Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Szalonkepes

Oldal: 1
A "kövér vagyok, de így szeretem magam" szöveg meg önámítás
+
Az meg, hogy "engem nem érdekel, hogy a környezetem mit gondol rólam" megint önámítás
+
"Én azt a mentalitást nem szeretem, mikor "nekem ilyen az alkatom nem tehetek semmit"."

Én meg azt a mentalitást nem szeretem, s tán nem is vagyok ezzel egyedül, mikor valaki kifejti, hogy ha mások tőle eltérően gondolkodnak, azok minden bizonnyal "önámítanak", netán "antiszociálisak", de mindenképp rosszabbak és/vagy butábbak.
Spec. úgy tudom, hogy a 300-ban kb. rá voltak festve a "kockák" minden színészre, ki voltak emelve az izmaik ügyes testfestéssel és utómunkával, nem kell elhinni, hogy "hát minden statiszta így néz ki" :p Persze egy hájpacnira nem lehetett volna hitelesen ráfesteni ezeket, szóval normálisan is valószínűleg egész jó alakjuk van, de a filmen iszonyúan lehet csalni ilyenekkel, azaz ha nem lesz "300-as" alakja valakinek, az ne csalódjon :p Lényeg a jó közérzet, és az egészséges életmód.
Dátum: 2008.10.28. 21:20:21
Bár persze édesbek most nékem az igennel szavazók keserű könnyei (anno mikor nemmel szavaztam, hát minden voltam, csak szépfiú nem), szerintem a "megosztó" témákat, például politika, vallás, netán faji kérdések, bölcsebb volna kerülni egy alapvetően fantasyval foglalkozó honlap esetén (és nem kell ahhoz jövőbe látni, hogy az EU-kérdésből kb. 3 hozzászólás alatt tud lenni egy kellemes gyurcsányorbánozás, nemzetközitőkézés). Lehet, hogy csak nagyon az index közönségéhez vagyok szokva, de én kerülném az ilyen témákat.
Oldal: 1