Miért van az, hogy a kérdések között 3+3+5 nagyobb, mint 6x2+1?
Ebben a világban ez nagyobb
Mert ezt a kérdést még nem ellenőrizték
Tesztelik a játékosokat, hogy figyelnek-e
Nem lehet biztosan tudni
Haha Vicces, amikor én a filmre tippeltem akkor azt hozta ki, hogy a helyes válasz a mozi. Ez valami bug lehet.
Hozzászólások - Csirguz
Dátum: 2008.10.26. 15:31:01
Dátum: 2008.10.26. 14:01:20
A Diablo 3 -hoz eddig hány karaktert mutattak be?
1
4
2
3
No comment, gyorsan törölni. Addig is 3 a helyes válasz.
1
4
2
3
No comment, gyorsan törölni. Addig is 3 a helyes válasz.
Dátum: 2008.10.26. 13:59:13
Mit jelent egy szerepjátékban a d6 kifejezés?
Egy hatoldalú kockával kell dobni
Egy kockával kell dobni, és megszorozni hattal
Egy kockával kell dobni, és hozzáadni hatot
Hat db kockával kell dobni, az eredményeket összeadni
Túl spec. Helyes válasz: egy hatoldalú kockával kell dobni.
Egy hatoldalú kockával kell dobni
Egy kockával kell dobni, és megszorozni hattal
Egy kockával kell dobni, és hozzáadni hatot
Hat db kockával kell dobni, az eredményeket összeadni
Túl spec. Helyes válasz: egy hatoldalú kockával kell dobni.
Dátum: 2008.10.26. 13:57:24
Mennyi -3x-3x-3?
-9
-27
9
27
Egyébként -27, mert a kérdés feltevője lehagyta az utolsó szorzást.
-9
-27
9
27
Egyébként -27, mert a kérdés feltevője lehagyta az utolsó szorzást.
Dátum: 2008.10.26. 13:51:26
Egyébként az előbb találkoztam a saját kérdésemmel:
Melyik nem magyar fejlesztésű böngészős játék?
Travian
Thrillion kincsei
Végzetúr
Sárkányölő
Kérdés: az ember megkaphatja a saját kérdését, vagy valakivel egy rugóra jár az agyunk?
Melyik nem magyar fejlesztésű böngészős játék?
Travian
Thrillion kincsei
Végzetúr
Sárkányölő
Kérdés: az ember megkaphatja a saját kérdését, vagy valakivel egy rugóra jár az agyunk?
Dátum: 2008.10.26. 13:48:23
Mit jelent a német Kino szó?
film
mozi <--- jó válasz
színház
...
Megnéztem egy szótárban és egyszerre jelenti a mozit és filmet is!! Börtönruhát az illetőnek!
film
mozi <--- jó válasz
színház
...
Megnéztem egy szótárban és egyszerre jelenti a mozit és filmet is!! Börtönruhát az illetőnek!
Dátum: 2008.10.26. 12:16:20
Mikor tört ki a II. Világháború?
1939. szeptember 3
1939. szeptember 1
1934. október 10
1934. január 12
Ezzel a kérdéssel MA reggel már 2x találkoztam! Elég már a VH-s kérdésekből! Nem igaz, hogy nem tudtok jobbat kérdezni, mint egy évszámot!
1939. szeptember 3
1939. szeptember 1
1934. október 10
1934. január 12
Ezzel a kérdéssel MA reggel már 2x találkoztam! Elég már a VH-s kérdésekből! Nem igaz, hogy nem tudtok jobbat kérdezni, mint egy évszámot!
Dátum: 2008.10.26. 12:10:44
Idézet: Szdik570 - 2008.10.26. 10:25:57
Azért kaptál rossz értékelést, mert a játékosoknak lövése nincs a megoldásról. De most kiváncsivá tettél: mi a logikája? Mert én sem értem!
Egyébként tényleg ügyeljünk a helyesírásra, bár én elnéző vagyok, csak durva hibákat jelentek. Az, hogy a Ft-ot nagybetűvel írják teljesen mind1, a kérdés ettől függetlenül még jó.
Üdv mindenkinek!
A következő számok közül melyik illik bele legkevésbé a számsorba: 2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30 ?
3 ...
7 ...
8 ...
15 ...
A következő számok közül melyik illik bele legkevésbé a számsorba: 2 - 3 - 6 - 7 - 8 - 14 - 15 - 30 ?
3 ...
7 ...
8 ...
15 ...
Azért kaptál rossz értékelést, mert a játékosoknak lövése nincs a megoldásról. De most kiváncsivá tettél: mi a logikája? Mert én sem értem!
Egyébként tényleg ügyeljünk a helyesírásra, bár én elnéző vagyok, csak durva hibákat jelentek. Az, hogy a Ft-ot nagybetűvel írják teljesen mind1, a kérdés ettől függetlenül még jó.
Dátum: 2008.10.26. 10:22:26
Menyi LE-t kapsz ha teljesíted a küldetésed?
50-nel több mint amennyit az előző küldetés teljesítésekor kaptál
100
50
100-al több mint amennyit az előző küldetés teljesítésekor kaptál
Ez csak egy bizonyos szintig igaz, mert később több LE a jutalom....
50-nel több mint amennyit az előző küldetés teljesítésekor kaptál
100
50
100-al több mint amennyit az előző küldetés teljesítésekor kaptál
Ez csak egy bizonyos szintig igaz, mert később több LE a jutalom....
Ráadásul pont én tettem fel egy ilyen kérdést még a játék indulásakor. Tőlem "már szerepelt értékelést kapott".
Dátum: 2008.10.25. 20:00:32
Hogy hívják hermione Grangert?
Emma Watsonn
Email Watson
Emma Watson
Emna Watson
Fogalmazás és kisbetűs Hermione powa! Esetleg hogy hívják az őt alakító színészt. Szín-ész...
Emma Watsonn
Email Watson
Emma Watson
Emna Watson
Fogalmazás és kisbetűs Hermione powa! Esetleg hogy hívják az őt alakító színészt. Szín-ész...
Dátum: 2008.10.25. 18:04:33
Nah még1:
mi a játék neve?
Végzettúr
véledur
vécé
Végzetur
A kérdés feltevője szerint Végzetur. Rövid u-val.
mi a játék neve?
Végzettúr
véledur
vécé
Végzetur
A kérdés feltevője szerint Végzetur. Rövid u-val.
Dátum: 2008.10.25. 18:01:10
Hányban volt az 1956-as szabadságharc?
1848-ban
1869-ben
1956-ban
1997-ben
He? Több ilyen kérdést!
1848-ban
1869-ben
1956-ban
1997-ben
He? Több ilyen kérdést!
Dátum: 2008.10.25. 12:40:17
A pékségben dolgozik, lisztes, de nem a pék. Ki az?
nem járok pékségbe
???
mégiscsak a pék <--- jó válasz
a vízvezeték szerelő
No comment.
nem járok pékségbe
???
mégiscsak a pék <--- jó válasz
a vízvezeték szerelő
No comment.
Dátum: 2008.10.23. 16:21:31
Hány méterrel van a tengerszint alatt a Holt-tenger?
399 <--- jó válasz
103
1002
12,6
Wikipédián 420-at írnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/Holt-tenger
399 <--- jó válasz
103
1002
12,6
Wikipédián 420-at írnak. http://hu.wikipedia.org/wiki/Holt-tenger
Dátum: 2008.10.22. 20:51:14
Egyesek azt állítják, a tündér népség különösen tart egy anyagtól. Mi ez?
Pozdorja
Vas <<<-- (szerk.) Vas a jó válasz ha belefutnátok.
Narancslé
Polietilén
Mivan? Esetleg a regényt-írót, vagy valami, de még így sem lenne jó a kérdés mert nagyon nehéz!
Pozdorja
Vas <<<-- (szerk.) Vas a jó válasz ha belefutnátok.
Narancslé
Polietilén
Mivan? Esetleg a regényt-írót, vagy valami, de még így sem lenne jó a kérdés mert nagyon nehéz!
Dátum: 2008.10.22. 18:55:23
Ki volt Isaac Nevton
egyik sem
tudós
fizikus
technikus
W-val írják.
egyik sem
tudós
fizikus
technikus
W-val írják.
Dátum: 2008.10.22. 14:52:35
Miről híres Velke popovice?
a focistáiról?
a kecske tejről?
a söréről?
a néphagyományairó?
A söréről természetesen, csak tessék kicsit átfogalmazni a kérdést, mert így elég gagyi. Egyébként jó kérdés.
a focistáiról?
a kecske tejről?
a söréről?
a néphagyományairó?
A söréről természetesen, csak tessék kicsit átfogalmazni a kérdést, mert így elég gagyi. Egyébként jó kérdés.
Dátum: 2008.10.21. 16:48:15
Szerintem sincs arra senkinek kedve, hogy a gépen olvasson olyan könyveket, amiket meg lehet venni, így attól, hogy könnyen letölthetővé válik nem kell félni. Ráadásul sokszor olcsóbb ha megveszed a boltban, igényes kiadásban, mint ha kinyomtatod.
Viszont az árak tényleg magasak, ezért csak olyanra költ az ember, amit ismerőse ajánl, vagy persze kölcsönkér. Nálunk is az egész családban végig ment már a Harry Potter 7, és még sok más. ^-^
Viszont az árak tényleg magasak, ezért csak olyanra költ az ember, amit ismerőse ajánl, vagy persze kölcsönkér. Nálunk is az egész családban végig ment már a Harry Potter 7, és még sok más. ^-^
A torony lakói nyugtalanul és fáradtan a szobáikba tértek. Khetty és Mortazor szívét a bűntudat, a többiekét pedig a rubin támadás nyomta. Féltek. PepsI' tehetetlennek érezte magát, így inkább a könyvtárban üldögélt pár könyv felett és gondolkodott. Nyugalom volt. Ha valaki sóhajtott, a szomszéd szobából hallani lehetett. Lassacskán kialudtak a fények, Camelusnak köszönhetően barlang sem lángolt többé, de a Kublásoknak hírét sem hallották...
...
Reggel későn keltek embereink. Khetty mindenkit értesített, hogy 10 órára a könyvtárban kell tartózkodni.
-Korán van még... -ásított Csirguz- Megnézem a barlangot. Lehet valami elkerülte a figyelmünket tegnap este...
Khetty ráhagyta, majd a könyvtárba ment, ahol Peps az arcát egy könyvbe borítva szunyókált.
-Segítség! Egy bagoly repült a toronynak! -kiáltotta Khetty egyenest Icol fülébe.
-Mi?! Hogy.. bagoly... torony... Khetty?! -riadt fel álmából. Arcán a könyv betűi díszlettek.
-Ugyan már! Csak vicceltem... -nevetett Khetty.- Van 2 órád, és itt találkozunk!
...
Reggel későn keltek embereink. Khetty mindenkit értesített, hogy 10 órára a könyvtárban kell tartózkodni.
-Korán van még... -ásított Csirguz- Megnézem a barlangot. Lehet valami elkerülte a figyelmünket tegnap este...
Khetty ráhagyta, majd a könyvtárba ment, ahol Peps az arcát egy könyvbe borítva szunyókált.
-Segítség! Egy bagoly repült a toronynak! -kiáltotta Khetty egyenest Icol fülébe.
-Mi?! Hogy.. bagoly... torony... Khetty?! -riadt fel álmából. Arcán a könyv betűi díszlettek.
-Ugyan már! Csak vicceltem... -nevetett Khetty.- Van 2 órád, és itt találkozunk!
Dátum: 2008.10.18. 20:35:53
Idézet: LanMaffia - 2008.10.18. 20:32:27
A velociraptor meg köztudottan az egyik legértelmesebb dinoszarurusz, bár én nem idomítanám:D... lásd Jurassic Park:P:D
Régen láttam a Jurassic Parkot, de a kérdés alapból rosszul van feltéve. (Úgy ahogy bemásoltam!)
És kérlek titeket ne kelljen már elmagyarázni miért, mert felhúzott az előbbi kérdés.
A velociraptor meg köztudottan az egyik legértelmesebb dinoszarurusz, bár én nem idomítanám:D... lásd Jurassic Park:P:D
Régen láttam a Jurassic Parkot, de a kérdés alapból rosszul van feltéve. (Úgy ahogy bemásoltam!)
És kérlek titeket ne kelljen már elmagyarázni miért, mert felhúzott az előbbi kérdés.