Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Daraknaih

Oldal: 12
Dátum: 2018.09.05. 09:58:18
sziasztok

Lehet,hogy volt róla már szó, az elmúlt 5 oldalon, de szeretnék érdeklődni, hogy a Templomkristály őskőre váltásánál a darabszámok utáni drágulás az innentől kezdve mindig érvényes?
Vagy X naponta újraindul a ciklus egyénenként? Mert így azért aki mégsem veszi igénybe a nagytemplomot, ugyebár vagy mert nincs elég pálcája, vagy mert nem akarja, egy elég nagy méteres .... kap a szájába.
Azért néhány 100 követ szoktam venni is, de kb a köveim harmada a tk-kból van

A választ előre is köszönöm, és előre a puffin lekvárral!
Dátum: 2018.02.21. 00:16:09
tehát akkor, ha jól értem a saját tulajdonságösszegem számít a szörnykihívásnál, így a saját karakterem értékeihez kell az ellenfeleket mérni

köszi szépen
Dátum: 2018.02.20. 09:23:24
sziasztok, lehet már leírtátok az előző 14 oldalban, de egy valami nem világos:

ha nekem most van két szörnyem, amiknek a tulajdonság összegeik egyenként 14000 pont körül mozog, akkor egy kihívás alkalmával, csak egy szörny fog beszállni a csatába, amelyiknek egy picivel nagyobb a pontja,
vagy mind a kettővel lehet számolni, és a csatát 28000 pont körüli összeggel kezdem????

nagyon köszönöm a válaszokat előre is
Dátum: 2017.08.19. 23:45:37
Gondoltam kiírom ide is hátha gyorsabban eljut az üzim mint az üsz-es levelezésben.
Van még másnak is gondja a második templom szürke mitogyűjtős feladatával?
Nekem rendszeresen nem számolja el, szinte minden eventnél írtam az üsz-nek akik utána írogatták be a számokat, de így most megint egy fél napot vesztek, mivel most vettem észre h nem számolja megint.

Azért ha már a 4. ilyen tartalmú levelet kapjátok a kb 2év alatt,mióta létezik a 2.piramis, légyszi valami tartós megoldást találjatok már ki erre.

Köszi

U.I: így, hogy nincs valaki hétvégi ügyeletben ilyen nagy eventnél, megcsináltam még egy 50-es vadászatot, 24 zsákmányolt szürkével, amit ismét nem számolt hozzá... remélem most már teljesítettnek lehet tekintenem ezt a vacak feladatot, mert így már másfél nap csúszásban vagyok, és az ÜSZ-es levelekre nem is válaszol senki
Dátum: 2017.02.08. 00:52:13
Köszi a válaszokat így már tiszta
Dátum: 2017.02.07. 11:29:44
sziasztok

Még mindig nem sikerült megfejtenem azt, hogy ha a csatlósra felrakom a felszereléseket, akkor ezek a plusz pontok is beleszámítanak a csatlósok által adott tulajdonságnövelő képességbe?
Tehát, az tiszta, hogy ha dináriumból csatlósképességet fejlesztek, annak egy része, hozzáadódik a karakterem tulajdonságaihoz, de mi van a csatlósöltözékekkel, és varázslatokkal???
Vagy ezek csak azt határozzák meg hogy milyen szintű csatlósellenfeleket hívhatok ki magamnak?

Köszi előre is a válaszokat
Dátum: 2016.03.26. 13:45:12
Egy költői kérdés:

Hová tűnt a kristály horda??????

Tegnap még gond nélkül csatáztam velük is, mára fel sem ajánlja a kereső őket, ha rászűrök jön a válasz, hogy ilyen feltételekkel nem találhatok játékost.
Kérdeztem a szövimben is, a többiek is ilyet tapasztaltak.
Dátum: 2016.03.20. 12:06:21
A nagyon távoli jövőre szeretnék egy kérdést feltenni.

A legutóbbi BU-ban volt valami barna mitokronitos feladat amit csak dekrétummal lehetett megoldani. Ezt akkor egy red herringnek tituláltátok, hogy hát "van ilyen, így jártatok", és akkor azt kaptuk válasznak, hogy a következőre kész lesz ez a lehetőség.

Most még van kb 2 hónap a kezdésig, és még nem látni, hogy megjelent volna a lehetőség ezek gyűjtésére.
Viszont ha jól emlékszem 30 db kellett belőle, és nem mindenkinek egyszerű ennyi mitot összeszedni.
Eltűnik ez a megoldhatatlan feladat a piramisból végre, esetleg megint ezzel lesz elintézve hogy red herring?
Sziasztok

Ide még sosem írtam, és lehet hogy ezután a levél után azt is fogjátok mondani, hogy bár most se tettem volna, de mégis megírom

Szóval arra gondoltam, mi lenne, ha fejlesztenétek, egy idézés képességet.
Valami olyan lehetne, hogy x AF-ért kifejleszthető a szaki, amit persze külön LÉ-ért lehetne tápolni. Két oldalra lehetne fejlődni; angyal idézés vagy démon idézés.
A lényeg,hogy a csata elején a varázslat előtt lehetne megidézni valamelyiket, ha van ilyen képessége a delikvensnek.
Az angyal az egész csata során körönként regenerálná az életet a Vu-nak és az állatoknak valamilyen mértékben esetleg valami kis pluszt adna mondjuk kábításra, a démon pedig körönként mérgezhetné az ellenfélet és állatait és valami kis százalék pl lélekszívást adna.
Később lehetne pl ennek is valami hatástalanító AF-et csinálni, amivel ki lehetne oldani ezeknek az idézett lényeknek a segítő erejét.

Valami ilyesmire gondoltam
Dátum: 2015.10.01. 08:58:48
Még 1 feladat választ el az új piramistól, de már most felszívtam magam ezzel a barna mytoval
Ezt tényleg azonnal módosítani kellene és a javasolt módon kompenzálni a már beáldozott dekrétumokat.

Azért, mert nem tud a játékvezetés más feladatot kitalálni, és berak egy olyat, amivel nem készültek el, és lusták az utolsó pillanatban változtatni, az tényleg vérlázító.

Én szeretem ezt a játékot, szoktam is rá kisebb összegeket pár havonta költeni.
Idáig tetszett mert kreatív volt, egyre több összefüggés-, fejlődési lehetőség-, feladat-, kihívás volt benne, és nem volt jellemző az ilyen trehányság.

Ennyi erővel lehetne olyan feladatot is csinálni, hogy "áldozz annyi dekrétumot a piramisnak, amég ki nem nő plusz két csáp a testedből a számítógép mellett ülve".
Dátum: 2015.09.27. 13:07:05
Igen erre időközben rájöttem köszi, csak ezzel annyi a gáz, hogy most amit loptam nagy nehezen, azt sem írta hozzá. Remélem ez ügyben fog majd valami változni
Dátum: 2015.09.27. 11:47:41
Aki kifejlesztette a mestertolvaj AF képességet, mindenkinél rendesen működik???

Reggel rászántam az 50 AF-et a BU miatt,hogy gyorsabban összejöjjön a 60 kiégett őskő gyűjtése, és most hiába csatázok akár az SZB-n akár hagyományos portyában a kristállyal, vagy a játékos karakterekkel, egyiknél sem ad kiégett őskövet.
5 játékos karakter elleni csatából 1 kiégett esett le, de valószínű az sem az AF miatt.

Természetesen mikor jelentkezik ez a hiba... amikor hétvége van és senki sem figyeli a dolgokat
Én hibáztam valamit vagy csak BUG?

Írtam üsz-re is, de kicsi a valószínűsége, hogy ilyenkor valaki is olvassa igaz?

Módosítás: Baraty még vasárnap is aktív, válaszolt üsz-en, de a gond még sajna mindig fennáll
Dátum: 2015.09.27. 11:42:47
hozzászólás visszavonva
Dátum: 2015.07.23. 09:41:12
Mi a 24-ből kb 15-16an mindig aktívak vagyunk a Gyémánthold szövetségben.
A csevegő fórumunk kicsit csöndes, néhány emberen kívül ritka a kisebb tagok válasza, de legalább viszonylag aktívan játszogatunk.
Írj Fókának ha van kedved csatlakozni.
Dátum: 2015.02.28. 11:00:42
ha ez megnyugtat v3-on is ez a helyzet egy ideje:

A kvízolimpia jelenleg nem fut
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és holnap éjfélkor véget ér.
Dátum: 2015.02.28. 09:51:34
Ha már dühöngő...
A vacak megaesszenciám képzési szintje ott van, hogy kellenek a sárgák is hozzá. Az utóbbi 3 napban aktívan használgattam a szürkéket mondván, kell még egyfajta a sárgákból, és meglenne végre mind az 5, de semmi.
Ma bedühödtem és gondoltam úgyis van egy csomó, a haszontalanabbakat ellövöm, így kb. ma 13-15-tel végeztem 5perc alatt, és még így is ez az eredmény van mindig:
2 db felejtés (+40)
4 db ultraspecializáció (+3)
4 db spektrális manipuláció (+5)
transzplantáció (+5)

Az utóbbi 2-3 napban összesen vagy 20-25öt használtam el és ebből 3db ultraspec, és 2 spektrális esett, a maradék pár darabot meg kb 1,5 hónap alatt kapartam össze, mióta elértem a 15-ös szintet!

Mennyit kell elhasználni, hogy végre kijöjjön az a ... 5.???? Miért ilyen piszkos nagy ebben a játékban a random értéke???
Ha ezt tudom, h ilyen nehezen jön össze rááldozom azt a kb 2M LÉ-t 2 dekrétumra és azzal csinálom meg a BU maradékát és benne maradok a top15ben.

És hogy igazi dühöngés legyen: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Dátum: 2015.02.18. 22:37:31
Jól tolod neki, hajrá
Dátum: 2014.12.17. 17:59:58
Volt reggel 1 csomagom, és utána egész nap 4 órát vadásztam és 40 portyám volt, és a napi termés 3 csomag...
Ez az ajándékozós meg egész szilveszterig tart
Ebből jó ha 3 naponta lesz egy hókristály, elég gáz
Így így, v3 egyenlőre beenged remélem már tartós lesz
Dátum: 2013.08.27. 15:57:26
Hát még a templom indulásánál nem, de mindegy, ha nem nő tovább akkor elmegy, mint mondtam a felvetés ezen részét a fent említett dolgok kompenzálják, inkább a sorvégi eredmények végeredménye lehetne picit ösztönzőbb.
Köves feladatot és más nehezebbet is tartalmazó végén 2580 LÉ +13 TP jutalom vár a t. kristály, vagy egy másik ilyent tartalmazónál egy gyógyital és persze a templomkristály.
Ugye megcsinálom ha szeretném a végső jutalmat, de...

Amúgy tetszenek a játékba hozott ötletek, mert mióta kb vagy 4-5 éve elkezdtem, azóta mindig csak jobb lett.
Oldal: 12