Az alábbiak közül melyik NEM tartozik a sör alapanyagai közé?
Kukorica*
Árpa
Víz
Komló
Utálom magam ismételni, de a Coronita sör alapanyaga a KUKORICA.
Hozzászólások - Joska85
Oldal: 1
Dátum: 2010.07.03. 13:59:16
Dátum: 2010.06.12. 10:23:46
Melyik autópályán juthatunk el Nyíregyházára?
M5
M3
M1
M7
Honnan???
Melyik autópályán lehet eljutni Győrbe?
M1
M5
M7
M3
Dettó
Hányféle metró közlekedik Budapesten?
1
3
4
2
A kérdésfeltevő szerint a 2 a jó válasz, de szerintem 1, ha a metró típusát nézzük. Át kellene fogalmazni a kérdést.
M5
M3
M1
M7
Honnan???
Melyik autópályán lehet eljutni Győrbe?
M1
M5
M7
M3
Dettó
Hányféle metró közlekedik Budapesten?
1
3
4
2
A kérdésfeltevő szerint a 2 a jó válasz, de szerintem 1, ha a metró típusát nézzük. Át kellene fogalmazni a kérdést.
Dátum: 2010.04.20. 10:19:44
Köszönöm szépen.
Dátum: 2010.04.20. 09:34:44
Sziasztok
Volt olyan módosítás, hogy a lélekutat az új belépő nem tudja manából építeni.
Egyik új belépővel így történt.
Volt olyan módosítás, hogy a lélekutat az új belépő nem tudja manából építeni.
Egyik új belépővel így történt.
Dátum: 2010.02.18. 15:25:05
Idézet: Petty21 - 2010.02.18. 15:13:25
Biztos francia
Milyen magas la zsiráf?
12 m.
3 m.
6 m.
9 m.
La zsiráf?
12 m.
3 m.
6 m.
9 m.
La zsiráf?
Biztos francia
Dátum: 2010.02.18. 15:20:20
Idézet: dorong - 2010.02.18. 01:01:06
Sőt szerintem a gitáron is így jönnek a zenei hangok, mint minden más hangszeren.
Idézet: Epona - 2010.02.17. 22:44:08
figya (őszinte vallomás következik), én énekből csak azért nem buktam meg, mert abból sose buktatnak; az előttem ülők mindig sírva könyörögtek, hogy ne énekeljek, mégha az is a feladat; én voltam az egyetlen, akit nem vettek be az osztálykórusba; továbbá nem tűnik fel, ha a Mamma mia-t a Sandokan dallamára énekli el valaki
de azt még én is tudom, hogy a zenei hangok úgy jönnek egymás után, hogy cdefgahc (mint a doremifaszolatido), és amikor ezt a kérdést kaptam, betippeltem, hogy a zongorán is épp így jönnek egymás után, és nem annyira meglepő módon talált...
úgyhogy ezt a kérdést én a védelmembe venném
Milyen sorrendben vannak a billentyűk a zongorán?
e c d a f g h
c d e f g a h
c e f g a h d
f g c e h d a
S ha én csak gitározgatni tudok az baj? spec...
e c d a f g h
c d e f g a h
c e f g a h d
f g c e h d a
S ha én csak gitározgatni tudok az baj? spec...
figya (őszinte vallomás következik), én énekből csak azért nem buktam meg, mert abból sose buktatnak; az előttem ülők mindig sírva könyörögtek, hogy ne énekeljek, mégha az is a feladat; én voltam az egyetlen, akit nem vettek be az osztálykórusba; továbbá nem tűnik fel, ha a Mamma mia-t a Sandokan dallamára énekli el valaki
de azt még én is tudom, hogy a zenei hangok úgy jönnek egymás után, hogy cdefgahc (mint a doremifaszolatido), és amikor ezt a kérdést kaptam, betippeltem, hogy a zongorán is épp így jönnek egymás után, és nem annyira meglepő módon talált...
úgyhogy ezt a kérdést én a védelmembe venném
Sőt szerintem a gitáron is így jönnek a zenei hangok, mint minden más hangszeren.
Dátum: 2009.11.29. 14:25:45
Idézet: Birka - 2009.11.29. 08:37:43
Birka
Ne haragudj, de az a személy aki kisírja Miklóséknál azt, hogy korlátozzák a Szkarabeuszt, mert benézett 100K+ Lé-t, az ne akarjon legálisan, tisztán játszó embernek látszani.
A hp-ját továbbra is látod, azaz tudod 15%-on ütni, tudsz kalkulálni háborúban, scennelheted az egész környékedet 1-2 óra alatt, szerintem csak a "nitrót" kötötték ki a dologból, és megmaradt a végtelen kerékcseréd a versenyen, ami így is előny a többi játékoshoz képest, akik max óránkánét cserélhetnek.
Ismerve az utólagos kiskapu bezárásokat, örülhettek neki, hogy nem kaptok retorziót, nemhogy kárpótlást a nem bemutatott "nitróéert", bár ha Csuhiék se kaptak semmit (az is bejelentett, legális cucc volt, és legalább ekkora kaliberü) ...
Ismerve az utólagos kiskapu bezárásokat, örülhettek neki, hogy nem kaptok retorziót, nemhogy kárpótlást a nem bemutatott "nitróéert", bár ha Csuhiék se kaptak semmit (az is bejelentett, legális cucc volt, és legalább ekkora kaliberü) ...
Birka
Ne haragudj, de az a személy aki kisírja Miklóséknál azt, hogy korlátozzák a Szkarabeuszt, mert benézett 100K+ Lé-t, az ne akarjon legálisan, tisztán játszó embernek látszani.
Dátum: 2009.11.11. 20:41:56
Idézet: Warfoki - 2009.11.10. 17:03:15
Svájc mióta ország?
Miért szerinted mi?
Melyik országban találhatók a Nazca-vonalak?
Peru
Svájc
Magyarország
Finnország
Peru
Svájc
Magyarország
Finnország
Svájc mióta ország?
Miért szerinted mi?
Dátum: 2009.10.25. 20:06:24
Az Alien vs Predator nak hány része volt ?
4
1
2
3
Film, játék, könyv, opera? Pontosítást kérek.
Ja és a helyesírási hibákat is lehet javítani.
4
1
2
3
Film, játék, könyv, opera? Pontosítást kérek.
Ja és a helyesírási hibákat is lehet javítani.
Dátum: 2009.10.04. 14:13:50
Idézet: Ajgatsz - 2009.10.04. 09:36:17
Sőt a profi férfi tenisz is használja ezt a rövidítést
Minek a rövidítése az ATP?
Amerikai gyorsétterem.
Állateledel.
Neuronok közti átvivőanyag.
*Izmokban energiaként szolgáló vegyület.
Ezzel a kérdéssel két nagy gond van. Először is az ATP nem csak izmokban használatos mint energiatároló vegyület, hanem az összes sejtben. A második nagyobb baj, hogy igenis működik, mint idegek közti ingerületátvivő anyag, van egy rakat receptora is meg minden. Tehát erre a kérdésre két helyes választ adott meg a feltevő.
Amerikai gyorsétterem.
Állateledel.
Neuronok közti átvivőanyag.
*Izmokban energiaként szolgáló vegyület.
Ezzel a kérdéssel két nagy gond van. Először is az ATP nem csak izmokban használatos mint energiatároló vegyület, hanem az összes sejtben. A második nagyobb baj, hogy igenis működik, mint idegek közti ingerületátvivő anyag, van egy rakat receptora is meg minden. Tehát erre a kérdésre két helyes választ adott meg a feltevő.
Sőt a profi férfi tenisz is használja ezt a rövidítést
Dátum: 2009.09.18. 16:07:27
Hogy hívták az Egri Csillagokban Bornemissza Gergely feleségét?
Icuska
Micuska
Vicuska
Cicuska
Bár nem találtam meg a könyvet, úgy emlékszek, hogy Budán a királyi palota kertjében a következőképpen hívta Bornemissza Gergely Vicát :
Vicuska, cicuska.
Ez alapján 2 helyes megoldás van, kérem javítani
Icuska
Micuska
Vicuska
Cicuska
Bár nem találtam meg a könyvet, úgy emlékszek, hogy Budán a királyi palota kertjében a következőképpen hívta Bornemissza Gergely Vicát :
Vicuska, cicuska.
Ez alapján 2 helyes megoldás van, kérem javítani
Dátum: 2009.08.15. 22:25:05
Aki szemét csípi Elyra karaktere, annak írom-e sorokat.
Anno a 2. világban indítottam egy karit. Szétnéztem a toplistában, és megtaláltam Elyrát. Megkérdeztem tőle tudna-e tanácsokat adni, és lássatok csodát segített. Amit fentebb leírt nektek, azt mondta el nekem is. Megfogadtam a tanácsát és működött. Higgyétek el a legtöbb játékos segít ha megkéritek.
Anno a 2. világban indítottam egy karit. Szétnéztem a toplistában, és megtaláltam Elyrát. Megkérdeztem tőle tudna-e tanácsokat adni, és lássatok csodát segített. Amit fentebb leírt nektek, azt mondta el nekem is. Megfogadtam a tanácsát és működött. Higgyétek el a legtöbb játékos segít ha megkéritek.
Dátum: 2009.08.08. 11:08:05
Természetes körülmények között melyik összecsapás játszódhat le?
Aligátor vs. Krokodil
Jaguár vs. Puma
Piton vs. Boa
Oroszlán vs. Tigris
Aligátor vs. Krokodil
Jaguár vs. Puma
Piton vs. Boa
Oroszlán vs. Tigris
Oldal: 1