Hozzászólások - Fulijoe1
Dátum: 2010.10.24. 16:10:19
"Akkor lehet" es vegyel? DZ játékos accjanak elso hozzaszolasa. Lehet.
Dátum: 2010.08.19. 22:40:12
ja, gyűjtöm neked interneten a pénzt és ahelyett hogy eladnám darabra a kártyákat jó pénzért, inkább eladom neked és vehetek egy fagyit. LOL!
nem vagy te véletlenül politikus?
nem vagy te véletlenül politikus?
Dátum: 2010.08.13. 13:53:58
.
Dátum: 2010.08.12. 10:26:38
mosás közben lelki támaszt nyújthat (+5 mosópor hatékonyság)
Dátum: 2010.08.06. 12:42:03
talán át kellene gondolnod, hogy a te teljesítményed miatt még nem lesz hülyeség az egész
egyébként pedig a kérdésekért a besorolást és a LE-t csak akkor kapod meg, ha van elég értékelés... szóval lehet hogy mindent "jól" értékeltél, de még nem érkezett elég értékelés a kérdéseidre, azaz semmit nem rontasz el, csak türelmetlen vagy.
egyébként pedig a kérdésekért a besorolást és a LE-t csak akkor kapod meg, ha van elég értékelés... szóval lehet hogy mindent "jól" értékeltél, de még nem érkezett elég értékelés a kérdéseidre, azaz semmit nem rontasz el, csak türelmetlen vagy.
Dátum: 2010.08.06. 12:36:32
te beszélasz magyar osz?
Dátum: 2010.07.15. 15:44:49
.
Dátum: 2010.07.09. 14:19:12
.
Dátum: 2010.05.12. 08:21:01
Dátum: 2010.05.10. 18:18:08
Milyen blog nincs?
Átverések
Metin*
Póker
Sztrájk
gondolom nem kell magyarázat
Átverések
Metin*
Póker
Sztrájk
gondolom nem kell magyarázat
Dátum: 2010.05.10. 14:15:50
.
Dátum: 2010.05.04. 21:16:26
Mi a sziámi harcoshal tudományos elnevezése?
xiphophorus helleri
calvacia maxima
betta splendens*
esox lucius
speciális
volt egy olyan kérdés: mikor alapították a CNN-t vagy BBC-t.
szerintem speciális
xiphophorus helleri
calvacia maxima
betta splendens*
esox lucius
speciális
volt egy olyan kérdés: mikor alapították a CNN-t vagy BBC-t.
szerintem speciális
Dátum: 2010.05.02. 10:49:28
Idézet: Rogalndorn - 2010.05.02. 09:04:19
mivel egy felnőtt ember kénytelen együtt élni vele s ezzel gondolkodunk, ezért talán illik tudni, hogy átlagosan kb. 1,5 kg.... nemre, korra, stb. levezetve szerintem is speciális lenne.
Idézet: masterv - 2010.05.02. 09:55:57
beugratós kérdés, már találkoztam vele. szerinted mennyire számít, ha valamit el akarnak adni, hogy van-e értéke?
Hozzávetőlegesen mekkora tömegű az emberi agy?
2 kg
1,5 kg
0,5 kg
2,5 kg
Na mert ezt is mindenki keni vágja ugye?
Jó akkor lehet kérdezni a vesét, májat is?
Marhaság.
2 kg
1,5 kg
0,5 kg
2,5 kg
Na mert ezt is mindenki keni vágja ugye?
Jó akkor lehet kérdezni a vesét, májat is?
Marhaság.
mivel egy felnőtt ember kénytelen együtt élni vele s ezzel gondolkodunk, ezért talán illik tudni, hogy átlagosan kb. 1,5 kg.... nemre, korra, stb. levezetve szerintem is speciális lenne.
Idézet: masterv - 2010.05.02. 09:55:57
Melyik nem része a marketing stratégiának?
Termék.
Marketing kommunikáció.
Ár.
Érték.
Miért kéne már mindenkinek értenie a marketinghez? Szépen is néznénk ki! Speciális tudás,törlendő!
Termék.
Marketing kommunikáció.
Ár.
Érték.
Miért kéne már mindenkinek értenie a marketinghez? Szépen is néznénk ki! Speciális tudás,törlendő!
beugratós kérdés, már találkoztam vele. szerinted mennyire számít, ha valamit el akarnak adni, hogy van-e értéke?
Dátum: 2010.04.19. 14:32:59
fel lesz tüntetve valahol az automatikus sajtolásból kapott LE?
illetve lehetne róla szó, hogy valamilyen link legyen pontosabb (számszerűsített) leírásokhoz?
egyébként én örülök az újításnak, köszi!
illetve lehetne róla szó, hogy valamilyen link legyen pontosabb (számszerűsített) leírásokhoz?
egyébként én örülök az újításnak, köszi!
Dátum: 2010.04.16. 20:46:38
szerintem a kihívásnak és normál portyának is legyenek meg a bónuszai, nem kell csak a portyát tovább erősíteni
röviden? nem.
nem minden karakternél jelent egy vadászatot 3 % le ktg csökkenés
amúgy meg nem releváns, hogy mennyi a ktg csökkenés, egy vadászatnyi le-vel sem leszel hamar előrébb
lesz még ilyen event és gyorsan behoznak, lehet, hogy nem 3, de 2, vagy 1 százalékos növekmény majd lesz sokaknak. akkor pedig jelentősen lecsökken a jutalom értéke
kivéve, ha v1 topper vagy, ahol nem szoroz a +1 tárgyszint és 100 szint környékén horribilis összegekbe kerül a tulnövelés - de nem hiszem, hogy ott ez a 3% fogja felborítani az erőegyensúlyt
mindenesetre mindenkinek sok sikert, én nem választanék olyan bónuszt, amit nagyobb odafigyeléssel tárgyakkal vagy helyes kvízválasszal meg lehet szerezni
győzzön a jobbik! izé, a randomik!
nem minden karakternél jelent egy vadászatot 3 % le ktg csökkenés
amúgy meg nem releváns, hogy mennyi a ktg csökkenés, egy vadászatnyi le-vel sem leszel hamar előrébb
lesz még ilyen event és gyorsan behoznak, lehet, hogy nem 3, de 2, vagy 1 százalékos növekmény majd lesz sokaknak. akkor pedig jelentősen lecsökken a jutalom értéke
kivéve, ha v1 topper vagy, ahol nem szoroz a +1 tárgyszint és 100 szint környékén horribilis összegekbe kerül a tulnövelés - de nem hiszem, hogy ott ez a 3% fogja felborítani az erőegyensúlyt
mindenesetre mindenkinek sok sikert, én nem választanék olyan bónuszt, amit nagyobb odafigyeléssel tárgyakkal vagy helyes kvízválasszal meg lehet szerezni
győzzön a jobbik! izé, a randomik!
a 3. világon rengetegen mentek Mariettához, mert értelmetlennek találták még a 3% tulnövelés ktg csökkentést is
mi a pláne abban, hogy kb. minden 20 pontnyi tulajdonságnövelésre rámegy +1? 100 pont után 5 ponttal több a tulajdonsága, mint annak aki nem ahhoz a kufárhoz ment
Marietta LE-ben fixen kiszámolható, hogy mennyit ad, kivéve, hogy a max fölé viszi a kereskedelmet
ez pedig a topperek világán kívül mindenhol megbontja az egyensúlyt
szal szerintem kár Ericath-nál kapálódzni - de ízlések és pofonok
a RND az, ami nagyon sokat jelent ennyire a kezdeteknél. a nagyobb tagszám szerintem meghozza gyümölcsét. vagy nem.
mi a pláne abban, hogy kb. minden 20 pontnyi tulajdonságnövelésre rámegy +1? 100 pont után 5 ponttal több a tulajdonsága, mint annak aki nem ahhoz a kufárhoz ment
Marietta LE-ben fixen kiszámolható, hogy mennyit ad, kivéve, hogy a max fölé viszi a kereskedelmet
ez pedig a topperek világán kívül mindenhol megbontja az egyensúlyt
szal szerintem kár Ericath-nál kapálódzni - de ízlések és pofonok
a RND az, ami nagyon sokat jelent ennyire a kezdeteknél. a nagyobb tagszám szerintem meghozza gyümölcsét. vagy nem.
olvastam
Akkor sem értem miért nem arányosabb egy kicsit a tagok számával. egyszerűen jó lenne látni kik is vannak az adott csoportban.
nem panasznak szántam, bocs
Akkor sem értem miért nem arányosabb egy kicsit a tagok számával. egyszerűen jó lenne látni kik is vannak az adott csoportban.
nem panasznak szántam, bocs
nekem furcsa, hogy hogy lehet, hogy másfélszer többen vannak az egyik csoportban mint a másikban, mégis ennyire le vannak maradva.
büntetik a több aktív tagot számláló csapatot?
büntetik a több aktív tagot számláló csapatot?
Dátum: 2010.04.06. 14:39:55
te bizonyára azon kevesek egyike vagy, aki a játék minden részével elégedett és az idomítása is az egekben van
szerintem a legtöbben keresik a kiskapukat csak legfeljebb nem beszélnek róla
szerintem a legtöbben keresik a kiskapukat csak legfeljebb nem beszélnek róla