Hozzászólások - Silverado
Dátum: 2009.08.06. 18:26:34
A top 10 LE töltő 47 és 71.szint közötti. Jó lenne, ha hordánként is ki lehetne listázni, hogy vajon mindegyik hordában az 50+ szintűek vezetik-e a rangsort?
Dátum: 2009.08.06. 17:28:19
Probálj a saját szinteden portyázni, akkor elég, ha max. 2k LE van nálad. Nem olyan nehéz ez a küldi, nekem a 2. támadásra összejött minden megbeszélés nélkül. Persze nem árt, ha a turbot a kreativra teszed.
Dátum: 2009.08.06. 00:58:24
A legenda 73. fejezetében olvastam ezt:
"Hordaprancsnokod panaszkodik, hogy valami gond lehet a lélekkúttal, az energiája sokkal lassabban töltődik a megszokottnál."
"Zarknodot fel kell ébresztened. Ha nem teszed meg, annak súlyos következményei lesznek"
Egyelőre elég homályos a dolog, de remélhetőleg délelött már többet fogunk tudni.
"Hordaprancsnokod panaszkodik, hogy valami gond lehet a lélekkúttal, az energiája sokkal lassabban töltődik a megszokottnál."
"Zarknodot fel kell ébresztened. Ha nem teszed meg, annak súlyos következményei lesznek"
Egyelőre elég homályos a dolog, de remélhetőleg délelött már többet fogunk tudni.
Dátum: 2009.08.06. 00:12:17
Elméletileg a vadászos karik a kvízolimpián lennének elönyben, mert többször találkoznak az ottani kérdésekkel, mint egy pok kari, aki havonta egyszer vadászik. De azt meg az adatbázisból dolgozók nyerik meg ( tisztelet a kivételnek)...
Egy olyan versenyt kellene kiírni nekik, hogy egy adott napon ki vadászik le több óriás méretű szörnyet.
Egy olyan versenyt kellene kiírni nekik, hogy egy adott napon ki vadászik le több óriás méretű szörnyet.
Dátum: 2009.08.05. 15:06:16
Nem csak a karakter számít, hanem az is, hogy milyen szövetség áll a háta mögött. Mekkorák az épületbonuszai, hányas szintű az Akadémiájuk stb. Nem panaszkodni akarok, tényleg győzzön a jobb, mert hát a verseny lényege az, hogy kiderüljön ki a legerősebb. Én inkább azt nem értem, hogy miért indul valaki a 4.-5. bajnoki éremért?
Rutinszerűen begyűjti ami jár és lehet eladni 30 dukátért. De hol van ebben a verseny izgalma? Unalmas annak aki sokadszorra nyer és annak is aki az esélytelenek nyugalmával indul el a viadalon. Felesleges a szervert terhelni vele, elég volna havonta a medálokat kiosztani aztoknak, akikről előre lehet tudni, hogy nyerni fognak.
Rutinszerűen begyűjti ami jár és lehet eladni 30 dukátért. De hol van ebben a verseny izgalma? Unalmas annak aki sokadszorra nyer és annak is aki az esélytelenek nyugalmával indul el a viadalon. Felesleges a szervert terhelni vele, elég volna havonta a medálokat kiosztani aztoknak, akikről előre lehet tudni, hogy nyerni fognak.
Dátum: 2009.08.05. 13:40:22
Ezt nézd meg:
http://vegzetur.wikidot.com/osko
http://vegzetur.wikidot.com/osko
Dátum: 2009.08.04. 19:08:10
Az aukciós házba a tárgyakat a JV teszi be. Te max. licitálni tudsz rájuk, ha van elég dukátod.
Dátum: 2009.08.04. 12:24:10
A csapdakészítésnél van egy olyan, hogy Elfogni kívánt állat pontos neve. Ennek van valami gyakorlati haszna? Érdemes ide beírni valamit, vagy inkább hagyjam üresen?
Dátum: 2009.07.30. 12:31:57
Miért nem V4-en játszol? Itt lenne esélyed bajnokit nyerni, még ha nem is sok.
Dátum: 2009.07.29. 20:05:50
mi okozta régebben a pestis járványt?
egy bogár
a hullákból
kutyától
egértől
A kérdést nagy betűvel kéne kezdeni, jó lenne ha a válaszokat helyesen ragoznánk, és talán az se ártana, ha a választ be is fejeznénk és nem csak a felét írnánk oda. Ezen kivűl már csak az a problémám, hogy a helyes válasz nincsen a négy között:
A pestis (más néven dögvész) a Yersinia pestis nevű baktérium által okozott betegség. Kórokozója főként a patkánybolháról kerülhet át emberre. Tehát NEM A HULLÁK okozzák. Azt még megértem, hogy egy 10 éves gyerek feltesz egy ilyen kérdést, de ki volt az aki ezt elfogadta? Kérem azonnal törölni. Köszi.
egy bogár
a hullákból
kutyától
egértől
A kérdést nagy betűvel kéne kezdeni, jó lenne ha a válaszokat helyesen ragoznánk, és talán az se ártana, ha a választ be is fejeznénk és nem csak a felét írnánk oda. Ezen kivűl már csak az a problémám, hogy a helyes válasz nincsen a négy között:
A pestis (más néven dögvész) a Yersinia pestis nevű baktérium által okozott betegség. Kórokozója főként a patkánybolháról kerülhet át emberre. Tehát NEM A HULLÁK okozzák. Azt még megértem, hogy egy 10 éves gyerek feltesz egy ilyen kérdést, de ki volt az aki ezt elfogadta? Kérem azonnal törölni. Köszi.
Dátum: 2009.07.28. 00:41:04
Melyik edény nem tartozik a Kanopusz edények közé?
Imseti
Duamutef
Ipse
Hapi
Mi van???? Kvizolimpián kaptam ezt és még a kérdést se értem, nemhogy a válaszokat.
Imseti
Duamutef
Ipse
Hapi
Mi van???? Kvizolimpián kaptam ezt és még a kérdést se értem, nemhogy a válaszokat.
Dátum: 2009.07.28. 00:39:17
20 vadászatból három nerub király és semmi más.
Dátum: 2009.07.27. 23:56:13
A csapdázás szakim 15+15. Nem állítottam be semmilyen állatot, az a rész üres nálam. Mégis csak 10 vadászatból egyszer fogok be állatot, de az mindig nerub király. Mi lehet a gond?
Dátum: 2009.07.26. 00:27:04
A Narutóban hány farka van a róka szellemnek?
1
10
2
9
Speciális!!
V4-re lett ömlesztve az összes hulladék kérdés? A legtöbb olyan vacak, hogy eldobom töle az agyam.
Légyszi, probáljatok külön odafigyelni az itteni kérdések javítására, törlésére! Köszi szépen!
1
10
2
9
Speciális!!
V4-re lett ömlesztve az összes hulladék kérdés? A legtöbb olyan vacak, hogy eldobom töle az agyam.
Légyszi, probáljatok külön odafigyelni az itteni kérdések javítására, törlésére! Köszi szépen!
Dátum: 2009.07.18. 10:26:53
Melyik megyében található Nádudvar?
Nógrád megye
Hajdú-Bihar megye
Tolna megye
Cspngrád megye
Cspngrád -> Csongrád
Nógrád megye
Hajdú-Bihar megye
Tolna megye
Cspngrád megye
Cspngrád -> Csongrád
Dátum: 2009.07.17. 15:29:21
Milyen állat az alpaka?
madár
emlős
nics ilyen állat
hal
Ha nics ilyen állat, akkor miért kérdezed? Felejtős!
madár
emlős
nics ilyen állat
hal
Ha nics ilyen állat, akkor miért kérdezed? Felejtős!
Dátum: 2009.07.17. 13:04:54
Kivel együtt jelentett meg kislemezt Elton John 1991-ben?
Michael Jackson
Paul McCartney
George Michael
Stevie Wonder
Speciális!
Michael Jackson
Paul McCartney
George Michael
Stevie Wonder
Speciális!
Dátum: 2009.07.15. 16:06:55
.