Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2016.06.07. 12:07:38
Aki az elmúlt két hónapban Tmobilos sms-el vett követ, most kap egy kis meglepit, tőlük, mert technikai hibák miatt azokat nem számolták el, a mostani számlába dobták bele utólag őket.
Dátum: 2016.06.07. 10:51:16
Én nagyon is komolyan gondoltam, a max. szint kapcsán már korábban is javasoltam hasonlót.
Dátum: 2016.06.07. 10:37:51
Aki adott időt eltöltött egy másik világon(nem ott volt regelve a karakter), az nem mehet vissza az eredeti(ahol a karakter regelt) világára. Aki nem töltött el legalább adott időt(a két "adott idő" legyen ugyanannyi) egy világon(kivéve azt, ahol regelt a karakter) nem licitálhat az aukciós házban.
AH turizmus megoldva( ha meg kell oldani)
Másik világokon tápolás, majd vissza megoldva(ha meg kell oldani)
A kihívásért, célpontért, akármiért ugrálás megmarad(akinek ez kell)
A v3 , és a toplassított világ( nem tudom melyik az )kivételével bármely világról nevezhet bárki, bármely világ bajnokijára.
Mit szeretnétek még?
MOD.
Most kaptam némi infót a top lassítás ügyében, szóval inkább módosítanám úgy, hogy a top lassított KARAKTEREK, csak a v1-2-3 körben bajnokizhassanak.
AH turizmus megoldva( ha meg kell oldani)
Másik világokon tápolás, majd vissza megoldva(ha meg kell oldani)
A kihívásért, célpontért, akármiért ugrálás megmarad(akinek ez kell)
A v3 , és a toplassított világ( nem tudom melyik az )kivételével bármely világról nevezhet bárki, bármely világ bajnokijára.
Mit szeretnétek még?
MOD.
Most kaptam némi infót a top lassítás ügyében, szóval inkább módosítanám úgy, hogy a top lassított KARAKTEREK, csak a v1-2-3 körben bajnokizhassanak.
Dátum: 2016.06.06. 23:13:54
Simán mehetne is...összevonva a 300-s max. szint agymenéssel. Eléred, megnyílik a portál, és ott találod magad egy szál gatyában(tangában ), a 2.0-n.
Ahol aztán bármiféle újítás, szabály egyenlősdi belefér.
Ahol aztán bármiféle újítás, szabály egyenlősdi belefér.
Dátum: 2016.06.06. 23:00:46
Max. annyit érzek reálisnak, hogy aki x időnél többet( majd kiszámoljátok mennyi idő kell a behozhatatlan előny megszerzéséhez ) töltött v3-on, az már nem mehet onnan sehová.
Belevehetjük, hogy kivéve a Gyevi Bírót...bár ugye a v5-6 jelenleg kivétel, a ne nyúljunk hozzá erre is vonatkozik.
Dátum: 2016.06.06. 22:54:42
Én meg pont arról beszélek, hogy nem kell összehozni, mert ahogy Offs mondta, akkora káosz lesz...csak nem jó értelemben vett káosz, hanem bughalmaz, sírás, amire megint ad hoc megoldások születnek, ami újabb sírás, újabb ad hoc...
Nem kell hozzányúlni.Legyen, ingyenes a kirándulás, legyen könnyű, de maradjon önkéntes, maradjon lehetőség, ne kötelező.
Nem kell hozzányúlni.Legyen, ingyenes a kirándulás, legyen könnyű, de maradjon önkéntes, maradjon lehetőség, ne kötelező.
Dátum: 2016.06.06. 22:47:56
Cheri, a balhé lényege az a fikció, hogy a kezdektől v3-s karakterek(akik ugye indulás óta a tápos fazék közepén éltek) majd jól összebeszélnek, 2 év körbeveréssel kigyúrják magukat állat módon, és letarolják a többi világot.
Dátum: 2016.06.06. 22:38:38
Ha KÖTELEZŐ költözni. De amíg csak LEHET, passzióból, addig nem.
Max. annyit érzek reálisnak, hogy aki x időnél többet( majd kiszámoljátok mennyi idő kell a behozhatatlan előny megszerzéséhez ) töltött v3-on, az már nem mehet onnan sehová. Voilá, megszűnt a para a három év múlva hódításra induló vérfókáktól, nem kell semmit bezárni, összevonni, nerfelni stb.
MOD.
Hogy az is megkapja amit akart, akinek célpontok kellenek, meg kihívás, meg fejlődés, önkéntes alapon támadhasson bármelyik világra,nevezhessen bajnokira is, a fentebbi kivétel persze erre is vonatkozna.
Max. annyit érzek reálisnak, hogy aki x időnél többet( majd kiszámoljátok mennyi idő kell a behozhatatlan előny megszerzéséhez ) töltött v3-on, az már nem mehet onnan sehová. Voilá, megszűnt a para a három év múlva hódításra induló vérfókáktól, nem kell semmit bezárni, összevonni, nerfelni stb.
MOD.
Hogy az is megkapja amit akart, akinek célpontok kellenek, meg kihívás, meg fejlődés, önkéntes alapon támadhasson bármelyik világra,nevezhessen bajnokira is, a fentebbi kivétel persze erre is vonatkozna.
Dátum: 2016.06.06. 22:15:51
Semmi szükség homogén szabályokra, amíg NEM vonjuk össze a világokat.Márpedig nagyon nem kellene összevonni őket. Ha másik világon akarsz hadakozni, most is megteheted, de akkor viseld el, hogy aki ott nőtt fel, az erősebb nálad, akár pusztán csak az ottani szabályok miatt is.
Ha úgy döntök, hogy kemény vagyok, és bringával versenyzek a MotoGP.-n,(és megengedik, mert kifizetem az árát), nem hiszem hogy a többiekkel kiszereltetik a blokkot, csak hogy egyenlőek legyenek az esélyek.Nem azok, de nem is muszáj ott indulnom a bringámmal.
Ha úgy döntök, hogy kemény vagyok, és bringával versenyzek a MotoGP.-n,(és megengedik, mert kifizetem az árát), nem hiszem hogy a többiekkel kiszereltetik a blokkot, csak hogy egyenlőek legyenek az esélyek.Nem azok, de nem is muszáj ott indulnom a bringámmal.
Dátum: 2016.06.06. 21:57:47
Na, akkor valóban előny lenne a v3-s előélet. Most csak spekuláció.
Dátum: 2016.06.06. 21:50:59
Annyit számít, hogy te csak kérdeztél.Ez egy olyan infó, ami eddig hiányzott.Ezért nem kerültél a rosszarcok közé, nálam legalábbis. Az összes többi, ami lett belőle, nem a te bulid. Hidd már el, hogy nem kell a fejed
Dátum: 2016.06.06. 21:29:19
Pont azt idézted be, ahol azt írtam, nem vagy rossz arc.
Ez Miklós legfőbb érve, nem a tiéd ugye? Megkérdeztél valamit, ő ránézett a dologra, és ez a látomása támadt, ezért jött a két nagy ötlet.
Nem kell, hogy a "fókákat" sajnáld, én a többi v1-v2-s játékosról beszélek, akiktől elveszik azt a hízlaldát, amit mások megkaptak.
Nem arcokkal van bajom, elvekkel.
MOD.
Azt meg szerintem nem olyan nehéz lenyelni, hogy különböző világokon, különböző szabályok vannak. Azért külön világok. Azért lenne agyrém összevonni őket, mert azért lehettek eltérő szabályok, mert szó sem volt róla, hogy valaha is összekerülhetnek egymással a karaktereik.
Ha mégis , az összes világ legjobbja lennél, hát akkor számolnod kell a v3 szabályaival is, ha odamész. Te megtetted, és nagyon helyesen azt választottad, hogy "csakazértisjobbleszel". Ez így eddig teljesen becsülendő, korrekt dolog.
Megteheti bárki más is. Most még.
" Az hogy három év múlva kirajzanak az esetleg!!!!!, komoily összebeszéléssel, körbeveréssel felhízlat v3 terminátorok, hogy leigázzák a v1-2-5-6 ászait, egy eléggé valószínűtlen vízió. "
Ez Miklós legfőbb érve, nem a tiéd ugye? Megkérdeztél valamit, ő ránézett a dologra, és ez a látomása támadt, ezért jött a két nagy ötlet.
Nem kell, hogy a "fókákat" sajnáld, én a többi v1-v2-s játékosról beszélek, akiktől elveszik azt a hízlaldát, amit mások megkaptak.
Nem arcokkal van bajom, elvekkel.
MOD.
Azt meg szerintem nem olyan nehéz lenyelni, hogy különböző világokon, különböző szabályok vannak. Azért külön világok. Azért lenne agyrém összevonni őket, mert azért lehettek eltérő szabályok, mert szó sem volt róla, hogy valaha is összekerülhetnek egymással a karaktereik.
Ha mégis , az összes világ legjobbja lennél, hát akkor számolnod kell a v3 szabályaival is, ha odamész. Te megtetted, és nagyon helyesen azt választottad, hogy "csakazértisjobbleszel". Ez így eddig teljesen becsülendő, korrekt dolog.
Megteheti bárki más is. Most még.
Dátum: 2016.06.06. 20:57:39
Nem hiszem, hogy te voltál az első, sőt Ariel leírta, hogy volt hasonló túrája, direkt kiégettért. Nem a tápolással van gondom, a játék hülyesége,hogy megengedi, és ízlés kérdése, hogy milyen módon, és mennyire teszi, aki megteszi.
A gond az, hogy utána miért akarjuk elvetetni a lehetőséget másoktól?
" Anulu csak azt akarja, hogy a barátai is jóllakhassanak...." Hm? Elfogadom, hogy te nem akartál se nerfet, se világzárat, se a lehetőség megszüntetését. Rendben. Jót akartál a szövidnek, sikerült rosszat tenni másoknak.
Persze, ha valami rossz, egyszer valamikor véget kell vetni neki, de ez nem rossz senkinek, csak aki félti a maga kis trónját, ezért NEM kell véget vetni neki, se így se úgy, mert az brutálisan igazságtalan azokkal szemben, akik eddig nem voltak tápolni, így komoly előnyre tenne szert mindenki aki már volt.
Ha meg mégsem akkora brutális előny lenne, akkor minek hozzányúlni?
Az hogy három év múlva kirajzanak az esetleg!!!!!, komoily összebeszéléssel, körbeveréssel felhízlat v3 terminátorok, hogy leigázzák a v1-2-5-6 ászait, egy eléggé valószínűtlen vízió.
Ha mágis ekkora para, akkor tessék készülni rá, lehet újra visszamenni, és még időben leamortizálni a leendő terminátorokat, vagy a hátralévő három évben túlhízni őket.
A gond az, hogy utána miért akarjuk elvetetni a lehetőséget másoktól?
" Anulu csak azt akarja, hogy a barátai is jóllakhassanak...." Hm? Elfogadom, hogy te nem akartál se nerfet, se világzárat, se a lehetőség megszüntetését. Rendben. Jót akartál a szövidnek, sikerült rosszat tenni másoknak.
Persze, ha valami rossz, egyszer valamikor véget kell vetni neki, de ez nem rossz senkinek, csak aki félti a maga kis trónját, ezért NEM kell véget vetni neki, se így se úgy, mert az brutálisan igazságtalan azokkal szemben, akik eddig nem voltak tápolni, így komoly előnyre tenne szert mindenki aki már volt.
Ha meg mégsem akkora brutális előny lenne, akkor minek hozzányúlni?
Az hogy három év múlva kirajzanak az esetleg!!!!!, komoily összebeszéléssel, körbeveréssel felhízlat v3 terminátorok, hogy leigázzák a v1-2-5-6 ászait, egy eléggé valószínűtlen vízió.
Ha mágis ekkora para, akkor tessék készülni rá, lehet újra visszamenni, és még időben leamortizálni a leendő terminátorokat, vagy a hátralévő három évben túlhízni őket.
Dátum: 2016.06.06. 19:48:36
Azért érdekes, hogy miután néhány keményfiú/lány elment kirándulni a v3-ra, hogy jól megszedje magát, kiégettel, potya lével, és így lenyomhassa az otthon maradókat, hirtelen rádöbben, hogy ez így nem lesz jó, ez szörnyű bug, amit azonnal meg kell szüntetni...mert a végén még a nyakukban lihegő, trónjukra pályázóknak is eszébe jut a lehetőség.....Én már jól megszedtem magam odaát, más meg nehogy már....
Nekem ebből az egészből ez jött le.
Egyébként nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a "probléma" gyökerét jelentő világok közti átjárás, annó sírás miatt került bevezetésre, amely sírás valódi célja az volt, ami most hirtelen borzasztó aggályos hiba lett.
Nekem ebből az egészből ez jött le.
Egyébként nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a "probléma" gyökerét jelentő világok közti átjárás, annó sírás miatt került bevezetésre, amely sírás valódi célja az volt, ami most hirtelen borzasztó aggályos hiba lett.
Dátum: 2016.06.04. 22:00:44
Szép levezetés, gratulálok.
Annyi a baj, hogy akiknek ezt értenie kellene, azok nem akarják érteni. Akik betolják az évi száz+ ezret, azért nem, mert nekik ez jár a pénzükért, ( mert így nevelte őket a játékvezetés), akiknek pedig a kasszájában landol az összeg, azért nem, mert nekik ez jó.
Egyik csoportot sem hibáztatom érte, a pénz beszél, az üzlet nem jótékonysági verseny, a játékot " csinálni" pénzbe kerül, és a munkájáért mindenkinek jár a fizetség.
Viszont ez az irány már nem sokáig tartható, a végén pedig elég unalmas lesz 10-20 embernek egymás közt játszani, a sok ember sok kis pénze nélkül pedig a kassza is kongani fog.
Olyan érzésem van, mintha egy utolsó nagy nekifutás zajlana, dobjunk be pár dolgot még a végére, kaszáljunk egy utolsó nagyot, azután vége, gratulálunk, elköszönünk.
Remélem nincs igazam.....
Annyi a baj, hogy akiknek ezt értenie kellene, azok nem akarják érteni. Akik betolják az évi száz+ ezret, azért nem, mert nekik ez jár a pénzükért, ( mert így nevelte őket a játékvezetés), akiknek pedig a kasszájában landol az összeg, azért nem, mert nekik ez jó.
Egyik csoportot sem hibáztatom érte, a pénz beszél, az üzlet nem jótékonysági verseny, a játékot " csinálni" pénzbe kerül, és a munkájáért mindenkinek jár a fizetség.
Viszont ez az irány már nem sokáig tartható, a végén pedig elég unalmas lesz 10-20 embernek egymás közt játszani, a sok ember sok kis pénze nélkül pedig a kassza is kongani fog.
Olyan érzésem van, mintha egy utolsó nagy nekifutás zajlana, dobjunk be pár dolgot még a végére, kaszáljunk egy utolsó nagyot, azután vége, gratulálunk, elköszönünk.
Remélem nincs igazam.....
Dátum: 2016.06.04. 20:51:20
Akkor pedig valaki, igen aljas módon, szegény elmaradott harmadikvilágbéli embertársának kirándulását próbálja kétes döntések kierőszakolására használni.
Talán ideje nekem is félretenni a finnyáskodást, ha meglátok valami gusztusos grilleznivalót....alkalmazkodni a világhoz magam körül.
Vagy mégsem...tízmillió veréb van körülöttem, mind csipegeti a ló...rt, de valahogy mégsem hiszem, hogy az olyan jó. Majd meglátom.
Talán ideje nekem is félretenni a finnyáskodást, ha meglátok valami gusztusos grilleznivalót....alkalmazkodni a világhoz magam körül.
Vagy mégsem...tízmillió veréb van körülöttem, mind csipegeti a ló...rt, de valahogy mégsem hiszem, hogy az olyan jó. Majd meglátom.
Dátum: 2016.06.04. 19:43:19
Anulu a kannibál. Ha enni akar, valakit agyon kell csapnia, de ez nem veszélytelen, mert a kiszemelt vacsora hasonló dolgokat forgat a fejében, és neki is van bunkója.Így megy ez Kannibáliában.
Anulu egyszer gondol egy nagyot, elindul világot látni, épp ide kis hazánkba veti a jósors. Meglepődve, és örömmel konstatálja, micsoda bőségben nyüzsög itt a vacsora, ráadásul még bunkójuk sincs.
Mikor este hazaérsz, azt látod hogy Anulu ott ül a kerted közepén,és épp a családod grillezi.Mivel már alaposan jóllakott, rátör a filozófia, és elpanaszolja, micsoda igazságtalanság, hogy ti itt bármikor degeszre tömhetitek magatokat, kockázat nélkül, és utána esetleg, megerősödve a bőséges koszton elmehettek Kannibáliába, és legyilkolhatjátok az ő, éhezéstől gyenge népét.
Nagyon nem érti, miért vagy kiakadva, miért akarod bántani, hiszen semmi olyat nem tett, ami ne lenne megszokott, és elfogadott, ott, ahonnan jött.
Igaza van, hiszen tudtad, hogy léteznek kannnibálok, és létezik a turizmus, mégsem készültél fel a lehetőségre, hogy Anulu idejön vacsorázni, nem fegyverezted fel az asszonyt meg a gyerekeket, nem telepíttél aknamezőt a kertedbe....szóval csak maradj csendben, úgy kell neked.
Anulu egyszer gondol egy nagyot, elindul világot látni, épp ide kis hazánkba veti a jósors. Meglepődve, és örömmel konstatálja, micsoda bőségben nyüzsög itt a vacsora, ráadásul még bunkójuk sincs.
Mikor este hazaérsz, azt látod hogy Anulu ott ül a kerted közepén,és épp a családod grillezi.Mivel már alaposan jóllakott, rátör a filozófia, és elpanaszolja, micsoda igazságtalanság, hogy ti itt bármikor degeszre tömhetitek magatokat, kockázat nélkül, és utána esetleg, megerősödve a bőséges koszton elmehettek Kannibáliába, és legyilkolhatjátok az ő, éhezéstől gyenge népét.
Nagyon nem érti, miért vagy kiakadva, miért akarod bántani, hiszen semmi olyat nem tett, ami ne lenne megszokott, és elfogadott, ott, ahonnan jött.
Igaza van, hiszen tudtad, hogy léteznek kannnibálok, és létezik a turizmus, mégsem készültél fel a lehetőségre, hogy Anulu idejön vacsorázni, nem fegyverezted fel az asszonyt meg a gyerekeket, nem telepíttél aknamezőt a kertedbe....szóval csak maradj csendben, úgy kell neked.
Dátum: 2016.06.03. 20:49:23
Én "boldog ember" vagyok, a v3-s karim hyperkómában várja a jobb időket a katakomba mélyén...a világvége után majd előjövök, megrugdosni a valaha volt nagymenők csontjait, és röhögve vonyítani Bíborholdra...remélem a végén lesz jó nagy tűz, mert rühellem a temetetlen holtak bűzét...
Na, Eleve azt nem értem, miért lehetséges a világok közti sétálgatás, relikviaturizmus....aki elkezdett játszani egy adott világon, maradjon szépen ott.Ha kipróbálna másik világot is, hát tessék, indítson ott is egy karaktert, vagy vegyen át egyet, ha derogál nulláról indulni.
Na, Eleve azt nem értem, miért lehetséges a világok közti sétálgatás, relikviaturizmus....aki elkezdett játszani egy adott világon, maradjon szépen ott.Ha kipróbálna másik világot is, hát tessék, indítson ott is egy karaktert, vagy vegyen át egyet, ha derogál nulláról indulni.
Dátum: 2016.06.03. 16:46:05
Ki a vezető? Mindenki aki tud a kútból építeni? Vagy a legtöbb szavazatot birtokló?
Mi anarchoszindikalista közösség vagyunk... (köszi Monty Python)
Mi anarchoszindikalista közösség vagyunk... (köszi Monty Python)
Dátum: 2016.06.02. 20:13:33
X éve én is felvetettem ezt a dolgot, visszhang nélkül maradt....Jó lenne, de. Amíg magának a játéknak a fejlesztése így marad, talán nem kellene erőltetni.
Nem tudom ki emlékszik még a Teveklub nevű gyöngyszemre, de nemsokára odajutunk, ahhoz meg felesleges, főleg annak a három-öt embernek, aki már annyi pénzt tett bele, hogy akkor sem hagyja majd abba...
Nem tudom ki emlékszik még a Teveklub nevű gyöngyszemre, de nemsokára odajutunk, ahhoz meg felesleges, főleg annak a három-öt embernek, aki már annyi pénzt tett bele, hogy akkor sem hagyja majd abba...