Hát ez is annyira jó.. Várjuk mint a messiást a fejlesztést,végre jön valami,háború vagy hasonló,erre mit kapunk? Egy új dizájnt,ami ráadásul-szerintem- nagyon pocsékra sikeredett. A Chara-din lila helyett a szürke,alapjából jó,de az oldalsávot úgy szétcsicsázták,hogy rossz nézni.Egyenlőre nem ütött nagyon más szembe.
Még abban reménykedhetünk,hogy a dizájn mellett kapunk mást is. De ennek vajnyi kevés az esélye.
Hozzászólások - Zokneenho
Dátum: 2010.03.01. 17:26:46
Dátum: 2010.02.12. 14:49:35
Sziasztok
Az lenne a kérdésem,hogyha átmegyek egy másik szövetségbe,az addig legyőzött entitások megmaradnak,és nem kell újra megölni őket,vagy kezdhetem elölről?
Wikidoton nem találtam semmit róla. Tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm.
Az lenne a kérdésem,hogyha átmegyek egy másik szövetségbe,az addig legyőzött entitások megmaradnak,és nem kell újra megölni őket,vagy kezdhetem elölről?
Wikidoton nem találtam semmit róla. Tudna valaki ebben segíteni?
Előre is köszönöm.
Dátum: 2009.12.14. 17:06:24
Sziasztok!
Szerintem össze kéne vonni(de csak valamelyest) a szövivárosokkal a háborút. Pl. pár épület,ami csak háború nyereséggel,netán háborúban való részvétellel lehetne építeni.(Új "nyersanyag",esetleg nyersanyagok,ami háború után jön,és ebből lehetne építeni).
Ami után lehetne kapni:
háborúban részt vett napok száma(magas visszaélési lehetőség)
nyertes háborúban részt vett napok száma
háborúban nyert csaták száma
A játékosokat is lehetne ez alapján jutalmazni, és ezeket kombinálni.
Elemezzétek,talán jobban értetek hozzá,mint én:) Hátha mondtam valamit (:
Szerintem össze kéne vonni(de csak valamelyest) a szövivárosokkal a háborút. Pl. pár épület,ami csak háború nyereséggel,netán háborúban való részvétellel lehetne építeni.(Új "nyersanyag",esetleg nyersanyagok,ami háború után jön,és ebből lehetne építeni).
Ami után lehetne kapni:
háborúban részt vett napok száma(magas visszaélési lehetőség)
nyertes háborúban részt vett napok száma
háborúban nyert csaták száma
A játékosokat is lehetne ez alapján jutalmazni, és ezeket kombinálni.
Elemezzétek,talán jobban értetek hozzá,mint én:) Hátha mondtam valamit (:
Dátum: 2009.12.01. 20:37:15
Én majd hétvégén felteszem pár fórumra.Addig nem nagyon érek rá ilyenekre..
(A japánok miben nem látnak fantáziát?^^)
(A japánok miben nem látnak fantáziát?^^)
Dátum: 2009.12.01. 18:47:23
Véleményem szerint,ha valaki látna is benne fantáziát,akkor sem lennének meg a kellő segédeszközök,szponzorok stb. Ráadásul milyen célközönségnek? Csak azok néznék,akik végzeturaznak tényleg,köztük meg ugye nem kell híresztelni;)
Dátum: 2009.10.31. 07:38:18
Én egyetlen problémát látok,hogy sok a bug. Pl. csinálom a kalandot,első próba egészség lenne,de egyből a másodikat teszi az oldal tetejére(csata),pedig nem nyomtam semmit. És ilyesmikkel tele van sajnos:/
De nagyon tetszik,szóval kibírom..
De nagyon tetszik,szóval kibírom..
Dátum: 2009.10.30. 08:24:41
No,túl vagyok első két kalandomon. Hát mit is mondjak.. Nekem nagyon bejön:) Végre tudtam izgulni is a játékon,és még a csatát is végig olvastam,szépen lefele,meg ne lássam,hogy mi lett a vége.
Ezzel így lett célja a játéknak is.
Esetleg egy olyan szakit be lehetne tenni,a szubtéri érzékelés mintájára,ami növeli a kaland találás esélyét? "Bajkeverés" vagy hasonlót?
Ja és persze: Nagy grat Miklóséknak:)
Ezzel így lett célja a játéknak is.
Esetleg egy olyan szakit be lehetne tenni,a szubtéri érzékelés mintájára,ami növeli a kaland találás esélyét? "Bajkeverés" vagy hasonlót?
Ja és persze: Nagy grat Miklóséknak:)
Dátum: 2009.07.15. 18:22:58
inkább Zokneenho,mint a sokat említett orbitális mackósajt. De ha nem isfogadják el,akkor sincs katasztrófa végülis.. Ez egy játék,elvesztettem a semmiért x dukátot. Ha véletlen átmenne,akkor újra elkezdenék játszani a HKK-val,ha nem,akkor megmentettem 10-20 ezer forintokat,amiket kártyára költöttem volna. És itt már sok amatőr játékosnak divatává vált mások játékának elrontása,ezért én sem hagyom ki ezt a mondatot: Legalább mások nem kerültek kártyára miattam
Dátum: 2009.07.15. 17:56:27
Gratulálok,és köszönöm,hogy le szerencsétleneztél. Talán játssz jobban,gyűjtsd dukátot,el vinnéd. V2n én vittem el,egész simán,maradt is pár(50) dukátom. Úgy gondolom,megérdemelte a karakterem neve azt,hogy lap készüljön belőle. De ezt már leírtam ide egyszer,csak te véletlenül lusta voltál visszaolvasni,és oknélkül szerencsétleneztél le. Talán át megy a rostán a nevem,100% original,googlin is csak a saját kis dolgaim vannak. Egyébként aztána te neved is teljesen a fantasy világot idézi..
Dátum: 2009.07.14. 09:47:10
Köszönöm szépen
Egy TP képletet tudtok adni? wikin nem találtam..
Egy TP képletet tudtok adni? wikin nem találtam..
Dátum: 2009.07.14. 08:28:03
köszi!
De most be vannak ragadva a küldik,hálelúja sikerült a 20kisebbes,és most vannak: Pusztíts el egy éjfattyat(lv40), Lépj 4 szintet,meg a 30TP-s. Ezután fog jönni közvetlenül a legyen midnen cuccod... akkor felhúzom gyorsan 10re,köszi:)
De most be vannak ragadva a küldik,hálelúja sikerült a 20kisebbes,és most vannak: Pusztíts el egy éjfattyat(lv40), Lépj 4 szintet,meg a 30TP-s. Ezután fog jönni közvetlenül a legyen midnen cuccod... akkor felhúzom gyorsan 10re,köszi:)
Dátum: 2009.07.14. 08:21:28
Sziasztok!
A portyás-30TP-s küldihez lvl 37en lv hanyast kellene támadnom,és hanyas szingulárissal?
Fontos lenne,hogy a szintemen csináljam meg,mert a következő küldetés a "legyen minden cucod egyenlő a te szinteddel" és már megvettem őket.És ha most kihagynám,legközelebb lv40en lesz új varázslat..
A portyás-30TP-s küldihez lvl 37en lv hanyast kellene támadnom,és hanyas szingulárissal?
Fontos lenne,hogy a szintemen csináljam meg,mert a következő küldetés a "legyen minden cucod egyenlő a te szinteddel" és már megvettem őket.És ha most kihagynám,legközelebb lv40en lesz új varázslat..
Dátum: 2009.07.09. 11:39:54
Nah itt a várva várt 20 kisebb,és máris történt valami: Összegyűlt vagy 100csp, elküldtem 20 vadászni magam. Visszanézek,nézem a vadászatokat. 1kisebb..2kisebb..5kisebb.. Örül a májam. Megnézem küldetéseknél,hogy biztosra mennyek. NEM VETTEM FEL A KÜLDIT!:D
Na de a lelkesedésem nem tört le. Felvettem,elküldtem még 20 vadászni. 1 sikerült. Meg vagy 4 apró. Szitkozódok,de elküldtem még 20-ra. abból 3 jött össze,de egymás után,az utolsó 3 vadászatnál.
De nem értem,mert 57es szerencsével tömegleni kellene nekik..
Közbe vége lett egy vadászatnak. APRÓ!
Amíg a 15 aprós küldit csináltam,özönlöttek a kisebbek,20as adagból 10 kisebb. Most megfordult. Örülök.
Na de a lelkesedésem nem tört le. Felvettem,elküldtem még 20 vadászni. 1 sikerült. Meg vagy 4 apró. Szitkozódok,de elküldtem még 20-ra. abból 3 jött össze,de egymás után,az utolsó 3 vadászatnál.
De nem értem,mert 57es szerencsével tömegleni kellene nekik..
Közbe vége lett egy vadászatnak. APRÓ!
Amíg a 15 aprós küldit csináltam,özönlöttek a kisebbek,20as adagból 10 kisebb. Most megfordult. Örülök.
Dátum: 2009.07.04. 16:57:09
GYAJJ MÁR! 15/14 vagy két napja! Nem igaz! Már betartalékoltam a legyen 50k-d küldire,szóval most itt flangázok(15% alatt) 35k-val..És nagyon nem akar jönni:(
SÍRÁSDETEKTOR LÉGYSZI OOOOOOOOOOOONNN!
SÍRÁSDETEKTOR LÉGYSZI OOOOOOOOOOOONNN!
Dátum: 2009.06.28. 23:42:46
Jelentem, 2 napja írtam,akkor 9 volt meg,most:
Ejts el 15 apró méretű szörnyet!
Küldetés állapota: Eddig 9 apró méretű szörnyet vadásztál le.
Boldog vagyok.. GYÁÁÁÁ
Sírásdetektor :ON! De tényleg!
Ugyanott tartok! Sírásdetektor epik fail..
Boldog vagyok.. GYÁÁÁÁ
Ugyanott tartok! Sírásdetektor epik fail..
Dátum: 2009.06.28. 23:13:46
Sziasztok! Ez az egész nagyon érdekes. Én abba kötnék bele,hogy a "híres","top" karakterek miért kapnának "alanyi jogon" saját kártyát. Ha Kis Pista minden nap becsületesen be tudta áldozni az 5 csp-t,és már jóó sok összegyült neki,akkor ő miért nem érdemli meg legalább annyira,mint a "celebek"? Ha nem képesek ennyit beáldozni,nem ér meg ennyit a karakterük,hogy a polcukon tudhassák,akkor miért kapnának? Ha Sharpa igazán jó játékos,akkor ki kellene bírnia azt is,hogy napi 5cspvel kevesebbet használ.A szintbeli különbség miatt úgyis ő vinné el a nyereményt..( többet tud LE-ért venni,térkapuból is több jön)
Én meg például,itt a fórumon az a kép van bennetek,hogy nagyon ritkán szólok,de akkor hülyeséget.
De minden más játékba,ahol játszok,ez a nevem,és nem egy helyen már bizonyítottam. Szóval ez a karakternév annyira a szívemhez nőtt,úgy gondolom,nagyon megérdemelné,hogy egy lapra kerüljön. És ha mondjuk meg is nyerném a licitet,lenne egy lapom,és boldogan mutogatnám mindenkinek.Régen HKK-ztam is,szóval nem lenne kizárt,hogy emiatt újra megint elkezdenék játszani.
Nyílván,ha egy Sultankalifa(V2 első) tartaná a licitet,rá nem hiszem,hogy licitálnék. Sokkal jobban megérdemli,mint én,és ezt tiszteletben is tartanám.
És lenne egy kérdésem. Szerintetek a Zokneenho név átmenne-e a rostán,vagy nagyon rossz név lenne? Mert ha nincs rá esély,hogy elfogadja a JV,akkor értelmesebb dolgokra költöm a dukátokat.
UI: 100%,hogy nem védett,teljesen original.
Én meg például,itt a fórumon az a kép van bennetek,hogy nagyon ritkán szólok,de akkor hülyeséget.
De minden más játékba,ahol játszok,ez a nevem,és nem egy helyen már bizonyítottam. Szóval ez a karakternév annyira a szívemhez nőtt,úgy gondolom,nagyon megérdemelné,hogy egy lapra kerüljön. És ha mondjuk meg is nyerném a licitet,lenne egy lapom,és boldogan mutogatnám mindenkinek.Régen HKK-ztam is,szóval nem lenne kizárt,hogy emiatt újra megint elkezdenék játszani.
Nyílván,ha egy Sultankalifa(V2 első) tartaná a licitet,rá nem hiszem,hogy licitálnék. Sokkal jobban megérdemli,mint én,és ezt tiszteletben is tartanám.
És lenne egy kérdésem. Szerintetek a Zokneenho név átmenne-e a rostán,vagy nagyon rossz név lenne? Mert ha nincs rá esély,hogy elfogadja a JV,akkor értelmesebb dolgokra költöm a dukátokat.
UI: 100%,hogy nem védett,teljesen original.
Dátum: 2009.06.26. 15:04:54
ehhez pofa kell ám! És a küldetések topicba..RESP..!
Jelentem, 500csp és kb. 2 és fél szint után:
Boldog vagyok.. GYÁÁÁÁ
Jelentem, 500csp és kb. 2 és fél szint után:
Boldog vagyok.. GYÁÁÁÁ
Dátum: 2009.06.25. 12:33:59
én olyanra saccolok,hogy a 100%-osok is kapnak majd valami bónuszt,de nem akkorát,mint a 0%osok. Tehát a JV ketté akarja osztani a mezőnyt,hogy a 0-sok csak a 100-asokat támadják és fordítva.Nekem ez a tippem..
Dátum: 2009.06.25. 12:03:17
hiszed,vagy sem,amíg 1000-2000eket portyázok,addig nem.
Dátum: 2009.06.25. 11:52:07
először is,köszönöm.
És amúgy V2-n vagyok,várható ára: 150 dukát szerintem.
Egy csatában átlag 750-t sebzek fegyverrel. Ez 75LE/csata. 15 csata/nap(most több..),+1125LE/nap. Csak csp-ből szedek dukátot,így ez 375 csp.Egy vadászat (nincs SM-em) 300LE. 112500LE-ből jönne ki,vagyis pontosan 100 nap alatt jönne vissza az ára. De mivel ha megveszem,az ingyen,TP nélküli LE,sokkal jobban megéri.
És amúgy V2-n vagyok,várható ára: 150 dukát szerintem.
Egy csatában átlag 750-t sebzek fegyverrel. Ez 75LE/csata. 15 csata/nap(most több..),+1125LE/nap. Csak csp-ből szedek dukátot,így ez 375 csp.Egy vadászat (nincs SM-em) 300LE. 112500LE-ből jönne ki,vagyis pontosan 100 nap alatt jönne vissza az ára. De mivel ha megveszem,az ingyen,TP nélküli LE,sokkal jobban megéri.