 döntetlen küldetés. Ezt jó eséllyel csak lebeszélve vagy császári tekerccsel lehet megoldani, vagy kitartással és sok mákkal. (A csatában összesen 922 sebzést okoztál, és 922 sebzést kaptál. A csata eredménye döntetlen).
A kérdés: ha lebeszélem a csatát egy másik játékossal, ajánlok neki valamit cserébe, az szabályellenes vagy sem?
Oldal: 1