Hozzászólások - Zaccmester
Dátum: 2009.05.28. 21:03:38
Hogyne! A K&V kútjából leszedtek 166k LE-t. Ez már végeredmény.
Dátum: 2009.05.28. 19:27:42
Hol van az leírva, hogy amikor minden tehén megdöglött, akkor ünnepelnünk kell, mert Winnie egyedül megmaradt tehene jól érzi magát?
Dátum: 2009.05.28. 19:25:09
Tipp: sok pénzük megy rá, rengeteg idejük, a változtatásokkal pedig csak nehezítik a szinten tartásukat. Eredményeiket és fejlesztéseiket pedig néha kukába dobhatják.
Dátum: 2009.05.28. 18:55:17
Erről van szó, ez a mi bajunk is. A "lehúzósoknak"...
Dátum: 2009.05.28. 18:24:43
Ja, akkor bocsi!
Jó a közérzeted?
Jó a közérzeted?
Dátum: 2009.05.28. 18:11:29
Mert a miénk pont a legszarabb helyzetben van, azért. A fejlesztések minket érintenek a legszarabbul, ami az első négynél pedig "jutalom", az nálunk megint csak hátrány. Nem ragozom tovább, tessék alacsonyabb lovon ülők fejével is gondolkodni és helyzetükbe képzelni magadat.
Dátum: 2009.05.28. 18:07:10
1: Szabinak tényleg nem kellett volna örömködni.
2: A felmerült esetnél jóval többet sejtettünk a háttérben, amit Baratynak nem sikerült beigazolni.
3: A K&V további tervei még kiforrás alatt vannak, a döntés után tartozik a nyilvánosságra, ha egyáltalán oda tartozik és érdekel valakit.
Köszi!
2: A felmerült esetnél jóval többet sejtettünk a háttérben, amit Baratynak nem sikerült beigazolni.
3: A K&V további tervei még kiforrás alatt vannak, a döntés után tartozik a nyilvánosságra, ha egyáltalán oda tartozik és érdekel valakit.
Köszi!
Dátum: 2009.05.28. 16:26:47
Kéretik megnézni a multizásról szóló szabályzatot, majd értelmezni. Mindenki mondhat mindent, de pl. én sem ütök soha Öcsém karakterével, aki szintén a szöviben van. Maximum epikussal tartjuk egymást 15% alatt! Mert szabály és gerinc párhuzam...
Dátum: 2009.05.28. 15:55:46
Kiegészítem számokkal:
Kapituláltatok a Kristály Szövetség szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 66072 ponttal.
Pluszban 100k lehúzás a csapással...
Ennyiért kaptunk egy nagy semmit, hiszen játékélményt nem adott (3 tag volt érdekelt, akikre szükség van valós háborúban. NC), úgyhogy kimondom: Miklós spontán ellopott a szövetségünktől 166000 LE-t. Röviden, tömören.
A K&V nem sírt az unalom miatt, nem verte az asztalt NPC hordáért, nem akart állandóan háborúzni hónapok óta. Erre ezt kell benyelnünk. Ok, a magunk módján viszonozzuk a "kedvességet", bővebben nemsokára.
Kapituláltatok a Kristály Szövetség szövetséggel szemben, a Lélekkutatok töltöttsége csökkent 66072 ponttal.
Pluszban 100k lehúzás a csapással...
Ennyiért kaptunk egy nagy semmit, hiszen játékélményt nem adott (3 tag volt érdekelt, akikre szükség van valós háborúban. NC), úgyhogy kimondom: Miklós spontán ellopott a szövetségünktől 166000 LE-t. Röviden, tömören.
A K&V nem sírt az unalom miatt, nem verte az asztalt NPC hordáért, nem akart állandóan háborúzni hónapok óta. Erre ezt kell benyelnünk. Ok, a magunk módján viszonozzuk a "kedvességet", bővebben nemsokára.
Dátum: 2009.05.28. 14:36:47
Igen ám, de vajon mennyit szívnak le akkor a kútból vajon?
Dátum: 2009.05.28. 13:51:26
5:1 oda. 3 tagunkat érint, szóval még a szarráverés sem áll fent. Innentől pedig az értelmét is megkérdőjelezem a Kristály háborúnak, hiszen az építési felzárkózás akadályozásán kívül semmi okosság nincs benne. Magyarul újabb kibatyás, és annyi. Mint az utóbbi időkben megszokhattuk...
Dátum: 2009.05.28. 13:23:33
Tutira félreértette, mert az enyém alá sikerült beírnod. Kicsit zaklatott (mint mindenki a K&V-ben) és nem nézte a hivatkozást szerintem.
Én kérek elnézést miatta!
Én kérek elnézést miatta!
Dátum: 2009.05.28. 13:18:14
Glórinnak írta Dark, és lehet igaza is van
Dátum: 2009.05.28. 13:10:53
Bizony érint!
A K&V sajnos leggyengébb pontja az épületekben való lemaradás, amit gőzerővel igyekszünk javítani. Amibe belecseszték a 20-as csapást! A másik 5 szövetségnek azt hiszem már megvannak a harci épületei, tehát nem akkora kibatyás, mint nekünk.
Erről ennyit, megint a leggyengébb láncszemre sikerült odasózni, "köszi Emese"!
A K&V sajnos leggyengébb pontja az épületekben való lemaradás, amit gőzerővel igyekszünk javítani. Amibe belecseszték a 20-as csapást! A másik 5 szövetségnek azt hiszem már megvannak a harci épületei, tehát nem akkora kibatyás, mint nekünk.
Erről ennyit, megint a leggyengébb láncszemre sikerült odasózni, "köszi Emese"!
Dátum: 2009.05.27. 16:04:26
Nézd, ez majd kiderül a gyakorlatban, magyarul fogalmam sincs. Viszont ha leköti a pár 50-es szint feletti tagjainkat, és olyanok üzennek hadat, akiket nem piszkál a kristály, akkor máris cumi van. Egy előnye lesz, hogy nem lesznek az ellenfélnek sem üthetők.
Dátum: 2009.05.27. 15:29:02
Éljen a visszafogott fejlődés! Ismét sikerül népszerűvé tenni a szakit, legalábbis én tutira nem rohanok az ütőtávjukba.
Winnie: jól osztod az észt, legalábbis azt hiszed. Elmondanád, hogy mitől van esély megnyerni ellenük a háborút az egy embereddel? 35 üti az egyet, az egy meg hozza a dupla győzelmet 3 nap alatt. Übergiga tag lehet, gratula hozzá! Mennyi tápot eszik naponta?
Winnie: jól osztod az észt, legalábbis azt hiszed. Elmondanád, hogy mitől van esély megnyerni ellenük a háborút az egy embereddel? 35 üti az egyet, az egy meg hozza a dupla győzelmet 3 nap alatt. Übergiga tag lehet, gratula hozzá! Mennyi tápot eszik naponta?
Dátum: 2009.05.27. 14:43:36
Majd ha én is hülye leszek, akkor max. ÉP-n vadászok. Illetve fogok, amint nem támadhatnak 6-7 szint különbségről!
Dátum: 2009.05.27. 14:40:39
Mi abban a játék és tamagocsi vége, ha 15% alatt és vadászat közben elviszik a LÉ-t? Mazochista aki erre élvez...
Dátum: 2009.05.26. 22:16:03
Izé, csak nekem tűnik úgy, hogy Miklós ellent mond egyik szavával a másiknak? Mintha ugyanazt magyarázná, csak fordítva, ahogy azt hallani szeretnék. Félek tőle, hogy addig foltozták és akartak megfelelni a sírásoknak, hogy már annyi fogalmuk sincs az egész játékról, mint egy alacsony szintű kezdőnek...
Mikor is jön az a tökéletes V4-5?
Mikor is jön az a tökéletes V4-5?
Dátum: 2009.05.26. 21:34:43
Na, helyreállt a káosz.