Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.06.02. 17:40:37
Emailt próbáltad? Lévén a fórumokat nem feltétlenül olvassák óránként.
Dátum: 2010.06.02. 16:38:23
És az sem mindegy, milyen fok? Fahrenheit? Celsius/kelvin? És még van legalább 1, ami más értéket adna.
Dátum: 2010.06.02. 14:33:48
Akkor se tudja ledarálni egyszerre, mert csak 1 plusz entitást tárol, a többit csak 3 nap (V4-en 1 nap) múlva adja, így V4-en is minimum 3 nap. Hacsak nem módosították a V4-en a szabályt.
Dátum: 2010.06.02. 07:53:04
Idézet: PottomPanna - 2010.06.01. 16:51:32
Akkor ne tessék panaszkodni
Igen, 0-ás.
Akkor ne tessék panaszkodni
Dátum: 2010.06.01. 15:44:45
Idézet: Hany - 2010.06.01. 15:18:53
Talán mert az adminok nem látják a privát levelezésed?
Írd meg nekik emailben, mert itt el fog veszni és nem fognak vele foglalkozni.
Hogy lehet hogy semmi féle megrovást nem alkalmaznak a végzetúr játékban?Ilyen trágár viselkedést és meg nyilvánulást nem engednek más játékokban.Ilyen üzeneteket kapunk:Küldő:
Gordon
Üzenet címe:
Re: (nincs cím)
Dátum:
Tegnap, 22:58:45
"Elö fogsz jönni "
Mi a kurva kibaszot anyad kell ? faszomat teszem anyadba neked is abba a kurva kibaszot szaraz koro anyadba.
Gordon
Üzenet címe:
Re: (nincs cím)
Dátum:
Tegnap, 22:58:45
"Elö fogsz jönni "
Mi a kurva kibaszot anyad kell ? faszomat teszem anyadba neked is abba a kurva kibaszot szaraz koro anyadba.
Talán mert az adminok nem látják a privát levelezésed?
Írd meg nekik emailben, mert itt el fog veszni és nem fognak vele foglalkozni.
Dátum: 2010.06.01. 15:43:31
Idézet: Kocos - 2010.06.01. 15:16:09
Ööö... 10-40%-ot akartál írni, nem?
Idézet: Faust0ne - 2010.06.01. 14:44:58
A szerencse kulonbsegetol fuggoen 1-4%. Tehat keves. De azert van.
mennyi az eselye annak hogy kozel 75-el nagyobb iq-val, nagyobb szerencsevel es magasabb szintu varazslattal nem talalom el az ellenfelem de o engem igen?....ez a random?...es miert van az, hogy ez rohadtul surun fordul elo?....mi ennek a keplete?...
A szerencse kulonbsegetol fuggoen 1-4%. Tehat keves. De azert van.
Ööö... 10-40%-ot akartál írni, nem?
Dátum: 2010.06.01. 15:39:57
Azért lexikális, mert le van írva, hogy évszámos kérdést ne tegyél fel. A jövőben se tegyél fel, mert el fogják utasítani.
Egy akármilyen zenekar (nem degradálva mondom, mert ismerem őket, de ugyanez a lényeg egy Queennél vagy bármi másnál) valamely vagy akár első albumának a dátuma lexikális és messze van az általános műveltségtől.
Idézet: J.e.r.i.k.o - 2010.06.01. 15:21:13
A 2+2-re azonnal törölnit kapnál 3 nap szünettel a kérdésírások tekintetében.
A világok száma a VÚ-ban sem jó, illetve tárgyak varázslatok szintje sem jó kérdés, a telekinetikus erővel kapcsolatos sem. Ezek és az ilyen típusúak gyűjtőhelye a kvíz 5 topic, ha találsz másold be oda indoklással.
Egy akármilyen zenekar (nem degradálva mondom, mert ismerem őket, de ugyanez a lényeg egy Queennél vagy bármi másnál) valamely vagy akár első albumának a dátuma lexikális és messze van az általános műveltségtől.
Idézet: J.e.r.i.k.o - 2010.06.01. 15:21:13
ha olyan kérdést akarnék írni amire mindenki tudhatja a választ, akkor aztkérdezném mennyi 2+2? Nemtudom mennyivel rosszabb kérédas ez, minthogy pl hány világ van a végzeturban, vagy hányas szinten lehet ezt meg azt. ezek lexikálisan érdekesebbek? v hogy és ezt pont ma kaptam. kinek van telekinetikus ereje a Hősökben.:S napost kérlek.
így mond el nekem h mi a baj a kérdésemmel.
így mond el nekem h mi a baj a kérdésemmel.
A 2+2-re azonnal törölnit kapnál 3 nap szünettel a kérdésírások tekintetében.
A világok száma a VÚ-ban sem jó, illetve tárgyak varázslatok szintje sem jó kérdés, a telekinetikus erővel kapcsolatos sem. Ezek és az ilyen típusúak gyűjtőhelye a kvíz 5 topic, ha találsz másold be oda indoklással.
Dátum: 2010.06.01. 12:42:36
Én szeretem a kvízt és így is elbatytam
Dátum: 2010.06.01. 12:40:48
Javaslom neked a Vajon elfogadják-e kezdetű topicot kérdésfeltevés előtti ellenőrzésre és a Baromi ötletes topicot ötletek szerzésére.
Dátum: 2010.06.01. 06:58:02
Idézet: Krisz1928 - 2010.06.01. 06:30:11
Ezt azért nem hangoztatnám. Idézek a felhasználási feltételek legelejéről:
Innentől kezdve a kérdésed nem releváns.
Őskövet két karakter között egyetlen módon lehet átadni, ha 2 különböző világban játszol velük és az egyiket törlöd. Ekkor a törölt karakter ősköveinek 10%-át, de minimum 7 őskövet levonnak és a többit átrakhatod a másik világon lévő karakteredhez.
Sziasztok
Az lehetséges hogy 1 világon 2 karim van és az egyiknek át adok 6 őskövet???
Az lehetséges hogy 1 világon 2 karim van és az egyiknek át adok 6 őskövet???
Ezt azért nem hangoztatnám. Idézek a felhasználási feltételek legelejéről:
1. Regisztráció
Minden játékosnak létező e-mail címmel kell regisztrálnia, és egy játékosnak egy világon kizárólag egy karaktere lehet. Amennyiben egy játékos több karakterrel szeretne játszani, azokat egymástól különböző világon szabad csak indítania.
Minden játékosnak létező e-mail címmel kell regisztrálnia, és egy játékosnak egy világon kizárólag egy karaktere lehet. Amennyiben egy játékos több karakterrel szeretne játszani, azokat egymástól különböző világon szabad csak indítania.
Innentől kezdve a kérdésed nem releváns.
Őskövet két karakter között egyetlen módon lehet átadni, ha 2 különböző világban játszol velük és az egyiket törlöd. Ekkor a törölt karakter ősköveinek 10%-át, de minimum 7 őskövet levonnak és a többit átrakhatod a másik világon lévő karakteredhez.
Dátum: 2010.05.31. 22:06:55
Mivel tenni ellene nem tudsz (hacsak hosszú távon jól fejleszted a karaktered és erősebb leszel mint ő vagy lemaradsz, hogy ne érhessen el), így fölösleges ezen rágni magad. Te meg tedd el kamrába azokat, akiket le tudsz győzni.
Dátum: 2010.05.31. 22:04:56
Idézet: Gugamboo - 2010.05.31. 21:21:03
Ok, ne tedd fel. Igaz, hogy a helyesírással az értékelő azt jelezte, hogy ha javítva felteszed elfogadják., de ez már értelmezési dolog, ennyire tényleg ne merülj bele.
Ha meg a bátyád eg Feist regénybe kérdezett bele az ugyanúgy speciális, mint majdnem bármely más regény részletébe való kérdezés, de gondolom ezt is elolvastad már itt a fórumon, hiszen anélkül, hogy az ember utána jár dolgoknak, csak nem reklamál az adott dolgokkal kapcsolatban...
Nem teszem fel újra és a topic-ba sem írom be, már nem is érdekel, netikettet nem sértettem, sem más illemszabály dolgot nem hágtam át, vétettem egy kicsit a helyesírás szabályainak, azért nincs értelme újra feltenni, hogy aztmondják rá, nem való ide ez a kérdés, mert speckó érdeklődés, meg ilyenek kellenek hozzá.
Tudjátok mi volt még durva, a bátyám feltett egy fantasy -val kapcsoltatos kérdést (Raymond E. Fiest egy regényével kapcsolatban) és őneki ezzel a speciális érdeklődési körös maszlaggal dobták vissza a kérdését. Hát, ha itt nem lehet ilyen kérdést feltenni, akkor hol?
Na, de mindegy.
Léptem.
Sziasztok.
Tudjátok mi volt még durva, a bátyám feltett egy fantasy -val kapcsoltatos kérdést (Raymond E. Fiest egy regényével kapcsolatban) és őneki ezzel a speciális érdeklődési körös maszlaggal dobták vissza a kérdését. Hát, ha itt nem lehet ilyen kérdést feltenni, akkor hol?
Na, de mindegy.
Léptem.
Sziasztok.
Ok, ne tedd fel. Igaz, hogy a helyesírással az értékelő azt jelezte, hogy ha javítva felteszed elfogadják., de ez már értelmezési dolog, ennyire tényleg ne merülj bele.
Ha meg a bátyád eg Feist regénybe kérdezett bele az ugyanúgy speciális, mint majdnem bármely más regény részletébe való kérdezés, de gondolom ezt is elolvastad már itt a fórumon, hiszen anélkül, hogy az ember utána jár dolgoknak, csak nem reklamál az adott dolgokkal kapcsolatban...
Dátum: 2010.05.31. 21:15:40
Ha ilyet találsz -> kvíz 5 topicba bemásolod indoklással, javítják.
Ok, ne írj.
Ok, ne írj.
Dátum: 2010.05.31. 21:15:02
Idézet: Gugamboo - 2010.05.31. 21:03:33
Egy helyesírási hiba, a másik, hogy a helyes válaszod nagyon kilóg, bőven elég oda annyi, hogy "Arany Pálma".
Sziasztok, már rég leszoktam a kvízkérdés írásról, de küldetéshez kellett.
Segítsetek, hol a helyesírási hiba a kérdésemben ill. válaszokban és azokat , amik őrült nagy helyesírási hibát tartalmaznak, miért fogadják el?
Milyen díjjat kapott Törőcsik Mari színművész 1976-ban?
Kossuth-díj
Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál: Legjobb női alakítás díja (Arany Pálma)
Kiváló művész
Jászai Mari-díj
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Segítsetek, hol a helyesírási hiba a kérdésemben ill. válaszokban és azokat , amik őrült nagy helyesírási hibát tartalmaznak, miért fogadják el?
Milyen díjjat kapott Törőcsik Mari színművész 1976-ban?
Kossuth-díj
Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál: Legjobb női alakítás díja (Arany Pálma)
Kiváló művész
Jászai Mari-díj
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Egy helyesírási hiba, a másik, hogy a helyes válaszod nagyon kilóg, bőven elég oda annyi, hogy "Arany Pálma".
Dátum: 2010.05.31. 19:43:46
Alapvetően lehet mindkettő, azaz a név aktuális pozícióját is jelölheti és a szövegbevitelnél is az aktuális pozíciót.
A prompt kifejezést a parancssorra külön használják, de ott is jó a kurzor jelzés. Szerintem a promptnak nincs is igazán jó magyar megfelelője.
A prompt kifejezést a parancssorra külön használják, de ott is jó a kurzor jelzés. Szerintem a promptnak nincs is igazán jó magyar megfelelője.
Dátum: 2010.05.31. 19:31:10
Nem értelek mit akadsz fenn rajta. Igazuk van, akik szerint ez így egy gyatra kérdés, hiperszar válaszokkal.
Dátum: 2010.05.31. 18:24:43
Átment ösvénybe, zárolták is Lekerült róla az azúr védelem
Dátum: 2010.05.31. 18:17:20
Mé1? Hol van az leírva, hogy a láthatatlanság által felezett LE a helyes kvízválaszra nem vonatkozik?
Na jó, ezt folytathatnánk sokáig
Na jó, ezt folytathatnánk sokáig
Dátum: 2010.05.31. 18:11:27
Mi köze a kvízundornak a kalandokhoz? Ok, hogy vadászat közben nem kvízezel, de a kalandokban nincs olyan sok, amikor meg van, 90%-ban teljesíthető, megválaszolható keresés nélkül. A keresés meg lefed még 9%-ot.
Dátum: 2010.05.31. 18:10:06
Nagyon helyesen tetted, hogy idemásoltad, mert majd törölni fogják és nagy valószínűséggel visszamenőlegesen is szaporodik a kérdező rossz válaszainak a száma.