Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Erik0119

Oldal: 12345
Legalább a táblát kapcsoljátok ki, mert kiábrándító, hogy a "kedve szegezte" szörnyhorda folyamatosan szorít vissza minket.
Ennek az eventek így semmi értelme sincs. Mászkálhatsz, vagy építhetsz össsze vissza, ha befizezed a 300 őskövet megvan a táp.
Tényleg időrablás, a város is félkész, már a régi motorosok is megunják.
Az inváziónál először is, számolja nyugodtan a küldetéseknél a kritikusokat és a kábítást.
A dupla sort felejtsétek el, pláne így hogy 3 befizetős eseményt raktok egymás után.
Ilyen bugos félkész "élményért" pénzkidobás a 6500 Ft. És tudjuk előre hogy a következő se lesz jobb.
És akkor visszatérve a fejlesztéshez. Nyugodtan adhatna az invázióban költött építée után. Vagy lehessen gaxd köveket is venni győzelmek alapján. Vagy bármi. Mert szerintem idén ha nem lesz renoválva a város, meg ez az event, akkor marad kb 3 ember aki fog játszani ezzel az egyre bugosabb, de legalább drágább játékkal.
És mi lesz ha nem nyerünk? Semmi értelme így az egésznek.
Persze egyből az a megoldás, hogy tegyünk bele még ősköves relikviát, pedig így is fizetni kell a max jutalomért. Valószínű direkt ilyenre lett tervezve az event és később se lesz javítva.
Ez így kín szenvedés. A következő alkalomra lehessen beváltani csp-t pp-t vagy térkapus italt és lehessen ütni az ellent. A váltás után kb az legyen mint a térkapus ellenfeleknél, lehessen szívni kritikusnál.
Csak számolja is a küldetésekhez. A gyenge karakterek mászkáljanak, meg építsenek, az erősebbek meg tudják ütni a szörnyeket és jutunk is valamire. Vagy 6500 Ft-ért mindenki megkapja az összes jutalmat és nem kell még több idöt elfecsérelni olyanra, ami bugos és optimalizálatlan, semmi szórakoztató sincs benne
Ugyan Miklós ne nézz minket madárnak. Érdekes módon a régi eventek mikor bekerültek, direkt hétfő-kedd lettek élesítve, hogy lehessen javítani a héten. Most be lett rakva csütörtökre, hogy kb 1 nap lehessen aktívan bugfixet csinálni.
Plusz a Valentin napi befizetés fix, simán lehetett volna 2 befizetési akció közé rakni, akkor nem érzi átverve magát az ember. 15 éve megy a Végzetúr és még mindig az a sláger, hogy ja, erre nem is gondoltunk...
Csak azt éritek el, hogy a belefásult billegő karakterek is ráhagyják a játékot.
Szerintem az lenne a legjobb, ha minden regisztrált játékosnak beírnátok a max jutalmat, aki befizetett annak az elit jutalmat is, majd törölnétek az inváziót, mert semmi értelme. Nem szórakoztató, nincs benne stratégia, csak össze vissza kattingatás. És nem is működik
Helyette átfésülni a teljes régi játékot és megoldani a bugokat, mert maradt benne pár. Plusz a tetoválásokat tovább vinni, legendás tárgyakat berakni stb. Ezt se tudtátok 15 év alatt orvosolni, fölösleges "új" eventeket kreaálni.
A várost meg teljesen gatyába rázni, mert az csak 60%-os. Kezdve a piaccal, ahova nem is kell ember, a csatákkal, a ranglista számolással. A szövetségi társaim naponta küldik a hibákat.
Dátum: 2026.02.09. 07:52:09
Szia Baraty! Azt vettem észre, hogy pár hónapja nem esik kézikönyv, kb város megjelenése. Ez valami szándékos dolog, vagy megváltozott az esési gyakoriság? Szövitársak is azt mondják, hogy nekik sem esik. Jó lenne ha megint lehetne kapni, mert 1-2 napos határidőt is őskővel megoldani bosszantó specializációnál.
Dátum: 2024.09.22. 08:48:23
Az épület építést elfogadhatná a Bolygó Ura event, hiszen relikvia kupon kell hozzá. Gondolom nem volt tervben hogy párhuzamosan fog futni.
Dátum: 2023.12.19. 12:26:06
Kedves Miklós. Játékos oldalról nézve pedig nincs olyan esemény amiben ne kellene őskövet költeni.
A Hűség útja 2. jutalmára mennyi őskövet is kellett költeni, ha valaki nem szerzett hűség emblémát? 200-nál biztosan többet.
Előtte a remény városa top építész jutalmához mi is a feltétel? Ja hogy fizess be minimum 350 őskövet.
Mondjuk ki nyíltan, mostanra nincs olyan játékelem, ami magas szinten ne lenne időigényes. Amit őskővel tudsz kiváltani a legtöbb esetben.
Az elmúlt 15 év arról szólt hogy mindenből gyűjtsél többet, amit több időbe kerül, de tessék, megveheted őskőért.
Ez ár-érték arányban a mai világban lassan megfontolandó lesz. Pláne hogy mobilon kínzás a játékkal játszani.
Említetted hogy a játék korai szakaszában nem volt alternatíva őskő szerzésre. Igen, a játék elején 350 őskővel elvoltál több mint egy évig. Mostanra nem lenne elég egy eseményre sem.
Ha innen nézzük, akkor viszont a játék kezdetétől messze nagyobb a befizetés mennyisége, cserébe csak egyre több időt kell a játékra költeni.
Az exeltábla úgyis eldönti jövőre, hogy az emeléssel jobban jártatok-e.
Dátum: 2023.12.10. 20:56:35
Szerintem az utolsó épület maga a templom, vagy mi a bigyó lesz, amihez kell a kulcs.
Esetleg valami amiben el lehetne raktározni a sok mütyűrt. Bár annak nem látom sok értelmét. Mádfél hét és kiderül
Dátum: 2023.10.22. 20:54:10
Remélem valami AF módosítás lesz. Végre tudunk magunkon uralkodni, és egy kiválasztott képességet megszüntetünk és a rá költött pontokat újra osztjuk stb. Szerintem 300 szint fölött hasznos tudna lenni. Talán alatta is. Bár kétlem hogy ilyen grandiózus változtatást be mernek rakni.
Dátum: 2021.10.27. 16:01:04
Hát akkor a sript nem működött jól, mert pl nálam sem íródott be. Vagy 15 őskőért legendás fegyver fejlesztése nem számít?
És nem külföldi szerver hanem V1.
James Bolivar Di Griz.
Dátum: 2021.10.21. 15:59:48
Itt mindenkinek fel kell tennie a kérdést, hogy mennyit ér neki ez a játék. A pay to win eddig is érvényesült, de ezen túl lehet lendülni. Ha egy event engem nem izgat, akkor nem játszok vele. Hiszen elvileg ez egy játék, aminek szórakoztatni kellene és nem fusztrálni.
Ami jobban zavar, hogy ennek most semmi értelme sincs. Reméltem hogy a béke városa ad valami funkciót, lehet benne csere-berélni, vagy új épületek. De hát csak egy üres töltelék, kb mint a kutatásnál. Eléggé kár.
Dátum: 2021.07.16. 20:34:10
Srácok, van az asztrális kincsekre képlet valahol vadászatnál és Landragórhoz is?
Mert ha jól tudom 2 csp-re vetíti le a nyereményeket Landinál. Nekem viszont vadászatnál 6-7 asztrális kincset dob, kb 70-30% arányra vetítva, Landragórnál meg 18-20 között egy szörnyre. Most vagy a sima vadászatért kapok valamiért kevés kincset (20 csatlós, 90-es minimum sárga myto képességgel, 3-nál 100-as)
Dátum: 2021.02.27. 14:09:40
Köszi, Akkor még a nem fontos AF szaki közé sorolom.
Dátum: 2021.02.27. 13:31:59
Üdv! Van egy olyan AF képesség, hogy erősebb veremszörnyek. Felhomályosítana valaki, hogy ez miért is hasznos? Több Le esik magasabb szörnyektől?
Dátum: 2020.08.24. 08:45:20
Köszönöm a választ! Így már másképp fest a dolog
Dátum: 2020.08.23. 22:03:23
Sziasztok! Tudom hogy új relikvia, de a Csatlősok uránál: A kárhozat ill. végzet vermében a szintőröknél D3 barna mytokronitot is találsz. - A D az mit jelent? Ahányas szint annyiszor 3 darab? Kicsit hiányos a leírás szerintem. Vagy csak én vagyok láma.
Dátum: 2020.04.24. 09:59:30
Szerintem úgy volna értelme módosítani ezt a feladatot, hogy legyen egy egyéni számláló is. És csak akkor enged tovább, ha beütötted a mennyiséget. Legyen ez fejenként 300 csata.
Ha megvan a 10.000 csata, jöhet egy újabb kör. Akinek nincs meg a 300, az átkerül a 2. körbe, viszont a győzelme száma levonódna az 10.000-es limitből. Így kevesebbet kéne várni. Mondjuk ezen lehet finomítani, hiszen a 2. körre lehet alig marad játékos.
Dátum: 2020.03.16. 09:53:33
Mivel az összes időszakos relikvia 2020.02.04-ig érvényes. Szóval másfél hónapja lejárt.
Oldal: 12345