Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - BigHero

Oldal: 1
Dátum: 2023.12.23. 12:51:49
Free2play játékosként az 50. napon kezdtem el az eseményt. Ahogy te is én se pénzből, hanem váltogatásokból oldottam meg a dolgokat.
Van 2 kulcsom, mert észrevettem a kiírást az adott fülön, bár annyira azért nem volt látványos és szembeötlő a felhívás, de valahogy megláttam.

Aggódni kár volt, mert bár nem a szívem csücske a support, de "elhangzott" egy ilyen:
Idézet: Miklós - 2023.09.26. 15:06:11
Igen, 1 eseményből megszerezhető a fétis.

Engem is csak a fétis érdekelt igazán. Senki nem mondta, hogy a napi jutalmakból meglesz. Szerintem ezt várni egyébként sem volt logikus, mert hisz így mi értelme lenne a templomnak meg minden másnak? És még így is a templomba jutás nélkül is meg lehetett a fétis.

De ha már van 119 tokened elég egyetlen kulcs és a 10x10-es templomból egy sort/oszlopot megcsinálni, mert mindegyik végén egy hűségtoken is van a jutalomban. És 9 dekrétumod van a templomban, amit LE-ből is eltolhatsz.

Azt mondjuk én sem értem, hogy a Műhely miért "zárt" be a 101. naptól, de Unr3l társunk írt ide egy figyelmeztetést az utolsó napon erről. Én meg még korábban vettem a fáradtságot és írtam az ÜSZ-re is, ahonnan megkaptam a választ, hogy eltűnik a Műhely, tehát a 100. napon mindent meg kell csinálni ami kell vagy kellhet. Mondjuk ha már a Küldetések fülön kint volt, hogy eltűnik a 100. nap után akkor a Műhely fülön is elfért volna a szöveg.
Oldal: 1