Hozzászólások - Billy
Oldal: 1
Dátum: 2011.07.05. 11:16:38
Köszönöm a kimerítő válaszokat!Igazán sokat segítettek!
Dátum: 2011.07.05. 10:06:46
Mikor??????És addig nézzem a plafont???Ismételhetőből akkor miért lett kivéve????
Dátum: 2011.07.05. 09:37:37
Arass győzelmet 50-szer xenó anyakirálynő fölött úgy, hogy CSP-t költesz rá!
Nem lehetne kivenni ezt a küldetést az event után hónapokkal???????
Vagy ha marad akkor valaki segítsen valami titkos kóddal mert egyébként nehéz lesz megcsinálni!
Nem lehetne kivenni ezt a küldetést az event után hónapokkal???????
Vagy ha marad akkor valaki segítsen valami titkos kóddal mert egyébként nehéz lesz megcsinálni!
Dátum: 2009.05.16. 07:03:03
AZ ÁRPA könyv egy kicsit más (mondjuk én azt sem olvastam), mert ő azután lett CELEB miután megírta a könyvet!
Dátum: 2009.05.15. 22:00:31
De én tényleg nem ismerek olyan embert aki ilyen könyvet megvett volna!Olyan munkatársaim vannak akik a TV-ben megnézik ezeket a népbutitó CELEBES műsorokat és naprakészek még a kutyájuk betegségéből is, de ezek az meberek még olvasni sem nagyon szoktak nem hogy megvenni egy könyvet!Ha olvasnak is akkor maximum egy pletykalapra áldoznak a "kultura oltárán""
Dátum: 2009.05.15. 21:15:31
Hát nem tudom!!!!Én elég sok fajta könyvet vettem már (vagy csak olvastam ha nem is vettem meg), de "CELEBES" polcrészt még a boltban is kikerültem nem hogy megfogtam volna!Az ismerőseim között sincs egy sem aki olvasott volna hasonlót!Habár ez lehet hogy azért van mert nem nagyon ismerkedek olyanokkal akik ilyesmit olvasnának!
Dátum: 2009.05.09. 22:33:29
Én nem sajnálom a vasutasoktól a fizetésüket, és elismerem azt hogy nekik is járna kulturáltabb munkahelyi körülmény csak nem értem ezt az állandó "sztrájkkényszerüket"!Régebben sokat, ma már egyre kevesebbet utazom vasúttal!Ennek több oka is van!Lassú, körülményes utazás és az iszonytató koszáradat ami egy-egy régebbi vagonban fogad!Nem olyan régen le kellett utaznom Budapestről Bajára!Minden idők legrosszabb útja volt!Nem elég hogy 8 (igen ez nem elírás) óráig tartott az út, de olyan koszos volt az út hogy amint fürdési lehetőséghez jutottam rögtön lezuhanyoztam, mert csomókban állt a hajam (legalább is tudat alatt így éreztem, pedig kopaszra szoktam nyírni)!Ezen kívül volt még több negatív tapasztalatom , de nem sorolok fel mindent mert ahhoz már túl fáradt vagyok!Nem a dolgozókkal volt bajom, mert azok általában udvariasak és segítő készek voltak ! Sokkal nagyobb baj van a vezetőséggel!! Lehet hogy jutna pénz fizetés emelésre a dolgozóknak is ha nem szórnák el a vezetők a pénzt!Erre leírok egy példát!Az egyik állomáson (a nevét direkt nem írom le mert ki szeretném törölni az emlékét is az agyamból), el kellet mennem WC-re!Meg is találtam a nem éppen unios szintű toalettet ahol a falon elhelyezett fém "vályúba" kellett elvégezni a dolgomat!Ekkor konstatáltam hogy az amit én oda "elhelyztem! nem folyik el a lefolyó felé hanem, megáll az ellenkező sarokban !Azt tudni kell hogy ez a "vályú" nem egy őskövület volt hanem viszonylag friss szerzemény!Nem tudom ki vette át ezt, de én kifizettetném vele az újracsináltatását az biztos!Az ilyenek miatt atrt ott a MÁV ahol ma tart, és erről viszont azok tehetnek akik ott ÜLNEK és ilyen dolgok felett IS elsiklanak!
Dátum: 2009.05.09. 21:24:34
Félig-meddig értek egy kicsit a nyomdaiparhoz (egy naptárkiadó cégnél dolgozom), így részben átérzem a helyzetet de van amivel nem értek egyet!Aki régebben vásárolt könyveket az ma is megveszi ha teheti (igaz én is játszom egy-egy online játékkal de azért általában havonta elolvasok egy könyvet és évente többe is megveszek)!!!Nem értem miért mennek tönkre a kiadók (kb. tudom mennyibe kerül egy átlag könyv elkészítése és ehhez képest mennyibe kerül egy könyv a boltokban)!Arról viszont már hallottam egy ismerősömtől hogy a terjesztők nem szeretnek nagyon fizetni időben (neki is tartozik az egyik legnagyobb hazai könyvterjesztő nem is kevéssel) ami egy kisebb kiadót tönkre is tehet!Viszont sokszor olyan terméket gyártanak amire nem hiszem hogy túl nagy lenne a kereslet (de lehet hogy ez csak az én véleményem)!Nem hiszem hogy szükség lenne a valaki által már említett "CELEBEK nagysikerű" megemlékezéseire egy ív papírt is áldozni!
Oldal: 1