Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Quellon

Dátum: 2014.11.28. 10:23:20
Baraty

19-én írtam neked levelet. Ha nem te vagy az illetékes vagy más okok miatt nem érsz rá és kérjek meg mást azzal sincs gond, csak nézd meg légy szíves, hogy nem keveredett-e el.
Dátum: 2014.11.28. 07:28:43
Nem akartam írni fórumra amíg a karim nem kapom vissza, de Zoole neked adnék egy tanácsot, ha még nem késő:
Első javaslatom, hogy nézd meg 2013.07.~23-a körül ebben a topicban írt utolsó hsz-em, hogy én miért töröltem. Én is szeret(t)em a játékot, meg segítettem akinek tudtam, többen indultak el a Végzeturak sötét útján az én támogatásommal és volt aki túlnőtt, amire igen büszke vagyok
Azért írom ezeket és javaslom, hogy olvasd el az akkori búcsúm, mert hasonlónak érzem a helyzeted az enyémhez. Úgy gondolom aki ennyire szereti a lilát az nem tudja elfelejteni. Letenni le lehet, mert sokan megtesszük, de nem én jöttem vissza elsőként és nem is utolsóként.
Lehet, hogy most törlésre van szükséged és majd visszatérsz, annak ellenére, hogy most mit gondolsz, meg az is lehet, hogy nem.

Ami a tanácsom lenne: NE legye az életed része. Kezeld játékként, szórakozásként. Nekem 16 hónap kellett ehhez, az életem mást irányt vett közben. Amíg nem voltam itt, nem hiányzott a VU, jó döntésnek tartottam a törlést és nem bántam az előtte itt töltött időt, pénzt. Aztán kb. 2 hete belémvágott, hogy játszanék és éreztem, hogy már nem fanatikusan, nem eköré szervezem az életem, csak szórakoznék egy kicsit és ez tetszett legjobban mindig is.
A maximalizmus volt a végzetem, de letettem.
Tedd le a VF-EH problémát. Kezeled lehetőségnek, hogy egyik vagy másik úton jársz vagy térkifodítgatsz. Mindhárom útnak van előnye és hátránya. Ha VF-es akarsz lenni, legyél, az EH-ra váltok úgyis ott hagynak szintben, ami előnyt ők szereznek hozzád képest azt úgysem veled szemben fogják kihasználni, mert addigra nem lesznek ott.
A karakterem agyhalott volt, mégis a kétszer annyi IQ-t birtokló játékosokat is vertem, a kimagasló kritvari csodákra képes.
Ha erre képes voltál és egy szerinted nulla kariból képes voltál jó karit építeni kitartással türelemmel és elszántsággal, akkor a VF-EH ügy semmi neked. Ha szereted a játékot és társaid, akkor szard le ezt a dilemmát és játszd ahogy jól esik. Ha pihenőre van szükséged, pihenj. De számíts rá, hogy ilyen szintű kötődést ilyen pirinyó(nak tűnő) problémával nem lehet (vagy nem érdemes?) elvágni.
Holnap reggelig még kitart a CSP amit levadászok, utána befejezem a játékot, ami nekem több volt, mint játék, az életem része volt.
Én határozottan töröltem anno, ezek alapján szerintem te nem vagy (annyira) határozott. Akkor pedig gondold meg!
Dátum: 2013.07.29. 15:22:32
Quellon - V1

Szeret(t)em ezt a játékot, de vége. Akik ismertek és/vagy tudták hogyan játszom és gondolkodom talán felteszik a kérdést, hogy miért...? Az ő kedvükért pár szó:
"A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod."
Azért, mert ez kurvára nem igaz, azért mert pont annyira vagyok maximalista, hogy képtelen vagyok rosszabbul játszani, mint amilyen színvonalra képes vagyok és azért, mert nem állnak rendelkezésemre a feltételek amik szükségesek lennének a színvonal tartására (legkevésbé értem itt az anyagi vonzatot, azt kipréseltem, de hiába szerveztem mindent aköré, hogy minimalizáljam az időszükségletet a kevés a kevesebb és a minimum sem lett elég).
Majd 1 hete 23-án léptem be utoljára. Utána alakult úgy, hogy eldöntöttem vége és törlök, azóta még nem volt annyi időm, hogy meg is tegyem és elbúcsúzzak valamint elnézést kérjek a szövetségemtől. Amikor felvettetek azt reméltem, hogy évekig jól elleszünk szimbiózisban. Ha tudom, hogy így lesz nem viszem el az epikkincset, ahogy Marcsa elől sem az élő aukción a Wyhetrgaxx gyűrűt.
Sajnálom.
A döntést meghoztam, a végrehajtás nehezebb volt, mint gondoltam.
Ennél sokkal összetettebb a dolog, de már ezt amit röviden írtam is szinte felesleges sírásnak érzem, csak van jó pár ember akit nem akartam egy szó nélkül itthagyni, de annál azért többen vannak, hogy egyesével levelezgessek és esetleges oda-vissza válaszok alakuljanak ki, ezt emailben (nemeth.nandor.62@freemail.hu - csak ez maradt utánam az internet és játékok világából) megteheti aki bármi okból szeretne elérni vagy többet tudni, ide nem tervezek többet jönni*, mert ugyanazokba a problémákba futnék bele amik idáig vezettek.

További sok sikert és jó játékot kívánok mindenkinek!

mod.: Vagy én vagy az oldal hibázott és ezért a(z újra)kezdőknek szánt tanácsok linkje nem oda vitt ahová kellett volna, remélem sikerült javítani a hibát, ha nem, akkor a profil infók/hozzászolások-nál időrendben a legfrissebbtől a régebbiek felé haladva a második oldalon található vagy: Kérdezz, és mi válaszolunk 2. - 14859. hozzászólás - 2013.07.03. 07:51:28
*Persze, bejelentkezés nélkül néha beleolvasok mizu erre, főleg, ha Syabo ajánl valamit, de bejelentkezni továbbra sem tervezek, most a módosítás alkalmával csak a fentebb írtak miatt tettem. Még a "halál" után is szívemen viselem az élők között fejlődni vágyók ügyét!
Néha visszavágyom, de minden alkalommal amikor itt olvasok, azt látom, hogy még egyre drágul a játék és egyre több időt igényel... szóval max ha milliomos/milliárdos leszek, akkor állíttatom vissza a karim.
Minden jót, email él, sok sikert és jó szórakozást!
Nem lettem sem idő, sem pénzbeli milliomos, de le tudtam tenni a maximalizmust és már képes vagyok játékként tekinteni a VU-ra, ami csak a szórakoztatásomra van, nem pedig életformaként űzendő. - Már csak Baratyon múlik...
Dátum: 2013.07.23. 08:15:59
Külön gazdával, végig prémes karik voltak. Két testvér, személyesen ismerem őket. Abszolút semmi multiról nincs szó.
Dátum: 2013.07.08. 08:51:18
Onnan ered a félreértés, hogy ha valaki napi 90 (50csp+40pp) cselekvést végez annak a 8%-a több, mint ha csak 50(csp), 45(csp, de -5 a dukát miatt), 40(pp 30-on), 25(pp 15-ön) vagy vegyesen, de a maximumnál kevesebb cselekvést végez és annak a 8%-át kapja kalandban.
Dátum: 2013.07.07. 13:17:53
Itt találod a választ
Dátum: 2013.07.06. 08:55:40
Szép!
Dátum: 2013.07.05. 19:44:49
Igen, lényeges eleme a fejlesztésnek.
Dátum: 2013.07.05. 18:32:22
Igen, a szerencsekülönbség miatt 30% eséllyel kikerüli a varid, szóval ha még megütöd 8x, akkor 7x eltalálod és 1x megint elkerüli majd, persze ezek csak elméleti esélyek amik hosszú távon jönnek be, minél kisebb a próbálkozások száma annál inkább eltérhet a becsült statisztikától a megvalósult.
Dátum: 2013.07.05. 18:28:31
A legfeleslegesebb relikvia, egyre csak szaporodik a kristálypontom anélkül is.
Dátum: 2013.07.05. 18:27:14
Dátum: 2013.07.05. 17:06:29
60 az az 50
Dátum: 2013.07.05. 11:39:31
Idézet: Miklós - 2013.07.05. 11:29:54
Hazaér valaki, elinditja a vadászatot, közben megvacsorázik, lezuhanyozik, és a vadászat már le is ment, lehet tolni a többit
Jó farm lennél Van kedved v1-en játszani? Ha gyorsan beregelsz v4-re (pont 60-as megy) és lépsz pár szintet aztán áthozod szerver végén a karit, akkor már csak tartanod kéne a tempót velem és jól meglennénk, vigyáznék rád, hogy más ne raboljon le
Dátum: 2013.07.05. 08:50:57
Ha választ is szeretnél/tek, akkor kérdezzétek meg tőlük az igazi Ügyfélszolgálaton, mert itt nem hiszem, hogy olvasni fogják, ha külön rá nem vezetitek őket. Ha pedig a nyilvánosság kedvéért írtad ide, akkor majd írd ide a válaszukat is.
Dátum: 2013.07.04. 16:27:44
Szerintem nincs rendben.
Ha el tudnád vinni, akkor utólag visszavennék a medálokat és jó esetben visszakapnád a dukátod. Akkor te nem járnál rosszul, csak akik elől elvetted a 3 medált, mert valószínűleg nem kerülne vissza AH-ba, csak ha körbeforgott az egész.
Dátum: 2013.07.03. 20:30:49
Új familiáris esetén még +5 max vezetőkészséget is kérünk. Na meg a familiárisok imádatát
Dátum: 2013.07.03. 20:28:49
Nagyon nem hadakozom a javaslatoddal és érveiddel, mert nekem is előnyös lenne, ha megvalósulna, csak próbáltam valami kompromisszumos (és picit szerepjátékos) megoldást, hátha arra könnyebben kapható Miklós.
Egyébként, ha nagyon szigorúan vennénk, akkor a Fallal körülvett erődökbe nem is sétálhatnának be a portyázó ellenfeleink. No meg nem járnék állandóan vadászni állatbefogás céljából, hanem tenyészteném a már elfogott példányokat. És még lehetne sorolni a hasonló kaliberű dolgokat.
Dátum: 2013.07.03. 19:55:01
TKP, epik, enti, ezek szöviépülethez kötöttek, tehát csak a szövetségben, "otthon, hazaérve" tudjuk használni őket. Ezeket vadászat közben, amikor szövetséged erődjén kívül jársz a vadonban nem lehet, de a portya, kaland, event az szerintem is összeegyeztethető.
Dátum: 2013.07.03. 16:58:59
Idézet: Miklós - 2013.07.03. 15:54:23
Én inkább arra gondoltam, hogy a relikviaforgács ugyanúgy lenne beváltható, mint pl. a hűségszilánk.
Ez jó, csak ahogy már írták mások korábban: új relikviák legyenek, ne a korábbiak 5. fajta megszerzési lehetősége.
Dátum: 2013.07.03. 11:56:21
Akkor lehetne azzal állatokat nevelni (megszerzés utántól már ingyen), szerintem ezért nem az lett.
Egyébként a 3 nekem sem tetszik. Az 1, 2, 4 és 5 is jó/bb lett volna, de a 3 sehogysem :/