Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - csati777

Dátum: 2008.10.07. 00:17:13
Istenkém, alig várom, mikor jönnek már az epikus szörnyek, amiket mondjuk a smaragdosok röhögve lenyomnak majd, a többiek meg vért izzadnak velük. Akkor majd jöhet a számolgatás a smaragdok bónuszairól, ami 300 db epikus szörny után már +65000 LE különbséget jelent...
Dátum: 2008.10.05. 23:06:26
Mindenféle seggnyalás nélkül mondom: higgyetek Miklósnak, mert nem most kezdte a játékkészítést (Tényleg, melyik is volt az első, Miklós? Ha jól emlékszem, a Drakula Adventure, úgy 1986 tájékán...). OK, pl. a Túlélők Földje nem a legjobb példa, de ott is igazán a Közös Tudatok képességei borították meg az egyensúlyt. (Meg Jerikó ügyessége... )
Dátum: 2008.10.04. 21:00:02
Idézet: Draglov - 2008.10.04. 19:28:48

En ket napot voltam tavol, es a budos eletben nem fogom ledolgozni a hatranyomat!!

Mi a fene ez itt, futóverseny? Vagy a toplista első helyezettjei ajándékot kapnak? Milyen lemaradást akartok behozni?
Dátum: 2008.10.01. 15:21:05
Az én szememben ez a "támadd a frissen szintet lépetteket" stratégia trógerság, ezzel nem titeket akartalak minősíteni, csak nekem ez nem fér bele. Tudom, hogy ez (MMORPG-s kifejezéssel élve) egy PvP játék, de én jobban szeretem az egyenlő esélyeket. Ha valaki képes lenyomni egy nála sokkal erősebbet, azt megtapsolom-főleg mivel az én káromra ezt rendszeresen elkövetik. Portyában röhögve lenyomnak a nálam egy szinttel alacsonyabbak, hiába vannak magas tulajdonságaim és csúcs felszerelésem. Tudom, nagy szerepe van a szerencsének is, de sorozatban egy-két pontnyi sebzéssel kikapni nagyon dühítő.
Dátum: 2008.10.01. 14:13:15
Idézet: Omaher - 2008.10.01. 14:07:10
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott! Köszi az értékelőtől, a szüleinek meg ezúton fejezem ki részvétemet, és üzenem hogy álljanak le a HKK-s ajándékok vásárlásával

Melyik vízilabda válogatott lett ezústérmes a 2008-as pekingi olimpián?

Olaszország
Egyesült Államok
Hollandia
Magyarország

Kéne egy "Rossz helyesírás" gomb is, nyomkodnám, mint a bolond...
Dátum: 2008.10.01. 14:09:24
Szóval akkor a menő stratégia: legyél szemét, szívasd és kínozd a gyengébbeket, akkor érvényesülni fogsz! Tisztára, mint az életben. Köszi, akkor inkább gyenge maradok...
Dátum: 2008.10.01. 13:51:19
Szerintem az lenne a legjobb, ha a kérdés mellett ott lenne a kérdező neve is, egy "Vállveregetés", illetve egy "Támadás!" gombbal, hogy rögtön megdicsérhessük (+10 LE), vagy lezúzhassuk (sok-sok mínusz LE)! Hát nem lenne nagyszerű?
Pl. mert a valódi neve GiantS in the Playground? Ha elírás volt, akkor azért rossz, ha szándékosan írta S nélkül, akkor meg azért.
Dátum: 2008.09.29. 23:05:22
Szerintem a "válaszolj meg helyesen 10 kvízkérdést zsinórban" küldetést dobni kellene, mert ilyen idióták mellett hamarosan lehetetlen lesz megcsinálni!
Matekos és focis kérdéseket kéretik hanyagolni, mert ezt a kettőt nagyon gyűlölöm!
Dátum: 2008.09.29. 08:37:33
Iandor, a "soha" az elég ritka, nem? Ha nem lehet vásárolni kiégettt őskövet, akkor nem lehet a válasz "ritkán"!!!