Hozzászólások - Vyvcsy0212
Oldal: 1
Dátum: 2009.09.18. 17:34:17
sztem az őskő pont jó nyeremény, mert le-t össze lehet szedni, viszont a rendszeres őskőrendelésre nem mindenkinek van keret.
Dátum: 2009.09.16. 22:25:15
Végre!!!
köszönöm/köszönjük a reakciót!
már tűkön ültem
Csak lenne már 24-e
köszönöm/köszönjük a reakciót!
már tűkön ültem
Csak lenne már 24-e
Dátum: 2009.09.14. 17:22:48
Jol számmoltok .
Nem az a gáz ha később indul (amire megéri arra lehet várni ) csak legalább dobjatok 1 infót, hogy, hogy s mint van!!!
Nem az a gáz ha később indul (amire megéri arra lehet várni ) csak legalább dobjatok 1 infót, hogy, hogy s mint van!!!
Dátum: 2009.08.29. 23:09:40
És ha másik világon nincs karaktere, akkor sem érte kár? Mert történetesen ismerem és nincs karija máshol.....
Mert amikor regisztrált, nem figyelmeztette semmi, hogy ez egy véges világ.... csak jóval később olvasta a fórumon.... így ez elég nagy gáz... hall valaki valakitől a játékról, úgy dönt kipróbálja. Regizéskor választja a 4. világot, mert gondolja ott még nem akkora a telítettség... aztán egyszer csak itt a vég, se szó, se beszéd.... utolsó vadászata után 1 órával, már nincs hová belépjen
Nem kellett volna más, csak egy aprócska figyelmeztetés, mondjuk az eseményeknél, hogy figyelni... hamarosan vége.....
Mert amikor regisztrált, nem figyelmeztette semmi, hogy ez egy véges világ.... csak jóval később olvasta a fórumon.... így ez elég nagy gáz... hall valaki valakitől a játékról, úgy dönt kipróbálja. Regizéskor választja a 4. világot, mert gondolja ott még nem akkora a telítettség... aztán egyszer csak itt a vég, se szó, se beszéd.... utolsó vadászata után 1 órával, már nincs hová belépjen
Nem kellett volna más, csak egy aprócska figyelmeztetés, mondjuk az eseményeknél, hogy figyelni... hamarosan vége.....
Dátum: 2009.08.29. 15:00:18
Jajj tényleg... (Én hülye teljesen elfelejtettem a prémiumot...)
Köszy és ne haragudjatok az idiota kérdésért...
Köszy és ne haragudjatok az idiota kérdésért...
Dátum: 2009.08.29. 14:39:17
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy van e valami feltétele annak hogy 2-es világon saját képet töltsünk föl?
Vagy hogy lehet e egyáltalán ezen a világon???
Köszy előre is!
Az lenne a kérdésem hogy van e valami feltétele annak hogy 2-es világon saját képet töltsünk föl?
Vagy hogy lehet e egyáltalán ezen a világon???
Köszy előre is!
Oldal: 1