épp ez az hogy nem húzhatod ki!
mert az EH-s az 1-2 TP-t érő (ilyen is lenne ott ahol már VF vagy EH van? ) ellenféltől is BIZTOSAN kap LE-t míg egy VF-es nem...
Továbbá egy EH-s nyugodtan rámehet a nagyobb karakterekre akiket kínzóba visz, mert nagy valószínűséggel több LE-t kap a nap végén mint a VF-es az "1-2 tp-t" érő ellenfelektől...
nekem napi 10k átlag megvan a kínzóból...
Hozzászólások - Dozer
Dátum: 2010.10.21. 01:08:11
Dátum: 2010.10.21. 00:58:41
akkor számolj
Napi 25 pp-nél a példádnál maradva:
25*1400 LE=35000 LE
3 ismételhető küldetés kijön belőle: az a szintemen további 47400 LE
nap végén kínzókamra számoljunk egy nagyon gyatra nappal, pl: 4000 LE
ez összesen 86400 LE minimum!
(én ma 31 portyapontból 127.356 LE-t kaszáltam, s nem jött még a kínzókamra)
6-7 vadászat???
Napi 25 pp-nél a példádnál maradva:
25*1400 LE=35000 LE
3 ismételhető küldetés kijön belőle: az a szintemen további 47400 LE
nap végén kínzókamra számoljunk egy nagyon gyatra nappal, pl: 4000 LE
ez összesen 86400 LE minimum!
(én ma 31 portyapontból 127.356 LE-t kaszáltam, s nem jött még a kínzókamra)
6-7 vadászat???
Dátum: 2010.10.21. 00:49:21
Érdekes hozzászólások... Tekintve pedig azt hogy Landragór event alatt estek térkifordító italok...
Aki egy kicsit is aktívan részt vett bennük, az minimum 10-et azért összeszedett! Ami pedig azt jelenti hogy egy EH-s is tud (10 db ital esetén) kb fél évig VF-fel vadászni! Mondanom sem kell fordítva is igaz ez...
"Úgyhogy szerintem attól nem kell tartani, hogy a VF-es karaktereket lesöpri majd az EH-s nemzedék..."
Landragór óta ez a kijelentés megbukott, hiszen összemosódott a két tábor...
Valamelyikőtök használt már energiahasznosítást?
Elég furcsa hogy olyan hozzászólásokat olvasok miszerint EH-val nem lehet olyan LE/tp arányt csinálni mint VF-fel...
Azért azt lássuk már hogy az EH-nak vannak igen komoly vonzatai:
- Nincs nulla LE-s portya!
- A kínzókamából bejövő LE rendelkezésére áll, míg egy kihívásozó VF-esnek nem!
- A lélekszívás növelheti az EH hatásfokát! (hiszen ha a csata végére nincs mit elszívni és normál esetben 0 LE lenne a rablás, akkor is megadja az LE-t)
- Az ismételhető küldetéseket sokkal gyorsabban lehet pörgetni lefelé, mint annak aki csak VF-fel vadászik!
- A preventor gyűrű miatt ha fennakadnak rajtad fele TP-ért igen komoly LE jöhet be...
pl egy órával ezelőtt:
A csatában összesen 3917 sebzést okoztál, és 3332 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 4599 lélekenergia és 6 TP!+ 629 LE lélekszívásból (V3!!!)
- Egy EH-snál nincs olyan hogy megtömik TP-vel! Nyugodtan háborúzhat, portyázhat.... JÁTSZHAT!!!
A térkifordító ital hatására (is) nagyot fog változni a játék pár hónapon belül... Akinek van elegendő célpontja az el fog gondolkozni azon hogy EH-s maradjon!
61-en felejtettem el a VF-et, most 79-es vagyok s még mindig ott vagyok a szintem első 3-4 helyén mind tulajdonságban, mind szakértelemben... Fel tudja venni az Eh a VF-fel a versenyt, ha megfelelő stratégiát alkalmaznak hozzá...
Aki egy kicsit is aktívan részt vett bennük, az minimum 10-et azért összeszedett! Ami pedig azt jelenti hogy egy EH-s is tud (10 db ital esetén) kb fél évig VF-fel vadászni! Mondanom sem kell fordítva is igaz ez...
"Úgyhogy szerintem attól nem kell tartani, hogy a VF-es karaktereket lesöpri majd az EH-s nemzedék..."
Landragór óta ez a kijelentés megbukott, hiszen összemosódott a két tábor...
Valamelyikőtök használt már energiahasznosítást?
Elég furcsa hogy olyan hozzászólásokat olvasok miszerint EH-val nem lehet olyan LE/tp arányt csinálni mint VF-fel...
Azért azt lássuk már hogy az EH-nak vannak igen komoly vonzatai:
- Nincs nulla LE-s portya!
- A kínzókamából bejövő LE rendelkezésére áll, míg egy kihívásozó VF-esnek nem!
- A lélekszívás növelheti az EH hatásfokát! (hiszen ha a csata végére nincs mit elszívni és normál esetben 0 LE lenne a rablás, akkor is megadja az LE-t)
- Az ismételhető küldetéseket sokkal gyorsabban lehet pörgetni lefelé, mint annak aki csak VF-fel vadászik!
- A preventor gyűrű miatt ha fennakadnak rajtad fele TP-ért igen komoly LE jöhet be...
pl egy órával ezelőtt:
A csatában összesen 3917 sebzést okoztál, és 3332 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát, jutalmad 4599 lélekenergia és 6 TP!+ 629 LE lélekszívásból (V3!!!)
- Egy EH-snál nincs olyan hogy megtömik TP-vel! Nyugodtan háborúzhat, portyázhat.... JÁTSZHAT!!!
A térkifordító ital hatására (is) nagyot fog változni a játék pár hónapon belül... Akinek van elegendő célpontja az el fog gondolkozni azon hogy EH-s maradjon!
61-en felejtettem el a VF-et, most 79-es vagyok s még mindig ott vagyok a szintem első 3-4 helyén mind tulajdonságban, mind szakértelemben... Fel tudja venni az Eh a VF-fel a versenyt, ha megfelelő stratégiát alkalmaznak hozzá...
Dátum: 2010.10.20. 08:38:28
sziasztok!
2 dologról szeretnék írni nektek, illetve a játékvezetőknek felhívni a figyelmét hogy lehet nem ártana egy kis finomítás a dolgokon...
1. Acsarkodás (állat szakértelem)
Összességében tetszik, (bár én nem fejlesztettem ki) üde színfolt, mondom ezt én aki sokat portyázik, s nem egyszer tépték meg az állataim elég rendesen..
Az hogy varázslatból olykor 8-900-at kapnak az állataim már megszoktam... de hogy erre az acsarkodás még rádob kb 800-at, az már kicsit sok.. Szerintem átestünk a ló túloldalára!
A javaslatom a következő: Az acsarkodás sebzése függjön össze azzal hogy hány állat talál el a harc egy bizonyos körében!
a jelenlegi rendszerben egy példa:
4 támadással 187 sebzést okoztak. Ellenfeled állatai 120 életpontot sebződtek.
1 támadással 48 sebzés! Ellenfeled állatai 120 életpontot sebződtek.
tehát ha mind a 4 állat sebez akkor is 120, ha csak 1, akkor is 120... Szerintem értelmesebb lenne ha ennél a példánál maradva:
1 támadással 48 sebzés! Ellenfeled állatai 30 életpontot sebződtek.
2. Portyások kristálypontjai:
Aki a portyapontjait nem kihívásra, hanem portyázásra költi annak problémát okoz a kristálypont beszerzése!
Jelenleg a következő lehetőségek vannak:
- Zöld kristályital (79.szinten) 7595 LE-be kerül
- Kék kristályital 5 portyapont 5 őskő
- Ismételhető küldetések 10 kristálypont
Zöld kristályital: Böhöm drágának tartom, illetve kristálykorsóval is csak 60-at ad s tekintve azt hogy vannak olyan próbák amire elmegy 15-20 vagy akár több is, van amikor 1 kalandra épp elég...
A kék kristáylitallal hasonló a helyzet...
Az ismételhető küldetésekkel semmi gond nincs...
A javaslatom:
A zöld és a kék kristályital adta kristálypont legyen szint intervallumokhoz kötve ha már az "ára" marad a régiben! Magasabb szinten sokszor irreális próbák vannak, szerintem adhatnának több kristálypontot is...
Igen, értem azt az érvet is hogy nézzük meg a kalandot előtte a Wikin, s ha olyan, akkor dobjuk el... jelentem megtettem, megnéztem
Ha egy játékos varázslót, fejleszt a kalandok kb 65%-ban van olyan próba amire nagy eséllyel több kristálypontot használ fel... ha harcost fejleszt akkor ez az érték kb 50%-ra csökken...
csak ennyit szerettem volna
2 dologról szeretnék írni nektek, illetve a játékvezetőknek felhívni a figyelmét hogy lehet nem ártana egy kis finomítás a dolgokon...
1. Acsarkodás (állat szakértelem)
Összességében tetszik, (bár én nem fejlesztettem ki) üde színfolt, mondom ezt én aki sokat portyázik, s nem egyszer tépték meg az állataim elég rendesen..
Az hogy varázslatból olykor 8-900-at kapnak az állataim már megszoktam... de hogy erre az acsarkodás még rádob kb 800-at, az már kicsit sok.. Szerintem átestünk a ló túloldalára!
A javaslatom a következő: Az acsarkodás sebzése függjön össze azzal hogy hány állat talál el a harc egy bizonyos körében!
a jelenlegi rendszerben egy példa:
1 támadással 48 sebzés! Ellenfeled állatai 120 életpontot sebződtek.
tehát ha mind a 4 állat sebez akkor is 120, ha csak 1, akkor is 120... Szerintem értelmesebb lenne ha ennél a példánál maradva:
1 támadással 48 sebzés! Ellenfeled állatai 30 életpontot sebződtek.
2. Portyások kristálypontjai:
Aki a portyapontjait nem kihívásra, hanem portyázásra költi annak problémát okoz a kristálypont beszerzése!
Jelenleg a következő lehetőségek vannak:
- Zöld kristályital (79.szinten) 7595 LE-be kerül
- Kék kristályital 5 portyapont 5 őskő
- Ismételhető küldetések 10 kristálypont
Zöld kristályital: Böhöm drágának tartom, illetve kristálykorsóval is csak 60-at ad s tekintve azt hogy vannak olyan próbák amire elmegy 15-20 vagy akár több is, van amikor 1 kalandra épp elég...
A kék kristáylitallal hasonló a helyzet...
Az ismételhető küldetésekkel semmi gond nincs...
A javaslatom:
A zöld és a kék kristályital adta kristálypont legyen szint intervallumokhoz kötve ha már az "ára" marad a régiben! Magasabb szinten sokszor irreális próbák vannak, szerintem adhatnának több kristálypontot is...
Igen, értem azt az érvet is hogy nézzük meg a kalandot előtte a Wikin, s ha olyan, akkor dobjuk el... jelentem megtettem, megnéztem
Ha egy játékos varázslót, fejleszt a kalandok kb 65%-ban van olyan próba amire nagy eséllyel több kristálypontot használ fel... ha harcost fejleszt akkor ez az érték kb 50%-ra csökken...
csak ennyit szerettem volna
Dátum: 2010.10.19. 19:42:38
dehogynem
kiértem az ütőtávodból
kiértem az ütőtávodból
Dátum: 2010.10.19. 19:11:45
megvársz?
milyen helyet foglal? nem tudsz miatta berakni valamit??
Dátum: 2010.10.19. 16:18:31
meg amúgy is mit akarsz... Rolikamnak van a legnagyobb sebzése nem tudtad??? Vajon mit találhatott el....
Dátum: 2010.10.19. 16:16:35
szerintem az a veszély nem fenyeget, már most nagyobb erőt képviselsz mint ő
de persze tudom, a szintlépés káros ebben a játékban én meg eszem a szinteket, szóval "kártalanítok" nektek
de persze tudom, a szintlépés káros ebben a játékban én meg eszem a szinteket, szóval "kártalanítok" nektek
Dátum: 2010.10.19. 16:10:05
akkor menj majd 3-4 szinttel főlé és csapd le
Nem egy nagy feladat egy VF-est leelőzni, lásd már beértelek téged is s ha 4-5 szinttel feléd érek boldogan kocogtatgatom a páncélod a fejszémmel
Ha meg nem akkor úgyis jön az AF pontokból a "káromkodás" aztán akkor majd azt kapod
Nem egy nagy feladat egy VF-est leelőzni, lásd már beértelek téged is s ha 4-5 szinttel feléd érek boldogan kocogtatgatom a páncélod a fejszémmel
Ha meg nem akkor úgyis jön az AF pontokból a "káromkodás" aztán akkor majd azt kapod
Dátum: 2010.10.19. 15:43:06
én kedveltem kicsit szertelen volt, de tudtam vele normálisan levelezni...
bár ahogy hallom nem sokan vannak rajtam kívül akik így vélekednek
edit: Mindenesetre egy színfolttal megint kevesebb!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem 1 hónap
bár ahogy hallom nem sokan vannak rajtam kívül akik így vélekednek
edit: Mindenesetre egy színfolttal megint kevesebb!
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem 1 hónap
Dátum: 2010.10.18. 18:34:39
XY vicsorogva sújt rád a topáz varázspálcával. Ütése célt téveszt! XY, XY, XY és XY acsarogva támadnak. 4 támadással 12 életpontot sebeztek. Az állataid 136 életpontot sebződtek.
Nem irreális ez egy kicsit?
Mondjuk nem azért mintha bajnom lenne vele, csak furcsa számomra
Nem irreális ez egy kicsit?
Mondjuk nem azért mintha bajnom lenne vele, csak furcsa számomra
valamit nagyon jól csinálhatott
Dátum: 2010.10.15. 20:33:09
Idézet: Kocos - 2010.10.15. 20:21:33
A demagogia melyik jelentésére is gondolsz?
hazug, ígérgetés, népámítás, lázítás ???
semmilyen demagogiatol vissza nem riado helyeslok
A demagogia melyik jelentésére is gondolsz?
hazug, ígérgetés, népámítás, lázítás ???
Dátum: 2010.10.15. 19:19:59
Pár sorral fentebb írtam le kb 20 perccel ezelőtt hogy nem mindenkinek értéktelen ez a relikvia most sem...
Van aki erre használja, van aki arra...
Sokakkal az a baj amúgy, hogy képtelenek "globálisan" nézni ezt a játékot... Csak a saját maguk stratégiáját nézik, s ha abba bekerült egy kis hiba, akkor már mindenkinek rossz...
Nos ez nem így van!
Téged ért kár a láthatatlanság nerfje miatt, de felvilágosítalak hogy engem folyamatosan ér jelenleg is, mert az EH még mindig bugosnak látszik...
Csak van aki nyavajog és van aki nem...
edit: nem a cinizmus beszél belőlem erről biztosíthatlak!
Van aki erre használja, van aki arra...
Sokakkal az a baj amúgy, hogy képtelenek "globálisan" nézni ezt a játékot... Csak a saját maguk stratégiáját nézik, s ha abba bekerült egy kis hiba, akkor már mindenkinek rossz...
Nos ez nem így van!
Téged ért kár a láthatatlanság nerfje miatt, de felvilágosítalak hogy engem folyamatosan ér jelenleg is, mert az EH még mindig bugosnak látszik...
Csak van aki nyavajog és van aki nem...
edit: nem a cinizmus beszél belőlem erről biztosíthatlak!
Dátum: 2010.10.15. 19:09:05
Idézet: Darah - 2010.10.15. 19:01:38
Annyi "fejmosást" kaptam már azért mert hogy EH-s vagyok és állítólag én örülök ennek a nerfnek... Legalább te ne kezd el ha kérhetem
nekem teljesen mindegy volt hogy lesz e nerf vagy sem... Úgy sincs a környékemen sok olyan játékos aki láthatatlanban vadászott, s ha volt is, nagy bizonnyal már nincs is az ütőtávomban így Landragór után..
Más:
Ez nekem megér egy aukciós reliket? Várjuk csak ki a végét hogy így a nerf után mennyiért megy majd el egy rejtőköpeny...
Szerintem sokkal olcsóbban hozzájutok mint te tetted anno nemde?
Igen, látom, hogy te tökéletesen jogosnak érzed ezt a döntést.
Annyi "fejmosást" kaptam már azért mert hogy EH-s vagyok és állítólag én örülök ennek a nerfnek... Legalább te ne kezd el ha kérhetem
nekem teljesen mindegy volt hogy lesz e nerf vagy sem... Úgy sincs a környékemen sok olyan játékos aki láthatatlanban vadászott, s ha volt is, nagy bizonnyal már nincs is az ütőtávomban így Landragór után..
Más:
Ez nekem megér egy aukciós reliket? Várjuk csak ki a végét hogy így a nerf után mennyiért megy majd el egy rejtőköpeny...
Szerintem sokkal olcsóbban hozzájutok mint te tetted anno nemde?
Dátum: 2010.10.15. 18:57:04
Idézet: Darah - 2010.10.15. 18:39:09
A mostani formájában aukciós értéke pozitív csatamérlegesek esetében nincs.
Én épp most gondolkoztam el rajta hogy beszerzek egyet...
Minden kora reggel kb 4-5 vereséget kapok, amik ha láthatatlanságban érnének, talán 1, max 2 ha lenne...
Tehát ha lenne arra mód hogy éjszakára láthatatlanságba menjek és amikor felkelek kijöjjek, szerintem élnék vele...
Pozitív a csatamérlegem... És mivel EH-s vagyok s a gyűrű miatt csak fele TP-t kapok ha fennakadnak rajtam, így még jó kis LE/Tp arányt is lehetne vele csinálni jelenleg... Kihangsúlyozom: JELENLEG!
Az hogy mi lesz 5-10-15 szint múlva, arról nem nyilatkozom, mert nem vagyok jós
A mostani formájában aukciós értéke pozitív csatamérlegesek esetében nincs.
Én épp most gondolkoztam el rajta hogy beszerzek egyet...
Minden kora reggel kb 4-5 vereséget kapok, amik ha láthatatlanságban érnének, talán 1, max 2 ha lenne...
Tehát ha lenne arra mód hogy éjszakára láthatatlanságba menjek és amikor felkelek kijöjjek, szerintem élnék vele...
Pozitív a csatamérlegem... És mivel EH-s vagyok s a gyűrű miatt csak fele TP-t kapok ha fennakadnak rajtam, így még jó kis LE/Tp arányt is lehetne vele csinálni jelenleg... Kihangsúlyozom: JELENLEG!
Az hogy mi lesz 5-10-15 szint múlva, arról nem nyilatkozom, mert nem vagyok jós
Dátum: 2010.10.15. 18:52:27
Értem én amit írsz, de a rejtőköpenynek nem az a funkciója hogy láthatatlan vadászatnál mennyit és hogyan sajtolt...
A rejtőköpeny maga a láthatatlanság "elérését" könnyíti meg!
Láthatatlanságban nem csak vadászni lehet... Ha emlékeim nem csalnak a kalandokban lévő csaták után kapott TP-t is felezi...
De ha visszatérünk arra amit a láthatatlanság eredetileg hivatott lehetőségként nyújtani (miszerint nagyobb védelmet kaptál bejövő támadások ellen) akkor egyértelműen látszik hogy a rejtőköpeny eredeti funkciója semmit sem károsult!
Egy mellékes hatás "károsult" egy nerf következtében, ha Miklós jószivű talán erre változhat a relikvia leírása:
Rejtőköpeny---relikvia---A láthatatlanság aktiválási és használati ideje is 6 órára csökken; +1% lények foglyul ejtésére láthatatlanságban!
bár én pesszimista vagyok ebben a témában...
A rejtőköpeny maga a láthatatlanság "elérését" könnyíti meg!
Láthatatlanságban nem csak vadászni lehet... Ha emlékeim nem csalnak a kalandokban lévő csaták után kapott TP-t is felezi...
De ha visszatérünk arra amit a láthatatlanság eredetileg hivatott lehetőségként nyújtani (miszerint nagyobb védelmet kaptál bejövő támadások ellen) akkor egyértelműen látszik hogy a rejtőköpeny eredeti funkciója semmit sem károsult!
Egy mellékes hatás "károsult" egy nerf következtében, ha Miklós jószivű talán erre változhat a relikvia leírása:
Rejtőköpeny---relikvia---A láthatatlanság aktiválási és használati ideje is 6 órára csökken; +1% lények foglyul ejtésére láthatatlanságban!
bár én pesszimista vagyok ebben a témában...
Dátum: 2010.10.15. 18:30:57
Darah te tudod értelmezni a leírtakat?
Rejtőköpeny---relikvia---A láthatatlanság aktiválási és használati ideje is 6 órára csökken
Hol van ebben benne az hogy:
1. Láthatatlan vadászatnál az állatbefogás esélye nő, vagy csökken?
2. Egyáltalán bármi ami a vadászathoz kapcsolódna?
A rejtőköpeny a következőre jó:
felezi a "várakozási" és a láthatatlanságban eltöltött időt! Ezt 1 hónappal ezelőtt is teljesítette és most is teljesíti!
Azt hogy te ezen kívül mire használod, vagy hogy milyen stratégiát építesz köré, az a te dolgod...
Rejtőköpeny---relikvia---A láthatatlanság aktiválási és használati ideje is 6 órára csökken
Hol van ebben benne az hogy:
1. Láthatatlan vadászatnál az állatbefogás esélye nő, vagy csökken?
2. Egyáltalán bármi ami a vadászathoz kapcsolódna?
A rejtőköpeny a következőre jó:
felezi a "várakozási" és a láthatatlanságban eltöltött időt! Ezt 1 hónappal ezelőtt is teljesítette és most is teljesíti!
Azt hogy te ezen kívül mire használod, vagy hogy milyen stratégiát építesz köré, az a te dolgod...
Dátum: 2010.10.15. 18:00:11
jogos...
Amikor az aukciós házban megvettétek a köpenyt nem az volt "aláírva" hogy ezzel jobban tudsz majd a láthatatlanságban való vadászathoz alkalmazkodni.... hanem az hogy csökken az idő...
Tehát a köpeny 100%-an betölti a funkcióját most is!
Amikor az aukciós házban megvettétek a köpenyt nem az volt "aláírva" hogy ezzel jobban tudsz majd a láthatatlanságban való vadászathoz alkalmazkodni.... hanem az hogy csökken az idő...
Tehát a köpeny 100%-an betölti a funkcióját most is!