Hozzászólások - Gwill
Oldal: 1
Dátum: 2009.07.17. 08:18:53
Haaat, en olyan 60. szint felett alig talaltam olyan premiumos targyat amit erdemes lenne megvenni. Egyik szarabb, mint a masik. Es ha a kesobbiek folyaman kiderul, hogy tenyleg nem erdemes megvenni oket, akkor az azt jelenti, hogy 43-45. szinttol kezdve alig koltok ilyenre oskovet, mig az alatta levo szinteken szinte az osszes premiumos cuccot megvettem anno.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.04.21. 11:20:47
Szerintem tuti nem veszti el.
Viszont milyen jo rabszolgazas lesz ebbol
"Figyi nekem van ilyen szkarabeuszom. Beutsz engem es viszel tolem 10k LE-t, mert amugy most eppen dugig vagyok. Te elhurcolsz a kinzokamraba 300K LE-vel es maris milyen jol jartunk mind a ketten."
Top10 kari meg kockazat nelkul meg is tehetne. Es ha nem bizol senkiben, max haver hordat valt.
Viszont milyen jo rabszolgazas lesz ebbol

"Figyi nekem van ilyen szkarabeuszom. Beutsz engem es viszel tolem 10k LE-t, mert amugy most eppen dugig vagyok. Te elhurcolsz a kinzokamraba 300K LE-vel es maris milyen jol jartunk mind a ketten."

Top10 kari meg kockazat nelkul meg is tehetne. Es ha nem bizol senkiben, max haver hordat valt.
Javaslatok -> világ3
Dátum: 2009.02.04. 15:55:08
Miklós: mi lesz ezzel a valtozassal? Mar tobb mint 60 jatekos alldogal es var. Pls, pls
Oldal: 1