Sziasztok!
Nézegetem a panaszokat,és a hozzászólásokat,és jókat mosolygok magamban.Egy kérdésem volt,amit rossz hibás kérdésnek értékeltek a kedves "játékosok".Nem kaptam semmiféle helyreigazítást,még csak annyit sem,hogy igazam van.Azóta levontam a tanulságot,és csak olyan gagyi kérdéseket küldök be,amit biztosan elfogadnak a-had ne mondjam meg,hogy milyenkulturszintű-játékostársaim.
Ettől kezdve a kérdéseim elfogadva,beseprem a jutalmat,innentől kezdve csak azon kell mérgelődnöm,hogy milyen gagyi kérdésekkel kell megbírkóznom a vadászatok során!

További szép napot mindenkinek,főleg a játékszervezőknek!

Örülök neki,hogy legalább a matek tudásom jó!
Továbbmegyek, 36+2=38 érdekes módon nem ez a "helyes "megoldás!
Viccet félretéve /és ez már a szervezőknek szól/ Én játszom a honfoglalón is,küldtem,és küldök be kérdéseket,van egy követelmény:
fel kell tüntetni a forrást! Ez megkönnyíti a moderátorok dolgát,és rákényszeríti a beküldőt arra,hogy csak jó kérdéseket küldjön be!
Gyerekek nem lehetne ezt átgondolni?Ennek a millió /jogos/panasznak a 80%-át el lehetne kerülni!Tényleg csak egy javaslat! Üdv!

Azzal a részével,amelyik a kérdések értékelésével foglalkozik!Nem akarom ismételni,mert nagyon szépen le van írva.
Egyébként megint kaptam egy pofont:Meddig tart az emberi terhesség?
Beírtam a 36 hetet,rossz válasz,mert 40 hét.Akárhol kerestem rá, mindenütt 9 hónap.Innentől logikusan:9*4=36!!!
A javaslatoddal abszolúte egyetérte!!!