Hozzászólások - Birka
Dátum: 2014.11.18. 23:27:16
Honnan a fenéből lesz ÉP-tek a HH-ra? Én a sima feladatokat/kalandokat se tudom csinálni, mert nincs ÉP-m semmire
Dátum: 2014.11.18. 07:35:17
Utólagos? (Mikor is indult el a szerver az infóhoz képest?)
Annyi a feladat, hogy húzod a transz védelmet az elején, majd az EH-t és bajnokin tolsz pár csatát. A feladat nem igényel űrtechnikát, bár igaz hogy picit több idő, mint egy vadászat elindítása magában.
Annyi a feladat, hogy húzod a transz védelmet az elején, majd az EH-t és bajnokin tolsz pár csatát. A feladat nem igényel űrtechnikát, bár igaz hogy picit több idő, mint egy vadászat elindítása magában.
Dátum: 2014.11.17. 15:33:11
Ez a fétis keményen javításra szorul
-50. szint alatt rá lehetett adni a blökire
-A fétisnek nincs szintje. (Lehet megvan az első 250-es?)
-A fétisnek nincs spec képessége
-Nem mindenki kapta meg (nekem is az üsz rakta helyre, és mindenkinek korrigálják hamarosan aki hasonló cipőben jár)
-50. szint alatt rá lehetett adni a blökire
-A fétisnek nincs szintje. (Lehet megvan az első 250-es?)
-A fétisnek nincs spec képessége
-Nem mindenki kapta meg (nekem is az üsz rakta helyre, és mindenkinek korrigálják hamarosan aki hasonló cipőben jár)
Dátum: 2014.11.17. 15:16:29
Huha, ez V5 rendszerű. EH-val mindenki pluszban lesz nagyon egyszerűen amint van szövi bajnoki.
Ez a kitétel csak arra jó, hogy a vadászat lé-t ne lehessen ultra könnyne lerabolni, azaz lehet húzni a transz szakikat is...
Ez a kitétel csak arra jó, hogy a vadászat lé-t ne lehessen ultra könnyne lerabolni, azaz lehet húzni a transz szakikat is...
Dátum: 2014.11.17. 09:32:45
Valami globális net akadás lesz, mivel össze-vissza akadnak az oldalak, nem csak a végzetúr
Dátum: 2014.11.14. 13:24:27
Játékosok ellen az a jó ötlet, hogy ne jöjjön be a spellje... Közelharcban még acsarkodva se tud annyit sebezni, hogy az számítson. Így ha levéded a spell-t gyakorlatilag sima sebgyóggyal kezelhető lesz a sebződés.
Dátum: 2014.11.14. 12:35:14
Sehogy Amit kér a templom, azt húzom csak nagyon régóta rajta, így van 70-es vastag bőröm, és 100-as sebgyógyításom. Az entik 8-16k közt sebeznek csatánként, azaz 3-4 csatánként kell egy sebgyógy...
Dátum: 2014.11.14. 12:18:18
Idézet: Zoole - 2014.11.13. 18:51:03
Ez övön aluli volt
100k ép feletti blökikkel rohangálok, mellé vastag bőr+börkeményedés+relikvia igencsak le tudja csökkenteni a bejövő sebződést Az sem uccsó, hogy egy turbózott gyógyítás 40k-t gyógyít... Jah és be kellene lőni azt a spellt először, hogy legyen ami sebez
Olyan valakinek kéne ezt megtenni, akinek Birka az ütőtávolságában van, és hamar meglesz
Amúgy 500 felett az igazi
Amúgy 500 felett az igazi
Ez övön aluli volt
100k ép feletti blökikkel rohangálok, mellé vastag bőr+börkeményedés+relikvia igencsak le tudja csökkenteni a bejövő sebződést Az sem uccsó, hogy egy turbózott gyógyítás 40k-t gyógyít... Jah és be kellene lőni azt a spellt először, hogy legyen ami sebez
Dátum: 2014.11.12. 12:24:12
Míg a +TP-t adó tárgyakban van mondjuk 10TP és egy szint mondjuk 20000 TP, az 2000 csatánál jön ki. Még ha napi 50 csatával számolook, akkor is több mint 1 hónap mire a nagyobb TP-s tárgy előnye valamicskét is számítani fog. Hidd el szinte mindegy, hogy 240. szintű a blökid vagy 260. Nekem pl most 2 hónap alatt léptek 150 szintet a blokik, mivel rákészültem. Ez +TP-s tárgyakban évtizedekben mérhető különbözet megtérülés lenne...
Dátum: 2014.11.12. 09:59:48
Amikor havonta jó ha 1 max 2 szintet lép a blöki, akkor soha nem hozod be +tp-vel azokat, akik erre feküdtek rá.
Dátum: 2014.11.11. 12:53:22
Biztos, hogy nem. Ez egy promóció...
Viszont sok értelmét nem látom annak, hogy kb 300 napon át napi 1 percre belépjek egy v6-os karihoz elindítani a vadászatot. Aki VIP tag, annak jelenjen meg a többi világon a napi rutinok közt egy gomb, hogy "elindítom a maximális vadászatot V6-on", hogy be se kelljen lépni
Viszont sok értelmét nem látom annak, hogy kb 300 napon át napi 1 percre belépjek egy v6-os karihoz elindítani a vadászatot. Aki VIP tag, annak jelenjen meg a többi világon a napi rutinok közt egy gomb, hogy "elindítom a maximális vadászatot V6-on", hogy be se kelljen lépni
Dátum: 2014.11.10. 10:28:27
Nekem az első 5 csata elég volt.
Dátum: 2014.11.08. 13:24:58
Idézet: Büyük - 2014.11.08. 12:35:16
Lásd ezen topik 1-es pontját, valamint a V6-os topik javaslatom.
Igen, az lenne a normális, ha mind a 2 erőforrást "büntetés" nélkül lehetne használni. Kifejezetten örülnék az általad felvetett szitunak. Nem keveset érvelek is érte, de jelenleg hiába.
V3 kapcsán meg mondhattok amit akartok, ha a "Csuhi féle" kreatív "trükk" nem fért bele a rendszerbe, akkor a V3-on, "kivételezettek, mint írjátok" által tolható szitu is az.
mit szólnál ha csak akkor portyázhatnál ha minden portya pont mellé egy vadászat pontot is el kell költsél.
Lásd ezen topik 1-es pontját, valamint a V6-os topik javaslatom.
Igen, az lenne a normális, ha mind a 2 erőforrást "büntetés" nélkül lehetne használni. Kifejezetten örülnék az általad felvetett szitunak. Nem keveset érvelek is érte, de jelenleg hiába.
V3 kapcsán meg mondhattok amit akartok, ha a "Csuhi féle" kreatív "trükk" nem fért bele a rendszerbe, akkor a V3-on, "kivételezettek, mint írjátok" által tolható szitu is az.
Dátum: 2014.11.08. 12:17:23
Maci nem 2 csata alapján, mivel Büyük bedobott egy kupac csatát, és annak az ÁTLAGA volt 660 lészívás nélkül. Volt benne 5000-es és 150-es is természetesen...
Dátum: 2014.11.07. 20:30:03
Idézet: Kuzma.f.t - 2014.11.07. 17:50:49
Esetleg még nonprémes is vagy, és 15. szinten ülsz 3. éve?
mivel továbbra sem szeretnék vadászni...
Esetleg még nonprémes is vagy, és 15. szinten ülsz 3. éve?
Dátum: 2014.11.07. 15:56:46
Mit nem lehet azon érteni, hogy vadászat boostot kérünk, és ezzel szemben ha portya boostot kapunk, az a rendszer szempontjából nem jó? A medál a portya LÉ/TP-t drasztikusantolja ez nem az igazi, ennyi.
Dátum: 2014.11.07. 15:45:12
1; Aki megvette a lustaság zálogot, az még jobban jár, mivel 85 csatára leosztva kapja a bónusz lé-nek megfelelő tulösszeget. (Sőt így áttételesen az jár jobban, aki elsőnek azt vette ki és nem a fétist...)
2; V3-ról nem lehet átjönni V5-re vagy V6-ra... Ők azok akiknek végképp semmi beleszólásuk nincs V1-2-3 az érintett ilyen szempontból... De a karakter áthozásnál sokkal nagyobb zűröket okoz a top lassítás! Itt csak arról van szó, hogy amikor 20 csatából 660-as LÉ/TP-t generál lészívás nélkül egy karakter akkor mi a fenének vadásszon 150-el??? Azaz ha nem jön be a nerf, akkor gyakorlatilag a V3 TOP lassításon kívüli karakterek minek vadásszanak?
2; V3-ról nem lehet átjönni V5-re vagy V6-ra... Ők azok akiknek végképp semmi beleszólásuk nincs V1-2-3 az érintett ilyen szempontból... De a karakter áthozásnál sokkal nagyobb zűröket okoz a top lassítás! Itt csak arról van szó, hogy amikor 20 csatából 660-as LÉ/TP-t generál lészívás nélkül egy karakter akkor mi a fenének vadásszon 150-el??? Azaz ha nem jön be a nerf, akkor gyakorlatilag a V3 TOP lassításon kívüli karakterek minek vadásszanak?
Dátum: 2014.11.07. 15:30:24
1: Korlátlan mennyiségben kiszedhető! Valaki írta is fórumon, hogy mekkora exploit. Bár ha utánaszámolok akkor 75 medál az 17 naponta gyűlik azaz 170 portánként kapok +1-et minden tulajdonságra, ami nálam +1,4 millió lé környéke. Azaz +8,4k lé/portya Boost-ot kaptam a medállal. Ez igencsak szembe jött a vadászat erősítése elvvel. Így átgondolva részemről IGEN arra, 10 EP ÉS 10 nyert csata kelljen, annak ellenére, hogy magam ellen beszélek vele...
2; Büyük bemásolt csatái alapján vetettem fel ezt valamelyik nap Fogalmam nincs ilyen LE/TP mellett ki az a barom aki vadászik ott (Fix bevétel kiesés a Behónak.) Esetleg szerveren belüli szavazást neki!
2; Büyük bemásolt csatái alapján vetettem fel ezt valamelyik nap Fogalmam nincs ilyen LE/TP mellett ki az a barom aki vadászik ott (Fix bevétel kiesés a Behónak.) Esetleg szerveren belüli szavazást neki!
Dátum: 2014.11.05. 14:06:18
Na jó, az én meglátásom az, hogy a harag itala gátol egyeseket a töménytelen portya lé bevételben, amit a csata arányok és a V3 képlet miatt alakult ki, így az egész témázás csak egy nagy rinya.
Ezen felül a Harag ital aránytalanul nagy sebzés bónuszt ad a szintek emelkedésével a %-os képlete miatt, ami mindenképpen korrekcióra szorul.
Topicot ezennel elhagytam, pörögjenek rajta a "hozzáértők"
Dátum: 2014.11.05. 13:56:38
Maci, te tényleg prémium nélkül játszol V3-on, és ezek után elégedetlenkedsz?
Nagy LOL neked és javaslom olvasd el a V3 szabályait...
Nagy LOL neked és javaslom olvasd el a V3 szabályait...