Valamint éppen tegnap volt róla szó a fórumban, hogy ha 3 normális válasz mellett egy "nincs is ilyen" jellegű a negyedik válasz, akkor helyesíráshibával dobjuk vissza, hogy lehetősége legyen a kérdezőnek egy normális negyedik választ adni. Egyébként mióta lehet indokolni az értékelésnél, azóta a nem egyértelmű válasz tényleg csak rossznak számít.
és ezt mióta? lehet, az én kérdésemet is ti dobtátok vissza? azt, hogy mennyi az üveg olvadáspontja? ( a helyes válasz az volt, hogy nincs olvadáspontja )Hozzászólások - Sir Ny
Dátum: 2009.01.27. 17:15:24
Idézet: Lanmandragoran - 2009.01.27. 16:18:45
Dátum: 2009.01.27. 17:09:35
nem lehetne oda a bal oldali menübe elhelyezni egy gombot, mely ide irányít?
Mikor volt Eger várának ostroma ?
1603
1436
1552
1391
Mi amerikai neve az,"Opel" gépjárműnek?
Geo
Pontiac
Vauxhall*
Lincoln
vessző után szóköz
Ha a kivonandót változatlanul hagyjuk, és a kisebbítendőt csökkentjük, hogyan változik a különbség ?
Csökken
Nem meghatározható
Nő
Nem változik
földön lol.
Milyen napra esik szilveszter?
December13
December29
December31
Október30
Mi a Argiope bruennichi?
Vízipók
Keresztespók
Darázspók
Kaszáspók
Melyik fajhoz tartoznak a Végzeturak?
Galetkik
Törpök
Elfek
Orkok
khmmm
Melyik színész-filmbéli karakter páros nem illik össze (nem az a színész játszotta)?
Brad Pitt - Bruce Banner
Antonio Banderas - El Mariachi
Sylvester Stallone - John Rambo
Arnold Schwarzenegger - Terminátor
színész - filmbéli
Egy újonnan alakult szövetségnek mi az első feladata?
lélekkút építése
épületek építése
kötelező a legnagyobb szövetséget megtámadni
kötelező egy külön weboldalt elkészíteni a szövetséghez
lélekkút építése
épületek építése
kötelező a legnagyobb szövetséget megtámadni
kötelező egy külön weboldalt elkészíteni a szövetséghez
Mikor volt Eger várának ostroma ?
1603
1436
1552
1391
Mi amerikai neve az,"Opel" gépjárműnek?
Geo
Pontiac
Vauxhall*
Lincoln
vessző után szóköz
Ha a kivonandót változatlanul hagyjuk, és a kisebbítendőt csökkentjük, hogyan változik a különbség ?
Csökken
Nem meghatározható
Nő
Nem változik
Melyik évben született több gyermek a földön?
2007
1918
1452
1919
2007
1918
1452
1919
földön lol.
Milyen napra esik szilveszter?
December13
December29
December31
Október30
Mi a Argiope bruennichi?
Vízipók
Keresztespók
Darázspók
Kaszáspók
Mennyi lélekenergia jár a 6. jó értékelést kapott kérdésedért?
600
Szinted határozza meg
540
420
600
Szinted határozza meg
540
420
Melyik fajhoz tartoznak a Végzeturak?
Galetkik
Törpök
Elfek
Orkok
khmmm
Melyik színész-filmbéli karakter páros nem illik össze (nem az a színész játszotta)?
Brad Pitt - Bruce Banner
Antonio Banderas - El Mariachi
Sylvester Stallone - John Rambo
Arnold Schwarzenegger - Terminátor
színész - filmbéli
Dátum: 2009.01.25. 13:01:19
Idézet: Crimson - 2009.01.25. 12:50:53
az atombomba példa csak akkor jó, hogyha mellé még a LE-t embereknek vesszük, mivel a citadellában a legfontosabb ami eltűnik az a LE, egy atombombában a legfontosabb ami eltűnik az az emberélet.
tehát egy olyan háborúban, ahol egyetlen ember sem hal meg, csak más hatalomhoz kerül, egy olyanban az atombomba elítélendő. de mivel egy válós háború nem ilyen, így az atombomba ebből szempontból nem különbözik egy nyíltól. ( amúgy sem értem ezt az atombombázást, egy hidrogénbomba vagy 3000-szer nagyobbat robban mint egy atombomba)
Nekem semmi, de sokaknak igen, és őket is meg tudom érteni. Csak szerintem túl van dramatizálva, főleg az ilyen atombombás meg terroristás hasonlatoknak köszönhetően.
Világégés, b*szki. Csak ahhoz hasonlítható.
Világégés, b*szki. Csak ahhoz hasonlítható.
az atombomba példa csak akkor jó, hogyha mellé még a LE-t embereknek vesszük, mivel a citadellában a legfontosabb ami eltűnik az a LE, egy atombombában a legfontosabb ami eltűnik az az emberélet.
tehát egy olyan háborúban, ahol egyetlen ember sem hal meg, csak más hatalomhoz kerül, egy olyanban az atombomba elítélendő. de mivel egy válós háború nem ilyen, így az atombomba ebből szempontból nem különbözik egy nyíltól. ( amúgy sem értem ezt az atombombázást, egy hidrogénbomba vagy 3000-szer nagyobbat robban mint egy atombomba)
Dátum: 2009.01.25. 12:54:03
Idézet: Gort - 2009.01.25. 12:47:13
ha kivételt képez a válaszcsapás, akkor nem tartod minden formáját elitélendőnek.
amúgy ez az a hozzáállás, amit itt a fórumban nagyon utálnak, hogy " ha másnak szabad, akkor nekem is ".
Igen, ez egy játék. És mi lehet egy játék fő célja? Természetesen csak és kizárólag a másik játékos elverése, tönkretevése, szétzúzása, ellehetetlenítése. Az a teljes győzelem, ha a másik játékos töröl, és soha többé még a játék közelébe sem jön. Előre a teljes győzelemért!
Teljes győzelem helyet tökéletes győzelmet akartam írni, de azt túl sokan kapcsolták volna a Tökéletes Gyémánthoz, pedig itt nem róluk van szó. A citadella használat minden formáját helytelennek tartom, akkor is ha védekező szándékkal történik. Kivételt képez a válaszcsapás. Csak attól, aki kapta a csapást, és nem a haverjaitól. Nemrég a szövetségemben történt egy szavazás arról, hogy használjuk-e a citadellát. A nem győzött. Ha az igen győzött volna, kiléptem volna.
Teljes győzelem helyet tökéletes győzelmet akartam írni, de azt túl sokan kapcsolták volna a Tökéletes Gyémánthoz, pedig itt nem róluk van szó. A citadella használat minden formáját helytelennek tartom, akkor is ha védekező szándékkal történik. Kivételt képez a válaszcsapás. Csak attól, aki kapta a csapást, és nem a haverjaitól. Nemrég a szövetségemben történt egy szavazás arról, hogy használjuk-e a citadellát. A nem győzött. Ha az igen győzött volna, kiléptem volna.
ha kivételt képez a válaszcsapás, akkor nem tartod minden formáját elitélendőnek.
amúgy ez az a hozzáállás, amit itt a fórumban nagyon utálnak, hogy " ha másnak szabad, akkor nekem is ".
Dátum: 2009.01.25. 12:41:40
Idézet: Crimson - 2009.01.25. 12:37:06
és ezzel mi a baj?
Ahányas szintű csapás van egy szövetségen, annyiszor 5%-kal csökken minden építés hatékonysága.
és ezzel mi a baj?
Dátum: 2009.01.25. 12:35:54
és milyen hatása van a citadellának?
Dátum: 2009.01.25. 11:54:55
Idézet: Gloria - 2009.01.25. 11:43:30
Hol született William Shakespeare?
Gloucester
Stradford-upon-Avon
Tewkesbury
Cheltenham
Ez csak egy nagyon apró hiba, de a település neve helyesen Stratford-upon-Avon. Egyébként tetszett a kérdés
és Mi William Shakespeare születési helye?, vagypedig ragozni kell a válaszokat.Gloucester
Stradford-upon-Avon
Tewkesbury
Cheltenham
Ez csak egy nagyon apró hiba, de a település neve helyesen Stratford-upon-Avon. Egyébként tetszett a kérdés
Dátum: 2009.01.25. 11:52:34
Editnek van négy fiútestvére és mindegyik fiútestvérnek van egy lánytestvére! Hányan vannak testvérek?
5
4
8
9
5
4
8
9
öten négyen nyolcan kilencen
Mivel szoktak ultit játszani?
Hatalom Kártyái Kártyajáték
Francia Kártya
Magyar kártya
Magic the Gathering
Melyik az a kártyafajta, amellyel ultit szoktak játszani?
Ki nyerte a 2007-es Forma-1es világbajnoki címet?
Michael Schumacher
Kimi Raikkonen
Lewis Hamilton
Felipe Massa
pffff ezt minek tudjam?
Átlagos esetben mennyit nő az emberi haj _havonta_ ?
1 cm
1-7 kbyte
1-3 méter
1-5 mm
miért _havonta_? mértnem: havonta?
Hány byte egy kilobyte?
1024
8
512
128
Milyen színű Németország zászlaja?
fekete
piros-fekete-sárga
sárga
piros
khmmm; és fekete-piros-sárga
Melyik csatorna műsora a Barátok közt?
VIASAT 3
FILM +
RTL CLUB
TV 2
pontosan, az a csatorna műsora.
Dátum: 2009.01.25. 11:51:58
[törölve]
Dátum: 2009.01.25. 10:53:42
Idézet: Byzon - 2009.01.25. 10:49:53
igen, eddig minden csatánkat megnyertük. nem vagyok klánban.
Hmm... Melyik klánban vagy Sir? Most már megnézném, ti mindent megnyertetek-e?
igen, eddig minden csatánkat megnyertük. nem vagyok klánban.
Dátum: 2009.01.25. 10:46:10
Idézet: Cirmos cica - 2009.01.25. 09:17:49
de
Ne legyél szomorú! Nem lehet minden csatát megnyerni!
de
Dátum: 2009.01.25. 10:07:34
Idézet: Byzon - 2009.01.25. 10:02:17
először el megy akármerre (délre, ami akármerre van az Északi sarkhoz viszonyítva) egy kilómétert.
most ott lesz egy egy kilóméter sugarú körön, amelynek a közepe az északi sark. ha elmegy egy kilómétert keletre, akkor ezen a köríven halad jobbra. akkor is ott lesz az egy kilóméter sugarú körön. és ha elmegy észak felé egy kilómétert, akkor visszajut az északi sarkra.
Váháháhá! Hagyjátok már abba please, mert egyre hülyébbnek érzem magam... Én még mindig nem értem, nekem az jön ki, hogy 1km-re keletre lesz a nyomorult északi sarktól. Nem értem, átolvastam 200-szor, nem esik le, hülye vagyok, megyek, leülök, 1-es, tudom...
először el megy akármerre (délre, ami akármerre van az Északi sarkhoz viszonyítva) egy kilómétert.
most ott lesz egy egy kilóméter sugarú körön, amelynek a közepe az északi sark. ha elmegy egy kilómétert keletre, akkor ezen a köríven halad jobbra. akkor is ott lesz az egy kilóméter sugarú körön. és ha elmegy észak felé egy kilómétert, akkor visszajut az északi sarkra.
Dátum: 2009.01.25. 09:41:56
Idézet: cirip - 2009.01.25. 09:38:50
kíváncsi vagyok, te erre magadtól jöttél-e rá, vagy elmondták neked.
Idézet: Csonti_himihumi - 2009.01.25. 02:17:08
Vagyis most megfosztottál valakit 3 napnyi kvízeléstől, mert egy jó kis logikai kérdést mert írni?
Mivel medve a fenti útvonalat csak az Északi-sarkon tudja bejárni, ezért értelemszerűen fehér.
Próbáljatok meg csínján bánni egy picit az azonnali törlés opcióval
Ha egy medve egy adott pontból elindul délre 1 km-t majd pontosan keletre 1km-t majd északra 1km-t és ugyan oda jut. Milyen színű a medve?
Fekete
Fehér*
Barna
Szürke
dejó, h értékelésre, jött, azonnal törölni...
egyébként hogy lehet, h ha nem megy nyugatra 1 km-t akkor is ugyan oda jut?
Fekete
Fehér*
Barna
Szürke
Vagyis most megfosztottál valakit 3 napnyi kvízeléstől, mert egy jó kis logikai kérdést mert írni?
Mivel medve a fenti útvonalat csak az Északi-sarkon tudja bejárni, ezért értelemszerűen fehér.
Próbáljatok meg csínján bánni egy picit az azonnali törlés opcióval
kíváncsi vagyok, te erre magadtól jöttél-e rá, vagy elmondták neked.
Dátum: 2009.01.25. 09:00:06
Idézet: Grezoo - 2009.01.25. 06:23:48
szerintem nem.
Csak egy hozzászólás.
Én a 33-as szintű mirgemet kisajtoltam 1-es sajtolással, 10-es spektrálissal.
Tippeljetek mennyit kaptam!
6600 le-t!
Szerintem megéri!
Én a 33-as szintű mirgemet kisajtoltam 1-es sajtolással, 10-es spektrálissal.
Tippeljetek mennyit kaptam!
6600 le-t!
Szerintem megéri!
szerintem nem.
Dátum: 2009.01.25. 08:38:46
Jó reggelt neked is!
Dátum: 2009.01.25. 08:29:03
Idézet: Alyr Arkhon - 2009.01.25. 07:27:37
a négyzet térbeli. ja. és a kocka meg sík mi? pont mint te.
melyik borvidékünk jellemző szőlőfajtája a juhfark?
Bemásoltam a google-ba..láss csodát a megadott lehetőségek közül kettőre is írták...
Ha valaki feltesz egy kérdést,legalább utána nézhetne a témának...
Legyen egyértelmű!..A másik meg , hogy szerintem itt nem mindenki borszakértő...
Másik.....melyik térbeli elem
négyzet
gömb
rombusz
Bevallom a negyedik nem ugrik be,hogy mi volt..de mindegy-megjelöltem a gömböt..de ugyebár a négyzet is az,a négyszögre gondolhatott...
Bemásoltam a google-ba..láss csodát a megadott lehetőségek közül kettőre is írták...
Ha valaki feltesz egy kérdést,legalább utána nézhetne a témának...
Legyen egyértelmű!..A másik meg , hogy szerintem itt nem mindenki borszakértő...
Másik.....melyik térbeli elem
négyzet
gömb
rombusz
Bevallom a negyedik nem ugrik be,hogy mi volt..de mindegy-megjelöltem a gömböt..de ugyebár a négyzet is az,a négyszögre gondolhatott...
a négyzet térbeli. ja. és a kocka meg sík mi? pont mint te.
Dátum: 2009.01.25. 08:22:30
Idézet: Archibald Cunningham - 2009.01.25. 07:33:19
ez valami olyan elmés beugratós kérdés amit a te elmém nem lát be.
attól, hogy kinyílik a virág, attól nem lesz több.
37 virág van egy kertben. Fűnyírás közben véletlenül levágnak 6-ot. Időközben kinyílt 8 virág. Hány virág maradt összesen a kertben?
45
23
31*
17
Most ez valami olyan elmés beugratós kérdés amit az én elmém nem lát be, vagy egyszerűen tő hülye a kérdező?
Szerintem az "Időközben" beleszámít a műveletbe, mivel minden mondat múlt időben van.
Törölni!!!
45
23
31*
17
Most ez valami olyan elmés beugratós kérdés amit az én elmém nem lát be, vagy egyszerűen tő hülye a kérdező?
Szerintem az "Időközben" beleszámít a műveletbe, mivel minden mondat múlt időben van.
Törölni!!!
ez valami olyan elmés beugratós kérdés amit a te elmém nem lát be.
attól, hogy kinyílik a virág, attól nem lesz több.
Dátum: 2009.01.25. 08:19:52
Ananász, Citrom, Dió.... tudod folytatni?
Meggy
Gesztenye
Füge*
Eper
hát nem tom, h átmehessen-e
én átengedtem, szerintem ötletes, és meggondolkoztatja az embert, de abszolút kitalálható
na azóta meggondoltam magam és már sajnálom, h átengedtem
epret jelöltem, de nem nyert, valahol tévedtem...
A nanász C itrom D ió E /
Ananász, Citrom, Dió.... tudod folytatni?
Meggy
Gesztenye
Füge*
Eper
hát nem tom, h átmehessen-e
én átengedtem, szerintem ötletes, és meggondolkoztatja az embert, de abszolút kitalálható
na azóta meggondoltam magam és már sajnálom, h átengedtem
epret jelöltem, de nem nyert, valahol tévedtem...
A nanász C itrom D ió E /
Dátum: 2009.01.25. 08:13:19
Ha egy medve egy adott pontból elindul délre 1 km-t majd pontosan keletre 1km-t majd északra 1km-t és ugyan oda jut. Milyen színű a medve?
Fekete
Fehér*
Barna
Szürke
a Föld gömb alakú. tehát van rajta egy olyan körív, ami pont egy kilóméteres, és a közepe a délisark. attól a körívtől, ha egy kilómétert északra állva kezdi el a banduklást, teljesül a feltétel.
vagy állhat az északi sarkon is.
Fekete
Fehér*
Barna
Szürke
a Föld gömb alakú. tehát van rajta egy olyan körív, ami pont egy kilóméteres, és a közepe a délisark. attól a körívtől, ha egy kilómétert északra állva kezdi el a banduklást, teljesül a feltétel.
vagy állhat az északi sarkon is.
Dátum: 2009.01.24. 19:23:44
Idézet: Sárkány karom - 2009.01.24. 19:04:46
Milyen napra esik március 1?
Vasárnap
Szombat
Csütörtök
Péntek
rossz kérdés mert melyik évben? idén vasárnap
erre a gép
Helytelen válasz! A helyes válasz a következő lett volna: út
erre varjatok gombot.