Nézd meg a karakterszámukat is, talán mindegyiküknek összesen annyi, mint az enyém egyedül
Nincs is ezzel gond, mindenki úgy fejleszti a kariját ahogy jónak látja, de talán egy kicsit élvezhetőbb lenne mindenkinek ha a jobbára vadászatból fejlődő karakterek több bónuszt kapnának.
Ráadásul a V5 inspiráció miatt ez hatványozódik. A többi világon egy vadászó kari is lehet "full" erős.
Hozzászólások - Gwindor
Dátum: 2014.04.26. 10:52:44
Dátum: 2014.04.24. 21:57:36
A kalandoknál a legutolsó kalandod gomb alatt van
Dátum: 2014.04.24. 21:33:28
A mostani beváltható jutalmak közt lesz új csatlós fókusz
Ezt elírtad? Nem fétis lesz? Csatlósfókusz már van a relikek között
a játékban akkor lehet taktikázni, ha napról napra csatáznak a csapatok, és növelik a pontszámot
Én meg ezzel nem értek egyet. Ha mindenki csak a 60+- csatát nyomja egy nap akkor hol a taktika? Ha jól emlékszem az előzőn sem voltak világmegváltó csavarok a versenyben.
ha van kívánság valami egyéb beváltható tárgyra, írjátok meg
Az idő ura - a várakozási idők feleződnek
Familiáris idomár - lehet 4 familiárisod
Gyógyító mester - portya esetén a sebgyógyításodnak megfelelően gyógyítasz magadon a csata végén (lopott ötlet)
A neveken még lehet csiszolni
Dátum: 2014.04.24. 14:02:14
Támogatom és "jóváhagyom"
Bocs Biri
Bocs Biri
Dátum: 2014.04.24. 13:37:29
Kicsit irreálisnak tűnt az előzőn az a 2x10 ősköves csomag.
Ha számolunk akkor megéri de mégis 420 őskő egy eventre?
Személy szerint lehet, hogy többet költöttem volna őskő mennyiségben ha olcsóbb, mondjuk ha a gyógyitalt kivesszük mert azt meg tudod venni anélkül is (jó kevesebbet) akkor olyan 5 őskő az jónak tűnik
Ha számolunk akkor megéri de mégis 420 őskő egy eventre?
Személy szerint lehet, hogy többet költöttem volna őskő mennyiségben ha olcsóbb, mondjuk ha a gyógyitalt kivesszük mert azt meg tudod venni anélkül is (jó kevesebbet) akkor olyan 5 őskő az jónak tűnik
Dátum: 2014.04.22. 13:58:29
Meghalni nem tud csak elájulni.
Ha portyázol, kihívásokat csinálsz akkor kap tapasztalatpontokat amit az intelligens kedvenc szaki növel...
De itt többet megtudhatsz:
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Ha portyázol, kihívásokat csinálsz akkor kap tapasztalatpontokat amit az intelligens kedvenc szaki növel...
De itt többet megtudhatsz:
http://vegzetur.wikidot.com/allattartas
Dátum: 2014.04.21. 05:46:28
Ha kufár ablakból támadsz akkor kapsz egy bizonyos mennyiségű LE-t az ellenfél szintje alapján.
Ha portyalistából akkor van lehetőséged többet rabolni, de akit ott megtámadsz az valószínűleg inaktív kari és LE sincs nála ezért csak az alap 15LE/TP-t kapod meg vagy amennyi az EH-ra jár.
Ha Toplitán támadsz kard ikonnal és nevezett a kufárra akkor is kufár csata fut le
Ha portyalistából akkor van lehetőséged többet rabolni, de akit ott megtámadsz az valószínűleg inaktív kari és LE sincs nála ezért csak az alap 15LE/TP-t kapod meg vagy amennyi az EH-ra jár.
Ha Toplitán támadsz kard ikonnal és nevezett a kufárra akkor is kufár csata fut le
Dátum: 2014.04.20. 19:17:27
Idézet: Zoole - 2014.04.19. 22:40:32
Így is kellene kezelni
Idézet: Buildermann - 2014.04.20. 11:33:42
Vegyük a mostani kufár eventet:
Mi a max jutalom annak aki a győztes kufárnál van és 300 győztes csatája van? Arany szintű relik.
Mi a jutalma aki lenyomott 1400 csatát? Arany szintű relik.
Akkor miért nyomatjuk? A jó LE/TP-ért, a templomkristályért, csatlóskristályért, stb. Tehát van további jutalom amiért érdemes csinálni, ott görnyedni a gép előtt, beleölni az időt és pénzt?
Ez a rendszer pedig pont azoknak kedvezhetne akik őskő nélkül de szívesen regelnének a V4-re. Mert olyan jutalmakat kaphatnának amelyet a normál világon csak őskőért. És ha több lenne az induló létszám, talán sok fizető vendég is visszajönne és talán még az is "küldene egy SMS-t" aki nem akart...
ez csak egy event
Így is kellene kezelni
Idézet: Buildermann - 2014.04.20. 11:33:42
csak a jutalmazas tekinteteben ne essunk at a lo tuloldalara sem
Vegyük a mostani kufár eventet:
Mi a max jutalom annak aki a győztes kufárnál van és 300 győztes csatája van? Arany szintű relik.
Mi a jutalma aki lenyomott 1400 csatát? Arany szintű relik.
Akkor miért nyomatjuk? A jó LE/TP-ért, a templomkristályért, csatlóskristályért, stb. Tehát van további jutalom amiért érdemes csinálni, ott görnyedni a gép előtt, beleölni az időt és pénzt?
Ez a rendszer pedig pont azoknak kedvezhetne akik őskő nélkül de szívesen regelnének a V4-re. Mert olyan jutalmakat kaphatnának amelyet a normál világon csak őskőért. És ha több lenne az induló létszám, talán sok fizető vendég is visszajönne és talán még az is "küldene egy SMS-t" aki nem akart...
Dátum: 2014.04.20. 10:35:14
Eddig mindegyikre dobott amelyikre kellett, de passz. Szerintem korlátlan
Dátum: 2014.04.20. 08:57:20
Ha lányokat támadsz
Meghajolsz előtte, majd udvariasan megkínálod egy gyógyitallal. Ő kedves mosollyal viszonozza gesztusodat, és átnyújt egy grifftojást (+1530 lélekenergia).
Meghajolsz előtte, majd udvariasan megkínálod egy gyógyitallal. Ő kedves mosollyal viszonozza gesztusodat, és átnyújt egy grifftojást (+1530 lélekenergia).
Dátum: 2014.04.20. 06:09:53
Volt egy ötletelésünk a V4-vel kapcsolatban először nem akartam leírni, de látom mást is érdekel
Avval mindenki egyetért, hogy ez szövi V4 elég soványra sikerült és gyanítom, hogy a 60-as szintű sem lesz jobb (a korábbi sem volt az)
Miért regelnek kevesen? Mert ha végig nyomod és nem vagy benne egyik listán se a topba, akkor kvázi nulla a jutalmad a rengeteg befektetett időért és energiáért (és pénzért).
Miért nem regelnek a régiek akik már sokat lenyomtak? Lsd. előző és ehhez még hozzá jön a nulla versenyhelyzet ami elég demotíváló.
Szerintem egy kicsit vonzóbbá is lehetne tenne ezt a V4-s aktivitást anélkül, hogy a Behonak kevesebb lenne a bevétele, egy kicsit olyannak kellene lennie, mint egy eventnek, ha nyomod rendesen kapj jutalmat.
Tehát bizonyos eredmények elérése esetén kapjon a kijelölt, normál világon levő karaktered jutalmakat.
Néhány példa
- aki elér X. szintig, minden szint után kap egy: csatlóseledel, védelem italát, PP italt, vadászat italát, stb., tetszés szerint
- X teljesített küldetés után kapsz: 200 kiégett őskövet, stb.
- állatod eléri az X. szintet, kapsz megint valamit, pl.: csatlóskristály
A lényeg, hogy a jutalom megszerzése sávosan emelkedjen, tehát minél tovább jutsz, annál többet kapsz!!!! 2PP italért senki nem fogja lenyomni, de 20...
A jutalmak listája a szokásos lehetne, egy két extrával megspékelve:
Gyengébbek: csatlóseledel, PP ital, Vadászat itala, Templom kristály, Platina, Kiégett őskő
Közepes: csatlóskristály, védelem itala, hordatrófea
Erősebb: Relikviakupon, esetleg egy V4 fétist belevenni (ez lenne a legvonzóbb) - nem az én ötletem
Szövetségi szinten ugyanezt a jutalmazási rendszert bevezetni:
- Épületek száma eléri a x. szintet, minden tag kap …
- LK eléri a XY milliót akkor a szövi minden tagja kap …
- Stb.
Egyéb:
Ne fusson egy időben eventekkel.
60-as szintű V4-ről az AH-s relikek valamilyen formában áthozhatóak legyenek - ez sem az én ötletem
Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel, ezért lehet továbbgondolni, de egy biztos: így teljesen ki fog halni.
Avval mindenki egyetért, hogy ez szövi V4 elég soványra sikerült és gyanítom, hogy a 60-as szintű sem lesz jobb (a korábbi sem volt az)
Miért regelnek kevesen? Mert ha végig nyomod és nem vagy benne egyik listán se a topba, akkor kvázi nulla a jutalmad a rengeteg befektetett időért és energiáért (és pénzért).
Miért nem regelnek a régiek akik már sokat lenyomtak? Lsd. előző és ehhez még hozzá jön a nulla versenyhelyzet ami elég demotíváló.
Szerintem egy kicsit vonzóbbá is lehetne tenne ezt a V4-s aktivitást anélkül, hogy a Behonak kevesebb lenne a bevétele, egy kicsit olyannak kellene lennie, mint egy eventnek, ha nyomod rendesen kapj jutalmat.
Tehát bizonyos eredmények elérése esetén kapjon a kijelölt, normál világon levő karaktered jutalmakat.
Néhány példa
- aki elér X. szintig, minden szint után kap egy: csatlóseledel, védelem italát, PP italt, vadászat italát, stb., tetszés szerint
- X teljesített küldetés után kapsz: 200 kiégett őskövet, stb.
- állatod eléri az X. szintet, kapsz megint valamit, pl.: csatlóskristály
A lényeg, hogy a jutalom megszerzése sávosan emelkedjen, tehát minél tovább jutsz, annál többet kapsz!!!! 2PP italért senki nem fogja lenyomni, de 20...
A jutalmak listája a szokásos lehetne, egy két extrával megspékelve:
Gyengébbek: csatlóseledel, PP ital, Vadászat itala, Templom kristály, Platina, Kiégett őskő
Közepes: csatlóskristály, védelem itala, hordatrófea
Erősebb: Relikviakupon, esetleg egy V4 fétist belevenni (ez lenne a legvonzóbb) - nem az én ötletem
Szövetségi szinten ugyanezt a jutalmazási rendszert bevezetni:
- Épületek száma eléri a x. szintet, minden tag kap …
- LK eléri a XY milliót akkor a szövi minden tagja kap …
- Stb.
Egyéb:
Ne fusson egy időben eventekkel.
60-as szintű V4-ről az AH-s relikek valamilyen formában áthozhatóak legyenek - ez sem az én ötletem
Nem kell mindenkinek egyet érteni ezzel, ezért lehet továbbgondolni, de egy biztos: így teljesen ki fog halni.
Dátum: 2014.04.19. 16:52:39
Mert nincs náluk LE és csak az alap 15 LE/TP-t kapod.
Dátum: 2014.04.18. 16:05:44
Tanulás: 7
Vezetőkészség: 5
Ha harcolni is akarsz velük
Tanulás: 38
Hordázás: 10
Vezetőkészség: 5
Ha harcolni is akarsz velük
Tanulás: 38
Hordázás: 10
Dátum: 2014.04.13. 18:50:56
Én minden játékidő csökkentő fejlesztést csak támogatni tudok
Mód: nem játékidő, várakozási idő
Mód: nem játékidő, várakozási idő
Dátum: 2014.04.12. 17:29:07
Vagy a többi tényezőt is hozzárendelni:
- eventeken 3x-os jutalom
- térkapu reg 3x
- portya LE
- feladatok vadászatát harmadolni
- stb, stb, stb.
- eventeken 3x-os jutalom
- térkapu reg 3x
- portya LE
- feladatok vadászatát harmadolni
- stb, stb, stb.
Dátum: 2014.04.12. 10:48:58
Maci, indíts egy karaktert V5-ön, és nézd meg milyen az inspirációs effekt... Kb 3x-os szorzót kap most egy frissen indult karakter
Mire is kap inspirációt? Vadászatra...
Dátum: 2014.04.11. 08:31:57
Idézet: RoscoBorlo - 2014.04.10. 18:18:25
Ez jó
"DE BOCS ROSZ INDULATBÓL 5 KAPSZ"
Ki az a Rosz?
És miből vettél be indulatból 5 kapszulát?
Ki az a Rosz?
És miből vettél be indulatból 5 kapszulát?
Ez jó
Dátum: 2014.04.11. 04:35:26
Idézet: Street05 - 2014.04.11. 00:42:33
1,5 év top 70-en belül és van aki jobban nyomja.
Egy új világ indításával ugyanúgy széthúzódik a mezőny, lsd.: V4 Top1: 58. szint, pl.: a 70. 27. szintű.
aki azon a taktikán van, hogy "legalább" a top szintlépők közelébe akar lenni, az mit tegyen?
1,5 év top 70-en belül és van aki jobban nyomja.
Egy új világ indításával ugyanúgy széthúzódik a mezőny, lsd.: V4 Top1: 58. szint, pl.: a 70. 27. szintű.
Dátum: 2014.04.10. 16:54:05
Ez most valami vicc?
Megint április 1. van?
Megint április 1. van?
Dátum: 2014.04.07. 16:56:45
Idézet: Máté96 - 2014.04.07. 16:38:07
Azt csak egy bizonyos szintig ad
A hűségbónusznál nem szokott adni támadás italát?
Azt csak egy bizonyos szintig ad