Én is erősen szelektálok köztük, és nem az LGY miatt csinálom a kalandokat. Viszont a sajtolandó állatokat remekül lehet fejleszteni a kalandokkal, így az ismételhető küldik is gyorsabban haladnak. Egy 15-ös sorozat 3 szintlépést is adhat négy állatnak, ami elég szép löketet ad a küldizésnek.
Persze annak, aki LE/TP-re játszik, nem biztos, hogy megéri, én nem számoltam utána.
Hozzászólások - Ariel
Dátum: 2013.05.20. 19:46:57
Dátum: 2013.05.20. 19:29:23
Egyértelmű, hogy problémák vannak a kalandokkal, és a játékosok többségének nem éri meg csinálni. Elvileg a sok kaland teljesítéséhez nem kell optimalizálás, vagy magas szint, mint az ismételhető küldikhez. Érdemes lenne kideríteni, hogy a játékosok miért nem foglalkoznak a kalandokkal, és ennek megfelelően javítani rajta.
Dátum: 2013.05.18. 23:00:37
Szeretném tudni, hogy a külön szerverekre való mozgatás mennyiben érinti V1-et, és ha ez a világ is át lesz mozgatva, akkor melyik napon fog megtörténni. A VT miatt láthatatlanná kell válnom, és azt hiszem a költözés napja ideális alkalom lenne rá
Dátum: 2013.05.18. 16:18:51
A KH fix mennyiségű LE-t kap, azonos időközönként. Háborúban is csak addig kapsz többet a lélekszívással, amíg ez el nem fogy. Ha pedig nem fejlesztettetek volna projekciót, akkor a háborúkra sem kellene várni...
Dátum: 2013.05.17. 22:21:23
Idézet: Miklós - 2013.05.17. 10:38:59
Miklós, mivel a KH-ban fix mennyiségű LE van, és mindig kiürül a következő "töltés" előtt, így nem jelent extra tápot, ha gyakrabban lehet ütni őket.
Ariel: erről lehet szó, hogy gyorsabban regeneráljanak. Bár tény, hogy régen még téma volt, hogy mekkora táp a KH-sokat farmolgatni, nem tudom, ez még mennyire helytálló. Nyilván neked, akinek nincs célpontja, ez nem tápkérdés, hanem inkább alapvető szükséglet.
Miklós, mivel a KH-ban fix mennyiségű LE van, és mindig kiürül a következő "töltés" előtt, így nem jelent extra tápot, ha gyakrabban lehet ütni őket.
Dátum: 2013.05.17. 07:55:58
Szerintem jobb megoldás lenne, ha egyszerűen gyorsítva lenne a KH regenerálódása. Egy szorzót már eddig is kaptak rá, csak le kell cserélni egy nagyobbra.
Dátum: 2013.05.14. 07:48:47
Idézet: Kocos - 2013.05.13. 23:58:03
Ha tovább jutottál az első soron, akkor láthattad, hogy nem is 8%-kal számoltam, hanem 25-tel, ami már túlzó is.
Idézet: Ariel - 2013.05.13. 18:05:00
Well, nem csak te letezel, tehat a 8%-od ilyen szempontbol erdektelen. Az en 90%-om is az, de en nem probaltam eladni, hogy ez a normalis, mert en igy csinalom.
Az tényleg nem sok vizet zavar, hogy megy-e mágiára és egészségre LE a jutalomból, vagy sem. Nálam pl. a teljes fejlesztési költségnek kevesebb mint 8%-át fogja elvinni ez a két tulajdonság.
Well, nem csak te letezel, tehat a 8%-od ilyen szempontbol erdektelen. Az en 90%-om is az, de en nem probaltam eladni, hogy ez a normalis, mert en igy csinalom.
Ha tovább jutottál az első soron, akkor láthattad, hogy nem is 8%-kal számoltam, hanem 25-tel, ami már túlzó is.
Dátum: 2013.05.13. 20:59:47
Idézet: Birka - 2013.05.13. 20:27:39
Ha lehetne választani a mágia fejlesztésből való kihagyása, és a mágia hasznossá tétele között, nem vagyok biztos benne, hogy utóbbi nyerné a szavazást...
A vevői elégedettséget sokkal inkább lehet "kompromisszumosabban" növelni azzal, ha a mágia tulajdonság "értékét" növeli.
Ha lehetne választani a mágia fejlesztésből való kihagyása, és a mágia hasznossá tétele között, nem vagyok biztos benne, hogy utóbbi nyerné a szavazást...
Dátum: 2013.05.13. 18:05:00
Az tényleg nem sok vizet zavar, hogy megy-e mágiára és egészségre LE a jutalomból, vagy sem. Nálam pl. a teljes fejlesztési költségnek kevesebb mint 8%-át fogja elvinni ez a két tulajdonság.
Nem tudom, hogy az eventbe rakott csp mennyivel ér többet, mint egy normál vadászat, de mondok egy durva számot, legyen +20%. Ha valaki összespórolta a csp-ket az eventre, akkor három hét alatt kb. dupla annyi csp-t tud elkölteni, mint az, aki nem spórolt. Így kb. 200 csp értékű LE előnyre tehetett szert.
Tegyük fel, hogy az egészség és mágia fejlesztése nem 8%-ot tesz ki, mint nálam, hanem legyen ez az érték 25%. Ha erre a két tulajdonságra nem kerül LE, akkor a 200 csp előny további 50 csp előnyt hoz azok szemében, akiknek nem ér semmit a mágia és egészség.
A számolás több helyen is durva kerekítésekkel és túlzásokkal van tele, de még így is csak 50 csp különbség van a régi és az új verzió között. Valójában ennél jóval kisebb lesz a LE előnye annak aki rákészült az eventre, mint annak aki nem. Kétlem, hogy éves szinten 100 csp különbség bárkit is hátrányba hozna.
Nem tudom, hogy az eventbe rakott csp mennyivel ér többet, mint egy normál vadászat, de mondok egy durva számot, legyen +20%. Ha valaki összespórolta a csp-ket az eventre, akkor három hét alatt kb. dupla annyi csp-t tud elkölteni, mint az, aki nem spórolt. Így kb. 200 csp értékű LE előnyre tehetett szert.
Tegyük fel, hogy az egészség és mágia fejlesztése nem 8%-ot tesz ki, mint nálam, hanem legyen ez az érték 25%. Ha erre a két tulajdonságra nem kerül LE, akkor a 200 csp előny további 50 csp előnyt hoz azok szemében, akiknek nem ér semmit a mágia és egészség.
A számolás több helyen is durva kerekítésekkel és túlzásokkal van tele, de még így is csak 50 csp különbség van a régi és az új verzió között. Valójában ennél jóval kisebb lesz a LE előnye annak aki rákészült az eventre, mint annak aki nem. Kétlem, hogy éves szinten 100 csp különbség bárkit is hátrányba hozna.
Dátum: 2013.05.12. 13:08:36
Ezzel a kérdéssel mi a baj?
Mi történik, ha ezt a kérdést teszem fel, miközben aktív küldetésem, hogy kérdezzek?
Elfogadják.
Elutasítják helyesírási hibával.
Elutasítják, mert már szerepelt.
Elutasítják, mert lexikális tudást igényel a megválaszolása.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Legalább a küldetésem teljesült volna, de így az sem jött össze
Mi történik, ha ezt a kérdést teszem fel, miközben aktív küldetésem, hogy kérdezzek?
Elfogadják.
Elutasítják helyesírási hibával.
Elutasítják, mert már szerepelt.
Elutasítják, mert lexikális tudást igényel a megválaszolása.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Legalább a küldetésem teljesült volna, de így az sem jött össze
Dátum: 2013.05.10. 18:59:39
A random klónnal nagy buktákba lehet futni ott ahol EH-s és VF-es karakterek is keverednek már. Nekem személy szerint nincs vele problémám, de nem biztos, hogy mindenhol hasznos lenne.
Ahogy láttam, többen aggódnak a szkarabeusz miatt, teljesen fölöslegesen, mivel csak akkor működik, ha kamrába kerülne az ellenfél. A klónokat pedig nem lehet kamrázni.
Ahogy láttam, többen aggódnak a szkarabeusz miatt, teljesen fölöslegesen, mivel csak akkor működik, ha kamrába kerülne az ellenfél. A klónokat pedig nem lehet kamrázni.
Dátum: 2013.05.10. 18:26:48
- a KH-t ne csak 5X lehessen ütni 3 óránként
- a KH dupla olyan gyorsan regenerálja az ép-t, mint eddig, vagy csata után mindig regeneráljanak vissza legalább 50%-ra
- a KH ellen a háborúban ne jöjjön elő az óránkénti támadhatóság szabálya
Ha ezek megvalósulnának, több mint elégedett lennék a változtatásokkal.
- a KH dupla olyan gyorsan regenerálja az ép-t, mint eddig, vagy csata után mindig regeneráljanak vissza legalább 50%-ra
- a KH ellen a háborúban ne jöjjön elő az óránkénti támadhatóság szabálya
Ha ezek megvalósulnának, több mint elégedett lennék a változtatásokkal.
Dátum: 2013.05.01. 10:29:23
Azt még nem is mondtam, hogy ez már a harmadik a tárgylistámon...
Dátum: 2013.05.01. 09:59:54
Idézet: Viszok009 - 2013.05.01. 08:11:15
Már meg is bosszulta magát...
Ezt a sok humor Harold-ot... :-P
Már meg is bosszulta magát...
A nyereményed: Epikus kincsesláda, 238 TP
Dátum: 2013.04.30. 22:56:22
Még egy kicsit gyűjtögetsz, és összeszedheted a 10-es szettet a kincstábláról
Dátum: 2013.04.30. 20:19:09
Idézet: McMad - 2013.04.30. 16:13:15
Igen, vannak tárgyak, amiket cserélgetek, de ezek inkább ékszerek, sisakok, csizmák, nem pedig fegyverek, varázslatok, páncélok. A VT miatt feleslegesen megvásárolt varázslatok általában olcsó bóvlik, érdemes rögtön eladni őket. 15% alatt sosem vadászok, tehát igenis számít, hogy milyen tárgyak vannak rajtam. Pihenésnél is fontos az erős felszerelés, mert a KH minden órában jön.
Ha az eddigi 25 formulát mind használni akarnád, az azt jelentené, hogy 6-6 fegyvert, pajzsot, páncélt és varázslatot kellene variálgatnod folyamatosan. Elég macerás már első ránézésre is.
Ennél még az a megoldás is jobb, ha készül egy új slot aktív formulák/rúnák, vagy akármi néven, ahová beállíthatsz 4 varázslatot, ami az adott öltözet mellett aktív. Ezt aztán minden öltözetbeállításhoz variálhatod ahogy akarod.
Vadászathoz másképp öltözöl, mint portyához, vagy pihenéshez, nem? Én igen. + Az eddig VT miatt feleslegesen vásárolt varik is hirtelen értelmet nyernek, hiszen hordozhatnak egy ritkábban használt formulát, pl. egy Kémkedés segítő VFkristályt vagy Önleveretésnél, 15% alatt (vadászos VFkristályos cuccokkal) ugyan mit számít, hogy mennyire elavult a felszerelésed?
Igen, vannak tárgyak, amiket cserélgetek, de ezek inkább ékszerek, sisakok, csizmák, nem pedig fegyverek, varázslatok, páncélok. A VT miatt feleslegesen megvásárolt varázslatok általában olcsó bóvlik, érdemes rögtön eladni őket. 15% alatt sosem vadászok, tehát igenis számít, hogy milyen tárgyak vannak rajtam. Pihenésnél is fontos az erős felszerelés, mert a KH minden órában jön.
Ha az eddigi 25 formulát mind használni akarnád, az azt jelentené, hogy 6-6 fegyvert, pajzsot, páncélt és varázslatot kellene variálgatnod folyamatosan. Elég macerás már első ránézésre is.
Ennél még az a megoldás is jobb, ha készül egy új slot aktív formulák/rúnák, vagy akármi néven, ahová beállíthatsz 4 varázslatot, ami az adott öltözet mellett aktív. Ezt aztán minden öltözetbeállításhoz variálhatod ahogy akarod.
Dátum: 2013.04.30. 15:40:17
Az előző verzióban tényleg ott volt a fertőzés, hordák közti nagy különbség, extra tárgy, stb. Ezek elhagyásával, egyszerűsödött ugyan a rendszer, cserébe behoztad a fókuszkristályokat, ami nagyon nem tett jót neki. Mit ér az általad említett 25 formula, ha csak 4 fókuszkristályom lehet? Lehet akár 100 formula is, mindenki kiválaszt majd 4-et és azokat használja, a többinek nem veszi hasznát. A fókuszkristályok őskőbe kerülnek, és az adott szinten használható értelmes tárgyak száma is elég korlátozott. Kicsi a valószínűsége, hogy a játékosok a fókuszkristályokat cserélgetik majd a tárgyaikban, vagy bóvli tárgyakat vesznek elő, hogy másik formulát használjanak. Ráadásul a többség ugyan azt a 4-et fogja majd választani, tehát fölöslegesen megy a több tucatnyi formulára a fejlesztési idő.
Én még a mágustorony helyett is inkább mágiához kötném a varázslatok használhatóságát, így a szövetség méretétől függetlenül bárkinek elérhetővé válik a dolog.
Én még a mágustorony helyett is inkább mágiához kötném a varázslatok használhatóságát, így a szövetség méretétől függetlenül bárkinek elérhetővé válik a dolog.
Dátum: 2013.04.30. 14:10:59
Idézet: McMad - 2013.04.30. 13:15:58
A javaslatom annyi, hogy kezd előröl az egészet. Vagdoss le minden fölösleges sallangot, mert a mostani verziód még erőltetettebb mint az előző volt.
AF képesség, mágustorony, fókuszkristályok, amit aktiválni kell, és tárgyba rakni, ráadásul még hordani is. Teljesen fölösleges korlátok a használhatóság ellen.
Koncentrálj a lényegre. Mit akarunk? Hogy értelmet nyerjen a mágia tulajdonság, és erre épülő varázslatokat/hatásokat. Az, hogy hogyan juthatnak a játékosok ezekhez a varázslatokhoz, másodlagos. A varázslatok még meg sem születtek, de máris halálra ítélted őket a szabályaiddal.
Használható "formulából" elég kevés van, de ha mégis inkább a szabályokon akarsz agyalni, akkor azok legyenek egyszerűek, könnyen érthetőek, kevés korláttal, sok lehetőséggel.
Várom az észrevételeket a javaslat tökéletesítéséhez, elfogadhatóságának kiszélesítéséhez.
A javaslatom annyi, hogy kezd előröl az egészet. Vagdoss le minden fölösleges sallangot, mert a mostani verziód még erőltetettebb mint az előző volt.
AF képesség, mágustorony, fókuszkristályok, amit aktiválni kell, és tárgyba rakni, ráadásul még hordani is. Teljesen fölösleges korlátok a használhatóság ellen.
Koncentrálj a lényegre. Mit akarunk? Hogy értelmet nyerjen a mágia tulajdonság, és erre épülő varázslatokat/hatásokat. Az, hogy hogyan juthatnak a játékosok ezekhez a varázslatokhoz, másodlagos. A varázslatok még meg sem születtek, de máris halálra ítélted őket a szabályaiddal.
Használható "formulából" elég kevés van, de ha mégis inkább a szabályokon akarsz agyalni, akkor azok legyenek egyszerűek, könnyen érthetőek, kevés korláttal, sok lehetőséggel.
Dátum: 2013.04.28. 20:47:52
Hát, legutóbb elég volt 747 győzelem, és az event alatt portyákból és küldizésből összeszedett LE, hogy felkerüljek a listára.
Miután kiderült, hogy az extra LE betöltésre semmi pluszt nem kapunk, meglepődnék, ha sokan tartogatnák a LE-t az eventre. Persze az is igaz, hogy kevesen olvasnak fórumot, a hírek lassan terjednek, és van akihez csak annyi jutott el, hogy mekkora táp, ha sok LE-t tölt be az ember.
Miután kiderült, hogy az extra LE betöltésre semmi pluszt nem kapunk, meglepődnék, ha sokan tartogatnák a LE-t az eventre. Persze az is igaz, hogy kevesen olvasnak fórumot, a hírek lassan terjednek, és van akihez csak annyi jutott el, hogy mekkora táp, ha sok LE-t tölt be az ember.
Dátum: 2013.04.28. 20:25:10
Idézet: Alendaar - 2013.04.28. 19:59:11
Szerintem meg ugyan azok fognak a betöltött lélekenergia szerinti kategóriában elöl végezni, akik eddig is.
Jelenlegi formában a TOP-nak a toplista felejtős! Kissé abszurd...
Szerintem meg ugyan azok fognak a betöltött lélekenergia szerinti kategóriában elöl végezni, akik eddig is.