Hozzászólások - Angel1721
Dátum: 2011.05.14. 11:45:21
Köszi.
Dátum: 2011.05.14. 09:00:15
Az lenne a kérdésem, hogy azok a tárgyak, amik segítenek az Epikus ütésében segítenek-e az entitás ellen is?
Dátum: 2011.05.12. 18:03:57
V5-ön vagyok, de kétlem, hogy ennek köze lenne hozzá.
Köszönöm a válaszokat, így most már legalább tudom mi a gubanc...
Köszönöm a válaszokat, így most már legalább tudom mi a gubanc...
Dátum: 2011.05.12. 06:01:39
Továbbtámadtam és minden 44-es 13 TP-t adott, még az is, aki tegnap 12-t!
Dátum: 2011.05.12. 05:56:43
Észrevettem valamit, amit hibának vélek. Megtámadtam most egy 44-es szintű karaktert (csak azt támadok mostanában, mert az éri meg nekem a legjobban) és azt vettem észre, hogy 13 TP-t adott, pedig 12-t kellett volna. Átnéztem a tegnapi csatáimat (4 embert támadtam meg sikeresen) és a tegnapiak közül az egyik ugyanúgy 13 TP-t adott.
Ugyanazon a szinten vagyok, ugyanazt a szintet támadom állandóan és ugyanannyi LE-t zsákmányolok, de a TP néha megváltozik...
Én magam pedig 39-es szintű vagyok már hetek óta, 50-es EH-val...
Ugyanazon a szinten vagyok, ugyanazt a szintet támadom állandóan és ugyanannyi LE-t zsákmányolok, de a TP néha megváltozik...
Én magam pedig 39-es szintű vagyok már hetek óta, 50-es EH-val...
Dátum: 2011.05.03. 05:12:58
Hogyha nem veszem fel az előző bajnoki viadalért járó jutalmat, akkor az az összeg el fog veszni vagy elraktározásra kerül és bármikor felvehetem?
Dátum: 2011.04.28. 21:09:59
Megakartam támadni egy végzeturat (a karakterlapjáról, ahonnan szoktam) és ezt írta ki:
"Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle."
És ez az üzenet a rendes portyás ablakban volt kiírva. (Én az eventes portyáról léptem a karakterlapjára.)
Utána az eventes oldalon lévő támadás gombot megnyomva ugyanez az üzenet fogadott, de ez már az eventesnél. Gondolom ez valamiféle bug...
"Nincs értelme megtámadni a karaktert, mert 0 lélekenergiát szereznél tőle."
És ez az üzenet a rendes portyás ablakban volt kiírva. (Én az eventes portyáról léptem a karakterlapjára.)
Utána az eventes oldalon lévő támadás gombot megnyomva ugyanez az üzenet fogadott, de ez már az eventesnél. Gondolom ez valamiféle bug...
Dátum: 2011.04.27. 11:31:37
A PP szerintem csak a támadótól vonódjon le, mint normális portyánál!
Dátum: 2011.04.27. 11:30:53
Idézet: Viskos - 2011.04.27. 11:16:24
Ez így viszont nem jó! Az EP például lemehetne mínuszba ebben az esetben. De az EP levonása teljesen jogos. Viszont a LE és TP csökkentése már nem jó ötlet, mert biztos, hogy a megtámadott keze is benne volt a dologban. Tehát szerintem csak az EP csökkenjen, de semmi más változtatás ne legyen. Ugyanannyi LE és TP járjon érte...
Nekem tetszik az ötlet. Én azt javaslom, hogy bejövő támadás esetén maradjon meg a jelenlegi rendszer, azaz jár érte LE és tp, beszámít a győzelmekbe, csapateredménybe.
Vonjon le egy EP-t a célponttól. A pp levonás túl nagy veszteség lenne a küldetések kinyírása miatt a célpontnál.
Ha nincs EP a célpontnál, akkor a rendszer automatikusan lenyom egy vadászatot és ehhez nem turbóz spektrálist, meg nem vesz fel vadász cuccot, stb.
Ha nincs EP és csp a célpontnál, akkor a csatáért 1/4 LE jár és teljes tp.
Vonjon le egy EP-t a célponttól. A pp levonás túl nagy veszteség lenne a küldetések kinyírása miatt a célpontnál.
Ha nincs EP a célpontnál, akkor a rendszer automatikusan lenyom egy vadászatot és ehhez nem turbóz spektrálist, meg nem vesz fel vadász cuccot, stb.
Ha nincs EP és csp a célpontnál, akkor a csatáért 1/4 LE jár és teljes tp.
Ez így viszont nem jó! Az EP például lemehetne mínuszba ebben az esetben. De az EP levonása teljesen jogos. Viszont a LE és TP csökkentése már nem jó ötlet, mert biztos, hogy a megtámadott keze is benne volt a dologban. Tehát szerintem csak az EP csökkenjen, de semmi más változtatás ne legyen. Ugyanannyi LE és TP járjon érte...
Dátum: 2011.04.27. 11:20:47
Szerintem is jó ötlet, így ugyanaz lesz az eredmény, mintha Ő támadott volna. Tehát teljesen jogos!
Dátum: 2011.04.27. 05:07:03
Én azt a részét nem értettem a leírásban, hogy "...akik legalább 300 győzelmet elértek (a csapatbónusz nélkül) megkapják a kufár medálját (3% kedvezmény a lélekkufárnál)" -ból, mit jelent a csapatbónusz nélküli 300 győzelem... :?
És felfedeztem egy kis hibát is. Én szeretem megnézni az ellenfelem adatlapját és úgy támadni, de a saját hordám tagjait nem tudom az adatlapjáról kihívni!
Erre a problémára és az előttem szólóéra (Wágner úréra), javasolnám azt a megoldást, hogy az adatlapon legyen egy sima támadás és egy kufár-csata gomb, így a saját hordámbélit nem tudnám még csak véletlenül sem kihívni rendes portyára, mert nála nem lenne ilyen gomb...
És felfedeztem egy kis hibát is. Én szeretem megnézni az ellenfelem adatlapját és úgy támadni, de a saját hordám tagjait nem tudom az adatlapjáról kihívni!
Erre a problémára és az előttem szólóéra (Wágner úréra), javasolnám azt a megoldást, hogy az adatlapon legyen egy sima támadás és egy kufár-csata gomb, így a saját hordámbélit nem tudnám még csak véletlenül sem kihívni rendes portyára, mert nála nem lenne ilyen gomb...
Dátum: 2011.04.26. 12:13:42
Idézet: Galvanelem - 2011.04.26. 10:54:23
Ez még hagyján! Az egyik szövi társam írta a szövetség fórumára, hogy idézem (azaz kimásolom):
"Lassú az oldal mint az állat. Megtámadtam egy kristályost. 8x kattintottam egymás után a támadás gombra és lenyomtam vele 8 csatát egymás után/egyszerre. A portya% nem ment mínuszba,viszont a PP-t elvette. És a győzelmet is számolta. Sajna az utolsó 2 csatát be is buktam. Vigyázzatok! Nehogy úgy járjatok mint én!"
Ma, 10:48 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása P
Ma, 10:47 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása
Míg töltötte a csatát kínomban rányomtam még egyszer a támadás gombra, és ez lett az eredménye. Lehetne javítani? Nam akarok így járni.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása P
Ma, 10:47 Galvanelem Rodi a lazagyerek Te nyerted a csatát.
A jutalmad 1269 lélekenergia és 18 TP. Csata leírása
Míg töltötte a csatát kínomban rányomtam még egyszer a támadás gombra, és ez lett az eredménye. Lehetne javítani? Nam akarok így járni.
Ez még hagyján! Az egyik szövi társam írta a szövetség fórumára, hogy idézem (azaz kimásolom):
"Lassú az oldal mint az állat. Megtámadtam egy kristályost. 8x kattintottam egymás után a támadás gombra és lenyomtam vele 8 csatát egymás után/egyszerre. A portya% nem ment mínuszba,viszont a PP-t elvette. És a győzelmet is számolta. Sajna az utolsó 2 csatát be is buktam. Vigyázzatok! Nehogy úgy járjatok mint én!"
Dátum: 2011.04.25. 13:19:48
Kérdés:
Hogy lehet elkezdeni az eventezést? Már csatlakoztam az egyik kufárhoz, van 144 eseménypontom is, de a portyaablak változatlan, pedig már az eventnek is el kellett kezdődnie...
Elnézést! Elnéztem a dátumot és nem tudom törölni a hozzászólásom...
Hogy lehet elkezdeni az eventezést? Már csatlakoztam az egyik kufárhoz, van 144 eseménypontom is, de a portyaablak változatlan, pedig már az eventnek is el kellett kezdődnie...
Elnézést! Elnéztem a dátumot és nem tudom törölni a hozzászólásom...
Dátum: 2011.04.24. 13:26:50
Nekem lenne egy olyan ötletem, hogy ki kéne írni az Epikus és az Entitás tulajdonságait. Ennek a játéknak az alapjai a számításokon és a matekon vannak, de így nem tudjuk mihez viszonyítani a mi erőnket...
Dátum: 2011.04.21. 08:34:23
Helló!
- A kreatív affinitás maximumára lennék kíváncsi (és még valami, de ezt később). Tudom, hogy már volt téma és volt egy képlet is, de nem tudtam meg belőle mindent. A képlet ez volt: (600 ill. 900+10*valóságformázás)*szint. Ebből viszont nem derül ki, hogy ez úgy számolódik-e, hogy rajta van-e a bónusz, amit a kreatív ad, vagy nincs! Tehát, ha 30 000 LE a max, akkor az kreatívval együtt 30 000 LE-e?
- Az energiahasznosítás a másik, de kapcsolódva a kreatív affinitáshoz. Az EH-ra is kapunk kreatív bónuszt. Viszont nem kapunk akkor, ha minket támadnak! Ez miért van?
Köszönöm a választ előre is.
- A kreatív affinitás maximumára lennék kíváncsi (és még valami, de ezt később). Tudom, hogy már volt téma és volt egy képlet is, de nem tudtam meg belőle mindent. A képlet ez volt: (600 ill. 900+10*valóságformázás)*szint. Ebből viszont nem derül ki, hogy ez úgy számolódik-e, hogy rajta van-e a bónusz, amit a kreatív ad, vagy nincs! Tehát, ha 30 000 LE a max, akkor az kreatívval együtt 30 000 LE-e?
- Az energiahasznosítás a másik, de kapcsolódva a kreatív affinitáshoz. Az EH-ra is kapunk kreatív bónuszt. Viszont nem kapunk akkor, ha minket támadnak! Ez miért van?
Köszönöm a választ előre is.
Dátum: 2011.04.04. 06:23:05
Csak 2 kérdésem lenne:
1. Ha van a portyában győztes, akkor lesz vesztes is (, ez egyértelmű), de a vesztett csaták befolyásolnak valamit az eventben?
2. A rendes portyában ha valakit megtámadok, akkor azt támadhatom az eventes portyában is, vagy várni kell?
1. Ha van a portyában győztes, akkor lesz vesztes is (, ez egyértelmű), de a vesztett csaták befolyásolnak valamit az eventben?
2. A rendes portyában ha valakit megtámadok, akkor azt támadhatom az eventes portyában is, vagy várni kell?
Dátum: 2011.02.21. 18:48:12
Egy jó tanács az adminok részére:
Ne indítsatok el egy eventet, míg az összes szabályát, határidejét, jutalmát és egyéb dolgait le nem fixáljátok, így elkerülhetitek a sok nyavalygást!
Ne indítsatok el egy eventet, míg az összes szabályát, határidejét, jutalmát és egyéb dolgait le nem fixáljátok, így elkerülhetitek a sok nyavalygást!
Dátum: 2011.02.09. 06:59:37
Az lenne a kérdésem, hogy ha a szintemen lévő traumaturgikus csapdát beépítjük, akkor annál is érvényes a felsőbb szintűeknek való segítés?
Dátum: 2011.01.30. 14:49:41
Nemigazán értem az event építős részét. Nincs erre valami képlet?
Dátum: 2010.11.23. 17:13:57
Köszönöm a válaszod! Úgy tűnik a második eshetőség miatt lehetett valami levonás, mert Ő 33-as én 29-es szintű vagyok. (És ugyan támadtak az elmúlt 3 órában, de azokat megnyertem... )
Viszont ez a szintkülönbség dolog sem stimmel, mert a 700 még így is nagyon kevésnek tűnik. :?
Viszont ez a szintkülönbség dolog sem stimmel, mert a 700 még így is nagyon kevésnek tűnik. :?