Összefoglalót pls!
Sajnálom, hogy most nem tudtam menni. Remélem jól éreztétek magatokat és jó buli volt
Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2016.11.26. 18:06:10
Dátum: 2016.11.18. 08:34:21
Befizetési akció? Aukciós tárgyak?
A TF-eseknek már ki van írva az akció, diszkrimináció!
A TF-eseknek már ki van írva az akció, diszkrimináció!
Dátum: 2016.11.12. 23:16:36
Sebaj cimbora, egy újabb ember, aki blokkolásra került
Dátum: 2016.10.24. 15:11:01
Igaz, túloztam, de alliterálni akartam és nem találtam jobbat
Néha beszállok a tervezésbe. Nem mondom hogy most rögtön így legyen, ahogy írom, de az SZB se mai csirke már, ráférne valami frissítés. De ezt szerintem beszéljük meg másik topicban, itt pörögjön a tárgycraft
Néha beszállok a tervezésbe. Nem mondom hogy most rögtön így legyen, ahogy írom, de az SZB se mai csirke már, ráférne valami frissítés. De ezt szerintem beszéljük meg másik topicban, itt pörögjön a tárgycraft
Dátum: 2016.10.24. 15:03:02
Jól hangzik, köszi!
Dátum: 2016.10.24. 15:02:51
Szerintem egyáltalán nem hülyeség, mivel színesítené a játékot és több taktikázási elemet is hozzáadna.
Igazából nem is értem ezt az oltári offenzív ócsárlást részedről, teljesen feldühítettél.
Igazából nem is értem ezt az oltári offenzív ócsárlást részedről, teljesen feldühítettél.
Dátum: 2016.10.24. 13:00:12
Gondoltam írok már, mert Offs megszólt hogy miért kussolok
Szerintem ennek a fejlesztésnek most igazán nincs ereje, nincs szükség rá, ilyesmi.
A következők mind sokkal jobbak lennének:
- szerencsekerék update új szuperextra tárgyakkal, új kisebb tárgyakkal
- AH update. Felesleget kiszórni, új, fasza cuccokat betenni. Na én erre költeném az aranytallért. Pl küldetés gyűrű 2. szint, és ehhez kéne aranytallér is
- SZB update. Ebbe egy csomó extra featuret lehetne beletenni.
--- X db mező többet ér,
--- birtoklási %-ért extra pont,
--- ha mind a 4-et ütöttek a mezőre és mégis a tied akkor extra pont, stb.
--- vaaaagy ezek minden körben véletlenszerűen ugranának be
- Végzet Verme update, hogyan lehetne állandó játékelemmé tenni.
--- Hetente egy új szint bejárás kedd - hétfő ütemben, mint az SZB-nél
--- Szint végi szörny egy aktuális entitás, akitől kincs esik
- Csatlós aréna update
--- Látszik, hogy jutalom dináriumokból nagyon nem lehet ellépni, mindenki ugyanazt fejleszti, erre módosítani valamit.
--- Jöhetnek új tárgyak, hogy több csatlóst lehessen hozni, most 10+ csatlós nem csinál semmit
Na én ilyesmiken filózok, a tárgycrafton egyáltalán nem. Új tárgyakat sem veszek már ilyen szinten, nem is éri meg, 10-15 szint óta ugyanazok vannak.
Szerintem ennek a fejlesztésnek most igazán nincs ereje, nincs szükség rá, ilyesmi.
A következők mind sokkal jobbak lennének:
- szerencsekerék update új szuperextra tárgyakkal, új kisebb tárgyakkal
- AH update. Felesleget kiszórni, új, fasza cuccokat betenni. Na én erre költeném az aranytallért. Pl küldetés gyűrű 2. szint, és ehhez kéne aranytallér is
- SZB update. Ebbe egy csomó extra featuret lehetne beletenni.
--- X db mező többet ér,
--- birtoklási %-ért extra pont,
--- ha mind a 4-et ütöttek a mezőre és mégis a tied akkor extra pont, stb.
--- vaaaagy ezek minden körben véletlenszerűen ugranának be
- Végzet Verme update, hogyan lehetne állandó játékelemmé tenni.
--- Hetente egy új szint bejárás kedd - hétfő ütemben, mint az SZB-nél
--- Szint végi szörny egy aktuális entitás, akitől kincs esik
- Csatlós aréna update
--- Látszik, hogy jutalom dináriumokból nagyon nem lehet ellépni, mindenki ugyanazt fejleszti, erre módosítani valamit.
--- Jöhetnek új tárgyak, hogy több csatlóst lehessen hozni, most 10+ csatlós nem csinál semmit
Na én ilyesmiken filózok, a tárgycrafton egyáltalán nem. Új tárgyakat sem veszek már ilyen szinten, nem is éri meg, 10-15 szint óta ugyanazok vannak.
Dátum: 2016.10.19. 13:19:16
Én sem teljesen értem hogy miért lesz jó.
Dátum: 2016.10.18. 14:42:38
Hát tudod tetszik, nem tetszik, ez van. Aztán ha már van használom. A karakter erőssége már nem érdekel, erőforrások hegyekben állnak. Ad egy picike pluszt
Dátum: 2016.10.18. 13:52:14
Új küldetés: Győzz 7-szer csatlós arénában. Awesome!
Dátum: 2016.10.13. 20:38:17
Mondjuk azért ez nem egy horribilis összeg. 100 őskövet kell venni, a többit váltja a kiégett. Akció is szokott lenni. Sőt akár össze lehet gyűjteni templomkristályból is
Dátum: 2016.10.08. 21:50:41
Nekem is jött baromi sok, most is 300+ van. Pedig pár napja fejeztem csak be, nem is siettem.
Dátum: 2016.10.05. 17:55:47
Hmmmm... egy több osztályos SZB tök érdekes lenne. "A" liga és "B" liga. Mennyei I és II
Dátum: 2016.10.02. 16:51:19
Hát rajtam nem segített. De ha most nem raknak be valami szart ez ellen akkor itt hagyom az egészet az fix. Jön egy eltorzult ellenfél és kifekszik az összes.
Dátum: 2016.10.02. 13:17:16
Óh Írtam ÜSZ-re, hogy legyen valami erre.
Az van, hogy a játék 90+%-a most az SZB. Ha minden 6. csata ezek elhullanak és támasztgatni kell őket, akkor az esszencia hamar elfogy. Ha gyógyítgatom, akkor 8 perc minden egyes ilyen kör. Így meg nagyon kevés kedvem lesz játszani
Az van, hogy a játék 90+%-a most az SZB. Ha minden 6. csata ezek elhullanak és támasztgatni kell őket, akkor az esszencia hamar elfogy. Ha gyógyítgatom, akkor 8 perc minden egyes ilyen kör. Így meg nagyon kevés kedvem lesz játszani
Dátum: 2016.10.02. 11:59:55
4-ből 1 állatomnál van acsarkodás, de lefelejtem az nem akadály. Nem a saját klónommal van a gond, hanem másokéval. Azokkal mi legyen?
Dátum: 2016.10.02. 11:22:23
Az állatok másodlagos támadása ellen hogy lehet védekezni? Kilóra pusztulnak a vágóállatok SZB-n, mert a generált ellenfél állatai agyonverik őket.
Dátum: 2016.09.29. 20:34:02
Na ez király hogy te ismered, majd kalauzolsz
Egyébként nekem tetszik a változatosság
Egyébként nekem tetszik a változatosság
Dátum: 2016.09.29. 15:49:01
Én így hagynám. Mert ki lehetne cselezni. Ha minden lépésnél váltasz és mindig csak 20 energiával lépkedsz, akkor neked a csapda sosem 60 lenne, csak 20. Így meg minden körülmények között 60.
Dátum: 2016.09.27. 18:33:27
De még 2 hétig tart az event, no para, meglesz az a fétis