Hozzászólások - Sofud
Oldal: 12
Dátum: 2014.07.23. 18:57:13
V3 -Nexo új gazdáját keresi.
Dátum: 2014.03.16. 15:25:01
V3-on én se kaptam meg
Dátum: 2014.02.19. 17:26:29
1260 győzelem most és 20 db Xenó kitindarab
Dátum: 2013.12.16. 10:42:12
Hordát váltottam és eltűnt a jutalom amit nem vettem át előtte!
Dátum: 2013.10.15. 10:29:06
30pp-s beállítással is ugyanannyit TP-t kapok mint 15-el
Dátum: 2013.09.06. 09:26:58
Jön a hétvége jó lenne végre már ha nevezne a Kristály szövetség is V3-on.Nincsenek háborúban,se katakombában.
Dátum: 2011.11.02. 10:26:30
adatbázis kapcsolódási hiba!kb 5-6 alkalommal másnál is előfordult?
Dátum: 2010.04.28. 11:07:33
Az alábbiak közül melyik amerikai állam NEM félszigeten terül el?
Florida
Alaszka
Kalifornia
Texas
Kalifornia sem, és Texas sem félszigeten terül el. Kaliforniai-félsziget létezik, de az Mexikó része, és az államnak kb. ott van vége, ahol a félsziget elkezdődik.
Florida
Alaszka
Kalifornia
Texas
Kalifornia sem, és Texas sem félszigeten terül el. Kaliforniai-félsziget létezik, de az Mexikó része, és az államnak kb. ott van vége, ahol a félsziget elkezdődik.
Dátum: 2010.03.26. 10:46:16
Megint csak tévedsz Dozer, de ez érthető, hiszen nem vagy benne a játékban. Valójában én sem tudom (de te sem!), hogy a riválisok meg merték-e azt húzni, hogy egyből ütötték a lényt, amint megjelent, de a toplistából nekem nagyon úgy tűnik... mi nem, mivel lehetőségünk se volt rá, mert nem volt elég ember akkor.
És nem nyavajgok, csak már képtelen voltam elmenni a hozzászólásaid mellett szótlanul. Ne haragdj kérlek, ha ezzel bármilyen problémát okoztam neked!
És nem nyavajgok, csak már képtelen voltam elmenni a hozzászólásaid mellett szótlanul. Ne haragdj kérlek, ha ezzel bármilyen problémát okoztam neked!
Dátum: 2010.03.26. 09:50:31
Jah, bocsi... most már plusz gyógypia is... egy olyan világon, ahol minden egyes mp, minden egyes lélekenergia számít.
Dátum: 2010.03.26. 09:48:22
Idézet: Dozer - 2010.03.26. 09:16:03
Ez nekünk 1 óra kiesés a kincseskamrából. Sajnos Dozer te valami olyasmiről beszélsz itt, amiről fogalmad sincs.
??? 
lelki sérülést okozott hogy még játszhatsz és nincs leállás?
hűha gyere igyunk egy sört

lelki sérülést okozott hogy még játszhatsz és nincs leállás?

hűha gyere igyunk egy sört

Ez nekünk 1 óra kiesés a kincseskamrából. Sajnos Dozer te valami olyasmiről beszélsz itt, amiről fogalmad sincs.
Dátum: 2010.03.02. 10:14:12
OK! Ezt nem tudtam. Köszönöm szépen a felvilágosítást! 

Dátum: 2010.03.01. 20:32:33
Most lehet, hogy én vagyok túl telhetetlen, de csak nekem szúrt szemet, hogy a lélekkút kisütése, és a specializáció váltása nincs gyorsítva? Ha már egyszer a világ 3szor gyorsabb, akkor nem kéne ezeknek is gyorsabbnak lenniük?
Dátum: 2009.05.28. 11:06:58
Nekem eddig is volt elég izgalmam. A +22K-s LE diff-emből szerintem is le kéne rántani még egy 20-ast legalább, amikor 200K-n ülök 15% alatt, és éppen költeném IQ-ra, de csak 2-vel kevesebbet tudok rákölteni, mert közben lerántottak 40K-val. Igen, ez tényleg izgalamas. 
De legalább lehetett volna előre sejteni, de nem. Ha tudom teljesen mást/másképp fejlesztek. De erre még készülni sem lehetett. Ha az volt a cél, hogy a TOP-ot széétápoljuk, a második vonalat szétszedjük, hogy a 3. tudjon érvényesülni, akkor gratulálni tudok, mert tényleg tökéletes eszköz rá.

De legalább lehetett volna előre sejteni, de nem. Ha tudom teljesen mást/másképp fejlesztek. De erre még készülni sem lehetett. Ha az volt a cél, hogy a TOP-ot széétápoljuk, a második vonalat szétszedjük, hogy a 3. tudjon érvényesülni, akkor gratulálni tudok, mert tényleg tökéletes eszköz rá.
Dátum: 2009.05.28. 10:40:30
Értelmetlen az egész. Miért kell 15% alattiakat is támadniuk?
Azért ez túllőt a célon. Örülök, hogy a toptop kariknak lett jó szorakozásuk, de ezen miért kell nkeme és a hozzám hasonlóknak szívnia? Mert honnan lesz LE-jük? Tőlünk... amit a legerősebbek széthordanak... Kicsit furcsa Robin Hoodok... Vegyük el a szegényebbektől, és adjuk oda a már így is hipertáposoknak. Így aztán lehet fejlődni.
Azért ez túllőt a célon. Örülök, hogy a toptop kariknak lett jó szorakozásuk, de ezen miért kell nkeme és a hozzám hasonlóknak szívnia? Mert honnan lesz LE-jük? Tőlünk... amit a legerősebbek széthordanak... Kicsit furcsa Robin Hoodok... Vegyük el a szegényebbektől, és adjuk oda a már így is hipertáposoknak. Így aztán lehet fejlődni.
Dátum: 2008.12.13. 09:44:49
Imént kaptam kvízkérdésnek, hogy hányszor sújtott le a bakó Hunyadi Lászlóra. Válaszlehetőségek: 1; 2; 3; 4. (A lényeg a 3, illetve a 4.)
Tudom, hogy nem szép dolog google-ban keresni, dehát célravezetőbb. Meg amúgy is 85%-ra biztos voltam a 4-ben, de gondoltam azért rákeresek, biztos, ami biztos. Nos ezt találtam wikiben:
"A királyi tanács minden törvényes formaságot mellőzve rövidesen kimondta, hogy Lászlót fővesztésre ítéli gyilkosság és felségárulás miatt. 1457. március 16-án Budán, a Szent-György téren Hunyadi Lászlót lefejezték. A legenda szerint a hóhér háromszor sújtott le az áldozatra, aki még ezután is élt. Az akkori törvények szerint ilyen esetben a királynak kegyelmet kellett volna adnia, ezt azonban nem tette meg, és a bakó végül már nem hibázott. Ez is azt mutatja, hogy a kortársak és a későbbi korok is mennyire alávaló és igazságtalan tettnek tartották a magyar történelem e fájdalmas eseményét."
Ez nekem 3+1=4... Tehát valóban 4 a helyes válasz.
Ehhez képest kidobja, hogy helytelen válasz, a helyes válasz a következő lett volna: 3.
Ahhoz képest, hogy a legendának a lényege, hogy háromnál többször sújtott le a hóhér...
Tudom, hogy nem szép dolog google-ban keresni, dehát célravezetőbb. Meg amúgy is 85%-ra biztos voltam a 4-ben, de gondoltam azért rákeresek, biztos, ami biztos. Nos ezt találtam wikiben:
"A királyi tanács minden törvényes formaságot mellőzve rövidesen kimondta, hogy Lászlót fővesztésre ítéli gyilkosság és felségárulás miatt. 1457. március 16-án Budán, a Szent-György téren Hunyadi Lászlót lefejezték. A legenda szerint a hóhér háromszor sújtott le az áldozatra, aki még ezután is élt. Az akkori törvények szerint ilyen esetben a királynak kegyelmet kellett volna adnia, ezt azonban nem tette meg, és a bakó végül már nem hibázott. Ez is azt mutatja, hogy a kortársak és a későbbi korok is mennyire alávaló és igazságtalan tettnek tartották a magyar történelem e fájdalmas eseményét."
Ez nekem 3+1=4... Tehát valóban 4 a helyes válasz.
Ehhez képest kidobja, hogy helytelen válasz, a helyes válasz a következő lett volna: 3.
Ahhoz képest, hogy a legendának a lényege, hogy háromnál többször sújtott le a hóhér...
Dátum: 2008.11.29. 17:13:39
Az imént kaptam ezt a kérdést (sajnos nem pontosan emlékszem rá, de a lényeg ez):
Hol élt a tasmán ördög?
Tasmánia
Ausztrália
Ászia
Európa
(az utóbbi kettőben nem vagyok biztos)
"A tasmán ördög a legnagyobb húsevő erszényes állat, amely kizárólag Tasmania szigetén él, Ausztráliában".
(forrás: www.kislexikon.hu/tasman_ordog.html )
Hol élt a tasmán ördög?
Tasmánia
Ausztrália
Ászia
Európa
(az utóbbi kettőben nem vagyok biztos)
"A tasmán ördög a legnagyobb húsevő erszényes állat, amely kizárólag Tasmania szigetén él, Ausztráliában".

(forrás: www.kislexikon.hu/tasman_ordog.html )
Dátum: 2008.11.23. 22:06:00
Még jó, hogy TÉRKAPU a topic neve. És hogy ebbe a témába vágó dolgokat írtok ide. 

Dátum: 2008.11.19. 20:56:20
A Lélekenegria sajtolásnál számít az állat elért szintje, vagy csak a első szint a fontos?
Dátum: 2008.11.13. 22:29:52
Ma kaptam egy olyan kérdést, hogy melyik a Naprendszerban a Naptól legtávolabbi bolygó. (Nem pontosan, de a lényeg ez.)
A kérdés feltevője a Plútót jelölte meg helyes válasznak. Namármost a legtávolabb eső bolygó a Neptunusz, mivel a Plútót visszaminősítették a nálunk okosabb emberek Kuiper övezetbéli törpebolygóvá. Ebből következik, hogy a Neptunusz a helyes válasz.
Segítségül még egy kis adalék
:
"Plútó: törpebolygó, amelyet 2006. augusztus 24-éig (!!!) a Naprendszer kilencedik, legkisebb bolygójaként tartottak számon. A Föld holdjánál kisebb, magas hőmérsékleten összetömörült anyagokból álló, metángáz légkörű törpebolygó. Ma pedig (az Erisz után) a második legnagyobb törpebolygónak számít." /by wikipédia/
Szóval még arról sem lehet szó, hogy az esemény a kérdés feltevése után történt.
A kérdés feltevője a Plútót jelölte meg helyes válasznak. Namármost a legtávolabb eső bolygó a Neptunusz, mivel a Plútót visszaminősítették a nálunk okosabb emberek Kuiper övezetbéli törpebolygóvá. Ebből következik, hogy a Neptunusz a helyes válasz.
Segítségül még egy kis adalék

"Plútó: törpebolygó, amelyet 2006. augusztus 24-éig (!!!) a Naprendszer kilencedik, legkisebb bolygójaként tartottak számon. A Föld holdjánál kisebb, magas hőmérsékleten összetömörült anyagokból álló, metángáz légkörű törpebolygó. Ma pedig (az Erisz után) a második legnagyobb törpebolygónak számít." /by wikipédia/
Szóval még arról sem lehet szó, hogy az esemény a kérdés feltevése után történt.
Oldal: 12