Doki, Devil, Zacc, Skandar!
Nem tudtam elbúcsúzni Tőletek a belső fórumon, de most megteszem. Köszönöm, hogy Veletek játszhattam, köszönöm azt a sok segítséget, amit közben kaptam és azt a jó hangulatot, amit Ti is színesítettetek a belső fórumon. Nélkületek már nem lesz ugyanaz...
Remélem a v4-en ismét együtt harcolhatunk.
A pesti sörözésben benne vagyok, írjatok, hogy mikor és hol és megyek.
Addig is vigyázzatok magatokra!
Üdv:
Grizzly 30
Hozzászólások - Dario
Oldal: 1
Dátum: 2009.05.29. 09:50:05
Dátum: 2009.01.04. 22:59:28
Üdv.
Világ 2-ön van egy 11. szintű karakterem. Feltettem egy kvízkérdést és jó értékelést kaptam. Megjelent az események rovatban, hogy átvehetem a jutalmamat. Beléptem a kvíz menübe, de nem volt ott az a kiírás, amin át tudtam volna venni. Most mi a teendő?
Világ 2-ön van egy 11. szintű karakterem. Feltettem egy kvízkérdést és jó értékelést kaptam. Megjelent az események rovatban, hogy átvehetem a jutalmamat. Beléptem a kvíz menübe, de nem volt ott az a kiírás, amin át tudtam volna venni. Most mi a teendő?
Dátum: 2009.01.04. 16:09:58
Üdv!
Világ2-n van egy 11. szintű karakterem: Pezzonovante. A legutóbbi kvízkérdésemre jó értékelést kaptam és értesítetteki, hogy átvehetem a jutalmam, de nem tudtam, mert nem jelent meg a kiírás a jutalom átvételéről.
Utánanéznétek?
Köszi.
Világ2-n van egy 11. szintű karakterem: Pezzonovante. A legutóbbi kvízkérdésemre jó értékelést kaptam és értesítetteki, hogy átvehetem a jutalmam, de nem tudtam, mert nem jelent meg a kiírás a jutalom átvételéről.
Utánanéznétek?
Köszi.
Oldal: 1