Off
Nem nyert, hanem alázott! Ha Messi jobban figyel 4-0 lett volna, de így is elégedett vagyok, hiszen a 3 pont megvan
On
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.04.13. 13:45:06
Dátum: 2010.04.13. 09:27:06
Ha VF-ed van, akkor azt teljesen felesleges az EH miatt lefelejteni, mert a VF sokkal erősebb szakértelem.
Dátum: 2010.04.12. 19:22:54
Ahhoz, hogy letiltsanak minimum 10 rossz kérdést kell írnod és emellett több rossznak értékelt kérdésednek kell lenni, mint jónak. Ha ezt sikerült összehoznod, akkor valószínűleg nem az értékelőkben van a hiba.
Dátum: 2010.04.11. 11:40:29
Soha nem használtam tűzfalat és soha nem volt vele gondom. Megfelelő jogosultság kell a programokhoz, futtatáshoz, íráshoz és nincs probléma. Az igaz, hogy ez Windowson nehezebben megoldható, Linuxon egyszerűbb.
Mod: Ja és értelmesen használni az internetet.
Mod: Ja és értelmesen használni az internetet.
Dátum: 2010.04.11. 11:31:59
kvíz 5 topicba írd be
Dátum: 2010.04.11. 11:31:35
Mert az első 120-130ezer kérdésnél még nem adminok értékeltek és sajnos nem az ajánlások alapján értékeltek a játékosok sokszor. Utána lett bevezetve az adminok általi értékelés. Jelenleg kb 230ezer kérdés van, azaz több, mint a fele a játékosoknak köszönhető.
Dátum: 2010.04.11. 11:29:34
Idézet: Darun - 2010.04.11. 02:34:29
Talán mert hamarabb tették fel, mint ahogy te feltetted a saját Gagarinos kérdésedet, illetve az összes világ kvízadatbázisa ugyanaz. Korábban ráadásul, mikor a játékosok értékeltek, sokszor csak a saját tapasztalatuk alapján jelezhették, ha egy kérdés már szerepelt. Így természetesen ugyanaz a kérdés, akár többféle formában is szerepelhet, ezt nagyon nehéz kiszűrni. Jeleneg az adminok már hozzáféréssel rendelkeznek az adatbázishoz, így tudják ellenőrizni, hogy egy kérdés szerepel-e. Természetsen a kérdések feltevési stílusai között lehet különbség, ezért ugyanaz a kérdés még mindig lehet 2-3 féleképpen is feltéve.
Melyik évben járt Gagarin a világűrben?
1968-ban
1942-ben
1972-ben
1961-ben
Ez csak azért vicces, mert ugyan ezen a világon, ugyan ezt a kérdést tettem fel én is, csak másképp fogalmaztam. Érdekes hogy ez nem kapott "szerepel az adatbázisban" értékelést. Am ez v1-n van.
1968-ban
1942-ben
1972-ben
1961-ben
Ez csak azért vicces, mert ugyan ezen a világon, ugyan ezt a kérdést tettem fel én is, csak másképp fogalmaztam. Érdekes hogy ez nem kapott "szerepel az adatbázisban" értékelést. Am ez v1-n van.
Talán mert hamarabb tették fel, mint ahogy te feltetted a saját Gagarinos kérdésedet, illetve az összes világ kvízadatbázisa ugyanaz. Korábban ráadásul, mikor a játékosok értékeltek, sokszor csak a saját tapasztalatuk alapján jelezhették, ha egy kérdés már szerepelt. Így természetesen ugyanaz a kérdés, akár többféle formában is szerepelhet, ezt nagyon nehéz kiszűrni. Jeleneg az adminok már hozzáféréssel rendelkeznek az adatbázishoz, így tudják ellenőrizni, hogy egy kérdés szerepel-e. Természetsen a kérdések feltevési stílusai között lehet különbség, ezért ugyanaz a kérdés még mindig lehet 2-3 féleképpen is feltéve.
Dátum: 2010.04.10. 16:12:46
1 éve az általad említett kérdések kerülnek már csak be. Előtte sajnos a játékosok is értékelhettek...
Ha hibás kérdéssel találkozol, bátran másold be a kvíz 5 topicba és írd mellé az okot, miért is találod hibásnak.
Másrészt nem a googleben való kereshetőség határozza meg egy kérdésről, hogy jó-e kvíznek.
Ha hibás kérdéssel találkozol, bátran másold be a kvíz 5 topicba és írd mellé az okot, miért is találod hibásnak.
Másrészt nem a googleben való kereshetőség határozza meg egy kérdésről, hogy jó-e kvíznek.
Dátum: 2010.04.10. 16:08:50
Ezt a csöpögést...
Amúgy valóban sokan nincsenek már, akik színt vittek a szürkes... párdon... lilaságba.
Amúgy valóban sokan nincsenek már, akik színt vittek a szürkes... párdon... lilaságba.
Dátum: 2010.04.10. 15:03:06
Vagy ha nem használsz vírusírtót, tűzfalat, használj egy normálisan beállítható op.rendszert, vagy a jelenlegit hangold megfelelően, hogy ne is kelljen a fentiekkel terhelned a gépet
Dátum: 2010.04.10. 12:14:46
Valószínűleg portyából szerzi az LE-t, nem vadászatból. Az LE diffje, ha nagy, akkor bőven elég. Számít a fejlesztés ütemének elosztása is, lévén, ha egyenletesebben fejleszti a tulajdonságait, akkor olcsóbb növelni.
Dátum: 2010.04.10. 10:21:53
Feltettem!
Bátl for Midl Ört
Bátl for Midl Ört
Dátum: 2010.04.10. 10:04:07
Ja, hogy az oldalon megjelent reklámok egyikére kattintottál! Ez esetben várj és valamikor hátha megjelenik.
Dátum: 2010.04.10. 09:10:35
Igen, pont az ezzel az ingyenes kiegészítés segítségével végrehajtott öltözködésről megjelent info csapta ki a biztosítékot sokaknál itt a fórumon és lett belőle hetek óta tartó szájkarate, sértődés, anyázás, vélemény-nyilvánítás, stb.
Emiatt is gond, hoyg különbséget kell(ene) tenni script és macro között.
Emiatt is gond, hoyg különbséget kell(ene) tenni script és macro között.
Dátum: 2010.04.10. 09:07:47
Mert szemetek Egyébként talán még Miklós írásában is szerepelt, hogy a nagyvárosok "már szerepeltet" a kisebb városok, falvak, települések pedig "érdektelen lexikálist" kapnak, ha valaki település elhelyezkedésére kérdez, akár itthoni, akár külföldi. Nyilván külföldön kifejezetten a fővárosok és 1-1 tényleg nagyobb, ismertebb város, ami "már szerepeltet" ér, a többi lexikális.
Azt hiszem "van már elég, nem kell több" felkiáltással van az összes már elutasítva, nem véletlen, hogy a főváros szó is tiltott.
Azt hiszem "van már elég, nem kell több" felkiáltással van az összes már elutasítva, nem véletlen, hogy a főváros szó is tiltott.
Dátum: 2010.04.09. 23:30:26
Jobban figyelj oda és esetleg írj a környékeden lévőknek privát üzenetet a játékon belül, hogy segítsenek. Szerintem fognak.
Dátum: 2010.04.09. 23:29:35
Itt biztos nem reklámozhattad, mert ez az első hozzászólásod. Ráadásul nem is ildomos más játékot itt reklámozni. Egyébként az I betűnél keresd.
Dátum: 2010.04.09. 23:27:06
Jelentkezz olyan szövetségbe, ahol kisebb a lélekküt mérete és nem lesz ilyen gondod. A lélekkút töltéshez mindig annyi LE kell, amekkora a lélekkút mérete a választott szövetségedben. A korábban általad épített mennyiség 80%-át figyelembe veszi, ennyivel kevesebbet kell töltened a lélekkútba. Amennyiben ez a 80 % meghaladja a lélekkút méretét, akkor semmit sem kell töltened. Ha viszont sokallod, akkor rosszul választottál szövetséget, a te számodra még túl erősek. Másrészt a szövetségnek sem kellett volna téged befogadnia, mert több szinten keresztül semmi előnyöd nem származik belőle.
Emellett javaslom neked, hogy olvasd el a szabályokat és utána a vegzetur.wikipedia.hu-t, sokat tanulhatsz belőlük és nem kell ilyeneket írkálnod, amelyek a játék kezdete - másfél éve - működnek.
Emellett javaslom neked, hogy olvasd el a szabályokat és utána a vegzetur.wikipedia.hu-t, sokat tanulhatsz belőlük és nem kell ilyeneket írkálnod, amelyek a játék kezdete - másfél éve - működnek.
Dátum: 2010.04.09. 22:57:38
Hűha, erre honnan következtettél?
Dátum: 2010.04.09. 22:56:09
Egészen biztos vagyok benne, hogy ez nem adminokon ment át, hanem anno még a játékosok fogadták el...