Ha lányokat támadsz
Meghajolsz előtte, majd udvariasan megkínálod egy gyógyitallal. Ő kedves mosollyal viszonozza gesztusodat, és átnyújt egy grifftojást (+1530 lélekenergia).
Volt egy ötletelésünk a V4-vel kapcsolatban először nem akartam leírni, de látom mást is érdekel
Avval mindenki egyetért, hogy ez szövi V4 elég soványra sikerült és gyanítom, hogy a 60-as szintű sem lesz jobb (a korábbi sem volt az)
Miért regelnek kevesen? Mert ha végig nyomod és nem vagy benne egyik listán se a topba, akkor kvázi nulla a jutalmad a rengeteg befektetett időért és energiáért (és pénzért).
Miért nem regelnek a régiek akik már sokat lenyomtak? Lsd. előző és ehhez még hozzá jön a nulla versenyhelyzet ami elég demotíváló.
Szerintem egy kicsit vonzóbbá is lehetne tenne ezt a V4-s aktivitást anélkül, hogy a Behonak kevesebb lenne a bevétele, egy kicsit olyannak kellene lennie, mint egy eventnek, ha nyomod rendesen kapj jutalmat.
Tehát bizonyos eredmények elérése esetén kapjon a kijelölt, normál világon levő karaktered jutalmakat.
Néhány példa
- aki elér X. szintig, minden szint után kap egy: csatlóseledel, védelem italát, PP italt, vadászat italát, stb., tetszés szerint
- X teljesített küldetés után kapsz: 200 kiégett őskövet, stb.
- állatod eléri az X. szintet, kapsz megint valamit, pl.: csatlóskristály
A lényeg, hogy a jutalom megszerzése sávosan emelkedjen, tehát minél tovább jutsz, annál többet kapsz!!!! 2PP italért senki nem fogja lenyomni, de 20...
A jutalmak listája a szokásos lehetne, egy két extrával megspékelve:
Gyengébbek: csatlóseledel, PP ital, Vadászat itala, Templom kristály, Platina, Kiégett őskő
Közepes: csatlóskristály, védelem itala, hordatrófea
Erősebb: Relikviakupon, esetleg egy V4 fétist belevenni (ez lenne a legvonzóbb) - nem az én ötletem
Szövetségi szinten ugyanezt a jutalmazási rendszert bevezetni:
- Épületek száma eléri a x. szintet, minden tag kap …
- LK eléri a XY milliót akkor a szövi minden tagja kap …
- Stb.
Egyéb:
Ne fusson egy időben eventekkel.
60-as szintű V4-ről az AH-s relikek valamilyen formában áthozhatóak legyenek - ez sem az én ötletem
Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel, ezért lehet továbbgondolni, de egy biztos: így teljesen ki fog halni.
Mert nincs náluk LE és csak az alap 15 LE/TP-t kapod.
Tanulás: 7
Vezetőkészség: 5
Ha harcolni is akarsz velük
Tanulás: 38
Hordázás: 10
Én minden játékidő csökkentő fejlesztést csak támogatni tudok

Mód: nem játékidő, várakozási idő
Vagy a többi tényezőt is hozzárendelni:
- eventeken 3x-os jutalom
- térkapu reg 3x
- portya LE
- feladatok vadászatát harmadolni
- stb, stb, stb.

Maci, indíts egy karaktert V5-ön, és nézd meg milyen az inspirációs effekt... Kb 3x-os szorzót kap most egy frissen indult karakter
Mire is kap inspirációt? Vadászatra...
Idézet: RoscoBorlo - 2014.04.10. 18:18:25 "DE BOCS ROSZ INDULATBÓL 5 KAPSZ"
Ki az a Rosz?
És miből vettél be indulatból 5 kapszulát?

Ez jó

Idézet: Street05 - 2014.04.11. 00:42:33 aki azon a taktikán van, hogy "legalább" a top szintlépők közelébe akar lenni, az mit tegyen?
1,5 év top 70-en belül és van aki jobban nyomja.
Egy új világ indításával ugyanúgy széthúzódik a mezőny, lsd.: V4 Top1: 58. szint, pl.: a 70. 27. szintű.
Idézet: Máté96 - 2014.04.07. 16:38:07 A hűségbónusznál nem szokott adni támadás italát?
Azt csak egy bizonyos szintig ad

... vagy a BU esemény alatt 10-ért

Hol wesztett tengeri csatát Napóleon ?
Szigetköz
Trafalgar*
Szeged
Amsterdam
Azért a nagyzásnak is van határa

Én továbbra is tartom magam az eredeti gondolatmenetemhez:
Idézet: Gwindor - 2014.03.23. 06:52:28 Talán valamelyest megoldás lehetne, hogy a TF-vel rendelkező szövik tagjai is kapjanak téglát, amit bedobnak ugyanúgy a közösbe ( társadalmi munka

) de nem jár érte ÉE, és még egy kis taktikázásra is jó lenne.
A véleményem az, hogy a 2 - 3x -os ET is csak addig működik ameddig a jelenlegi TF nélküli szövik taglétszáma! illetve maga a szövik száma nem csökken harmadára és akkor még azt nem számoltam, hogy egyre több ET kell egy szintet felhúzni

Üsz -> javaslat: ha SZP-val támadsz mindenképpen a jutalmad 1 TK

Most csak 1x futott le
Ugyanezek a csaták látszanak az eddigi csatáimnál
Az eredmények nem látszanak

Pedig sokat ezt teszik
Elfog - idomít - felszerelés - szintet léptet küldibe - Gradu - 20-as szinten zabáltat, szintén küldibe
Hidd el szükséged lesz rá

.